- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #92493 üzenetére
Auto kibekapcsolója előfordul hogy megbolondul. Úgy tapasztaltam hogy főleg amikor pl. mélyszegény sorozatot nézek és "határérték" körül lenne. Elkezd ki-bekapcsolgatni mint az őrült és kinyomja a biztosítékot. Erősítő panelt cseréltek, de utána is ugyanez a sztori... (Arcamon természetesen fel van tolva a szub kimenet és ezt ilyen 65/100 körüli hangerőnél is eljátszotta...)
Óriási hibának tartom, hogy nem raktak rá manuális standby kapcsolót... vagy legalább a szokásos háromállásút. Áramtalanítást meg nem szereti ha úgy nyomja le az ember, hogy még bekapcsolt állapotban van... attól is meghülyül.
Amikor a Denon volt, akkor is előfordul pár anomália a bekapcsolással-kikapcsolással, de lehet erősebb volt a jel a kimeneten és azért nem produkálta ilyen szinten.De ezek csak az én meglátásaim, semmire nincs "bizonyíték".
-
válasz
xtremetuning #92375 üzenetére
akkor valami felülírja. quickset/preset/room a-b/stb.
-
válasz
xtremetuning #92372 üzenetére
az nem tud elszállni ezzel, amit nem itt tárol.
-
B.attila
tag
válasz
xtremetuning #92279 üzenetére
Remélem nincs a háttérben semmi bekapcsolva
de mivel a sub nélkül minden szép és jó........valószínű nincsde szívem szerint ha lehetne le resetelném az erősítőt kitudja mi hogy van benne elállítva
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #92164 üzenetére
Osztom!
Kb vagy 20-éve,mikor még szub mint olyat nem igazán használtak,csak koncerteken vagy diszkóban.Én akkoriban 2db szubbot használtam zenére,vagy minimum 30cm-es mélynyomóval szerelt hangdobozokat.
Hiányérzetem is van.Japcsi haversrác tudja a frankót!
-
tomic
addikt
válasz
xtremetuning #92120 üzenetére
Valahol sejtettem,hogy próba nélkül vásárolsz.
Ennek nyilván vannak okai mint pl,hogy kis hazánkban nem minden sarkon van ultra high-end készülékeket forgalmazó cég. Valamint a felhasználó réteg is feltételezem elég vékony lehet.Tehát kicsi az esély a próbára.
Így muszáj lutrizni.Bár mint mondtad van kedvenced.Gondolom azért nagy vonalakban tudod mire számíthatsz tőlük.Köszi a sztorit.Bevallom csodálkozva olvastam. Nem hittem volna,hogy ekkora cégek tulajdonosaival,mérnökeivel ilyen kapcsolatot lehet ápolni.Ráadásul vakon megbízni bennük. Hihetetlen. Bár az ő érdekük is,hogy korrektek legyenek hiszen mindent a vevőért van.
-
válasz
"...azt is leírta, mit változtatott és minek az érdekében. Lerendeltük, megjött és mindenben igaza volt."
Vakteszteltétek? Vagy hogy megy ez ilyen szinten?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nem kell befejezni, én magamról szívesen olvasom.
Meg szerintem vagyunk így egy páran.
-
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #92116 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #92110 üzenetére
Prioritás - polaritás
Ez van ha közben gyereket etet az ember....
-
tomic
addikt
válasz
xtremetuning #92112 üzenetére
Ezek szerint nem tudok meg semmit,mert valószínű indiszkrét voltam.
Nem az anyagi helyzetedre értettem a szintet,az engem hidegen hagy.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #92097 üzenetére
A tapasztalatod sokunk hasznára válik, az nem a "Te hibád", hogy páran rosszul fogják fel az információkat és nem a lényegre fókuszálnak.
A fórumtársaknak bizonyára ismerősek a "bögreszettes" kérdezők, fórumozók. Vitaindítás nélkül írom, néhányan igencsak lekapják őket a tíz körmükről, utána nem értik a "sértődést". Akkor, ha az Ő rendszerük kerül hasonló megvilágításba, sértetten veszik tudomásul. Aki akar elgondolkodik ezen.
A mérce legyen az adott rendszerek tudása, ne más. -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #92097 üzenetére
Remélem az "elavult" házimozidat hamarosan fejleszted 1-2 zenélő puffal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #92091 üzenetére
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #92045 üzenetére
Köszi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #92088 üzenetére
58al is ellennék asszem.
hasonló stílus? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #92081 üzenetére
Volt, melegebb volt a halcro. nekem szivemnek kedvesebbek voltak a hangszerhangjai is.
ennyit a szarfosmozicuccokról, meg a D osztályúk hideg technicista hangjáról.nekem megmondom őszintén jobban tetszik a stilusa,mint a bladinak. de tudod, én a teknikai dolgok elé helyezem pl a hosszan hallgathatóságot. ez izlés dolga. eszelős a sztereod, de nekem árnyalatnyit más az izlésem.
egyébként nem vagy egyedül, hétvégén volt itt pár barátom, és alapvetően nekik is jobban teszett a denon,mint a sztereom
baromira nem brummog a t12. (árszinvonalát tekintve) nekem pl úgy van belőve, hogy csak akkor veszem észre, ha pl kiesett a kábele, amikor bedugom, majd kikapcsolom. tehát csak a hiányát érzem, ha bekapcoslom a mozit, és elindul a film, rendesen keresnem kell, hogy megy-e.
persze én minden hangfalra ráengedem a teljes spektrumot, dógozzon csak a végfok,ha ez a dolga, 5.1et beállítottam annyira, amennyire csak tudtam. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #92028 üzenetére
Nem értek a lovakhoz, mondtad,h mozi más mint sztereo.
Ezzel együtt sztem igenis lehet hangszinhelyes egy mozi.
Nem véletlen csipázok pár márkát. -
Digital
addikt
válasz
Tonyónak milyen a rendszere? Milyem elemekből építette?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #92068 üzenetére
Az meg puszta véletlen , hogy amit nem szarozol le, az meg 1 millióba kerül?
Na jó, kábelt 200e- től nem biztos, hogy leszarozol.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #92068 üzenetére
Valaki után menni kell "mester"!
Na de tényleg örülök,hogy vannak itt páran akik tudják,hogy mitől döglik a
légyhang. Mindig felüdülés hallani,olvasni komolyabb rendszerek elemzését,tesztelését.
Aki szeretne továbblépni azok is elég információhoz tudnak itt jutni.Bár azt mondják,hogy "Aki a csorda után megy,az szaros füvet legel."
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #92062 üzenetére
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #92058 üzenetére
Sajnos Te is.
Lányom, aki 16 éve hegedül és mindent az én rendszeremen hallgat otthon, azt mondja, hogy gyönyörűen szól.
Pedig Ő aztán kritikus minden olyasmivel szemben, ami nem üti meg a mércét. Nem kevés fellépéssel és zenekari múlttal a háta mögött predesztinálva érzi magát arra, hogy nevetségnek nevezze a hozzászólásaidat.
Mert elolvasta a vitáimat veletek és nem neked ad igazat. A lányom épp csak végzett muzsikus, de
természetesen Őt is botfülűnek nevezheted, velem együtt. -
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #92054 üzenetére
Remélem a millásreggelit hallgatod reggelente!?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Persze nem említesz árat, csak simán lekutyázol bármit. Ehhez nem kell árat mondani, mint ahogyan engem is kutyázol.
A nagybőgőre visszatérve kicsit: Hangkultúra tanköny szerint pl jazzben 60 Hz alá nemigen mennek a zenészek pengetve. ????????
A Focalod nem megy le addig???
Organikus zenéhez semmi köze a rendszerednek. Jársz élő akusztikus koncertekre? Tudod, hogy kell szólnia egy zongorának élőben? Mert ha járnál tudnád, hogy te beszélsz ostobaságokat.
Nincsenek komplexusaim egyébként, de te írtad, hogy hülyét csinálok magamból. Ez mi meging?
Én sem mondtam, hogy bunkó módon reagáltál a hsz-emre, pedig úgy tettél.
-
Warter
addikt
válasz
Érdekes ez a sor.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #92039 üzenetére
"Mégis egekig fényezed a nadod hangját, miközben most írod, hogy "Egy nagybőgő, vagy egy zongora hangja nagyon távol áll egy HM rendszer által elváltoztatott hangtól, aminek semmi köze sincs a valós hangszer hangokhoz és akusztikához. - ilyen jól sikerült választanod, ennyire bejáratott fülekkel ?"
Ezt pont nem az én rendszerem produkálja. Az én rendszeremben teljesen rendben van a nagybőgő hangja Sub nélkül is, pont azért merem leírni ilyen bátran, mert már pár száz nagybőgőt hallottam már életem folyamán megszólalni.
A Te rendszered feltehetőleg 5-7 milla környékén mozoghat, de lehet, keveset mondtam. (Új árakról beszélek)
Az mennyire életszerű, hogy egy ilyen k@rva drága rendszert rendelsz bizonyítási alapnak, miközben te magad szidod a "csak" 1 milliós cuccokat, hogy milyen szarok. Minden hsz-edből sugárzik a fennsőbbségesség.Az zavarna inkább, hogy elfelejtetted, van élet 3 millió alatt is, mert nem mindenki áll be abba a sorba, ahová ti (néha kifejezetten erőszakosan) szeretnétek.
Az, hogy nevetségessé teszem magam, ne neked fájjon, mert nekem nem fáj, ugyanis nem az számít, mit mondtok, hanem az, hogy ki mondja. Csak néhány olyan emberrel" találkoztam" itt a PH-n, akinek a szava számítana. A többit inkább nem írom le....... -
válasz
xtremetuning #92033 üzenetére
"igazi nagybőgő nem létezik 30 centis membrán felület alatt..."
(#92034) python1 "Magasabb szinteken már nincs ilyen probléma a rendszerekkel."
Ha annyira "magas", hogy számomra elérhetetlen, akkor azzal nem tudok mit kezdeni sajnos. Az én rendszerem nem alsó kategória, talán a középtől is feljebb van (főleg volt), de a probléma létezett. Elhiszem, hogy például XT-nél nincs ilyen gond.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #92016 üzenetére
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #91966 üzenetére
Igyekeztem megtartani a diszkréciót.
De legközelebb majd úgy írom, hogy "XT-től"....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #91973 üzenetére
"kidobják" otthonról KicsiRicsivel karján, és még mosolyogni is tud,amikor találkozik, aki miatt történt...
-
mandju
senior tag
válasz
xtremetuning #91861 üzenetére
Köszönöm szépen!
Megtisztelő tőled az elismerés!
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #91791 üzenetére
Nem mr.xt ez a te velemenyed masolata.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
xtremetuning #91733 üzenetére
Ajánljatok valami tecso gazdaságost neki. Minimum olyat, ami a subot kiszolgálja.
Szegénynek biztos kihullik a haja, ha elkezd utána számolni. -
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #91733 üzenetére
Te mit gondolsz?Lassan is lehet jó cuccot építeni,nem?
Szerintem ez az út a célravezető..
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #91652 üzenetére
Nekem is csak annyira mérvadó, hogy felfigyeljek rá.
-
lemmy9
őstag
válasz
xtremetuning #91636 üzenetére
És ha az Avc- be bevinném a jelet az Audyssey miatt, akkor oda is szub kábelt tegyek, vagy 8 egyforma Ic-t?
Tudom halgassam meg.:-)) -
lemmy9
őstag
válasz
xtremetuning #91629 üzenetére
7.1 analóg összekötés esetén.
Vagy mi van ha kihagyom a végfokot? -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #91451 üzenetére
Akkor ebben nem értünk egyet.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #91448 üzenetére
Akkor állíthatod határozottan, hogy NEM, ha saját magad próbáltad ki az említett kábeleket (Black Lab, Irish Red, Boxer) egy PSW110-ben.
Valójában én sem teszteltem az említett szubládával a kábeleket, de három másikkal igen, és az olcsóbbak is messze jobbak, mint a PSW110.
Ki merem jelenteni, hogy ahhoz a Polkhoz totál felesleges a Boxer.
Közben tesztelgettem Husky és Wolf kábelekkel REL Habitat1, SVS PB-2000 és PC12-NSD mélynyomókat, de ez mellékes. Mostanában az utóbbit használom. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #91443 üzenetére
A passzolást ár/érték és abszolút értelemben vett hangminőség arányra értettem. A Polk PSW110 egy szerény képességű mélyláda - bár az ár/érték aránya rendben van - abból a Wild Dog sem csinál Fathomot, de még T-12-t sem.
A sima, mezei, 5000 forintos, 3 méteres RCA kábelhez képest az Irish Red is javít a hangzáson. A kis PSB-be hiába dugtam bele a Wolfot, semmi különbséget nem hallottam a Huskyhoz képest. Ez persze lehet a hallásom hibája is. Husky-ig megmutatta a különbségeket, de az sem hozott sokat a Boxer után.Leugatásról szó sem volt, mindenki tudja hogy Norbinál fejlesztés, továbblépés várható a szubládát illetően is.
(#91446) Tamoo
Egyetértünk. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #91437 üzenetére
Azért, mert van egy szint, ami után semmiféle hallható változást nem hoz a drágább, jobb minőségű kábel.
Amikor ez a teszt zajlott, nem csak az általad is hallott SVS SB13-ULTRA volt a kábelek másik végén, hanem a PSB SubSeries 125 és a Yamaha YST-SW300 is.
De azt is figyelembe kell venni, amit Tamoo írt: adott összegből, a belépő szubláda és a túlzottan drága kábel árából sokkal jobb hangot is ki lehet hozni. -
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #91437 üzenetére
Mondjuk abban igazad van, hogy valamennyit biztos javított rajta. Csak mindig azok a mocskos anyagiak...
Persze a Te gondolatmenetedet követve vehetett volna Husky-t is.PSW110+Boxer kb. annyiba kerül mint egy Proson R10 (vagy PSW125) + klotz ic. Ha fix keretem van, utóbbival jobban járok. De ez csak egy példa ... mondjuk úgyis pontosan tudod miről van szó, nem tudom miért magyarázom.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #91435 üzenetére
Ismered a Polk PSW110-et? Szerinted ahhoz passzol a Boxer?
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #91298 üzenetére
Erre gondoltam én is de jó,hogy nem én mondtam először.
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #91224 üzenetére
+ (#91223) liszi70 Na neeee
Készülget:
-
válasz
xtremetuning #91221 üzenetére
"Nem akarok én már semmit. Kicsit belefásultam...."
Nem arról van szó, hogy meghallgattad hétalvó új felállású rendszerét, és rádöbbentél, hogy az alapoktól kell újrakezdened a szerkód felépítését?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #91221 üzenetére
Ájvé!
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #91216 üzenetére
nem akarsz egy masik centert?
-
lemmy9
őstag
válasz
xtremetuning #90919 üzenetére
Mármint nem lesz AVR.
Szerintem nem sokan vannak, akinek ne lett volna bármilyen Technics cucca.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #90547 üzenetére
Az osx fixpontos 24bitben számol, win esetén meg alap a lebegöpontos. Osxen 12es xbmc még sokkal gyengébb volt, mint serveren a 13as.
De majd kipróbálom a 13at osxen . -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #90306 üzenetére
22 négyzetméter és egy pici. Miféle 16-él az emlékeidben?
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #90306 üzenetére
Elfogyott volna.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
xtremetuning #90288 üzenetére
Sem a teljesítményük, méretük
A kinézet meg olyan-amilyen, de szerintem semmilyen lemaradásban nincs a T12-höz képest. Egyik sem ideális, és szép berendezés a szememben, de bármelyiket szívesen birtokolnám, és szemet hunynék a kinézet felett. -
válasz
xtremetuning #89654 üzenetére
nem tudott meg semmit sem arról, hogy mire számíthat, ha lecseréli a 12 méteres hdmi kábelét. vagy nem ez volt a cél?
-
válasz
xtremetuning #89500 üzenetére
Na most viszont tényleg nem értelek. Tehát szerinted mosott és püffögős coaxon a hang? Lehet, hogy a te fogalmaid szerint igen, de nálunk azért sok minden nem úgy van, mint nálad!
-
válasz
xtremetuning #89497 üzenetére
Nem értettem félre, tudom, hogy a Dune hangja miatt mondtad.
Csak megjegyeztem, hogy az elvi lehetőség adott, de nem fogom kihasználni. Egyrészt a kétséges hangminőségű dekódolás, másrészt a drága kábelek miatt.
A Dune egyébként futóműként üzemel nálam, digitális koaxon megy a hang a denonba, így számomra rendben van. A Popcorn A410 sem elég fasza hangilag, ahhoz OPPO-t kellene vennem, hogy jobb legyen, arra meg nincs pénzem. -
válasz
xtremetuning #89494 üzenetére
Jogos! Az elvi lehetőség megvan rá, de valószínűleg sosem fogom kivitelezni az analóg összekötést a HD hangok érdekében. Nekem a kábelek árát sem éri meg.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #89494 üzenetére
Jogos kérdés, és ugyanezt lehetne feltenni a kábelezést illetően is, amit már sokszor megtettem.
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #89149 üzenetére
Csatlakozom muzsikpetihez, és még egyszer hálásan köszönöm, hatalmas élmény volt! És ez nem demó volt, hanem referencia pont képzése
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #89146 üzenetére
Haza bizony, de még milyen hamar, azoktól a lövésektől amit nálad kaptunk, hazáig menekültünk
Még egyszer köszönjük, örök emlék lesz!
A rendszer hangjára pedig még nem találták fel azt a jelzőt amivel jellemezni lehetne, fantasztikus az biztos ! -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #89146 üzenetére
Megvolt a demó?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #88895 üzenetére
De most is élvezem a hangot. Tuti, hogy egy tisztességes állvány sokat hozna, de pénzem nincs rá, és perpillanat azzal vagyok elfoglalva, hogy minél többet ülhessek előtte. Még a csöveimet se járattam be..
amikor érdekeltek az állványok, keresgéltem bútorszerűek között, de igazából nem nagyon találtam olyat,ami nekem is tetszett, meg páromnak is, és várhatóan jobb, mint a jelenlegi. A jelenlegi jó eséllyel rátehet a mélyekre, dunyhásitja, de ezzel még együtt tudok élni. És sztem annyira azért nem rossz a hangja. Emlékszem, sokkal egyszerűbb láncom volt, amikor megvettem, és seggreültem, annyit hozott a bútorlaphoz képest.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #88888 üzenetére
Nah,most jön be a csóróság részemről
Gyurczy: pl elcsatolás. Ami mellett időztünk, mert szép volt, bútorszerű, az úgy emlékszem, még annyira se volt elcsatolva,mint a mostanink. -
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #88672 üzenetére
CFW csak az OPPO 10X tip. lejátszókra létezik, a 93/95 típusú lejátszókhoz sajnos nincs.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #88664 üzenetére
Mozira attól függ melyik kimenetéről beszélünk, mert analógon 7.1 es kimenetükön a 95 egyértelműen jobb mint a 103, viszont hdmi-n szerintem jobb a 103. Szolgáltatás terén pedig sokkal a 103!
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #88651 üzenetére
A 103-as nem az analog hangra van kihegyezve, így előfoknak egyáltalán nem ajánlanám!
-
válasz
xtremetuning #88645 üzenetére
"Aki nem hallja a két drót közti orbitális különbséget, annak tényleg nincs szüksége rá. Egyikre sem."
Ennyi. Így van. Amit te "orbitális"-nak értékelsz, azt más meg sem hallja. Lehet, hogy még a te rendszereden sem, nem hogy a sajátján.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #88590 üzenetére
Egyébként ha már lejátszók, TMT megszűnt, támogatás is befejezve.
Draft Day-t vártam az Arri Alexa felvételek miatt. Általában megosztó, én imádom ezt a képi világot, még pont annyira szaturálva, hogy ne forduljon át. Gyönyörű színei vannak, feketék is nagyon rendben, végig részletes és beretva éles kép. A film egynek jó volt
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #88576 üzenetére
Barki mehet?
csondben leszek
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #88563 üzenetére
Mentségemre szolgáljon, hogy sajnos nálad még nem jártam
Apropó, mikor veszel OPPO-t, hogy CFW telepítés ürügyén végre hallhassak egy referencia rendszert?
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #88442 üzenetére
Legyen 10 és akkor meglesz a kívánt 1000 Watt is.
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #88442 üzenetére
Thinkpad X60-rol nem tetszik egy Dyno tere so. Most akkor a Focal jo?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #88408 üzenetére
Sajnos nem. Illene ezen változtatni...
-
válasz
xtremetuning #88397 üzenetére
Mi van, nálad volt BBéci?
-
enricotoxic
tag
válasz
xtremetuning #88366 üzenetére
Ez van
És Breaking Bad?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #88208 üzenetére
Ha lehetne felhasználót ignorálni, mint az Indexen, most megtenném KO fórumtárssal. Ide egy olyan arcocskát akartam tenni, amiből Te hármat, de úgy gondolom, az bőven elég.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #88145 üzenetére
Szubot nem, de PSW 110-et sem?
(#88146) KnockOut87
Kipróbálod csupaszítva, majd Naka banánnal és eldöntöd, melyiknek jobb a hangja. -
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #88145 üzenetére
Ejnye,de rossz vagy.
(#88146) KnockOut87 Miért vettél dugót,cserélgeted a sztereó rendszered között?
(#88148) BBéci Lesz cserélve,értem én...
-
enricotoxic
tag
válasz
xtremetuning #87962 üzenetére
ja (#87955)-ban még sikerült leírnom
-
enricotoxic
tag
válasz
xtremetuning #87930 üzenetére
Én is az egyensúlyra gondoltam. Mi az amiben úgy érzed nincs igazam vagy nem értesz egyet?
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #87941 üzenetére
No, oszt átmegy haver a szomszédból, hogy mi ez a pixelhalmaz 1080p amit nézel? Ő már 42" 4k-ban nyomja 3,5 méterről.
-
Patice
nagyúr
válasz
Nekem nem fáj a fogam a 4K-ra.
Még a FullHD korszak sem érkezett el nálam. Majd szeretnék 55 colon nézni ilyen anyagokat.
És akár házimozit is köré rakni.
És igen, még csak álmodozom erről.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
az igen, látom kezd népszerűvé válni a 4K -
törölt tag
válasz
xtremetuning #87938 üzenetére
Pontosan, ezt kapod, ezt kell szeretned.
-
mettek
addikt
válasz
xtremetuning #87924 üzenetére
ahhoz gratula...én sajnos letörlöm azt amit láttam, kivéve ha nagyon tetszett de az ritka.
-
mettek
addikt
válasz
xtremetuning #87915 üzenetére
na erről van szó...akkor miről beszélünk, hogy jövőre 4k meg hasonlók? Majd talán ha 5-10 terrás vinyókat dobálnak 20 ezerért de igazából talán még az is elmaradott lesz mert egy hagyományos vinyóra másolgatni vagy a medialejátszónak kiolvasni róla ekkora adatot nem piskóta, ehhez már terrás ssd kellene de hát ja...
Ez még évek szerintem mire kiforrja magát. A számítógépes játékok világába is most próbál betörni a 4k de egy 4k monitor 180-200ezer körül kezdődik és akkor arról ne is beszéljünk hogy egy játék futtatásához 4k-ban illik a gépbe tenni 2 db 150-200ezer ft-os videókártyát, amihez már persze kell egy 50ezeres táp is, meg egy 100-150ezres intel proci szóval az se holnap lesz tömegek szórakozása
-
Madwe
nagyúr
válasz
xtremetuning #87917 üzenetére
Mondjuk így is bd50el van tele a hdd-m, ahoz képest a 100gb nem is sokkal több
-
robi-k
őstag
válasz
Ami nálad van, az valószínűleg az egyik Sony demó 4K anyaga. A most elfogadott BD4K szabvány szerint a 4K filmeket tartalmazó korongok 100 GB-sak lesznek, és a film a mostani h264 helyett a h265 kódolásban lesz kódolva.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Azt nevezem
Kiváncsi vagyok milyen adathordozón akarják majd ezt tárolni, még ha tömörítik is, a BD is kevés hozzá, nem? Meg + hangsávok még dobhatnak rajta keveset... Lehet ez megint a lemezes hordozó felé tereli majd az embereket, mert ezt netről lerántani, nomeg tárhelyen tárolni nem kis fejfájást okoz...
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #87873 üzenetére
Már beszélget az egyikkel.
(#87877) KnockOut87
Lehet, hogy 1000W-okat tolnak át. Átviszi azt is. Sima 50Hz-es váltóáram. (Kisebb nagyob ingadozásokkal.)
A zenei jel, ami kierősítve "megy" a kábelen meg hány Hz-es is? Na itt már elgondolkodnék...(#87879) liszi70
Valószínűleg XT szerint nem jó párosítás a Denonhoz a Lessloss kábel.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #87876 üzenetére
Azt már láttam viszonylag jó áron használtan. Elrodot csak nem ajánlgathatok. Nálam remekeltek a LessLoss drótok.
(#87877) KnockOut87
Mi a rosseb köze van a wattoknak a hangminőséghez? -
válasz
xtremetuning #87705 üzenetére
"ez erősen igény függő."
Hát hiszen ezt mondtam én is.
"Jelen esetben Knockoutnak adok igazat."
Hát hiszen én is igazat adtam neki az általános kijelentésében, ami elég egyértelmű egyébként, csak árnyaltam a képet, mert épp AVR sztereó képességéről volt szó. Tehát olyan esetről, ahol valószínűleg nincs hajlandóság két rendszer fenntartására.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #87705 üzenetére
Nem mindenki maximalista és nem mindenki hajlandó 2 rendszer fent tartani. A kábeldugdosást meg már nem is említem. Nekem is megfelel az avr zenehallgatáshoz, igaz meg van támogatva egy Dac-on keresztül. A 2 gyerek mellett úgy sincs sok időm zenét hallgatni. Viszont a karám jót tett a szoba akusztikájának.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #87688 üzenetére
Ennyire bevált az új LG szett? Kérünk képet arról is.
-
NTX
tag
válasz
xtremetuning #87681 üzenetére
Köszönöm az infokat! A basic Embla és a full Embla között is megvolt a különbség vagy csak a B-C szűrőkkel több a nagyobb Embla?
-
NTX
tag
válasz
xtremetuning #87612 üzenetére
A sztereo rendszer látom, hogy Embla+Ymer. Ha ismered, ez mennyivel volt jobb, mint a Basic Embla+Ask? Szerinted megéri a nagyobb Embla és az Ymer végfok az árkülönbséget?
-
KisTücsök
addikt
válasz
xtremetuning #87646 üzenetére
Hm.. Értem. Akkor biztos így is jó hangot lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest