- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.N.
újonc
válasz
carpediem007 #135644 üzenetére
A Taga-t úgy ahogy van nem ajánlom semmire,esetleg udvari hangfalnak. Gagyi,kínai rossz hangzású hangfal .Tegnap végre eladtam. Aki nem akar csalódni az kerülje ezt a márkát. Inkább egy jól bevált márkát ajánlanék: Canton,Heco stb... Ezekből sem az újabb kínai csodákat.
-
dunkel
őstag
válasz
carpediem007 #135578 üzenetére
Ő az apu-ra gondol amire még várni kell.
-
adamsfamily
tag
válasz
carpediem007 #134992 üzenetére
Félállásban is tud bontani,nem is szokták 50-60% fölé engedni.
De mindenki azt csinál vele,amit akar. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #134992 üzenetére
"aktív szubon meddig lehet felcsavarni a hangerőt?"
Ameddig a hangerőpoti engedi .... (vagy meg nem lincselnek a szomszédok)....
-
Tonyka 2
tag
válasz
carpediem007 #134940 üzenetére
Meg kell ragasztani ujra.
-
Joshi
titán
válasz
carpediem007 #134889 üzenetére
Basszus, egyre inkább örülök, hogy nem vettem Dynavoice Thunder T12 subot.
Nagyon sokan panaszkodnak az elektromos zajra. Lehet hogy forgalomba van egy hibás széria.
-
alphamooncam
őstag
válasz
carpediem007 #134850 üzenetére
Szvsz - többek között - ennek a problémának a megoldására találták ki anno a szimmetrikus kábelezésű hangsugárzókat.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
carpediem007 #134818 üzenetére
nekem anno ilyen kellett, mert nálam mindig van antenna kábel,
de elvileg ilyen is létezik
bár én magam ilyet soha nem használtam.
valamint 230 V-os-nál is létezik, elvileg.
de ezekről csak olvastam, és nem akarok balgaságot írni, linkelni. -
Laposelemer
tag
válasz
carpediem007 #134806 üzenetére
Olyan a hang, mint egy trafóállomás búgása.
Most az esti csendben nem hallani nálam a búgást.
Privátban küldök egy linket, ahonnan le tudod tölteni a felvételt.
-
Laposelemer
tag
válasz
carpediem007 #134789 üzenetére
Milyen messziről hallod a búgását?
Az enyémnek is van az a jellegzetes búgó trafó hangja, de a tetejétől kb. 5 cm-re kezdem hallani.
Vagy süket lennék?Most olvasom, hogy 20nm ....
Úgy tényleg hangos, nincs mit megszokni azon -> csereÉn személyesen hoztam el a ládát, az említett talpakat a polcról rakták bele.
A bontatlan dobozban nem volt talp. -
Dorian
félisten
válasz
carpediem007 #134800 üzenetére
"20nm szobába bárhol hallom"
Ez elfogadhatatlan.Én annyit tapasztaltam, aut. bekapcsolásnál halkan lehetett hallani, ahogy felbúg pár másodpercig. Aztán más okból a szub-kábelt 2m-es helyett ugyanolyan 3 m-esre cseréltem, így távolabb futott a táp-és egyéb kábeldzsungelnél és már ilyen jelenség sincs.
Prosonból van 5000-ért 4-es normális tüskeszett.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
carpediem007 #134800 üzenetére
Enyémben is az volt, pontosabban nem volt talp a csomagolásban. De utólag Proson talpakat kaptam, amiket 1 hónap után ki is dobtam. Teljesen összemegy a szivacs, használhatatlan.
-
andronic
csendes tag
válasz
Az enyém is hangosan búgott. Cseréltettem. A jelenlegivel nincs problémám.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
carpediem007 #134791 üzenetére
Számítógép vagy laptop ossze van e kötve az erősítővel vagy a tvvel hdmi kábellel?
Anno nalam a hdmi vitt át 'alapzajt' a szubra a latop tapjabol...
Kihúztam a hdmit es eltűnt a bugas.
Esetleg meg galaktikus elválasztó is segíthet, ha foldhurok lenne nálad a gond. -
Dorian
félisten
válasz
Esetleg a jelkábeled árnyékolásával, vagy vonalvezetésével is lehet probléma
-
Dorian
félisten
válasz
carpediem007 #134738 üzenetére
Illendő visszakeresni - olvasni!
-
mettek
addikt
válasz
carpediem007 #134735 üzenetére
Első 4-5 órában kímélt járatás basszusos anyaggal. Aztán lehet használni szokásos módon a rendszert. Eleinte nagyon kevés lesz a mély. Majd 40-50 óra használat után szépen elkezd megérkezni DE reflexes subokhoz képest visszafogottakban fog hatni. Nálam legalábbis igy van azonban annyira szép, pontos a mély tőle hogy hihetetlen.
Amit még nekem ajánlottak: erősítőn állítsam +10db-re a sub hangerejét majd fülre állítsam be a megfelelő hangerőt magán a sub hátulján. Ez azért javallott mert nem annyira érzékeny a t12 erősítője a készenléti bekapcsolasra igy viszont nagyobb jelet kap és alacsony hangerőn is bekapcsol.
A másik hogy érdemes 80hz-en vágni. Nálam így tökéletes.
És még egy: idővel érdemes jobb tüskeszettet alá tenni mert a gyárinál majd annyira összemegy a szivacspogácsa hogy a padlóboz fog érni a szivacs tartója amitől pedig rezonálni fog (de majd látod miről beszélek).
-
Tamoo
nagyúr
válasz
carpediem007 #134735 üzenetére
Milliószor le lett írva minden.
Már azóta is, hogy a témában érdeklődsz.
-
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #134541 üzenetére
Miért ne? Többségében olyanokat szoktam tesztelni és mindegyik hangján javított a gyári kicserélése speciálisra.
-
válasz
carpediem007 #134541 üzenetére
Remek időzítés, grat!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
carpediem007 #134462 üzenetére
belső kábelnek egyszer vettem 5métert valamelyik klotzból (hogy a starquad volt-e vagy a sima mc5000, már nem emlékszem). Szerelni mondjuk útálatos, igy kipróbáltam subkábelnek, és meglepően jól működött. Akkor, frissen próba után a közvetlenül boxer szintje alá mondtam. Így emlékszem.
Előtte pár hónappal voltak nálam a husky, meg az alatt levő AQ kábelek.és csomó csoda diy subkábeltől meg nálam jobban működött.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
carpediem007 #134416 üzenetére
Én 12NSD-t vennék 160 körül... ha még lehet valahol.
T12-vel volt és van is bajom.
Az egyik automatikájával hülyült meg, ha gyenge és rövid jelre indult akkor pár másodperc múlva le is kapcsolt ... amikor ezt megismételte egymás után többször, kinyomta a biztosítékot. Gariba erősítő panelt cseréltek az újabbra, azóta nincs ilyen gondom.
Másik T12 ... amivel most vergődök. 2015 tavaszi a szub, valami zörög terhelésre, gari meg lejárt. Én arra gyanakszom, hogy valahol a membrán és a gumiperem ragasztása engedett és ott rezonál be. Nem tudom még mi lesz vele...
De hogy ne csak a T12-ről írjak negatívat, 12NSD-nél is volt itt 1-2 erősítő panel csere.Amúgy ezekről már volt szó párszor, csak vissza kellett volna keresned.
(#134418) bajnokpityu: Eléggé. Nem csavar zörög. Először azt hittem én is, utána a tüskékre gondoltam, de sajnos nem. Majd nézegetem még, csak nem volt már hozzá tovább türelmem.
Közelebb voltam ahhoz, hogy kivágjam az ablakon.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
carpediem007 #134413 üzenetére
SB12NSD-t hasonlítottuk T12-höz pár éve, egy szinten voltak. De Dunkel is írt már róla szerintem, neki volt mindkettő. SB2000 talán még jobb is.
Magam részéről ha választanom kellene újonnan, én SVS-t vennék. Nem feltétlen a hangja miatt hanem mert kiforrottabb konstrukciónak tartom. Bár lehet csak nekem nincs szerencsém a T12-kkel. Az 5év garancia az 1évvel szemben is elég meggyőző érv az SVS mellett. -
Dorian
félisten
válasz
carpediem007 #134234 üzenetére
Mozin kb. annyira számít, h az LFE sáv 80-120 Hz-ig terjedő része (ahová lehetséges ugyan, de Dolby ajánlás szerint inkább ne keverjenek semmit) elveszik, mint mondjuk sztereó rendszernél a hangfal 30 Hz alatt nem szól.
Igen keveset. Persze jobb lenne, ha nem esne be 80Hz felett, de sokminden lenne még jó... -
Tonyka 2
tag
válasz
Én említettem régebben a T12 kiváló láda az árkategóriájában. Ennek az az ára, h viszonylag szűk tartományba dolgozik. Mondjuk 25-75Hz-ig, de legyen jó indulattal 23-80Hz-ig. Az LFE csatorna nem kerül a frontokra, kizárólag akkor ha nincs sub a rendszerbe. Tehát ami le van vágva elveszik. Ettől függetlenül a puding próbája az evés, ismerek jó pár tulajt aki el van a hiányzó frekik nélkül.
-
dhcodoki
senior tag
válasz
carpediem007 #134236 üzenetére
Nem kapják. Az LFE-t, azaz a ".1-et" kizárólag a szub szólaltatja meg. Ha levágod a 80Hz feletti hangokat, akkor azok elvesznek.
-
adamsfamily
tag
válasz
carpediem007 #134236 üzenetére
Itt is azt írják hogy 75-ig lehet nyugodt szívvel rábízni a hangokat.
Igen,ami e felett van az megy a többire,vágástól függően. -
adamsfamily
tag
válasz
A T12 tapasztalataim,és mások ajánlása szerint is inkább csak 100-ig jó,sőt egyszer nekem vki azt ajánlotta,hogy vágjam 80-nál.
-
python1
veterán
válasz
carpediem007 #134122 üzenetére
Ha nem ér össze két dugó akkor ok,de én a szabad dugóra tennék valami védő szigetelést.
Az erősítő csatlakozójába is tehetsz banánokat,vagy ónozd össze az érpárokat,könnyen előfordulhat zárlat ott is,ha a sodrás nem sikerül 100%-osra,vagy a mozgatás miatt szálszakadás jöhet létre. -
alphamooncam
őstag
válasz
carpediem007 #134058 üzenetére
plasti deep ! vagy mi
-
devil-k
nagyúr
válasz
carpediem007 #134056 üzenetére
Minek nyígsz ennyit? Vedd meg, fóliáztasd be ha akarod és isten áldja. Ha fekete szubot akarsz én ahhoz nem nyúlnék, a fehér T12-t pedig meg sem venném.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Egy jó kis Thiel menne a cuccodhoz..
-
BBéci
legenda
válasz
Mitől karcolódik? Kétnaponta három mozdulattal portalanítható, cserébe dísze a lakásnak.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
De még van egy olyan "opció" is, hogy a többi dobozt fóliáztatod fényes feketére ....
(karcolódik, porosodik de legalább megy a sub-hoz ....
)
-
BBéci
legenda
válasz
Szerintem a fényes fekete a lehető legelegánsabb, nem tudom elképzelni, hogy nem illik valahová. Nem a gyártók ízlése határozza meg azt, hogy milyen színek szerepelnek a kínálatukban, hanem a kereslet.
-
Quetz
őstag
válasz
carpediem007 #134050 üzenetére
Szerintem ne adatlapokat nézegesd ebben az esetben, hanem kérdezd meg a homemovie-t, hogy a légteredbe megfelel-e az 1000-es sorozat. Utána vidd haza, teszteld le, 45 napon belül visszaveszik ha mégsem jó. 1 éven belül pedig árkülönbözet fejében tudod drágábbra cserélni.
-
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #134048 üzenetére
SVS SB-12NSD-re gondolhatott Ombe.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #134045 üzenetére
Ez valóban elég hülye kérdés ....
"Párezer" forintért átfóliázzák egy "normálisabb dekorcégnél", szerintem ne agyald túl ....
(vagy hagyd azt a sub-ot és vegyél helyette a szetthez "kinézetben illőt"....
)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
carpediem007 #134045 üzenetére
Miért nem veszel SVS-t?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
carpediem007 #134028 üzenetére
inox acél
Sajnos nincs rajzom. -
mettek
addikt
válasz
carpediem007 #134001 üzenetére
Én ezt rendeltem a t12 alá. AVonline is letesztelte.
Mondjuk most döbbenten nézem hogy 16ezer. Ezek szerint ebből is az utolsó készleten lévőt rendeltem meg ami 13 ezer volt. Merthogy az utso fekete t12-t is én rendeltem meg múlt hét hétfőn
-
rottenbull
őstag
válasz
carpediem007 #134006 üzenetére
Sajnos nem merek ajanlani. Nekem olyan volt, amig volt, ami egy sinen van.
Azt igy kell elkepzeld: [link]
Ezekkel az a problema, hogy dragak.A jobb, altalanosan hasznalhato tuskek, amint lathato itt is, egy anya resszel is rendelkeznek, amihez furnod kell, es esetleg epoxit is hasznalj a rendes rogziteshez : [link]
Sajnos nem ismerem azt a modellt, amit te venni szeretnel. Ha csavaros a laba, akkor csak vedd meg, es valami szakival meresd meg, hogy milyen csavar menne bele. Majd rendelj magadnak olyat, ami abba pont jo. Ez szerintem jarhato ut, es igy a furast is elkerulod. -
rottenbull
őstag
válasz
carpediem007 #134002 üzenetére
Illetve azt is erdemes szem elott tartanod, hogy ha tenyleg jo tusket akarsz, akkor bele kell furj a subod aljaba.
Ha a szub sulypontja magasan van, akkor en 4 tusket javaslok, ha alacsonyan van, akkor szerintem 3 tuskevel jobban jarsz. Erdemes kicsit dragabbat venni, foleg ha ad lehetoseget, hogy allithasd a magassagot is. Megeri kiserletezni az eltero magassagokkal, akar 1 cm kulonbseg is hallhato a gyari labakhoz kepest.
Most az, hogy javul ettol vagy romlik, az mar mas kerdes. -
rottenbull
őstag
válasz
carpediem007 #133990 üzenetére
Ezek eleg gagyi alunak tunnek. Szerintem vegyel nikkelt, annak van is ertelme.
-
Mikisys
őstag
válasz
carpediem007 #133895 üzenetére
Jól írod, ez mélyláda, nem szubbasszus.
Üdv!
-
Tonyka 2
tag
válasz
carpediem007 #133947 üzenetére
Jól érted. Tesztnek subnak, és nem nagyot szólásra, hanem minőségre. Hulk 2 több jelenete, ha jó a sub érződik a fegyverek kaliberei közti különbség. Világok harca, igazi hullámzó mély, mikor feljön a tripod a föld alól. Terminátor 4 sok jelenete igazi finomság. Ezek megfingatják a refiket, mert folyamatos mély, ezeknél hiányzik a zárt gyorsasága, precízsége. Általában elkenik az egészet, persze mozog a szoba, és van hangnyomás. Minőség viszont kevés.
-
dota1
aktív tag
válasz
carpediem007 #133949 üzenetére
Töltsem fel a bd remuxot?? 😁
Virágboltból tudod kölcsönözni. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #133944 üzenetére
Ha a 200e-es kategóriában "megoldanák" a 25Hz-et (és az az alatti hangokat) mi maradna a 400e-es kategóriának és attól feljebb .....
-
Tonyka 2
tag
válasz
carpediem007 #133944 üzenetére
Jó az a 25Hz azt gondolom érdemes lenne meghallgatnod olyan helyen ahol pöpec, és nem hiányolnád azt a pár Hz-et. A cimborámnál gyakorlatilag táncol alattad a kanapé
-
claire78
senior tag
válasz
carpediem007 #133926 üzenetére
Bevallom, csak tableten hallgattam meg, de sztem csúnyán túl van vezérelve a sub.
-
Tonyka 2
tag
válasz
carpediem007 #133937 üzenetére
Van a közelemben T12, kb. 20nm-en, sokszor hallottam már, oda bőven elég. De 20nm és 20nm közt lehet különbség. Berendezésileg, illetve kérdés mennyire találtad meg a sub ideális helyét. Refihez képest egy zárt kisebb hangnyomást produkál ugyanabban a membránméretben. Ha csak nem valami Ultra szuper zárt, ami nem T12 árban van. A T12 egy kiváló láda, de 25Hz-től 80Hz-ig igazán úr, alatta, és fölötte nem. Viszont ebben a tartományban nagyon minőségi hangot produkál. Úgymond zongorázni lehet a különbséget egy refihez képest.
-
Joshi
titán
válasz
carpediem007 #133935 üzenetére
Az érdekes, azért lehetne valami infó a honlapon is. Ez így nagyon gáz, ráadásul semmi garancia nincs arra hogy valóban lesz 1-2 héten belül.
(#133936) Nemir Ombe pont most hívott az egyik ismerős hogy megadná a 60ezres tartozását, így már nem kérdés hogy veszek egyet.
Azért jó lenne elpasszolni a 260p-t, mondjuk annyiért amennyiért felajánlottam haveromnak biztosan el tudom adni.
-
Tonyka 2
tag
válasz
carpediem007 #133926 üzenetére
Egyrészt nem illik max hangerőn dolgoztatni a ládát. Én úgy hallom berezonál a membrán. Van jó pár jelenet filmekben, amik meg tudnak szorítani pár ládát. Ilyen pl. a Holnap határán eleje, vagy a Trafó 4 eleje. Az említett demó anyag is full membrán mozgást tol bizonyos hangerőn. A refi ezeket jobban viseli, ilyenkor fújja a levegőt, h leng a gatyaszár. A T12-nél a felétől picit feljebb az egészséges. Ha egyedül nem szolgál ki, kell mellé egy tesó.
-
Joshi
titán
válasz
carpediem007 #133922 üzenetére
Nekem simán betette a kosárba a feketét és nem is látok olyan infót ami azt írná hogy nincs fekete színben. Mondjuk nem vittem végig a rendelést, de ha nem lenne fekete akkor a kosárba se engedné betenni. Vagy?
-
carpediem007
tag
válasz
carpediem007 #133872 üzenetére
Felvettem a szerintem eltérő rezgést amit csak zártnál hallok Link, Videóban 0:36 nál kezdödik.
Nézzétek már meg ha van időd.
Több Dolby efektben is benne van, Valaki T12 vel max hangerőn nézze már meg. Köszi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
t9 volt nálam,amelyiknek vaskerete van. harmatgyenge produkció. zenére még csakcsak, de mozira esélytelen.T12 pontosabb tőle, és erősebb. kb azonos áron.
-
dota1
aktív tag
válasz
Az egy jó kis sub de nem mozira ahogy Tamoo is írta. Meg kell hallgatni őket lehetőség szerint. A gyári adattábla iránymutató lehet, de nem jelenti azt, hogy ezek alapján valami rosszabbul vagy jobban szólhat. Pláne ha valami nem megy 30-35hz alá sztem. tökre meg lehet lenni nélküle, pláne ,hogy a 30hz-es direkt hanghullám hossza kb. 12méter . 40hz alatt vagy a falakról visszaverődő kioltások miatt nem fogsz hallani semmit , vagy ha a meghallgató pozícióban ütköznek a hullámok , akkor durva kiemelések lesznek. De javítsatok ki ha tévedek.
-
claire78
senior tag
válasz
carpediem007 #133899 üzenetére
Ha meg garanciás probléma van akkor ugrott az egész...
Miért is?? Ugyanúgy van rá 2év garancia és az esetleges visszaküldés költsége (20-30€) belefér szerintem az itthoni árakhoz képest - 40-50% árrésbe. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Mikor én kerestem mélyládát, akkor az apróhirdetéseket néztem.
Mivel németben lakok ezért az itteni kis e-bay-t.Ezen találtam egy : Sunfire HRS-10-s zárt szubot.
Gyorsan kikértem az itt lakók véleményét, meglestem az új árát.
Mivel pozitív visszajelzéseket kaptam ezért bátorkodtam elautózni érte.
Használtan 600 euró-ért szerintem nagyon is korrekt. ( Életem első szubja. ) -
claire78
senior tag
válasz
carpediem007 #133885 üzenetére
Gondolod a telefonod felveszi a sub tartományt?
Számtalanszor hallottam már ezt a klippet, előszeretettel használom én is tesztelésre.
Annál a Deep Bass résznél határozottan emlékszem, hogy van olyan tartománya, amit nem hall az ember, hanem érez. Ott egy rossz akkusztikájú helység, bármi ami rezonálni képes, kellemetlen hangot adhat ki. Tapasztalataim egy Canton 1200R-ből származnak.
Ugyanezt bátran ajánlom neked is. [link] -
Tamoo
nagyúr
válasz
Ezt kb. sztereóhoz tudnám elképzelni kis alsó kiegészítésnek, de nem mozira "rombolni".
De csak számok alapján írom... nem hallottam még ilyet. -
dota1
aktív tag
válasz
carpediem007 #133891 üzenetére
Mely adatok tünnek gyengének?
-
claire78
senior tag
válasz
carpediem007 #133875 üzenetére
Holnap a Castle subnál próbálom felvenni
Ezt hogy is érted?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Nem lehet, hogy szimplán túlvezérled ?
-
BBéci
legenda
válasz
Elhiszem, hogy hallottad, azt is, hogy benne van a hanganyagban. Bizonyára csak számodra volt furcsa, mások minden alkalommal hallották, mert kellőképpen részletező a rendszerük. Ma este már nincs hozzá kedvem, holnap meghallgatom.
-
BBéci
legenda
válasz
Rendszeresen tesztelek azzal a filmrészlettel, még soha, semmiféle furcsa hangot nem hallottam
Hol hallgattad, valamelyik üzletben? Ott megkérdezted, mi az a furcsa hang?
Szerintem valami olyasmi lehetett, amit csak a részletező hangú szubládák képesek megszólaltatni. -
jaszy76
aktív tag
válasz
Ezt a demót párszor már láttam. T12-nél én semmi furát nem hallok. Csak leszakad az ég.
Milyen furcsaságra gondolsz? -
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #133862 üzenetére
1 komolyabb sub-ot nem tudsz "kiváltani" 2 olcsóbb/kissebb kategóriás sub-bal .... akkor már inkább 1, de az legyen komolyabb ....
-
dota1
aktív tag
válasz
carpediem007 #133857 üzenetére
Szerintem ha teheted hallgasd meg otthon a rendszeredben is ha van rá lehetőség. Nekem pl. mindíg gondom volt az egy subos felálással. Nem tudtam úgy elhelyezni ,hogy a meghallgató pozicióban , ami nálam 3,5m széles ülőgarnitúra, hogy aránylag egyenletes legyen a melyátvitel bárhová ülve. Ha nagy a tér ,talán jobban jársz két kissebb sub-al.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
carpediem007 #133845 üzenetére
Ha egy RMS 300W-os reflex az ablakkeretet is megdolgozza, akkor a szóban forgó 500W-ostól mégis mi félelmed van? Fog az neked felfordulást csinálni ne aggódj, még annak ellenére is, h zárt a szentem...
-
lemmy9
őstag
válasz
Itt azt íták a srácok, hogy a T12 míg be nem járatódik, döglött. Utána jön csak meg az ereje. Friss készülékről ne ítélj elhamarkodottan.
-
szpali
addikt
válasz
Finom csiszoló vászon, pár óra ráfordított idő és máris nem lesz lakkozott
-
Norbi 72
veterán
válasz
carpediem007 #133842 üzenetére
Dehogynem képes.
-
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #133838 üzenetére
Nagyon sokan szeretik, én is, de ne az legyen a legfontosabb követelmény. Arra egy szutyok szubláda is képes.
(#133839) embe
Mit értesz kihajtás alatt? -
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #133834 üzenetére
Egy 100000 forintos szubláda leginkább csak arra képes, más pozitívumot nem lehet mondani róluk. Az viszont borzasztóan kevés a boldogsághoz.
Egy valóban jó mélynyomónak részletező, gyors, pontos, feszes a hangja. Ezt nem kapod meg 100000-ért.(#133832) t.zolka
Az Arcam AVR250 hangja sokkal, de sokkal jobb, ami nem csoda, hiszen újonnan duplájába került, mint az a Marantz. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #133826 üzenetére
Ha esetleg kevés lesz a "remegtető hatás", akkor majd veszel egy ilyet [link] és azt remegtetsz, amit akarsz (+ még szomszédbarát is a dolog) akár sub nélkül is ....
ithomas:
Meghallgatod mindegyiket és azonnal kiderül, hogy van/hallasz e különbséget vagy hihetsz a specifikációknak....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #133811 üzenetére
-
jaszy76
aktív tag
válasz
carpediem007 #133820 üzenetére
Pár hete cseréltem le a reflexes ládámat T-12-re. Nem is értem, hogy tudtam eddig meglenni nélküle.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
az aluláteresztő szűrőjét lehet 35Hz-től konfigolni. 23-24Hz reális ennél a subnál.
-
Patice
nagyúr
válasz
"Ha jól látom 35hz től indul."
Link.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
carpediem007 #133808 üzenetére
[link] ?
-
mettek
addikt
válasz
carpediem007 #133811 üzenetére
Dynavioce thunder t12-vel sem tudsz melléfogni. Az enyém most érkezett meg, még sok idő idő mire bejáratódik de már most jótékony hatással van a hangra a zárt rendszere miatt. Ez is egy klasszikus jól bevált mindenes sub és belefér a büdzsédbe.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
carpediem007 #133808 üzenetére
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
carpediem007 #133765 üzenetére
Vagy esetleg Demolandia, or pár UHD-s!
-
blakey
titán
válasz
-
-KP-
addikt
válasz
wirágbolt
-
embe
nagyúr
válasz
carpediem007 #133669 üzenetére
Ez jó.
Norbi 72: Valóban itt van egy adat. De a gyári oldalon nem találtam.
-
embe
nagyúr
válasz
carpediem007 #133666 üzenetére
Köszi hogy megosztottad a tapasztalatod!
És annyira jó minőségű a kidolgozása ( persze tekintettel az ár kategóriára ) mint ahogy a tesztekben dicsérték?
Érdekes...súlyra vonatkozó adatot még a gyári oldalon sem találok. -
Joshi
titán
válasz
carpediem007 #133634 üzenetére
Drakula biztosan megharapná.
-
-KP-
addikt
válasz
carpediem007 #133523 üzenetére
A két szub helyett vegyél 1 darab normálisat.
-
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #133523 üzenetére
Rémesen rossz ötletnek tartom zárt és reflexes szubláda egy rendszerben történő használatát.
Már az is probléma lehet, hogy nem teljesen egyforma a kettő, de az még beállításokkal, elhelyezéssel, önbemérő EQ-val valamennyire összehozható.
Az is lehet, hogy a W2100 nem tudja külön kezelni a két szubládát. -
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #116125 üzenetére
Avinity nagyon jó! Bár High End Edition köti össze a Blu-ray lejátszómat az erősítővel, a többiből is volt nálam tesztpéldány, mindegyik megéri az árát.
-
Norbi 72
veterán
válasz
carpediem007 #115580 üzenetére
-
törölt tag
válasz
carpediem007 #115580 üzenetére
Kácsa-audio.
-
BBéci
legenda
válasz
carpediem007 #110954 üzenetére
Egyetlen újdonság a kvantumpötty, de azt elég kevés UHD TV kapta meg és brutálisan drágán adják.
Szerintem is mókusvakítás az UHD - 60 col alatt. De akkora méretben is csak akkor lesz értelme, ha bőséggel rendelkezésre áll natív UHD tévéadás és film.
Volt nálam tesztelésen 55 colos HU7500, fél napig volt használatban, alaposan megvizsgáltuk janos666 fórumtárssal, utána visszacsomagoltam, eltettem a kanapé mögé és inkább néztem az 50 colos GT60-at.(#110942) Dagidög
Melyik filmbe kevertek 20 Hz alatti hangokat és ezt honnan lehet tudni? -
Csabroncka
addikt
válasz
carpediem007 #110954 üzenetére
Hát nem tudom, a személyes véleményem az, hogy lehet elhamarkodottan döntöttél. Milyen VGA-val hajtanád?
-
Csabroncka
addikt
válasz
carpediem007 #110950 üzenetére
"FHD kép szebb UHD TV" ebben szerintem nincsen igazad, jó tévén jó a kép szaron meg szar. Tökmindegy, hogy felbontásban most UHD-ről beszélünk esetleg, ugyanis 60" felett van igazán értelme, hacsak nem 1,5 méterre nézed ha "pici".
Szerintem egy Tv-nél a méret sokkal többet dob az élményen, mint a felbontás, megkockáztatom még kivetítő esetén is pl egy 720p-s ami 30%-kal nagyobb méretű mint egy 1080p-s. Én simán a 720-asat venném.
-
Csabroncka
addikt
válasz
carpediem007 #110910 üzenetére
Nincsen 2.0-ás kábel! Csak sávszélessége van a kábeleknek, ami minőségtől és hossztól függően csökken
Rövid távon 1,5 és 2 méter kultúrált áron, de nagyobb távolságon szerintem már horror.
-
lemmy9
őstag
válasz
carpediem007 #110913 üzenetére
Milyen készülékekkel, nézési tavolsággal, és adathordozóval készülsz?
-
lemmy9
őstag
válasz
carpediem007 #110910 üzenetére
Mivel készülsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest