- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivamma
senior tag
válasz
Lacielvtárs #92393 üzenetére
És ha helyet cserélne a két szekrény? Talán a polcos alsó részét kevésbé használjátok, de lehet, hogy rosszul gondolom.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Lacielvtárs #92390 üzenetére
A frontoknál nem csak a hát mögötti terület mérete számít, hanem kétoldalt is. De ha neked így tetszik....
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Lacielvtárs #92384 üzenetére
Tényleg, hogy haladsz a kialakítással/elhelyezéssel? Megfogadtad azért a tanácsunkat?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #92384 üzenetére
Jobb oldalt jól körbevetted a frontot.
Azóta is így üzemel?
-
Jassz
tag
válasz
Lacielvtárs #92370 üzenetére
Csak ne lennének olyan pofásak ezek a bögrék
Nem lenne nekem semmi bajom a linkelt JBL szettel, de tényleg sokat jelentene, ha valami olyan megoldást találhatnék, amiben ilyen "álló" hangfalak szerepelnének, hogy ne kelljen valami külön tartó hozzájuk. Gondolom a JBL szettet, ha csak az ággyal szemben helyezném el akkor nem lenne sok értelme?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #92008 üzenetére
"hanem setup box"
Set Top Box-ra gondoltál nem?
Igen vannak olyan lejátszók, ahol előbb ki kell választani menüben, hogy milyen típusú fájlt akarsz lejátszani, (zene, fotó. film) pl.a WD. is olyan.
-
válasz
Lacielvtárs #91412 üzenetére
mielőtt azért százezreket szórnál ki egy kétméteres kábelre, szerintem cipeld be a tévédet egy szerelőhöz, hogy nézzen rá, tényleg nem a csatlakozót sikerült kitörnöd a helyéről. utána kábelezhetsz.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nincs, inkább megtartom hátha még kell valahová alapon. 500-1000Ft-okért fölösleges kiszórnom.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nem egészséges kontaktos HDMI-t használni, mert kárt is tehet az erősítőben, de a TV-ben is.
Akkor marad a szerviz. -
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #91389 üzenetére
Milyen TV-d van? Mit használsz forrásnak? Ugye nem a beépített lejátszót használod filmnézésre?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #91396 üzenetére
Például itt: [link]
De máshol lehet, még olcsóbb. Csak egy példa volt.
Tamoo: megelőztél. Az olcsóbbik Kácsás kábel nem az igazi. Kemény, nehezen hajlik és az AQ szerintem jobb nála, persze drágább is.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #91396 üzenetére
-
válasz
valószínűleg kontakthibás a készüléked. 2 méter nem az a távolság, ahol ezek a kábelek hibázni szoktak.
-
Digital
addikt
válasz
Lacielvtárs #91393 üzenetére
Valami jó kis AQ kábelt ajánlanék, ami harmonizál a rendszered többi elemével!
-
devil-k
nagyúr
válasz
"Ázsiai" kábel.
-
Digital
addikt
válasz
Lacielvtárs #91386 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, igaz ott mákos lett a kép.
Az "ázsiai" HDMI kábel irány a kuka, ment a helyére az AudioQuest, azóta nincs ilyen gond! -
válasz
Lacielvtárs #91386 üzenetére
jelentheti. de lehet kábel gond is (hdcp szinkronizációs hiba). milyen hosszú a kábel? a régivel is csinálja?
-
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #90993 üzenetére
Nem inkább a CAV-okat hajtod egy Onkyoval?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90993 üzenetére
és?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90921 üzenetére
Régi de milyen régi...legalább 25 éve volt mikor hozzájutottam
Használt kis műszaki bizományi. Bementem szétnéztem...kérdem a sráctól , hogy ez az összes motyótok ?
Ja...mondja, de kb 20-30 perc múlva érkezik a haverja ausztriai vagy német lomtalanításból...már nem emlékszem.
Mondom akkor megvárom...Meg is jött fullra felpakolva a kisautó, tele cuccal
Ahogy pakolnak ki a kocsiból egyből kiszúrtam...akkora volt ! Nem azt mondom, hogy izzadt alatta de azért kapaszkodott bele rendesen.
Ekkor jött az alkudozás, hogy mennyi az annyi...erre közli :
Megrendelésre hozta egy diszkózással foglalkozó pasinak....45 ropi.
Mondom neki, hogy 10 perc és itt vagyok 50-el !Összeráncolta a szemöldökét és pár mp szünet után bólintott.
Én meg uzsgyi mamámhoz ...tőle kellett kölcsön kérnem egy keveset mert nem volt annyim akkor.
Idővel mamának pénz vissza én meg sokat buliztam vele magán célból és megrendelésből is.
Kb 10 évig használtam és a barátom addig könyörgött, hogy végül neki passzoltam tovább.
Ha minden igaz akkor a mai napig nála van és használja. -
brobi76hun
tag
válasz
Lacielvtárs #90756 üzenetére
Nos az eddigi segítségetek is nagyon hasznos volt, köszönöm! Most már 1 kábelen van hangom és képem is , így meg van a boldogság, ráadásul a játékok allatt is érzem a szőrhangot
. De visszont a youtube-n nem müködik. Viszont van 1 fülesem ami 5.1 virtual és be van dugva mert este azt használom, lehet ez a gond? A realtekes audio managerben csak a fülest szólaltatja meg ott nem jelenik meg az onkyo!
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90759 üzenetére
Ne hülyéskedj már!
Összeszámoltam, ez 32,64 TB! Ez rengeteg, de gondolom nem tart meg minden BD biztonsági másolatot.Nekem "csak" 12 TB-nyi HDD-m van.
-
gutentag
tag
válasz
Lacielvtárs #90724 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Sajnos a kábel témában még nagyon nem vagyok otthon. Tudnátok linkelni egy ajánlott spdif kábelt? Látok olyanokat is, amelyiknek a másik fele optikai. Melyik lenne a megfelelőbb szerintetek? Sima Motorola VIP1003-as STB és Marantz SR6008 közé kéne.
Van esetleg ilyen AQ kábel is? (eddig szinte minden összekötőm az)
Előre is köszi mindenkinek.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90751 üzenetére
Az a cikk bizony NAGYON hasznos !!!
-
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #90745 üzenetére
np! ezért van a fórum!
-
brobi76hun
tag
válasz
Lacielvtárs #90736 üzenetére
Alpértelmezetre teszem de ez sajnos nem segit!
-
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #90732 üzenetére
User manual 53. oldala, öt számjegyű LG tv kódokat kell keresni: például (3 kódot is találsz LG TV-re a Television - LCD résznél!
-
dunkel
őstag
válasz
Lacielvtárs #90734 üzenetére
kb. 20 másodperc volt [link]
-
dunkel
őstag
válasz
Lacielvtárs #90732 üzenetére
Elő kell venni az erősítő használati útmutatóját és elolvasni az idevonatkozó részt. Nem ciki.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #90651 üzenetére
Majd 400 környékén gondolkodom rajta.
Gondatlan?
-
sunya84
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #90546 üzenetére
Egy nagyon régi házimoziról van szó, amit nem is tudok összekötni a tv-vel, max jack-rca kébellel...
Uh ezt csak rádióhallgatásra használom. Az én elgondolásom szerint csak a hangfalai maradnának egy darabig, amíg nem tudok venni egy normális szettet.
A médialejátszó beszerzése elkerülhetetlen? -
sunya84
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #90543 üzenetére
Egyenlőre csak az erősítőre van meg a keret sajnos.
Amíg nem tudok valamirevaló hangfalakat venni, addig egy régi Philips házimozi hangfalait használnám.
Tudom, ez néhány ember szemében szentségtörés, de sajnos ez van.
Tehát lényegében a kérdés az az, hogy amikor a médialejátszó nem "eszi" meg a dts hangsávot, akkor ennek ellenére vagy hdmi-n vagy optikán továbbtolja az erősítő felé? -
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #90450 üzenetére
A hangszórók mechanikai
bejáratásánakbejáratódásának hatása nagymértékben hallható, és vitán felül áll. A különböző elemek elektronikai bejáratása már nem ilyen egyértelmű, de most nem erről van szó. -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #90452 üzenetére
elég vegyes zenét kap...
dubsteptől enyáig. így aztán tényleg van minden
azt tervezem h. halkan hagyom éjjel is menni, de ma is othon van accony... nem akartma az idegeit nyúzni azzal h. folyamatosan duruzsol neki -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #90450 üzenetére
amit tapasztaltam h. új hangszór gumipereme még pl rideg.
a járatás lényege h. szépen mozog, picit puhul és a végén valamivel terhelhetőbb és lágyabb lesz.a lágyság meghallásához egyébként kifjezetten jó fül kell, nem is az a fő szempont (ebben a rendszerben nálam nem is igazán fog hallatszani), de a terhelhetőséget igazából észreveheted...
tovább tekerheted a hangerőt pár % -al -
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #90379 üzenetére
Milyen az a szereteó hang?
-
mettek
addikt
válasz
Lacielvtárs #90226 üzenetére
azt azért szerintem szem előtt kell tartani itt a nagy szubos építkezésekben hogy ha sok a mély az a többi frekit nagyon elnyomhatja, torzíthatja, szóval szerintem a sok mély mellé javallott az akusztikai panel de nyilván mindenki úgy mozizik ahogy akar.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Lacielvtárs #90185 üzenetére
Ilyen hozzáállással soha, senki se lépjen feljebb, mert ugye a kis Polski is elvisz A-ból B-be.
Tény és való én se prüszkölök a Magnat szubládám miatt, de mivel tudatába kerültem korlátjaival, magasabb kategóriák felé nézelődök. Ezzel párhuzamosan, amikor tudok, meghallgatok más szubokat is. Igényeim már túlnőttek a Magnat által biztosított minőséget. Most ott tartok, hogy Dynavoice Thunder vagy SVS.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #90183 üzenetére
Ez a szub, csak arra jó, hogy elmondhasd, hogy neked is van, másra nem. Eléggé korlátozott, ahogy írták is fentebb.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #90177 üzenetére
kezded érteni
majd lemosogatom az árát@Mastermark:
ha jó állapotú a sub és nincs széthajtva, az adatokat elnézve nekem tökéletes lenne egy erősen belépő rendszerbe -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #90179 üzenetére
Fogalmam sincs, sose hallottam.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #90177 üzenetére
Még jó, hogy szemrevételezésben ilyen jók vagytok.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #90175 üzenetére
vedd meg
-
kabar
senior tag
válasz
Lacielvtárs #89992 üzenetére
Plusz még az újaknál netrádió mellett lehet HDMI bemenetet váltani.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #89990 üzenetére
na szép, én meg a thomsonom helyett mindig szerettem volna Yamahat
erre most meg Denont nézegetek -
Anubis_9
addikt
válasz
Lacielvtárs #89987 üzenetére
Hát nekem az előző Yamaha RX-V540 erősítőm 11 évig szolgált, amikor is eladtam.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #89977 üzenetére
Élzeni?
-
Anubis_9
addikt
válasz
Lacielvtárs #89942 üzenetére
Pontosan! Minden eszköz az erősítőbe fut!
Ti nem így szoktátok? Csak azt nem értem, hogy hogy fog működni az, hogy mondjuk neteznék a gépen, de közben szólna a netrádió az Onkyo-n keresztül. Ha az erősítőn a szg. bemenetet választom, nem fog szólni a netrádió.
Ha átváltok netrádióra, nem fogom látni a TV-n a szg-et...
Ti hogy szoktátok ezt?
-
Anubis_9
addikt
válasz
Lacielvtárs #89937 üzenetére
Inkább túl korán volt a reggel.
Nem erre gondoltam: a netrádiót az Onkyo játszaná wifiről, de írhattam volna azt is, hogy be van dugva egy pendrive az erősítőbe és arról válogatnék, játszanék zenéket. De hogy fogok átváltani a szg-ről az Onkyo-ra a TV-n, ha csak egy bemenet van a TV-n?
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #89857 üzenetére
ne fogd vissza magad
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #89810 üzenetére
"a kiadók iszonyat összecsapják a régi filmek hangsávjait..."
Ezzel nem értek egyet, ugyanis 1-2 régi film hangsávja mondjuk veri 1-2 mostani filmét is, ami szégyen. Ilyen pl.: Nincs alku
"de ha akarsz még kiváló hangkeverést hallgatni, akkor javaslom a 9-es körzet c. filmet
"
Akár hiszed, akár nem, tegnap néztem meg a Distrcit 9-et.
Valóban szuper hangsávot kapott és a kép is abszolút átlagon felüli. Próbáld ki eredeti hangsávval is.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #89745 üzenetére
Itt egy kis video.
De találsz még,csak írd be a keresőbe.
-
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #89738 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy esetfüggő mi a nettó és bruttó közötti különbség? Az áfa értéke csak egy eset.
Más: ezt a totyik szót nem tudnád elfelejteni?
Borzasztó még olvasni is.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #89724 üzenetére
Ez jó nagy adag nettó hülyeség volt...
De úgy látom, megkaptad már a fejtágítást.
robi-k
Ezért szeretek saját anyagot készíteni.
cidrus
Én csak BD-t nézek, semmi mást. Eszembe nem jutna a vetítőn valami kókányolt "izét" nézni. Illetve a 46"-os TV-men sem néztem sosem.
Tamoo
1-2 érdekes mondattól eltekintve, abszolút nem lehet kijelenteni, hogy warez a téma. Ezt a szót újra kellene azért gondolni, hogy mit is jelent pontosan itt, ebben a fórumban. Leginkább a saját BD transzferekről esik szó és az ebből készíthető biztonsági másolatokról saját célra.
(#89738) Lacielvtars
Akár.
-
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #89727 üzenetére
Azért nem csak ez miatt lehet méretbeli különbség. Lehet a képet és a hangot is tömöríteni a méretcsökkentés miatt. Nem csak attól lesz 50-ből 6-8 GB egy lemez, mert kiveszem a 4-5 db felesleges hangsávot, ezt azért könnyű belátni.
(#89734) Lacielvtars Te azt írtad van tömörítés, pedig csak lehet. Nem mindegy azért.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #89729 üzenetére
Jól látod. Warez tiltott az oldalon, ne itt beszéljék ki.
-
robi-k
őstag
válasz
Lacielvtárs #89724 üzenetére
"az mkv esetén is van veszteség, tömörítés..." - ez nagy tévedés
Az mkv egy konténer, amibe azt teszel bele, amit akarsz - lehet ez akár tömörítetlen eredeti m2ts fájl BD lemezről, vagy egy PC-n átkódolt (minőségben tehát már sokkal rosszabb) rip is."akkor a blu-ray méret és egy adott "minőségi" mkv között azért van méretbeli különbség, mert az adott mkv filén nincsenek rajta a további hangok...stb? látod, mindig tanulok tőletek ..." - pontosan
Sokan itt a fórumon pont ezt csinálják a full BD másolattál mielőtt lementik tárolásra, kidobják belőle a "sallangot" - pl. a felesleges hangsávokat, extrákat, stb., és a maradékot beteszik egy mkv-be.(#89725) xtremetuning
1000%
Sokszor emiatt - hiába full BD másolatnak nevezi el annak készítője - újra töltöm az adott filmet/koncertet egy másik készítőtől. -
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #89388 üzenetére
Lehet majd beugrok egy plazába és megnézek egy 3D filmet, bár gondolom vagyis tudom azért a mozi nem olyan mint otthon.
A mozi látványt otthon gondolom sok sok Szent István királlyal lehetne elérni.Én speciel a moziban rosszabbnak hallom a hangot, mint itthon, pedig nincs durva rendszerem. Nem is szeretek már moziba járni, csak kivételes esetekben.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #89395 üzenetére
Tényleg nem érdemes.Van itthon egy 42'-es 3D-s tv,eleinte érdekes volt,de elmúlt.Persze a gyerekek imádják.
Én 106'-os vásznon 3D-zem,na,az már igen.Projektor a megoldás.Közben Sanci is írta.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #89388 üzenetére
TV-n annyira ne izgasson, úgy elsőre meg másodikra érdekes, aztán annyira már nem.
Komolyan a legjobb amit láttam ilyen antik 3D-s képek, itt vagy a plazma topikban rakta fel valaki.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #89382 üzenetére
Hozzá kell tegyem: HDMI kábelnek is minimum 1.4a nak megfelelő tehát High Speeed kategóriásnak kell lennie, ha valahol nincs akkor bizony akadni fog és nem lehet 3D-t nézni.
-
mettek
addikt
válasz
Lacielvtárs #89382 üzenetére
én most popcorn a410-et vennék, ebben már van egy jobb DAC is a zenelejátszáshoz de nem tudom milyen lehet (utána kell olvasni) illetve vedd figyelembe hogy egy nagyobb vinyót is venni kell bele ha nincs otthon.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #89376 üzenetére
Blu-ray lejátszó akkor kell ha Blu-ray lemezeket akarsz gyűjteni. (3D-t is vehetsz, ha később nem akarod cserélni, meg az ajánlott Pio-k amúgy is mind azok.)
Ha nem akarsz lemezeket, akkor pedig médialejátszó, vagy HTPC.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #89367 üzenetére
A vicc az, hogy amit mondasz, még lehetséges is lenne.
Persze fele olyan frekvencián műkődne, villogna nagyon, de megoldható. A lejátszó is vezérelheti a szemüveget.Innentől nem hiszem el, hogy nem értesz hozzá.
KnockOut87: Blu-ray!
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #89355 üzenetére
Ne haragudj, nem támadó szándékkal írtam.
De gondolj már bele. Ha nem 3D-s TV-n is lehet 3D-t nézni, akkor mi értelme a 3D-s TV-nek?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #89362 üzenetére
Itt nincsenek csúcsragadozók, csak tapasztalatot cserélünk mindenféle szinten. Nyilván itt sok mindent ki kell magadnak bogarászni, tallózni, vagy a keresőbe bepötyögni, DE kérdezni nem szégyen.
-
gorbep
senior tag
válasz
Lacielvtárs #89350 üzenetére
Azzal maximum színszűrős szemüveggel tudsz kevésbé korszerű 3D élményt kinyerni( zöld/piros vagy magenta/cian szemüveggel) de ahhoz olyan lejátszó kell, ami a BD3D-t tudja ilyen 2D-vé konvertálni....pl PC-n a Stereoscopic Player...... Vagy ha a tévé bírja a 120 Hz-es frissítést, akkor PC-ről az Nvidia 3D Vision lehet még megoldás...... de ez inkább csak számítógépes monitorokra jellemző, 2D TV-knél ritka..... és ha jól tudom a 3D Vision is a kihalás szélén áll, az Nvidia leállítja.
Más: Nem tudja valaki, van a Van Damme Cable-nek magyar disztribútora? A gyártól csak 50m-es adagban adnának el kábelt, és nekem csak 30m kell a két fronthoz..... Konkrétan ez érdekelne: Van Damme 268-582-000
-
törölt tag
válasz
Nem képes ennek hardveres oka van, pl minimum 120 Hz-et kell tudnia és képesnek kell lennie nagyon rövid idő alatt soronként más tartalom leadására.
Ja akinek nem tetszik hogy ilyen kérdésekről is van szó mondja az illetőnek várjon meg engem vagy privátban is meg válaszolom az ilyeneket ha valakinek derogál az ilyen kérdés. -
devil-k
nagyúr
válasz
Nem tudom, hogy mire is gondolsz pontosan, de...
A 3D tartalmakhoz 3D képes megjelenítő kell: TV, vetítő, monitor. És 3D képes lejátszó. Itt leginkább 2 irányvonal van:
A, Ha lemezeket gyűjtögetnél, akkor BD lejátszó.
B, Ha "digitális tartalmakkal" etetnéd a gépet, akkor médialejátszó.
+ 1 út:
Van olyan BD lejátszó, ami elboldogul az MKV-val és más fájlformátummal is, de azért itt vannak/lehetnek korlátozások, megkötések, vagy pedig ki kell nyitni a bukszát rendesen.
Ha pedig az erősítő is játszik (miért ne játszana?), akkor pedig olyan kell, ami képes kezelni a 3D "jelet".
(#89355) Lacielvtars
Az én elvem az, hogy inkább egy szuper minőségű 2D, mint egy gagyi 3D... Nem szeretem, olykor akaratlanul elvonja a figyelmedet a film mondandójáról. No, de kinek a pap, kinek a papné.
-
MasterMark
titán
válasz
Ennek van értelme amit kérdeztél?
-
Warter
addikt
válasz
Lejátszani le tudja, csak nem lesz 3D, már amit te látni fogsz belőle... azt a tv-nek is tudnia kell.
-
gorbep
senior tag
válasz
Lacielvtárs #88735 üzenetére
Az óra elől kis hazánkban sokan vezetnek kis ösvényt..... de nem a HIFI miatt....
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #88732 üzenetére
Van aki szerint igen, van aki szerint nem. Akik szerint nem, azok ~90%-a ki sem próbálta.
De ezek a dolgok már kismilliószor ki lettek vesézve. Ha érdekel keress vissza, ne essünk neki újból... Borzasztó unalmas. -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #88577 üzenetére
Meg kell nézni a manual írja pontossan.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #88574 üzenetére
Nem biztos, hogy átalakítja.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Lacielvtárs #88236 üzenetére
Volt hangprojektorod? Teszteltél már normalis korulmenyek kozott?
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #87824 üzenetére
Ok,köszi!!
-
djg
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #87780 üzenetére
Oké, én hagyom őket, nem ragaszkodok hozzájuk, csak attól tartok, hogy ennyiért nem tudnak majd olyat javasolni, ami az igényeket kielégíti (pl. bt képesség)
De elhiszem Neked, hogy nem hangzanak olyan jól, csak akkor mit ennyiért?Nincs sértődés, nem is volt igazán szempont a vásárláskor, hogy komoly házimozit helyezzek el körülötte, és igazából most sem az a cél.
Bár szerintem pl. van hely körülötte és szempont volt, hogy ne keltsen túlzsúfolt érzést, szellős legyen mégis legyen hely benne és menjen a többi berendezéshez, na de ennyit a lakberendezésről...
-
mettek
addikt
válasz
Lacielvtárs #87654 üzenetére
nagyon köszönöm, így már működik
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #87641 üzenetére
Én pedig csak médialejátszót, de már kacsintgatok a HTPC irányába.
-
mettek
addikt
válasz
Lacielvtárs #87563 üzenetére
Grat hozzá. Szerezzen sok sok óra örömet
Nálam közben megtörtént az átrendezés, sztem egész jó lett, csak kevés a hangelnyelő elem...de majd az is alakul. Úgyhogy kábelre elfogadnék 1-2 tippet. Nálam a listán van a xindak ln, a qed anniversary, illetve egy kácsa vezeték. Szerintetek? Denon és lektor 6 illetve center közé.
-
adodaniel
őstag
válasz
Lacielvtárs #87477 üzenetére
Most nem az van neked?
(CAV front)
(#87479) Lacielvtars Akkor gondolom centert keresel, csak következetesen mindig frontnak hívod.
-
Patice
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #87474 üzenetére
Jó cucc, de én csak a hozzá való fronttal és háttérrel használnám.
Azt meg most vettél.
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #86961 üzenetére
Nekem és a családnak bejövős nagyon!
Vettem is mindjárt kettőt. -
devil-k
nagyúr
válasz
A 3D általában arra való, hogy "eltereljék" a figyelmedet a film mondandójáról, ha van.
Szerintem. Inkább egy szuper 2D, mint egy f#s 3D...Adamo55
Debrecen játszik?
-
Dorian
félisten
válasz
Nincs. Saját tévémen ki se' próbáltam, mivel milliós vetítőkön sem tetszett annyira, hogy érdekeljen.
-
mettek
addikt
válasz
Nekem 3D plazmám van de jó ha 2 filmet néztem rajta 3D-ben 2 év alatt. Sztem felesleges. Kivéve ha valakinek profi moziszobája van és még az asszony is szereti a 3D filmet vagy meghagyja a mozit a férfi privát szórakozásának
-
lemmy9
őstag
válasz
Lacielvtárs #86854 üzenetére
Kezdesz belebonyolódni Te is mint mindannyian, erre az egyik legjobb példa liszi70 esete
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Lacielvtárs #86875 üzenetére
done. koszi
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #86866 üzenetére
Én itt vettem tüskét a frontok alá, meg a center alá is itt fogok venni kúpokat
[link]Aztán majd kipróbálok egy drágább tüskét is, hogy azzal van-e változás az én rendszeremben.
Mert ezekkel nem bukok sokat, ha a drágább felé kell kacsintgatnom majd. -
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #86866 üzenetére
Nem kell olyan drága tüske. Esztergáltass bátran M6 v. 8-as csavarmenettel, vmi felületi rozsdavédelemmel.
(#86857) KnockOut87:
Rosszul gondolod. Abban az esetben a membrán mozgása össze-vissza dobálná a hangdobozt.(#86858) Patice :
Nálam most hétvégétől kutyával lesz ugyanez.
Kábelek, hangcuccok enyémek, megmorgom, ha piszkálja. -
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #86854 üzenetére
Csak sub alá vmi masszívabbakat szerválj.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #86851 üzenetére
Az egyik ugyanilyen "látványos" dolog, ha a szub alatt van tüske vagy nincs ( de tüske és tüske közótt is van különbség). Próbáld ki. Tüske nélkül dörmög, püffög... stb.
Sikerült a tüske szót jó sokszor leírnom...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Lacielvtárs #86851 üzenetére
Erről papolunk egy páran, nem véletlenül....
-
Warter
addikt
válasz
Lacielvtárs #86604 üzenetére
Oh, ez csontig hatolt. Éreztem.
-
Patice
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #86598 üzenetére
És ahogy látom sikerült is, mert hallgattál az itteni tanácsokra és előítéletektől függetlenül hajlandó voltál tenni is valamit ez irányba, + elmentél hallgatózni, vásárolni.
Akartál jobb hangzást, tettél is érte, és most (egyelőre) elégedett is vagy az eredménnyel.
És ez a lényeg.
(#86601) Tamoo:
Ilyenkor az itteni közösség felelőssége az, hogy milyen irányba terelünk. Sokan tudják ezt, sokan meg nem. ez van sajnos. Aki egy kicsit hajlandó többet olvasgatni a fórumot, az tudja kire érdemes hallgatni, kinek a hsz.-eit érdemes figyelembe venni.
Aki erre nem hajlandó, annak több lesz a tanulópénz.
-
Maxell014
senior tag
válasz
Lacielvtárs #86503 üzenetére
-
bozont
veterán
válasz
Lacielvtárs #86338 üzenetére
Oda még annyira sem fér be, de ott van az erősítő meg egy DVD játékos, csak most festés miatt ilyen üres a szekrény, meg a szoba. Én is felvetettem a TV alatti dolgot, de gyorsan elvetették, hallani sem akarnak róla. Bár nem a hangfalra akartam tenni, hanem egy külön polcot csináltam volna a TV-nek ami alá befér a center.
(#86343) Oldfighter
Tudom hogy nagyon nem ideális az elrendezés (és akkor még nem láttad berendezve), de a szüleimé a rendszer, meg a nappali és semmilyen komolyabb módosítás nem jöhet szóba. Maximum az hogy felteszem oda a magasba. Mondjuk szerintem még mindig jobb lesz az eredmény mint előtte, a TV-től balra kb 1 méterrel volt elhelyezve a center. Bár engem jobban zavar a dolog, mint a szüleimet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged