- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #28282 üzenetére
Upssz 'fanatikus tag' lettem - oda vagyok + vissza....
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #28233 üzenetére
Akkor jó. Volt azért itt vita egykét dologban, kíváncsi lettem volna a véleményedre. Néha azért "röfögj" ide valamit
. Na majd jól kifaggatom Sirfer kollégát milyennek látta azokat a csoda nuforce-okat.
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #24635 üzenetére
Ja, tényleg.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #24630 üzenetére
Köszi szépen! Ha meglesznek a dugók, jelentkezek....
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #24628 üzenetére
Nem értek hozzá, se anyagom, se felszerelésem. De a lényeget most már értem, köszi. Akkor beszerzem a banánokat, elviszem a tyúkbelekkel együtt Kácsáékhoz, aztán majd megcsinálják.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #24626 üzenetére
Hogyne érteném. Csak múltkor talán Béci említette, hogy nem javasolja a forrasztást a különböző anyag bevitele miatt. Most kíváncsi vagyok, ki hogyan vélekedik erről, illetve hogy én én rendszerem színvonalán van-e ennek jelentősége-hatása.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #24613 üzenetére
Nem a banán oxidálódik, hanem az abba beszorított vezetékvég...
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24552 üzenetére
Ez is egy megnyerő szerkezet. És "csak" 2100USdD körüli az ára? Mégsem 2.8 mila és ráköthető közvetlen 10 készülék. Tehát akkor a THD a elektromos hálózatra vonatkozik. Én meg azt hittem hogy az valami hangosítási dolog.
Ácsi! Erre minek ethernet kapcsolat? Mert az más amikor 2 darab van rajta hogy kondicionálja a telefonvonalat.
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24552 üzenetére
Ezt majd átolvasom. Megnéztem pár bluray forumos installációt. Tudnak élni az amcsik is.
Ebből akkor nem kell minden készülékhez külön-külön venni?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24536 üzenetére
Az a kemény hogy a linkeltnél egy olyan termék se volt aminek a nevét hallottam korábban. Na jó a Denon. Azt mondjuk nem értemmiért kell neki az Oppo meg a Denon lejétszó is. Denon a DVD-A -k miatt,de azt is lejátssza az Oppo. Na meg az a külön Stello CD transzport a mágnese súllyal az mi a rossebb volt?
A Nola nevét is megjegyeztem egy életre. Ezek a szuperszonikus stabilizátorok mire jók? -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24532 üzenetére
Akkor téged jól átvertek :Đ fizettél azért, hogy cipekedj : D Ha elköltözöl biztos h nem viszed majd magaddal
jaa akkor nincs a hangfal útjában csak úgy tűnik, csalóka kép. A falra is mennek panelok nem azt mondtad? -
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24519 üzenetére
Az egy jacuzzi a háttérben?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24529 üzenetére
Nem a külsejével van baj hanem h mozdulni sem lehet tőle
Hány kilós?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24526 üzenetére
Jól van, leszek a ridikülöd, nagyon trendi leszel xD
Ez a monstrum tényleg a te szobádban van? ha igen akkor nem akadályozza a hang terjedését?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24523 üzenetére
: DDDDDDDDDD
De ez gepárd o.O és gyorsabb mint te xD -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24519 üzenetére
Mi a szar ez? xD ez ugye nem a te szobád? : DD
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24514 üzenetére
Szoktam itt képeket nézni, ezt is láttam. A szépséghibája, hogy nincs projektor
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #24514 üzenetére
Vagy ahogy Vallhalla barátom mondaná : "csak egy tini lézerkardozik és szakért"................... no comment
A te szavaiddal élve pedig ez a hozzá állás a no comment. Mivel ez még mindig szakmai fórum, és nem egy misztikumokkal foglalkozó oldal, ezért nyugodtan lehet válaszolni , nem pedig mellébeszéléssel válaszolni, mert az ilyen megjegyzés az az. Ha pedig Debrecenben jársz keressél meg, és bejössz velem az Műszaki karra és szíves örömest elmagyarázzák neked, mi hogy működik.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #24069 üzenetére
Mertem remélni.
Nem kifejezetten neked címeztem a keresztváltós megjegyzést, csak a témáról eszembe jutott.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #23947 üzenetére
Azt szokták ajánlani, hogy belső kábeleknek ugyanazt válasszuk, ami az erősítőtől a hangdobozig vezet.
A keresztváltó módosítása lutri, nem minden esetben lesz jobb a hangzás. -
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23959 üzenetére
Akkor sietek, nehogy lekösd az év végéig
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23953 üzenetére
Köszi
, írok neki, a surround állványom már készül nála...
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23947 üzenetére
Persze ,hogy bejön,miért ne jönne.
A nagy nevű "HIGH END" hangfalak is erről szólnak a hangolásról,finomításról.
Mint mikor a mester elkészíti a hangszert és hangolja,finomítgatja.
Érzéssel, odaadással,szeretettel.
Ez az ami hiányzik a tömeg cikkekből,azért készítek "mindent saját kezűleg" amit lehet. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #23941 üzenetére
Neee, az utópiához hozzá se mernék nyúlni
Én annyit tettem, hogy gyárilag a hagfalon belül a kábelek sarukkal voltak rögzítve magához a hangszórokhoz. Na én ezeket levágtam és ráforrasztottam közvetlen a kábelt a hangszórókra.
Zongorázni lehetett a különbséget, az addig beszűkült tér megnyílt. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #23928 üzenetére
Melyik hangfaladba szándékozól belső kábelt cserélni?
-
kimi02
őstag
válasz
xtremetuning #23934 üzenetére
Ez igy van .
Már adottak a kondi és tekercs értékek ,csak minőségi alkatrészekre kell cserélni.
És persze direktbe forrasztani nem nyákra. -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23934 üzenetére
Hozzád viszem tesztelésre!
-
zolaas
senior tag
válasz
xtremetuning #23430 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni, szóval nekiestem az új kábelnek és gyorsan gyógyultam
Szóval a szereplők: G-snake
és az exalibur IC. Yamaha cdx 750E, illetve van nálam 1 Pioneer A-A6-J erősítő próbára. valószínűleg megveszem,mert ez brutális ahogy szól. Kár, h a hangfalaim még nem ez a szint. Na de majd az is jön sorbanZenék, a teljesség igénye nélkül:
Gary Moore,Quenn, Brian Adams, Aerosmith, Chris Rea, Michael Jackson, R.E.M., Made in Hungária OST, Illetve a 80-as évek végeről való italo, pop zene. ( Ezeket hadd ne írjam ide, mert még én is belepirulok, h ezt is szeretem
Pl
.C.Catch,BBB, MT, Twins, Fancy, hehe ) Klasszikus zenén nem hallgattam, mert nincs olyanom, illetve még nem találtam olyat ami tetszik.
Az eddigi tapasztalataim, pedig a következők. Az exalibur kábel jobban kiegészíti a yamahat. Még feszesebb a hangja. Még pontosabb talán. Nem "húzza" olyan sokáig a hangokat, pörgős zenén nagyon átjön ez az érzés, nem folynak egymásba a hangok, hanem még jobban elkülönülnek. Kíváncsiságból betettem 1 tesco gazdaságos rca-t is, h azért legyen mihez viszonyítanom
Szóval ezután már nem voltam olyan biztos a dolgomban, mert mind2 kábel ad vmi olyat a sima rca-nak
. A g-snake picit talán lágyabban, a hangokat lebegtetve adja vissza, az ex pedig frissen pörgősen, hirtelen váltásokkal. Illetve képzeljétek úgy mintha egy zongorán leütsz 1 hangot és rajta hagyod a kezed a billentyűn, na ez a G-snake, ha nem hagyod a kezed rajta, na ez az ex. Most így a 2 kábelt hasonlítgatva, az ex jobban tetszik, nem csak azért, mert új és hosszabb
Hanem mert illik a Yamaha feszes hangzásvilágába, ami nekem nagyon bejön. Természetesen az alap kábellel nem sok értelme volt összehasonlítani csak azért tettem, mert ahogy hallgattam az ex-t egyre rosszabbnak éreztem a G-Snaket és még mielőtt kibasztam volna a kukába, h ezt minek vettem meghallgattam az alap kábeleket
Az Embla-ra visszatérve, majd veszek 5-6 év múlva kicsit karcosan negyed áron
Akit zavar az írásom ne olvassa. Ez csak az én személyes szubjektív véleményem. Messze nem az ideális körülményekkel. A saját rendszeremen hasonlítottam a 2-3 különböző kábelt és így elsőre ez a véleményem. Jöhet az osztás
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23434 üzenetére
Köszi!
Elméletileg a pici fiam uralja az egész rendszert.
Reggeltől estig BEBE tv,mondjuk már kezd áttérni a Shrek,Szőrny rt-re. -
zolaas
senior tag
válasz
xtremetuning #23409 üzenetére
Hát én csak olvasgattam róla
Olyan szerencse nem ért, h halljam is.
No de leszállva a földre. Megjött 1 exalibur ic kábelem. Nagyon komoly darabCsak kurvára fáj a fejem elkapott vmi göthő azt lusta vagyok kipróbálni.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23410 üzenetére
ja lol xDDDDDDDDDDDDDDDD
jól hangzik, megjegyzem, köszi -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #23368 üzenetére
Én is azt használom, bár egyes hozzáértők szerint a Jetaudio jobb valamivel.
(#23375) fatallerror
Érdekes megközelítés a zeneszámok mérete alapján megítélni a hangminőséget.
Baromira nem mindegy a CD-író típusa, annak elhelyezése és a nyersanyagé sem.
Külső Plextor íróm nagyságrenddel jobb hangminőséget éget, mint a laptopomban lévő. -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23368 üzenetére
ne akarj elégetni, a nero nem panaszkodott mikor behúztam neki de nem akarom elkúrni az egyetlen lemezem ezért kérdeztem h ti mivel írtok ki flacet, nem akarok még cd-ért is rohangálni
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23348 üzenetére
Hááát azt nem tudom?
Akkor marad a megrendelés.
Nürnberg közelében vagyok helyileg. -
válasz
xtremetuning #23232 üzenetére
Mire jutott ezzel kapcsolatban?
Lehet kimérem most, hogy dugtam be...Tápkábelekért irreálisan magas árat kérnek, mint autóknál is jó pár alkatrészért.
A dupla árnyékolás nem kerül és zavarszűrés se több százezerbe...
Főleg, hogy a kábel gyártók kb. 5 nagy gyártótól veszik az alapanyagot, inkább a sodrásban van sokszor a különbség, meg, hogy húzzák.Sokan mondják hallgassak meg több hangszóró kábelt.
Nekem van elég nagy kedvezményem a kácsa-nál, de még én se tudom azt megcsinálni, hogy levágattok 2x6 méter kábelt a dobról, utána meg visszaviszem, hogy adjanak másikat tesztelniA füleimről meg annyit, hogy rengeteg autó hifit hangoltam be, a vevők nagy megelégedésére.
Külön hangprocesszoros, akár laptop vezérelt is volt. Ezek már nem az átlag kategória.
Rengeteg egyedi hangfalat is gyártottam.
De a mindenkinek más tetszik, aki komoly zenét, dzsesszt hallgat, teljesen más komponensre van szüksége, mint aki house-t...
De jó teszt lemezek is kellennek, hogy legyen mihez állítani valamit, viszonyítani.
Pl. egy rossz minőségű mp3-as lemezhez nem lehet beállítani semmit.Nálunk az baj, hogy kevés az olyan hely, hogy normálisan meghallgass valamit.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23216 üzenetére
Remélem nem fog!
Ha kész viszem hozzád tesztre,hogy legyen méltó hangfalad az erősítődhöz.
Csak vicc volt! -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23217 üzenetére
mondtam én h maffiózó vagy
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #23211 üzenetére
A köcsög érintős mobilom
elő is vettem a laptopot.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23208 üzenetére
és neked mit mondott? 1-es? xD
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23206 üzenetére
Nem fás sufnit akartál írni?
Bocs! -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #23199 üzenetére
mekkora igaza volt
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #23199 üzenetére
Igazad van. De a gond ott kezdödött, hogy kiadott úgy 6,5 millt, hogy nem hallgatta meg vásárlás elött a rendszert. Mindenféle tesztek és a bolti eladók tanácsai alapján nem lehet vásárolni.
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #23202 üzenetére
Az gondosz lenne
Azután mennyire tetszene az otthoni rendszere?
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23202 üzenetére
Elég nagy a házad?
Vagyunk egy páran.ricsik Kipróbáltam több verziót, mielőtt a mostani kialakult. Az a tapasztalatom, hogy nem kicsit jobb a stereo erősítő hangja, mint az AVR stereo módja. A kevésből kell gazdálkodnod, vedd meg az AVR-t és a hangfalakat, utána a stereo erősítőt.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #23169 üzenetére
Néhai Titan III-as hangfalkábelével és Virgo silver Ic kábel valamint pro tápkábelekkel. Amúgy egy olasz márkákból összeállitott rendszere van pathos csöves erösitövel. A hangfalak neve nem jut eszembe,de vagy 80kg és mint az orgo sip olyan a belsö kialakitása.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23158 üzenetére
ezt is megtaláltam de a merjünk nagyot álmodni miatt tovább mentem
de már megvan h mennyit szánt rá, ebből kiderült:"Számomra a Denon AVR-3802 már sztereóban is valamennyire minőséginek számít, azért vettem meg. Picit pontosítanék, ezt tartottam a legolcsóbb, már zenehallgatásra is alkalmas házimozi receivernek. Újonnan 340000 forintba került, a maiak közül szintén a hasonló árkategóriába tartozókat ítélem jó hangúnak."
ehhez az "útmutatóval" mérve olyan 700 ezerért hangfal, 150ért sub és van egy dune-je. tehát kb 1,5 milliós rendszere van és megfelel neki. én vagyok mulder
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23156 üzenetére
biztos? ezt találtam a helyi celebtől :Đ
"Már meséltem, hogy életem egyik legnagyobb élményét okozó rendszerében 5 db Focal Grande Utopia és 2 db Utopia Sub szólt."
bár ezek csak a hangfalak, mindenestül még nem találtam semmit, úgyhogy neked lehet igazad
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23154 üzenetére
tudom de feltételezem h egy ilyen maximalista ember meg is valósítja ezt az egyszerű álmot feltéve ha nem 100 milliós projekt, na de keresem, bbéci kommentek majd ctrl f és focal, biztos azt írta
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23139 üzenetére
Pont mesélt nekem a PS Audio Duet Power Centerről.
Elgondolkoztam majd a későbbiekben egy ilyen vásárlásán.Most nézem, hogy nem is lehet kapni ilyet.
Vagy csak nem jól keresek -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #23131 üzenetére
Szerintem ezért az árért gyorsan elkelnek.
Sajnos nekem előreláthatólag nem lesz lehetőségem fejleszteni egy ideig ilyen módon, max. kábelszinten.
A sorrundokat nem is akartad, vagy nem tudtad beszerezni hozzá?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23137 üzenetére
Elnézést rosszul fogalmaztam
Miből gondoltad, hogy ha van neki PS Audio Duet Power Center, akkor ő szegedi?
Csak nem az ATC-sek árulják ezt? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23135 üzenetére
Hajdúszoboszlói
Nem rég beszéltem vele, és itt dolgozik Debrecenben így könnyen megoldhatnám a letét ellenében való meghallgatást.
Bár kicsit olcsóbban ide tudná adni. Így körülbelül ugyan ott jönnék ki ezzel a kábellel mint a másikkal. Csak a Kérdés h a Dalihoz meg a H/K 255ös megéri-e venni egy ilyet. Vagy a másik is csak a kábel 13000 lenne plusz csatlakozók.Már csak Excaliburt kellene elérnem ez ügyben, hogy a centerhez mennyiért csinálna egy ilyen kábelt.
Bár ahogy olvasgatok ezek jóval jobb minőséget képviselnek, mint a neves gyártók kábelei.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23133 üzenetére
Persze össze szerelik, csak nekik nincs ilyen dugójuk (Nakamichi), és jókat olvastam róla. Hát a forrasztás itt debrecenbe nehzéz lesz, de otthon van minden.
Mert az egyik része a vállalkozásnak pont javítással foglalkozik.
Bár most ezt nézegetem. Excalibur készítette, csak majd ebből kéne csináltatnom egyet a centerhez is. Halottad már az ő kábeleit? -
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #23132 üzenetére
De abban biztos vagyok, hogy Kácsáék is összeszerelik neked. Csak kérned kell..
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23111 üzenetére
Nektek azért jobban hozzá van szokva a fületek a jobb minőséghez.Ezt nekem nem tudjátok bemagyarázni! Így van ez jól, ezért tudtok magyarázatot adni ilyen jellegű kérdésekre.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23089 üzenetére
Olyan ez mikor van az embernek gyereke és mindent megkérdez mert ez kell,hogy legyen az élet rendje,te pedig válaszolsz türelmesen mert tudod,hogy amit türelemmel ültetsz az meg hozza a gyümölcsét.
Ez olyan mintha találkozol egy nálad okosabbal és felteszel neki ezer olyan kérdést, ami neked, számodra fontos de neki ez már lerágott csont de válaszol neked mert szívesen adja át a tudását.
És ez neked sokat segít mert utána te is többet tudsz.
Én ezt így gondolom. -
kimi02
őstag
válasz
xtremetuning #23075 üzenetére
Ha egy hangfalkábellel hangolni lehet, akkor az már nem is jó.
-
kimi02
őstag
válasz
xtremetuning #23070 üzenetére
Én meg tudom
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #23063 üzenetére
Nah, sikerült végre bekötni. Azt kell mondanom, hogy nem hittem volna, hogy ennyit dob a hangzáson. Szebbek a mélyek és a magasak is. Kicsit csilingelőbb lett az egész vagy mondjam és a tere is egész más, mint az alap kábelnek. A régi kábellel a szinpadot kicsit mosottnak éreztem, hát most már ez is elmúlt.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #23058 üzenetére
Zimonyi Attila - Mezzo tápkábel 1.2m hosszban
sirfer: Könnyü azt mondani, rácsúszott a Testvérekre.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23044 üzenetére
csak találjak melót ami legalább 100e nettót fizet és akkor pár hónap múlva kezdődhet az építkezés
örülnék azért ha millió alatt megúsznám a dolgot, a fülem dönt sajnos az összegről -
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #23042 üzenetére
Én nyertem, fél éve még Altec Lansing PC-s 2.1
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23037 üzenetére
De rajta vagyunk a témán
fatallerror 7 éves vagy?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23035 üzenetére
annyit még akkor is megfontoltan költenék hifis cuccra ha évi 100 milliót keresnék :]
lehet h 30 évvel idősebbek vagytok nálam de ne táskázz, nem tetszik :Đ -
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23031 üzenetére
Látod milyen társaság van itt?
Emlékszel még az elején bizalmatlan voltál....
Mostmár ismerjük minden cuccod és senki sem problémázik.
"Veled örülünk" -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23029 üzenetére
csak 6700 dollár, de csöves
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23029 üzenetére
Szép darab
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #23025 üzenetére
Zenehallgatáshoz milyen forrást használsz?
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #23025 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23019 üzenetére
az egyik front és a tv közé a legjobb igaz? esetleg még oldalt a nézőtávolság felénél
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #23015 üzenetére
Olvastam ,hogy mennyire szerencsés vagy az asszonnyal.
Nekem is hasonló,az érdeklődési köre.
Hál Istennek!
Ja és még jól is néz ki ,meg fiatalabb nálam 12 évvel.
Ja nekem a régi rosszabb volt!Asszony téren. -
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #22983 üzenetére
Egyetértek az AVX-ről felvázolt véleményegddel, pedig nem lenne olyan rossz, de ez a néhány "kis" hüba nagyon leviszi a hangulatot. Én sem oda járok rendszeresen, hanem inkább ide (vagy akár a Hi-Fi topikba).
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22983 üzenetére
Tudom, az meg még durvább, hogy felraksz valamit és annak a felére kapsz kb ajánlatokat.
Sirfer mesélt durva dolgokat amikor megvettem az erősítőjét.
"kinai high end kereskedő" -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22981 üzenetére
Köszi
Kár, hogy már túl vagyok a várásláson, szép dobozok!
BBéci: Az emberek szeretik látni azt amit meg akarnak venni. Mivel én most nem vagyok potenciális vásárló nekem bőven megfelel ez is.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22978 üzenetére
Az félár, annyiért szinte rablás elvinni tőled.
(#22979) Warter
A Revel honlapján kiváló fotók vannak róla, az miért nem elegendő??? -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22978 üzenetére
Fotók is vannak? Avx-re vagy Avforumra is feldobob?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #22962 üzenetére
A frontok hátulja a faltól olyan 35 cm-re van, ha a beforgatott hangdobozok falhoz legközelebbi éleit nézzük. Szerencsére első reflexesek, így nincs probléma.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #22970 üzenetére
Te meg cserébe takaritasz.
Neked gondolom tüskék és a bekötéshez hangfaldugók is vannak? -
törölt tag
válasz
xtremetuning #22967 üzenetére
Csak nem villanyszerelő kvalitásai vannak az aszonynak?
Másik asszony még be sem meri kapcsolni.
Tényleg le a kalappal előtte! -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22960 üzenetére
akkor bekapcsolni sem meri?
egyébként én is szoktam takarítani, néha az egész házat is de a szobám mindig, e tekintetben anyunak szerencséje van mert én rendmániás vagyok, már-már betegesen :Đ
-
ToxLee
őstag
válasz
xtremetuning #22958 üzenetére
Nem akarom elhinni, hogy ennyi egy darab, biztos sok az anyagköltsége...
Le, de nem sikeresen. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #22955 üzenetére
Barátnő folyamatosan működik, mindent telepakol biszbaszokkal
A frontokat azóta beforgattam 60 fokban -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22939 üzenetére
Minimális tapasztalattal akkora arcuk van, hogy faltól-falig tükörbe sem fér bele.
Te is leírhatnád ott is a véleményedet, csak a hecc kedvéért!(#22942) Dorian
Előfordulhat, hogy a gránitlap inkább ront a hangzáson, mint javít. Nem tekinthető minden betegségre ható csodagyógyszernek. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #22937 üzenetére
Az erősítőcsere nem is lenne annyira fontos, de kipróbálnék egy újat... mertcsak. És egyszerűbb, mint a szobaakusztika javítása, mert azt csak meg kell venni. Ha nem bánjátok, nemsokára teszek fel képeket a nappaliról és egy skiccet a leendő polcokról. Szőnyeg a korábbiak óta már van, egy szekrényt is vettem, a polcok tervben, de a sötétítőfüggönytől ódzkodom. Nagyon fontos lenne? Redőnyöm van, így sötétítő szerepe nem lesz, ill. a karnist is cserélni kéne. Valamilyen esztétikus és nem méregdrága hangcsillapító panelen is agyalok a frontok mögé, de ebben a témában teljesen hülye vagyok. A frontok alá gránitlap biztos lesz,a sub alá még nem tudom.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #22937 üzenetére
Nekem állandósult:szerintem már krónikus.
Csak hát nincs rávaló. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22909 üzenetére
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22909 üzenetére
te is mész meg piton is, gyanús
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #22902 üzenetére
Na?? Chuck Norris is házimozi rajongó?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22897 üzenetére
High End Béci xD
Sanci: mutatom ha aktuális :Đ
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #22897 üzenetére
Non Plus Ultra..
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22822 üzenetére
Arcam mint Harman csoport tag??? Ez biztos?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22876 üzenetére
tökjó h nekem nem 0-ról kell kezdenem, anyuék megtűrnek még egy darabig sőt még a nővérem is maradhat itthon (na a kis piszok közgazdász, ő jól keres, vehetne házimozit simán grrrr). jó a légkör nem akarunk menekülni
de ügyes vagy h messze jutottál :]
emlékszem és nem te voltál az egyetlen úgyhogy annyira nem félek h panaszkodni fog bármelyiket is választom
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22871 üzenetére
tyű akkor te is megjártad a rosszat :/
nekem elég ez a 15m2, minek nagyobb, az ágyam meg egy rövid szekrénysor van benne, 2 fotel meg az íróasztalom aminek a helyére megy majd a médiaszekció és ennyi, középen meg ugrálhatok ha akarom demonstrálni h van helyem xD
akkora szoba nem kéne mint a nappalink (25m2)
csak a hangfalaknak lesz kicsi a szobám (vagy nem) -
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #22848 üzenetére
A szoba hangzásának összképe nálam is hasonlóan problémás szerintem, úgyhogy figyelem mit csinálsz!
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22865 üzenetére
lehet csak álca és az ikea katalógus 62.oldala van neki berendezve
(#22867) Warter: nincs zsúfoltság, egy nagy franciaágy még így is beférne. a túl sok bútort nem szeretem ezért csak annyi van amennyi szükséges :]
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22857 üzenetére
Ok meg értettem!
De én mégis csak készítek hasonlóakat.
Meg tudnám venni őket de nekem nem kell "tömeg cikk".
Nem is én lennék!
Meg fogom nézni,most tanulmányozni fogom őket kívül- belül.
De viszont lassan mennem kell mert holnap meló.
Jó volt erről beszélgetni most teljesen felcsigázódtam! -
törölt tag
válasz
xtremetuning #22853 üzenetére
Nekem annyiból szerencsém van hogy teljesen be van rendevze a szoba,függöny is vastag,eygik-másik oldalt könyvesszekrény csak a hátsó fal egy része csupasz. és vannak még régi szövet puffok. Tehát ha kell is max hangfalak mögé és a fal egy részére. 4x5-ös,keresztben berendezve.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22853 üzenetére
Minél nagyobb a szoba annál nehezebb dolgva van az embernek. Nekem szerencsére csak 25 nm-t kell megtölteni viszont közel 4 méter a belmagasság. Mondjuk igy meg el kell dugnom a subládát a kanapé mögé, mert máshova nem fér el jól, oldalra meg nem akartam rakni. Ami bár nem túl jó megoldás, de jelenleg amig nem lesz új tv állvány ideiglenesen jó. És igazándiból nem szól rosszul igy sem.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22851 üzenetére
ha ez az eset áll fenn akkor mivel lehet a legjobban megfogni a basszust?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22848 üzenetére
Tiszta lego. Sokáig el fogsz vele játszani.
Szerencsére nálam van szekrénysor, képek, függöny és szőnyeg is. Már mint nem egymáson. Aztán lehet, hogy egy élesebb fülü közölné, hogy nálam is elférne 1-2 ilyen "falidoboz".
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest