- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy76
aktív tag
válasz
alphamooncam #188390 üzenetére
To reset the Denon AVR-700 or any similar Denon AV receiver to factory settings, follow these steps:
Turn Off the Receiver: Make sure the receiver is in standby mode (powered off but plugged in).
Press and Hold the Buttons:
Press and hold the Tuner Preset CH+ and Tuner Preset CH- buttons simultaneously.While holding these buttons, press the Power button to turn the unit on.
Wait for Display Flashing:
Keep holding the buttons until the display begins to flash at 1-second intervals.This flashing indicates the reset process has begun.
Release the Buttons:
Once the display starts flashing, release the Tuner Preset CH+ and CH- buttons.
Restart the Receiver:
After the reset is complete, turn off the receiver and turn it back on.
This process should restore your Denon AVR-700 to its factory settings. Please note that this will erase any custom settings, so you may need to reconfigure preferences afterward. -
-
jaszy76
aktív tag
Kedvencem a témában.
Minden írása arany. 😀😀
[link] -
jaszy76
aktív tag
"A méretbeli hiányosságot nem fogod pótolni mással. Ez nem az a műfaj."
Nekem egy 55-ös OLED tv-m van, és emellé vettem pár éve egy gagyi EPSON 7400-at, meg vászonnak egy Screenline radiance-t. Méretben sem tudtam elszaladni, csak 92-es a vászon, és 2,5 méterről nézem. Nappaliban van a cucc, szóval közel sem ideálisak a viszonyok. A vetítésnél se 4K, se HDR, a TV ellenben tud mindent.
Azonban még ekkora mérettel is annyival többet ad az élményhez a vetítés, hogy fel sem merül a TV használata azzal együtt sem, hogy képminőség terén nyilván rommá veri az Epsont. Én azt vettem észre, hogy még a hangot is jobbnak hallom ha vetítek, mivel a kép és hang együtt teremti meg az élményt. Ahhoz pedig méret kell. -
jaszy76
aktív tag
válasz
Dorian #177821 üzenetére
Nekem azért érdekes, mert 3 alkalommal (2 belföld, 1 külföld) jártam úgy, hogy amit küldtek, az nem működött, illetve szépséghibás volt a termék. Mindhárom esetben a reklamációm után elvitték a terméket és cserélték. Nekem ezzel semmilyen újabb költségem nem keletkezett. Elvégre ők nem tudták azt teljesíteni, amit a vásárlási szerződésben vállaltak.
Nekem ez ahhoz hasonló, amikor egy cégnek fizetek a melóért + kiszállási díj, aztán az ő hibájukból még egyszer ki kell jönniük. Na ne már, hogy akkor én fizessek még egy kiszállást!
-
jaszy76
aktív tag
Nálam sem villog. Viszont nekem speciális az esetem, mivel nekem a frissítés sem ment fel a sub-ra. Az elac-nak el kellet küldenem az elektronikát és ők frissítették. Viszont nekem a bluetooth modult is cserélték. Írj nekik, és elküldik a legfrissebb fw-t. Anno nekem is elküldték és méretben is más volt, mint amit az oldalunkról le lehetett tölteni. Valahol olvastam, hogy pont a LED villogás miatt adtak ki újat.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
martinkeet #161153 üzenetére
Patice jól mondja. Nálam (Anthem erősítő) is egy aktív (Pearl, 10 méter) és egy passzív HDMI kábel volt az erősítő kimeneteibe csatlakoztatva. Sehogy nem lehetett összehozni. Csak akkor működött, amikor 8 méteres Pearl-re cseréltem a 10 méterest (abban nincs aktív elektronika). Handshake probléma volt. Pionerrel korábban nem volt ilyen gondom, Anthem nem szerette a 2 különböző kábelt. Ja, és két aktív HDMI-vel sem volt jó.
Még annyit (ez szigorúan az én agymenésem): A Pioneer HDMI kimenete MAIN és ZONE2/SUB. Szóval a 2 HDMI kimenet egymástól teljesen független, eltérő anyagokat tud egyidőben a kimenetekre küldeni. Ellenben az Anthem MAIN és SUB. Olyan, mintha simán csak párhuzamos kimenetek lennének. Szerintem itt a bibi. Ha jól látom, az Onkyo is ilyen.
-
jaszy76
aktív tag
Szépen elkanyarodtatok a témától, ugyanis pusztán HDMI kábelről volt kérdés és javaslat. A linkelt oehlbach pedig szinte ugyanannyi mint a javasolt AQ. Sőt, máshol az AQ olcsóbb. Is. Egyéb kábelről szó sem volt.
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
AOC hdmi kábellel (aktív optikai hdmi) kapcsolatban belefutottam egy hibába és tanácstalan vagyok. Erősítő egyik HDMI kimenetébe a TV van kötve (HDR képes), a másik pedig megy a projektorba (szintén HDR képes).
Minden működik, egy dolgot kivéve: ha az optikai HDMI kábel csatlakoztatva van az erősítőbe, akkor egyik kimeneten sem működik a HDR. Ezen az sem segít, ha csak az optikai HDMI erősítő oldala van csatlakoztatva, a projektorból pedig kihúzom. Az erősítő egy Anthem mrx 720. Van vkinek hasonló, vagy egyéb problémája AOC kábellel? Köszönöm! -
jaszy76
aktív tag
Nálam működik. Próbáltál már a ládán egy ki,- bekapcsolást?
-
jaszy76
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #155864 üzenetére
Fejlemény:
Arendal fénypostát használ, ma 13.00-kor hozzák. -
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
Picit talán OFF, de a műszaki termékek vásárlásához elég szorosan hozzátartozik a garanciális javítás kérdése, ezért megosztok egy rövid sztorit.
Az egyik álló hangsugárzómról van szó, esztétikai hiba.
1. Vasárnap délután jeleztem email-ben a problémámat.
2. Egy órán belül válaszoltak, majd 1-2 levélváltással tisztáztuk a gondomat, ígéretet kaptam a cserére.
3. Hétfő reggel 9-kor értesítettek, hogy feladták az újat, szerdán érkezik, a régit pedig elviszik.
Szóval a bejelentésemtől számított kevesebb, mint 24 óra alatt már úton van az új, 2 nappal később pedig leteszik nálam. És mindezt hétvégén lehetett lebeszélni velük.
Arendal, Norvégia -
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis élménybeszámoló, mivel most úgy érzem, hogy hosszú időre (nem röhög!) a jelenlegi rendszer marad.
Kb. 4-5 éve indultam egy Onkyo HT-R548 + valamilyen Magnat szettel. Pár állomás után elérkeztem a mostani felálláshoz: Pioneer SC-LX 701, audiolab 8000x7, Arendal 1723 S, Elac 2070
Az audiolab pénteken került a helyére, és ez az, amiért most írok pár sort.
Használtan, de kitűnő műszaki és esztétikai állapotban jutottam hozzá. Mintha új lenne.
Nyilván, aki proci + végfok párost hajt otthon, annak ez nem újdonság, de nekem, mint tapasztalatlannak óriási élmény, hogy egy végfok milyan hatással van egy addig, mondjuk úgy, jónak gondolt rendszerre.
Az Arendalok beállítása után páran írták, hogy a Pioneer elég harmat lesz ehhez a szetthez.
Pár hét használat után arra jutottam, hogy igazuk volt: a Pioneer lelkesen hajtotta az 5.1.2 felállást, de az alacsonyabb hangerőn tapasztalt fegyelmezettség és pontosság elveszett, ha úgy igazán megküldte az ember a cuccot. Harsány, nyers, fárasztó hangot produkált, a történések kicsúsztak a kezei közül, és ezt az Arendalok azonnal megmutatták. Nem tetszett, amit hallottam. Aztán jött az ötlet és lehetőség, hogy a Pioneer megmarad procinak, az audiolab meg erősít. Röviden: erő, dinamika, pontosság, tér. És mindezt úgy, hogy a hangerő számomra már brutális. De nem zavar, nem fáraszt, csak hangosítani akarom.Tényleg élmény mozizni rajta.
Sztereón pedig olyan finom, részletgazdag, hosszan hallgatható, nyugodt hangot produkál, hogy a megunt lemezeimet újra kell hallgatnom, mert más élmény.
Szóval most itt tartok. Nyilván mindennél van jobb, de most egyelőre ez nekem a kánaán. -
jaszy76
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #152671 üzenetére
Egyelőre SC LX 701 van. Később proci + végfok.
De most egy darabig ez lesz. Nincs hiányérzetem.
Nem megy minden egyszerre, lépésekben haladok...
Minőségben ezek a hangfalak nekem most óriásit hoztak mozin és zenén is.
Allo player + Denon DAC + SC LX 701 a zenei láncom. Imádom.
Mozin most érzem azt, hogy beletesz a történésekbe. A hátsók meg olyan precíz, de közben nagy teret tesznek mögém, hogy csak pislogok. Nyilván ez is mihez képest, de az én korábbi rendszereimet alapul véve én most teljesen elégedett vagyok És csak ez számít. -
jaszy76
aktív tag
válasz
tomyka74 #152377 üzenetére
Arendal 1723 S 5.0
Pénteken feladták, hétfő kora délután megérkezett. Szerdára vártam. (UPS express)
Neki is estem a kicsomagolásnak.
Szivacsokkal, sarok és élvédőkkel teljesen védve van a hangfal, ami egy zsákba is be van csomagolva.
Mindegyik mellé egy pár kesztyűt is adnak, valamint a tartozékokat. Frontok mellé tüske és gumiláb szett, centerhez gumi alátétek, surroundokhoz felfogató konzol, csavarokkal. Ezek mindegyike is minőségi, de a center alá azért soundcare-t tettem.
Habár mind a méreteit, mind a hangfalak tömegét tudtam, mégis meglepett, hogy mekkorák, és milyen nehezek. Pedig ez a "small" sorozat.
Az építési minőségről csak szuperlatívuszban lehet beszélni. Olyan az egész, mintha egy tömbből faragták volna. Megkopogtatod az oldalát, és nem hiszed el, hogy nem tömör hasáb az egész. Illesztési hézagok nincsenek. Meg műanyag sem. A terminálok és azok környezete is elsőrangú, a festés makulátlan. Az egész hangfal (és ezt mindegyik elemére értem) masszív, robosztus és szvsz gyönyörű. Matt fekete.
Pár órámba telt, mire minden a helyére került. 50 óra járatást javasol a gyártó, szóval most ez van soron. Isotek lemez párszor lefutott, és jópár óra zene is szólt rajta, de még járatni kell. Már most vigyorgok.
Annyit tudok, hogy ezt vissza nem adom.
A bejáratás és a bemérés után jövök majd a részletekkel és képekkel. -
jaszy76
aktív tag
válasz
tomyka74 #152375 üzenetére
A Quadral szettet 2 éve használom. Olyannyira meg vagyok/voltam vele elégedve, hogy tejesen biztos voltam abban, hogy a fejlesztéseknél ezen gyártónál maradok. Nagyon zenei a megszólalása és mozin is jól teljesít. Szerintem nagyon kiváló szett. Viszont feljebb szerettem volna lépni.
Nézegettem a Quadral Platinum és Chromium vonalat is, de aztán úgy döntöttem, hogy megpróbálom az Arendalt. Ha nagyon mellé lövök vele (amit azért titkon erősen kétlek), akkor megy vissza. Bukok rajta kb. 100 EUR körül. És akkor még mindig vehetem a Quadral-tól az említettek közül bármelyiket, és pénz is marad.
Szóval nem aggódom túl. Az lesz az érdekes, ha marad az Arendal, akkor aztán elkezdhetek proci + végfok párost nézni. -
jaszy76
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #152371 üzenetére
Egyszerre nem tudok mindent megvenni. De lesz majd végfok.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Gabesz26 #151713 üzenetére
Pioneer erősítőn pure direct esetén, sztereó forrásnál is figyelembe veszi a csatornák hangerő és távolság beállításait. Szívtam is vele, mert a bemérésnél a jobb oldali frontot vagy 2dB-lel hallkabbra vette mint a balt, ezzel pure módban szét is cseszte a sztereó színpadot.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
#09634560 #151419 üzenetére
Az azért megoldható lenne, habár most ilyen irányú fejlesztést nem tervezek. Mostanában sok más volt.
Az SC-LX 701-hez kellene találni hangban hozzáillő sztereó végfokot, de az melyik lehet? Nehéz...Most egy darabig a jelenlegi felállást élvezem, mert ez a DAC is olyan minőségi ugrást hozott, hogy csak pislogok. Őszintén, egy picit szkeptikus voltam, hogy ez mennyit hozhat, de amit produkál, az nekem most a kánaán.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #151407 üzenetére
Jó érzés! 😁
-
jaszy76
aktív tag
Tudom, hogy nem teljesen házimozi téma, de muszáj kiírnom magamból: bekötöttem egy Denon Dac-ot a Pioneer SC-LX 701 elé, és akkorát ugrott a sztereó élmény, hogy azt elmondani nem lehet.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
#09634560 #150756 üzenetére
Ez így van, legalábbis nekem is ez a tapasztalatom. Amíg belépő szintű ládám volt, addig eszembe sem jutott azzal hallgatni a sztereó forrást. Kipróbáltam, iszonyat szar volt.
Aztán erősítőt cseréltem (ami, ha small-on vannak a hangfalak, akkor alapból vág még pure direct-ben is), arról meg leszoktam, hogy váltogassam a menüben a small/large opciót. Szóval jött egy Elac 2070 és minden megoldódott. Sok kísérlet után bátran kijelenthetem, hogy sikerült a sub-ot úgy illeszteni a quadralokhoz, hogy öröm vele sztereózni. Nincs több mély, de ami van, az minőségi. Szerintem... -
jaszy76
aktív tag
válasz
BBéci #150633 üzenetére
Nálam a dipolok közepe 150 cm-re van a padlótól, a hallgatói távolság pedig 220 cm. A fülmagasság pedig az alacsonyabb ülőhelyzet miatt 90 cm a padlótól. Állítható konzolon voltak a hátsók, különböző magasságokon próbáltam filmrészleteket, szóval a magasság meghallgatás után lett meghatározva. Aztán felkerültek a falra.
OFF: Gregory Porter
-
jaszy76
aktív tag
válasz
BBéci #150618 üzenetére
Akkor nekem szerencsém van. 60 cm-re vannak magasabban a hátterek, és az imént néztem egy filmet, amiben egy daru dőlt el keresztben a szobában. Isten bizony, a padlóig szóltak a hátterek. Szerk.: Talán az sem mindegy, hogy kitől, milyen messze vannak a háttérsugárzók.
-
jaszy76
aktív tag
Köszi, de ettől még szerintem ugyanaz a helyzet:
Ha atmos-t építesz ki, és betartod az ajánlásokat, akkor eltérsz az ideális 5.x elhelyezéstől, már ami a hátsókat illeti. Atmosnál fülmagasság, 5.x-nél 60-90 cm-rel e fölött. (anno kipróbáltam 5.1 esetében is a fülmagasság közeli helyzetet, egyértelműen kell a 60-90 cm a hátsó térrészlet megfelelő kialakulásához). Atmos esetében is lehet fülmagasság fölé tenni, de ez esetben a dolby szerint max 1.25-ös szorzóval magasabbra. Ami szintén jóval alacsonyabb, mint az ajánlott 60-90 cm. Nálam 5.1.2-van, de a hátsókat én bizony 60 cm-rel fülmagasság fölé tettem. Pont azért, mert 5.1 anyagot sokkal többet nézek, és ragaszkodom az eredeti hangsávhoz. Ráadásul a tapasztalatom azt mutatja, hogy egy jó 5.1-hez képest az 5.1.2 szinte nulla előrelépés. Legalábbis nálam. -
jaszy76
aktív tag
válasz
BBéci #150601 üzenetére
Ezt már korábban is akartam kérdezni:
Akkor ez az elrendezés is kompromisszumos megoldás, mivel aki atmost épít ki, az is nagy százalékban néz 5.1 keverésű anyagot!? Viszont ebben az esetben az atmoshoz belőtt háttérsugárzók nem az ideális pozícióban lesznek 5.1-hez. Jól gondolom? -
jaszy76
aktív tag
válasz
zsoika #148921 üzenetére
Sokat hallgatok spotifyt prém. fiókkal, de semmi hasonlót nem tapasztaltam. A Pioneer cseszett el kb. fél éve egy szoftver frissítést, amitől nálam (és mindenkinél, aki arra a verzióra frissített) bejött egy ilyen pattogó hang. Aztán jeleztük több helyen a pioneer supportnak, a következőkben már javítva lett.
Szóval el lehet ezt cseszni szoftveres oldalról is az erősítőben. -
jaszy76
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Teszek vele még pár próbát, aztán hallgatom úgy, ahogy jobbnak találom. -
jaszy76
aktív tag
válasz
VoidXs #148154 üzenetére
Elhiszem, ezért is kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok, mert nekem semmi.
Még az is lehet, hogy nem jobbat hallok, hanem csak mást. Fene tudja. Ma délután lesz egy kis nyugalmam otthon, tervezem, hogy kísérletezgetek még vele.szerk.: vagy hagyom az egészet a fenébe, és zenét hallgatok.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Dorian #148152 üzenetére
Megmondom, hogy miért kérdeztem, megpróbálom megfogalmazni:
leengedett vászonnal egyértelműen úgy hallottam, hogy minden irányban megnőtt a színpad, de legfőképpen mélységben és függőlegesen. Az egyes hangszerek pozíciója jobban behatárolható volt, a kis részletek előbujtak, a jelenlét érzet megnőtt. Oda-vissza meghallgattam a napi szinten elővett dalokat (főleg kubai zene, fúvósokkal, ütősökkel stb), felhúztam majd leengedtem a vásznat, egyértelmű javulást hallottam.
Csak ennek akartam utána járni, hogy becsap a fülem, vagy lehet benne vmi.Ja, még annyit, hogy a vászon először csak lehúzva maradt, szóval nem a kisérletezgetés miatt húztam le. Ezt csak azért írom, mert nem vártam/kerestem semmi változást, azok jöttek maguktól.
-
jaszy76
aktív tag
Picit OFF, de azért a témába vág:
Van arról vkinek fogalma ill. tapasztalata, hogy a TV elé lehúzott vetítővászon milyen irányba befolyásolja pl. 2 csatornás zenehallgatásnál a hangot? Ilyen esetben a vászon miként működik? A nagy, sima felület miatt egyszerűen visszaveri a hangot, vagy esetleg csökkentheti a visszaverődéseket?
A TV a falon van, az elé van lehúzva a vászon. Faltól kb. 20 centire, TV-től 5 centire.Köszi!
-
jaszy76
aktív tag
válasz
viera #148127 üzenetére
Ott vettem az erősítőt. Nekem minden rendben volt, habár volt, akinek nem volt ennyire kerek a történet.
Itthon a posta kézbesíti a küldeményüket.szerk.: ahogy Laci is írta, volt, akinek bontott/használt cuccot küldtek, de cserélték. Asszem.
Ettől függetlenül elmondható, hogy ajánlott, megbízható bolt.
Viszont arra figyelj, hogy nem igaz, amit a raktárkészletre írnak. Szállíthatónak jelzi, közben egy darab sincs. Előtte kérdezz rá! -
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Paoloo #145968 üzenetére
AV forumon volt korábban erről szó. Többféle hiba lehet, volt akinél:
- hibás hangfal csatlakozás (a készülékházhoz ért a rosszul bekötött vezeték)
- tápegység kondenzátor hibaÉn mindenképpen lehúznék mindent (forrásokat, hangfalat és vezetéket), aztán egyenként próbálnám.
Ha így is rossz, akkor szervíz.Itt is ilyen probléma volt,állítólag ismert hiba és a garancia lejárta után következik be: alulméreteztek kondikat.
[link] -
jaszy76
aktív tag
válasz
nubreed #144396 üzenetére
Én már többször rendeltem Tőlük, a menete a következő: eldöntöm, hogy melyik kábel, kábelek érdekelnek. A fórumon sokszor elhangzott javaslat, azonkívül a gyártó honlapján is vannak infók.
Aztán írsz egy emailt Krisztiánnak (igen, a központi cím jó), a válaszban jön az árajánlat, szállítási költséggel együtt. Megrendeled, utalsz, jön. Egyszerű! -
jaszy76
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #143492 üzenetére
Oké! Egyébként nekem 10-ből 8-szor megy, de pont akkor nem, amikor nagyon kellene. 😀
Még azt vettem észre, hogy bemérés után megjeleniti a program az autoeq értékeket, de aztán elfelejti egy idő után. De csak megjeleníteni, mert az eq frankón működik. -
jaszy76
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #143469 üzenetére
Szia!
Nekem is gondjaim vannak a csatlakozással. Hol megy, hol nem. Írtam az Elacnak,várom a válaszukat.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #139170 üzenetére
Erősítőben nem lehet állítani, a többiről nem tudok nyilatkozni.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #139168 üzenetére
Igen, nálam a tapasztalat felülírta az ajánlást.
Ha most, miután pár napja így hallgatom, ismét 0-ra állítom, akkor eltűnik az erő, ami pl. egy lábdobnál jelen van. -
jaszy76
aktív tag
válasz
Norbi 72 #139166 üzenetére
Köszi! Jó tipp, ez elkerülte eddig a figyelmemet!
Más: Nem igazán kérdezek, inkább csak leírom a tapasztalatomat, aztán max. véleményezitek.
T-12 láda a center és jobb oldali front között van. Mivel a center és a mélyláda távolsága a hallgatási helyhez viszonyítva elenyésző mértékben tér el, ezért a fáziskapcsoló nullán van. Bemérés után picit emeltem a dB értéken, mivel gyengének éreztem. Ellenben ez sem hozta meg a kívánt hatást, kissé laposak, enerváltak, erőtlenek a mélyek mind filmen, mind koncert lemezen.
Kísérleteztem: Ha a fázist 180-ra állítom be, akkor hallom azt, amit szeretnék: erős, pontos, feszes.
Lehetséges, hogy az ajánlással ellentétben a nálam lévő hallgatási környezet (szar akusztika) miatt ez a helyes és célravezető beállítás? Tapasztalatom szerint igen, tehát marad így, de a véleményetekre, tapasztalatotokra mindenképpen kíváncsi vagyok! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest