-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sunya84 #90544 üzenetére
várjunk akkor, nem értelek...
te akarsz venni egy erősítőt és a jelenlegi hangfal szetten megy a hang?
az okés, olyan lesz amilyen...
órdítatni nem érdemes mert kinyírhatod vele a hangfalaid, vagy az erősítőd. No de akkor jelenleg neked van egy külső adathordozód és az van rákötve a tévére, nem?
és a tévéről jön ki egy - pl: optikai kábel - amivel össze van kötve a jelenlegi házimozid, nem?
és így kapod meg a hangot és a tévén meg értelem szerűen megy a kép.
akkor szerintem neked nem biztos hogy erősítő kell hanem itt sokak által ajánlott popcorn márkájuk, és megfelelő tudású médialejátszó, szerintem...
de úgyis jönni fognak majd a szakik és megmondják melyik lenne a megfelelő választás...
mert ha most veszel egy erősítőt - ami nem rossz gondolat - de azt teheted szerintem a polcra, mert ott nem hinném hogy összetudod úgy hangolni hogy az erősítő tolja a DTS hangot és a tévéd médialejátszó funkciója meg játssza a filmet...
remélem érthető mire is gondolok
de ha tévednék, úgyis ki fognak majd javítani... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sunya84 #90542 üzenetére
szia
no itt majd kapsz erősítő ajánlatokat, abban biztos lehetsz
olyan erősítőt kell majd választanod ami tudja a DTS-t és már is meg fog oldódni ezen problémád...
persze hamár erősítő akkor kelleni fognak majd hangfalak is hozzá, nem?ha viszont nem tervezel házmozit építeni, akkor kell egy médialejátszó neked ami tudja a DTS-t is és mehet tovább a mozi, szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest