- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz
Shokkolo #91057 üzenetére
vagy en ertelmezem rosszul, de zenen is 5.1-et szeretnel es az nem megy. hat ez ilyen. dts,dd megy szepen akkor minden ok. stereo, pedig stereo ez is jo. innentol erositon tudsz hangzasokat kapcsolgatni.
esetleg venni egy dts live-os hangkartyatt es akkor a jatekok is 5.1-ben fognak szolni.
egyebkent nalam is csak dts van es senki se panaszkodik
nem kell hdmi, nem kell csodaformatum, jo rendszer kell es szepen szol minden. a mai trutyi filmekert pedig pont nem eri meg szazezreket elkolteni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Shokkolo #91041 üzenetére
Uram, szerintem nálad is ez a gond ha optikán nem megy ki a dolby és a dts...
link
ha így van beállítva és ezzel a média player-el nézel filmet, akkor meg kell kapnod a full 5.0-et vagy dts-t
én is így használtam, működnie kell és elvileg az erősítőnek automatikusan fel kell ismernie a hangformátumot... -
Csabroncka
addikt
válasz
Shokkolo #91049 üzenetére
0. lépés, feltételezem a hangfalak jól be vannak kötve!
1. lépés: win-ben hozd elő azt az ablakot amit linkeltem
2. lépés mastermark által elmondott "auto" beállítást alkalmazd (kiírja az erősítő, hogy mit dekódol)3. lépés indítsd el a tesztet a körbeharangozásra!
megy ez.....
-
Csabroncka
addikt
válasz
Shokkolo #91041 üzenetére
Ha jól értettem a kérdésedet akkor következő a válasz:
DTS, Dolby digital tömörítetten jön a PC-ből! > vagyis az erősítőd dekódol! Ez esetben optikán átmegy 6 csatorna (vagyis 5.1) tömörítetlenül 2 csatorna megy át 96/24 -ben LPCM-ben!A Win tesztben is ki kell írnia az erősítőnek ha dekódol!
-
Shokkolo
addikt
válasz
Shokkolo #91025 üzenetére
srry, a szerk. idő lejárt:
azzal vagyok még bajban, és gyanúsan ott a hiba, hogy be kell állítsam minek a jelét vegye optikán.
mit vehet 5.1 nek?
DVD ill. TV mondjuk?
Ezen kívül lehet még: phono, cd, vc1, vc2, cdr/tapeBár józan paraszt ésszel az utóbbiak cska sztereok...
Analóg módon 3 pár RCA-val nincs gond, megy plottul. De a digitális dolgokkal bajban lettemközben lepróbáltam, dvd -n se veszi le az 5.1 -et, még dolby PL -el se
-
devil-k
nagyúr
válasz
Shokkolo #90441 üzenetére
Nyomatod 150-200 órán át a filmeket és a zenéket.
(#90445) Shokkolo
Az erősítődön is függ, hogy meddig adod rá a kakaót... de minek adnál rá több hangerőt annál, mint amennyin hallgatni szoktad? Való igaz, hogy a szuboknál nem kell túlzásba esni... de az más valamivel.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Shokkolo #90181 üzenetére
no értem akkor a dörgést
no akkor írok is neki, és meglátjuk mi is lesz. mosogatni nem kell, mert elmosogatunk mi otthon. de majd lepaktáljunk hogy is legyen, ha meg is venném.
opeter70:
amúgy ezeknek jó a mélyük?
mekkora mély van bennük?
van konkrét ötlet vélemény?
engem minden érdekel.
de gondolom ez már kiderült eddig is -
opeter70
senior tag
válasz
Shokkolo #90174 üzenetére
Nagyon rendben van ez a sub, én is ilyet használok.
Persze a helyén kell kezelni a dolgokat, ez egy belépő szintű sub, belépő szintű hanggal, de szerintem abszolút vállalható ezért az árért.
Esetleg még Heco-k szoktak előfordulni hasonló árkategóriában, amik szintén nem rosszak. -
Norbi 72
veterán
-
-
Oldfighter
senior tag
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Shokkolo #89033 üzenetére
Első erősítőm nekem is ez a Thomson volt.
Szerintem ha komplett cserére vágysz, akkor ennél nagyobb összegre lesz szükséged és még akkor is csupán használt készülékekről beszélünk. Kb 200-250e-ből már nagyságrendekkel jobb hangzást tudsz kiépíteni. Hangyaf*sznyi különbségekért meg szerintem kár energiát pazarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest