- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
Az volt.
Rossz embertől kérdezel. Én minden apróságot hajlamos vagyok értékelni.Szvsz igen, megéri. Az ask egy nagyon jó erősítő, de az ymer.....az.....valami más.
Teljesítmény úgy, hogy iszonyat kontroll van mögötte. Azért lett 'csak' 2x300 watt, hogy megrendíthetetlen legyen. 2 darab 2,2 kW tápból állítja elő a maga kis torzítatlan hangját. Nagyon zenei, dinamikus és gyors a produkciója. Sokkal drágább konkurensekkel is felveszi a versenyt, sőt! jó párat le is zenél. -
bajnokpityu
félisten
Nekem ez a tippem: új kisebbik wm chipes lumin, mögé jó dac, elöfok, monoblokkok
5-10 M biztos leszEzért mondom, hallgasd meg. Nem állítom, h tetszeni fog. Nekem ő meg lumin a preferáltam. Itthon csak dsm,lumin volt. Nekem első a hosszan hallgathatóság+zeneiség, második a hifis paraméterek.
-
bajnokpityu
félisten
Emblát,Linnt sztem el lehet. Kb annyiból, mint, amibe kerül egy kész megoldás, jó kezelhetőséggel. Devialetet, lumint meg se próbálnám..
Devialetnek nézz utána, lehet, hogy egyetlen készülékből megúszod. Nekem tetszett a hangja.Egyébként robbanást várok, nagyon sokan fejlesztenek htpct, streamert. Sztem nem véletlen a 3 új lumin típus..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest