- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
rayoliviero #113247 üzenetére
Más hangerőn szólnak, de ezt könnyű korrigálni.
-
XtremLor
őstag
válasz
rayoliviero #113236 üzenetére
Igen jo egy evig, a vegen kiderult hogy megerte turelmesen varni, frusztralo volt az biztos, szerencse is kell hozza! 2.1 es persze 3.1-el is hasznalhatod ahogy megtudod venni szepen sorba. Azok az mr, es bronz dobozok mehetnek olyan felallasba nem lesz gond...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
rayoliviero #113229 üzenetére
Nem bomba ajánlat a 100, de nem is drága annyiért.
"Nézem mindig Avx-en, ami tényleg jó ajánlat, azt pár napon belül már vinni is szokták."
Azért ez nem feltétlenül igaz minden esetben.Nekem pl. az RS5-ért 90ért nem kapkodtak.
Makulátlan, dobozos volt. Az aztán tényleg megért annyit.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
rayoliviero #113232 üzenetére
Pontosítok, mert a Bronze1, akár ma is kapható tipus, de csak bookself, így, ha arra gondoltál, akkor számolnod kell azzal, hogy jóval kisebb méretű lesz, mint az MR4.
Ezeknek az akcióknak pont az a lényege, hogy a raktáron ragadt készletet elsózzák. Ha kurrens termékre szeretnél alkudozni, nem hiszem, hogy sikerrel járnál, illetve egy 150 ezres hangfalnál sem hiszem, hogy 50-et elengednének. Ha az MR4-et szeretnéd elhozni 100-ért, próbáld meg valamelyik forgalmazónál, de szerintem nem lesz szerencséd.
Tény, időnként remek lehetőségek adódnak, csak azt előre senki sem tudja, illetve nem válogathatsz.
Azt veheted, ami épp akciós.... Szvsz.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
rayoliviero #113229 üzenetére
Bronzot azért kaphatsz ugyan annyiért, mert kb.10 éves....
De lehet, még több.
-
luckyman
aktív tag
válasz
rayoliviero #113226 üzenetére
Én kb egy hónapja láttam a soroksáriban ugyan ennyiért, és akkor sem volt a honlapjukon.
Én sem tudom, hogy volt e belőle bontatlan, de van rá esély, mivel nem Auchanban szokás venni a hm erősítőket. -
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113218 üzenetére
Weboldaluk szerint már nincs... Te mikor láttad utoljára?
Már ha voltál ott azóta...
Norbi 72: feltételezem az erősítőre gondolsz... nem tudom, ami muszáj ahhoz, hogy a kiválasztott hangfalak hozzák ami elvárható tőlük.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #113216 üzenetére
Igen, az ára nagyon jó! MM-ban is 68k Sajnos én sem tudom ezt hova tenni, mert még a hangfalaknál is kevesebbet tudok ezekről.
-
palesz53
senior tag
válasz
rayoliviero #113195 üzenetére
Csak lehet, hogy bele fogsz szaladni abba, hogy a nyári szünet után felélénkül a piac, és pikk-pakk elviszik. Így, hogy bontatlan, értem a hozzáállásodat, mert ha megveszed, használod, mégse tetszik, akkor bontottan itt tényleg buknál. Elég szűk kört lőtt be így az eladó, bár ha neki nem sürgős...
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #113193 üzenetére
Nehéz lesz így vásárolnod.
-
palesz53
senior tag
válasz
rayoliviero #113185 üzenetére
2 szempontból sem értelek. Ha ez a reális ár, akkor 1 hét utáni eladással miért buknál bármit is? Ez nem értékcsökkentő tétel. (Vagy azonnali eladásra gondolsz az 1 hét után?)
Azt írtad, helyben vagy az eladónak - személyes meghallgatás (akár saját cuccal), nem megoldható? -
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #113179 üzenetére
Én sem engednék belõle, el fog menni ennyiért.
-
XtremLor
őstag
válasz
Uborkaszezon van, ilyenkor eleg nehez eladni, melyen aron alul persze most is vasarolnak, de van egy olyan erzesem neki se kenyerre kell a penz, majd telen elmegy a meghirdetett aron is!
-
Norbi 72
veterán
válasz
Az új Bronze 1-es 100 rugó.20-ért jó ár a régi szériára.
-
válasz
rayoliviero #113177 üzenetére
elfog az menni...nagy bizniszmen a srác
, de megbízható, gond nélkül küldi el futárral is...vettem már tőle pár dolgot és ő is vett tőlem...
egy 50-essel adja az állókat olcsóbban, azért az már nem rossz... -
válasz
rayoliviero #113175 üzenetére
mert azok még egy régebbi szériából valók, de ha szép állapotban vannak, annyit megérnek...régebbi állóban hallottam ezt a szériát, az rendben volt...
-
válasz
rayoliviero #113159 üzenetére
Szia!
Láttam, hogy kinél nézted...megbízható eladó.
Igen előrébb lennél...de center boltba se olyan vész, de néha felbukkan használtban is, az eggyel régebbi bronz sorozattal szinte megegyezik... -
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #113159 üzenetére
Sokkal jobb, mint a Jamok, ez vitathatatlan. Viszont erősítőt sem ártana hozzá fejlesztened, ha nem is azonnal.
Ohmokkal nem lesz gond.(#113162) Lite:
A NAD jobb subot érdemelne. -
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #108257 üzenetére
Hangfal távolság.
Megint megelőztek.
-
adodaniel
őstag
válasz
rayoliviero #108257 üzenetére
Speaker distance = Hangsugárzók távolsága a hallgatási pozíciótól
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #108085 üzenetére
Ez jó kábel lehet? Vagy maradjon ilyen olcsó ládához az 500 Ft-os mezei?
-
devil-k
nagyúr
válasz
rayoliviero #108057 üzenetére
Mintha két különböző frontod lenne.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #108040 üzenetére
A felsorolt szubládák nem azért olcsók, mert teljesítményüket tekintve gyengék.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Heco Vitast keres hasznaltan. Ar-ertek aranyban eleg jok.
-
MasterMark
titán
válasz
Ezek közül egyik se, szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #102631 üzenetére
Nem kell 3 bútor lap, elég egy, és az alá csinálsz 3 talpat olyan magasságban amilyenben kell, nekem is így volt a hangprojektor miatt...
Bár a TV falra konzollal megoldás szerintem is jobb ötlet, én is most fogom felrakni...
-
Csabroncka
addikt
válasz
rayoliviero #102624 üzenetére
"Szerk: nem akarom feltenni a falra a tv-t."
A lapos tv falra való, a talp csak egy kényszermegoldás!
-
törölt tag
válasz
Nálam is ez volt a gond amikor megvettem a centert, én a tv fölé csináltattam haverral egy polcot, és azon van.
Tudom, hogy alatta jobb volna, de nem volt rá lehetőségem. -
Borisz76
nagyúr
válasz
3 db fekete bútorlapot kell vágatnod.
1. olyan széles és mély mint a TV állványod teteje.
2. Ahány cm magas a Jamo Centered + 2-3 cm és az állványod mélysége.Hasamra ütök példa: 1 db 60x40 cm, 2 db 15x40 cm
Aztán otthon szépen összecsavarozod és voála !
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Házisárkánytól "elkéred" azt a vastag vágódeszkát melyen a vasárnapi rántott húst szokta kiklopfolni és a tv alá rakod.
Érdemes tényleg valami egyszerű emelvényt fabrikálni a tv alá bútorlapokból.
-
dunkel
őstag
válasz
Tegyél valamit a TV talpa alá ami kellőképpen megemeli. Pl. vágatsz méretre bútorlapo(ka)t.
-
KisTücsök
addikt
válasz
A TV alá pakolsz valamit.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Egyik sem jó ötlet...
Egyszerű a dolog. TV fel a falra konzollal és a centernek lesz hely, ahol most van. Ennél jobb megoldás nemigen van. A centerre nem pakolhatsz, nem dughatod a TV mögé és a földre sem rakhatod.
(#102626) KisTücsök
Akár. -
opeter70
senior tag
válasz
rayoliviero #47227 üzenetére
Esetleg próbáld a mélysugárzó elhelyezésének a pozícióját is változtatni!
Én tetőtéri lakásban lakom, ahol a ferde falak eléggé speciális akusztikai körülményeket tudnak teremteni.
Amikor megvettem a sub-ot (Magnat Motion sub 300A) elhelyeztem szépen membránnal magam felé fordítva, mert úgy nézett ki jól, és iszonyú csalódás volt.
Még maximumra feltekerve is alig volt basszus, mintha nem is lett volna ott a rendszerben.
Mérgemben "bevágtam" a sarokba membránnal tőlem 90 fokkal elfordítva és elkönyveltem magamban, hogy rossz vétel volt. A következő bekapcsolásnál ért a melepetés: Megjött a basszus, de olyan hihetelen mértékben, hogy a gyomrom is, meg az ablakok is beleremegtek.
Vissza kellett vennem fél állásba, hogy a szomszédok ne jelentsenek fel.
Csináltam egy ellenpróbát, visszafordítottam magam felé és a basszus megint eltűnt.
Onnantól kezdve módszeresen kezdtem el apránként forgatni, amíg a legjobb, legszebb basszust sikerült kicsiholnom belőle.
Persze lehet, hogy ez az egész csak a ferde falak miatt van és egy "normál" lakásban nincs ekkora jelentősége. -
Patice
nagyúr
válasz
rayoliviero #47224 üzenetére
-
TCr
veterán
válasz
Van az 62 is.
Viccet félretéve, tedd középre és ha kevésnek / soknak érzed akkor tekerj rajta.
Nincs olyan, hogy "mennyire érdemes".
Szobaméret, szobaakusztika, elhelyezés, stb-stb... -
Tamoo
nagyúr
válasz
50%-al érdemes kezdeni, de 70% fölé nemigazán érdemes menni. Szobamérettől függ, illetve hogy ott hogy teljesít. Ha ettől jobban fel kell csavarni, akkor biztosan gyenge a szobába.
Abból látod, hogy kb. mi az ideális, hogy erősítőn mennyire kell le/fel venni a dB értékekeit az ideális hangerőhöz. -
Peak
addikt
válasz
rayoliviero #46717 üzenetére
Ezért nem kellett volna előre elásni őket. Legtöbbször sokkal előbb jár a júzerek szája, mint hogy kellene.
A törvény a te oldaladon áll, ezért amig nem történik törvénysértés, addig nem érdemes fröcsögni. -
Patice
nagyúr
válasz
Helyes!
Lehet ennek a fórumnak az említése megadta a lökést a netdepo-nak a cseréhez. Úgy néz ki kínosan próbálnak ügyelni a jó hírükre. Nem is gondoltam volna, hogy ezt a fórumot ennyire figyelik, ekkora jelentősége van.
-
TCr
veterán
válasz
Nincs fél órája, hogy eszembe jutottál.
Meg akartam kérdezni, hogy megkaptad-e már a cserét?Miért nem jó az Y kábel?
Nekem is azzal van bekötve a Yamaha sub. -
Toobee
veterán
válasz
rayoliviero #46515 üzenetére
"ezek nem szoktak elromlani". Sok minden nem szokott, aztán meg mégis szokik. Az se túl szerencsés, ha a repülőgép elromlik, aztán mégis előfordul.
-
válasz
sorozatszám alapján kiderül...
-
TCr
veterán
válasz
Nem vágom a sztori végét, de ha nála (szinte) minden hangsugárzó rossz volt, akkor nem lehet, hogy az erősítővel volt a gond?
-
rappit4
őstag
válasz
rayoliviero #46473 üzenetére
Én nem hagynám ennyiben még ha nyernék is vele valamennyit, már csak azért is, mert utálok beletörődni ilyen dolgokba. Szívjanak csak ha már ilyen tohonyák... Reméljük a következővel már szerencséd lesz.(többet nem rendelek én sem a netdepotól)
(#46411) t-bali3: Nekem is ugyan ez volt a régi yamaháról az újra váltáskor, a régi -35-ön volt kiváló filmhez és -40-45 zenéhez. Az újnál -15 a legjobb filmhez és -20-25 zenéhez. -
MaTTeS
senior tag
válasz
rayoliviero #46489 üzenetére
A PSW 125 mélynyomóm hangja nagyon sokat változott az első 100-150 órában. Első bekapcsoláskor majdnem sírva rohantam ki a szobából annyira puffogó, szar hangja volt. Viszont bejáratás után bő 2.5 éve teljes megelégedéssel használom mozira.
Érdekességként észrevettem egy dolgot, több házimozi erősítő is megfordult nálam az utóbbi időben (Denon, Onkyo, Yamaha). Mindegyikkel rendre 60-65% környékéig volt a hangerő potméter a mélynyomón feltekerve. Mióta megvan a Rotel RSP-1066 procim azóta kicsivel fél állás alatt használom, hangnyomás így ugyanakkora mint a HM erősítőkkel. Ennyivel jobb, erősebb lenne az LFE jel vezérlése a Rotelnek?
-
dunkel
őstag
válasz
rayoliviero #46420 üzenetére
Nem kamu akkor amit a streamaudioban mondtak, hogy az elmúlt évben nem ugyanaz a psw 110 mint 3 éve.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #46489 üzenetére
A bejáratás mindenféle hangszórónak és erősítőnek jót tesz, de inkább azért tűnhetett kevésnek a hallgatott zenék mélyhangja, mert a felvételen sincs több.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #46486 üzenetére
Nem nagy baj, ha az Y egyik fele nincs használatban, ne dugd be mindkettőt!
-
axwel18
senior tag
válasz
rayoliviero #46486 üzenetére
Persze, mivel az y-on kábel szétosztja a jelet egy sima szubkábel kellene és akkor mehetne úgy ahogy Béci javasolta.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #46479 üzenetére
Feltehetően az óra járásával megegyező irányba koppanásig tekerve éred el a frekvenciaváltó maximális értékét.
A kezelési leírásából kiderül, hogy melyik bekötési módot kell választani. Számomra az LFE tűnik jó választásnak. -
Oldfighter
senior tag
válasz
rayoliviero #46471 üzenetére
A Netdepo most nyert tőlem is egy olyan lehetőséget, hogy a büdös életbe ne ajánljam őket többet senkinek se. Egy szolgáltató-kereskedő cég, ilyen hangnemet nem engedhet meg magának.
Te meg ne agyalj ezen többet, küld vissza a terméket e-mailt mellékelve a fotókkal amiket készítettél.Streamaudio, Cinema Paradiso ( tőlük vásároltam nemrég az új hangcuccost és még tervben van némi folytatás is a pozitív hozzáállásuk miatt), Audiophile Szalon.....megbízhatóak.
Ez így megy kérem szépen. A vásárlóké mindig az utolsó szó. Ideje lenne már ehhez alkalmazkodni(uk). -
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #46476 üzenetére
A Polkon maximumra, az erősítőn 80 hertzre állítsd, esetleg alacsonyabbra, de feljebb semmi szín alatt! A "Both" is kerülendő.
Persze ezt a normálisan, recsegés nélkül működő mélyládára értem, azt a vackot hagyd a fenébe! -
axwel18
senior tag
válasz
rayoliviero #46473 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy a Polk sokkal jobb a Powercube 10+-tól.
-
TCr
veterán
válasz
rayoliviero #46471 üzenetére
Mit pocskondiázod őket?
LOL! Na ezek után én pénzvisszafizetést kérnék és békés búcsút intenék nekik.
Jó tapasztalatom volt eddig velük, de az ilyen nálam (is) betenné a kaput.
Máshol is meg tudod venni a PSW110-et, pl. Streamaudio. -
axwel18
senior tag
válasz
rayoliviero #46465 üzenetére
Ez így szerintem nagyon nem jó. Eleve 3 napig csere garanciát kell hogy adjanak még a Mediamarkt-ba is így működik.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
A mostaninak a sorozatszámát írd fel és akár fotózd is le, nehogy ugyanazt kapd vissza.
Sőt akár egy összefoglaló e-mailt is írhatsz a Netdepo-nak, amiben minden adatot feltüntetsz arról, amiket eddig megbeszéltetek. Így tudsz mire hivatkozni, ha kekeckednek. -
rgeorge
addikt
válasz
Gondolom a futár hozza a csereládát, és viszi a gagyit, vagy nem?
-
xtremetuning
addikt
válasz
rayoliviero #46461 üzenetére
Azt bizonyítani is kell. És nem olyan egyszerű....
Ha meg mégis kekeckednek, előkerül a tarsolyodból a beszéljenek az ügyvédeddel móka. -
Gaben360
senior tag
válasz
rayoliviero #46461 üzenetére
Ha ezt állítják,akkor linkeld be nekik a ph-t,meg a videót amit készítettél.
-
Gaben360
senior tag
válasz
rayoliviero #46454 üzenetére
Nem semmi,már az új termékekkel is hülyének nézik az embert,nem csak a használtakkal.
Én is akarok majd szubot venni,de csak használtra lesz keret,nem lesz egyszerű dolga az eladónak velem,mióta átb@szt@k egy erősítővel...
Sajnálom hogy így jártál,remélem eszed ágában sem lesz a futárt fizetni,állják csak ők,mivel szart adtak el neked,bár ők erről nem tudnak...jah persze jó duma. -
Sefter
veterán
válasz
rayoliviero #46442 üzenetére
Elég elriasztó, szarházi hozzá állás ez a netdepótól...
-
axwel18
senior tag
válasz
rayoliviero #46435 üzenetére
Akkor viszont kérd vissza az árát. Elméletileg 8napig vissza kell hogy vegyék. És vedd meg ezt.
-
ozzy711
őstag
válasz
Ja és még a végén ráfogják, hogy szakszerűtlen beavatkozás ( a csavarok sérülése miatt ) és nem cserélik vissza! Jó üzletpolitika!
Én egy plazmát vettem úgy, hogy csak otthon vettem észre, az egyik USB interfésznek kiv volt törve a belső távtartó műanyag akármije ( csak a csatlakozó fémlábak meredeztek belőle)
Ezek után az isten se mondja meg, hogy nem én voltam az "elkövető"! -
mp54
senior tag
válasz
rayoliviero #46445 üzenetére
És megmondom, hogy a vásárlástól szeretnék elállni
Ha neten vetted és 8 napon belül vagy, akkor
-nem megmondod, hanem megírod
-nem szeretnél elállni, hanem elállsz
Szerintem... -
Toobee
veterán
válasz
Lehet, hogy kicsit erélyesebben lépnék fel, ha tényleg látszik rajta, hogy ehhez bizony már hozzányúlt valaki.
-
xtremetuning
addikt
válasz
rayoliviero #46438 üzenetére
Teljesen mindegy. A recsegés teljes mértékben elfogadhatatlan. Küldd vissza !
-
TCr
veterán
válasz
Hívd fel őket és kérdezd meg, hogy miért kaptál mókolt sub-ot?
-
ginola
addikt
válasz
Látod, az új se új....sajnálom, hogy nem jött össze a lé a használtra. Küldd vissza, és kérd vissza a pénzt mindenképp. [link]
Azért rákérdeznék, hogy miért kell ilyen subot eladni!
-
Sefter
veterán
válasz
Én vissza vinném...
-
TCr
veterán
válasz
Semennyire nem kellene recsegnie.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
rayoliviero #46430 üzenetére
Nem akarom a vészharangot kongatni, de meglehet, hogy rád sóztak egy visszavitt darabot. A recsegés se így, se úgy nem természetes jelenség. Kontakthibára gyanakszom, a csavarok állapota szerint ezt egyszer már igyekeztek megbuherálni. De ne legyen igazam!
-
axwel18
senior tag
válasz
rayoliviero #46430 üzenetére
Lehet hogy csak be kell járatni. Régebben Jamo sub 210-esem csinálta de egy idő után abba hagyta.
-
Sefter
veterán
válasz
rayoliviero #46423 üzenetére
Felesleges volt Y kábelt venned...jobban jártál volna egy sima sub kábellel, amit az LFE-re kötsz...
Beállítási segédlet, érdemes elolvasni..rákerestem a psw110 hátlapjára, legalább 3 félét találtam.. :S
-
ozzy711
őstag
válasz
rayoliviero #46425 üzenetére
Lejárt a szerk. idő!
Az erősítő szub kimenetének a hibáját le tudod úgy ellenőrizni, hogy ideiglenesen mondjuk az egyik front kimenetre kötöd az R/LFE In bemenetet és úgy hallgatod meg csak a szubot! Szoba hangerőig nem szabad recsegnie! Ha mégis, akkor mehet a csere, mert biztos rossz! Szóba jöhet még az rca kábel kontakt hibája is, de erre kicsi az esély!
-
ozzy711
őstag
válasz
rayoliviero #46423 üzenetére
Ha ez a szub az, akkor a Low Pass-nál a 90 alatt kell kicsivel belőni ( persze csak saccra, mivel úgy látom nem részletes a skála ).
Egyébként a 80-as értéket honnan számoltad? Vagy csak erre volt beállítva és hagytad? Azért kérdezem, mert
általában a frontok alsó határfrekijéhez szokták belőni, hogy ne "hallatszódjon ki a szub".
Ez persze sztereó zenére értendő, házimozinál kicsit más, de ott nem hiszem, hogy kritikus, mivel eleve ide ( a szub csatornára ) keverik a mélyebb hangokat.Szerk:
Most látom, hogy itt nincs LFE bemenet, ezek szerint egy mono rca elosztón ( a szub kimenetet osztja ketté?) kersztül használod?
Igen, akkor elvileg elég a szub kimenetet egy rca kábellel összekötni az R/LFE IN bemenetre és a másikat üresen hagyni! -
ozzy711
őstag
válasz
A recsegő hang biztos, hogy hibát jelez az nem kérdés, valami nincsjól beállítva!
Hallgasd meg csak külön a szubot, úgy, hogy a többit lekapcsolod. Az LFE In bemenetet használod?
Ha az erősítőn 80 Hz-en állítod, akkor a szubon is célszerű ezt az értéket beállítani!
Javaslom még, hogy a "speaker in" bemenetet is próbáld ki, ha ott is recseg akkor tényleg cserés! -
TCr
veterán
válasz
Mindenképp hívd fel őket a gari miatt.
-
TCr
veterán
válasz
rayoliviero #46340 üzenetére
Abszolút megbízhatóak, a kábel is jó lesz.
-
ginola
addikt
válasz
rayoliviero #46263 üzenetére
Nekem is volt ilyen!
-
Patice
nagyúr
válasz
rayoliviero #46263 üzenetére
Miért lenne kellemetlen szitu? Szerintem ez a normális. Te hoznád vinnéd, a tulajjal együtt. Nekem a tulaj helyében kivetni valóm nem lenne. Benne van a pakliban, hogy nem jó neked. De ezt csak saját rendszerben történő meghallgatással tudod csak meg.
-
ginola
addikt
válasz
rayoliviero #46254 üzenetére
Ajánltam neked, ha jól emlékszem használtan a Polk-ot, be is lenkeltem, miért nem repültél rá? A kettő közül jobb a Polk.
-
Sefter
veterán
válasz
rayoliviero #46254 üzenetére
Jobb a Polk... Újban 70k alatt nem ngyon találsz jobbat..
Mert nem arra való... Nagyon korlátozott a csatlakoztathatósága, a hangminősége végett meg egy forintot nem költenék átalakítókra/dac-ra ebben a témakörben. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #46252 üzenetére
És ez a Mordaunt Short Alumni 9? Mert ez most le van árazva? Vagy maradjak a Polkaudio PSW110-nél 67-ért? És innen rendelhetem a netdepobol, ez megbízható bolt? Vagy máshonnan érdemes?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #46234 üzenetére
Szerintem a legjobb vétel áráért a Polk.
-
Sefter
veterán
válasz
rayoliviero #46227 üzenetére
Ha minden ok vele, csapj le rá... Annyiért jó vétel
-
Sefter
veterán
válasz
rayoliviero #46225 üzenetére
Inkább EZT
-
TCr
veterán
válasz
rayoliviero #45963 üzenetére
Nem hinném, hogy a Polk jobb lenne a MA-nál.
Én utóbbira szavazok, de én is azt mondom, hogy meg kell hallgatni. -
Tamoo
nagyúr
válasz
rayoliviero #45961 üzenetére
50ért "ingyen" volt... de az a készlet nem tartott sokáig. Már pár éve 65 körül van az "alapára. Ahhoz kell "viszonyítani".
-
Patice
nagyúr
válasz
rayoliviero #45957 üzenetére
Mozizáshoz megfelel, zenére már nem olyan biztos, de ez erősen egyéni ízléstől függ. Max. zenéhez nem kapcsolod be. De ha szereted, hogy sok a mély zenén is, akkor mehet.
Alap mélyláda, korrekt tulajdonságokkal. Semmi extra, de biztató. Listaára 499 $ volt, ehhez képest egész jól hangzik a Hardveraprós ár. Én keményen elkezdenék alkudni a díler eladóval (Apródon is valszeg ő hirdeti), újonc rang, szinte csak apróhirdetései voltak. Én vigyáznék vele, nehogy szart/hibásat akarjon a nyakadba sózni.
Ha belemegy, hogy otthon kipróbáld, akkor OK. Ha nem, akkor valami sántít.
-
ginola
addikt
válasz
rayoliviero #45869 üzenetére
Szerintem ez lenne a legolcsóbb elfogadható sub.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #16735 üzenetére
A sárga elméletileg 75 ohmos, mert videokábel, azzal próbáld ki!.
-
O_L_I
őstag
válasz
rayoliviero #16727 üzenetére
Rossz a SCART kábeled.
Van egy digitális koax audio kimenet is a media BOX-on azt kösd közvetlenül az erősítőre Így digitális összeköttetést kapsz és elvileg nem lesz interferencia. -
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #2730 üzenetére
A különbség a hangzásra gyakorolt hatásban van, ugyanis a tápkábel is része, fontos szeme a láncnak. Belépő rendszerben is van jelentősége, de a tiédben másra, nagyobb előrelépést okozó fejlesztésre érdemes költeni 30000 forintot.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
rayoliviero #2723 üzenetére
Sztem sem hallanál sok különbséget az új hangfalkábellel, a linkelt tápkábel sem dobna sokat a rendszeren.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
rayoliviero #2723 üzenetére
Az a kábel ahhoz a hangfalhoz, abban a rendszerben, TÖKÉLETES. Sztem.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #2713 üzenetére
Hogy pont ez mennyire jó nem tudom (én ennyit nem adnék tápkábelért, a 15ezresemmel maradéktalanul boldog vagyok) de zenénél (megfelelő színvonalú rendszer esetén) a színpadképben, a magasak tisztaságában és a mélyek pontosságában lehet észrevenni különbségeket tápkábelek esetén.
-
Patice
nagyúr
válasz
rayoliviero #896 üzenetére
Jól van beállítva most a rendszered.
Ha az erősítőn 90 a mélyládán meg 85, akkor köztük lévő sáv kiesik. Nem nagy veszteség, de mégis csak elvész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest