- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
Az volt.
Rossz embertől kérdezel. Én minden apróságot hajlamos vagyok értékelni.Szvsz igen, megéri. Az ask egy nagyon jó erősítő, de az ymer.....az.....valami más.
Teljesítmény úgy, hogy iszonyat kontroll van mögötte. Azért lett 'csak' 2x300 watt, hogy megrendíthetetlen legyen. 2 darab 2,2 kW tápból állítja elő a maga kis torzítatlan hangját. Nagyon zenei, dinamikus és gyors a produkciója. Sokkal drágább konkurensekkel is felveszi a versenyt, sőt! jó párat le is zenél. -
bajnokpityu
félisten
Nekem ez a tippem: új kisebbik wm chipes lumin, mögé jó dac, elöfok, monoblokkok
5-10 M biztos leszEzért mondom, hallgasd meg. Nem állítom, h tetszeni fog. Nekem ő meg lumin a preferáltam. Itthon csak dsm,lumin volt. Nekem első a hosszan hallgathatóság+zeneiség, második a hifis paraméterek.
-
bajnokpityu
félisten
Emblát,Linnt sztem el lehet. Kb annyiból, mint, amibe kerül egy kész megoldás, jó kezelhetőséggel. Devialetet, lumint meg se próbálnám..
Devialetnek nézz utána, lehet, hogy egyetlen készülékből megúszod. Nekem tetszett a hangja.Egyébként robbanást várok, nagyon sokan fejlesztenek htpct, streamert. Sztem nem véletlen a 3 új lumin típus..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest