- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kIsDe`
tag
Megnéztem a táblázatot köszi, szerintem rápróbálok a Gaspari Real Mass-re, ha elfogy a Jumbo. Sokan istenítik a scitec cuccokkal szemben a gasparit, de nem tudom hogy csak valamiféle dac vezérli-e őket, a scitec hype miatt. Nekem alapvetően nincs bajom a jumboval, de valamelyik összetevője eléggé kiüti az alkarom.
-
KoVee84
senior tag
Jólvan kicsit lehet túloztam, akkor legyen öt év.
ilyen volt
ilyen lett -
itouchfan
senior tag
jó, nem is arra gondoltam hogy protein, meg saját étrend ilyesmi, hanem otthoni "edzésre" mit ajánlototok...
szerk: jah és itthon egészségesen eszünk, hal, sok saláta, csak nem tetszik a felsőtestem ha tükörbe nézek, és valszeg nem növök már tovább, elértem a max magasságomat -
_NCT
addikt
Tudom, ezért kérdeztem ilyen fennhangon
Biztos tolja okosban a cuccokat, no meg el van látva rendesen.....
Mondjuk az ő a 10+-os edzésmúltjával el is hiszem hogy néha kell egy kis "mellékes", rengeteget dolgozott azon ahogy most kinéz és amiket elért.
Laci.M: tagként meg ingyen gogszért Te sem mondanád azt hogy "háát igen, a piacon szinte csak jobb van"... Ezt kellett mondania és kész. Aki próbált már scitec és egyéb termékeket, el tudja dönteni mennyire "hatásos" vagy sem...
-
kolosanyi
veterán
Nekem a plafon guggolásban 140 kilóval volt 4*8. Kézenállásból csak fél mozgástartományban tudok hármat csinálni, a teljes nem megy, de dolgozom rajta. Mondjuk 115 kiló vagyok...
drogery
Nyugodtan gúnyolódj csak, túlzottan nem érdekel. Majd ha téged is sérvgyanúval kezelnek, akkor átértékeled a dolgokat. -
Woodslave
félisten
nem tudom mi köze a handstand pushupnak a guggoláshoz
amúgy annak ellenére, hogy a lábam egyáltalán nem vékony, qrva gyenge vagyok guggolásban. Igaz nemcsak a lábam miatt, hanem 3-4 sorozat után már levegőért kapkodok (igaz mostanában szuperszettezem áthúzással) Tényleg nem tudom mi vesz rá hogy csináljam, pedig nem leszek izmos azt már elfogadtam
-
Tulku
veterán
Kissé megdöngettem a hátat, felraktam 100-100 kilót a beülős evezőgépre...na az odab....ott; levegő nem igazán volt...aztán nem bírtam a nyavajgást tovább, beraktam a 300 zenéjét...
Jani kissé megundorodott a BB-től, volt Madridban 100000 ember, no meg egyfolytában izomszörnyeket látott.
Azt mondta, olyan erős volt a 90 kiló, mint még soha, az orosz világbajnok is csak 4, lett.Fél hét persze megnyerte a profik közt, de Janit inkább az amatőr versenyzők kötötték le; Simon fiát vitte ki, az apjával versenyeztem anno...rég volt.
Bá Nutrition: Igen szerintem is. Derék ott is játszik, illetve - és ezt meg is modtam neki - nagyon szögletesnek találom, különöst a négerekhez viszonyatva ordító a különbség, kis kerekség ráférne, mert így nagyon kocka és nem esztétikus....
-
-
Miamiquake
aktív tag
-
Tulku
veterán
Nem akarok beleszólni, de a combhajlító gép baromi jó a Lantosban (persze nem mindegy hova helyezed a térded a padon, hiszen ha nem a forgáspontra esik, bizony megeshet, hogy nem igazán húz) a combfeszítő egy hete alattam tört el (ezért nem lehet használni, de hegyesztik nemsokára) viszont a két mellette levő combfeszítő sem olyan rossze szerintem, persze itt is tanácsos beállítani a távolságokat, nem mindegy hogy és mit húz...
-
Kleroo
veterán
A TRX és G-flex két külön "ág",nem az egyik a másik koppintása. A G-flex sokkal sokoldalúbb a csiga miatt, nekem bejön.
deniro2: Cimborám vettt, sűrűn használjuk edzések alatt egy biszett egyik részéhez. Sokkal olcsóbban vette, és remek minősége van, van benne "anyag". Megérdeklődhetem ha gondolod hol/mennyiért.
-
KoVee84
senior tag
-
duo
addikt
igen így igazad van. azért is írtam hogy >jellegű< mert súlyzóim meg kettle-m van. húzódzkodni pl nem tudok. pedig jó lenne.
bekopizom a fegyenc topikba is a kommentemet, köszi!étkezésre tudtok mondani valamit?olyan paraméterek mellett amit itt leírtam]
-
-
Augusztus végéig úgy csináltam, most szeptembertől csinálom emígy.
Nem vagyok különösen fáradt másnap, de az adott izomcsoport lázas marad, de mivel csak egy csoportot edzek egy nap jelenleg ez nem para. Ma szétküldtem a mellemet, de holnap bicepszezésnél ez nem lesz gond, meg hasazásnál se. Tricepsz meg kedden jön, utána meg a pihi. Jelenleg 3-3nap megy edzés-pihi.
Persze adódhat egy jól fárasztós munkanap, ilyenkor egy napot csúszik ez edzés, de az alapértelmezett a 3-3.Mellékesen kevesebb ideget nyelek be, amikor egy egy edzés kimarad. Nyáron volt hogy kimaradt 1-1 nap a héten és rögtön lett 2nap edzés/5nap pihenő
. Így ha ki is marad 1-2nap, akkor is lesz 4edzés egy héten, ugyanúgy 3nap pihenővel
.
Az igazi móka akkor várható ha végre lesz egy haladósabb étrend, mert a mostani hol passzol ez edzéshez, hol kevésbé. Ehhez kapcsolódóan egy idevágó kérdés. Fehérjeturmixszal rá lehet segíteni egy hússzegényebb napra? Naponta 1liter 2.8% tejet iszok, mi van akkor ha ebbe bele keverem a szükséges adagot a rosszabb napokon és azt iszogatom egész nap/este gépezéskor? Edzéseket délután/kora este nyomom.
Válasz előköszi!
-
Engem érdekel az ilyesmi
Nálam is úgy adja a mell, hogy utána 2nap biztosan lázas lesz.
Ugyanez a helyzet a bicepsszel és a tricepszel is. 1ébként így "lábatlanul" 3napos edzésem van.
A bicepsz és tricepsz is különösen lázas 1-2napig.A lábat ha lesz értékelhető információ erre, kialakítok neki egy 4edik edzésnapot, és asszem egy darabig 4egymásutánnapos edzésem lesz, 3egymásutánnapos pihenővel.
-
kolosanyi
veterán
Tudom, de pont azért írtam ide, mert az a topic kihalt. Csak téged ismerlek az aktív PH tagok közül, aki szokott így edzeni.
Egyébként úgy voltam vele, hogy inkább ide írom, ez pörög a legjobban, de talán jobban illik akkor már a fegyences, calesthenicses topicba. Vagy inkább oda se, nemtom...
-
Mert olyan sokat csinálok, addig tartson
Persze intenzitást még tudok növelni gazdagon, több ismétléssel, és/vagy új gyakorlatokkal.
Mellre is régebben volt vagy 30-40perc, azt is felvittem 1órára, és látszik is rajta hogy "javul"Mellre jelenpillanatban 1ébként van a tárogatógép, meg a klasszikus tárogatás, és fekve nyomás egykezes súlyzókkal, hol vízszintes, hol ferde padon. Ez az egész egy kicsit sántít sztem is a kétkezes "rendes" fekvenyomás nélkül, de azonnal visszatér amint megcsináltatom a saját biztonságtechnikai szempontoknak megfelelő überbiztos fekpadomat
1ébként jelenleg azt akarom megoldani hogy adott izomcsoportra edzésnaponként legalább 3féle gyakorlatot normálisan és biztonságosan tudjak csinálni, idővel 4-5félét is akár. Most a mell/tricepsz van terítéken ebből a szempontból, de nemsoká a lábra, és bicepszre is meg akarom oldani ugyanezt.
Végül a has, hát és váll következik valamikor október végén, ugyanilyen legalább 3féle edzésekkel.Ez a megoldás úgy érzem alapfeltétele, hogy amatőr szintből valamikor télen átmenjek haladóba
-
_NCT
addikt
Kávé az nagyon hajtja belőlem a vizet (néha fosat is), magyarul edzés közben is ki kell ugrani brunyálni, ami súlyzós edzésnél nem gáz, de csoportos edzésnél szar. Guarana meg érdekes módon nem csinál ilyet.
Én is detto meló után rögtön megyek edzeni, fasza szokott lenni. Nálam kell 1 óra mire elkezd hatni. Jah és a legjobb, hogy általában 4-5 óra alatt elmegy a hatása, tehát ha du 3kor betolom, este 8-9-kor el is tudok aludni, de addig nem vagyok álmos egyáltalán.
Pow3rd!-től meg alig tudtam aludni általában.
Más: térdemre elkezdtem gyógytorna gyakorlatokat csinálni + kenem feketenadálytő krémmel, rohadt sokat segített ez a kombó, edzés közben és után sem fáj már a térdem, szóval lehet a sportorvost is kihagyom. Valószínű megnyúlt picit az elülső-keresztszalag, és az fájdogált. Lehet röhögni, de 3 nap alatt rohadt sokat segített.
Persze én kipróbáltam, árthattam volna többet is ezekkel a gyakorlatokkal, ha más a baj.....
-
_NCT
addikt
Bármilyen normális kieges boltban vagy webshopban.
Pl itt is, beírod hogy guarana és kész. Nekem szájtekes van, nem vagyok rá büszke, de legalább használ (tán az egyetlen termék idáig)
Az első linket tudom ajánlani, nagyon korrektek és szép kártyát is elfogadnak
-
Genji
őstag
Hááát, lehet kipróbálom. Apropó Állig húzás nem mehet a trapézra is? Csak találgatok...
Dani82: Nincs.
De ehhez kapcsolódva másik story a srácról: szintén első alkalom nála, köszönök majd ezzel nyit (fintorgó fej): "Ugye nem vagy buzi?" Mondom dehogy. Azt mondja elege van a buzikból, aznap már két csávót masszírozott akinek állt a fasza masszázs közben.
-
Tamoo
nagyúr
Az MP csokisak nem az én ízvilágom. Megkóstoltam majdnem minden variációját. Gaspari csokisa vagy pl. a régi cytogen sokkal jobb. Szóval nem nesquik íz, de nem rosszak, ha a PowerPro szójás, akkor attól csak jobb lehet. Én MP-ből a mokkásat és vaníliásat favorizálom mint ízt hosszú távú fogyasztásra. 1:1-ben keverve ízesítetlennel.
-
-
-
nem én veszem poénra, hanem az.
ha már 100 kilóval nyomkodsz fej fölött, akkor minden bizonnyal egy izzadt póló odatapadt ujja fog megakadályozni a mozgásban... de biztosan velem van a baj, hogy nem szeretem magam izzadt, félmeztelen férfiakkal körülvenni, még a konditeremben sem.
-
penene
őstag
Ekkora sláger lett a fegyenc?
En masfel eve nyomom,akkor meg talan nem volt trendi,tehat en nem divatbuuzy vagyok.Tok jo,terdem helyrehozta (kondi soha igazan),es van sportos forma is,meg kis funkcionalis ero,stb.
De a kondi is jo,sokszor hianyzik. Valszeg mind a kettot kene nyomni parhuzamosan. Bar 4-5napig igy is faradtnak erzem a labam,azert durva,hogy 2 munkasorozat ennyire hatassal van ra.
-
-
_NCT
addikt
Roviden :szar. Hosszabban : nagyon szar. Ez ember fuggo amugy, nekem nagyon nem jott be, vegen mar a hanyinger kerulgetett de letoltam.
Tudom, most jonnek majd a kommentek h a kislanyok foglalkoznak a izzel, de ha ennyit kiadok erte akkor legyen mar ihato. Ha 7000ft lenne 2kg nem szolnek egy szot se.
Most masra kell a penz egy picit, ON lesz a kovetkezo tesztalanyom. De most jelenleg az izuletvedo lesz az elsodleges vasarlasom.
Radnix: Te is mar csak nyomokban tartalmazol izmot, jobb ha abbahagyod a picsaba az egeszet.
-
Kleroo
veterán
Ezzel egyetértek maximálisan. Én amióta edzek, nyomatom a lábazást is. De mivel magas vagyok,és elolvadt rengeteg felesleg,nagyon vékonynak hat a lábam. De nem adom fel.
Igaz nem gugggggolok (még), de mivel sokszor alig bírtam lábon kijönni a teremből,úgy érzem nem csak bohóckodtam,így alkatilag lesz ez faxa kihívás számomra
szerk: nem vagyok szaki, de sztem a 4x8-as beosztás vádlira max bemelegíteni jó. Nem olyan egyszerű tényleg alapjaiban kicsinálni a vádlit. Tegnap pont vádliztam,és a személyiedző cimborám néha rámpillanott...és hiába csinálom régóta, az ő néhány korrekciójával sikeresen KO-ztam a vádlikat. rengeteg tartalék van bennük,
-
Ijk
nagyúr
Én most vízszintesig megyek le és egy másodpercre megtartom. ATG-től kicsi bohóckodott a bal térdem. Illetve amikor fáradni kezdtem belerugóztam szerintem. Mondjuk a vízszintest is majdnem ATG-nek érzem, kegyetlenül be kell dőlni előre hogy egyensúlyban maradjak.
bandus: Ass To Grass
-
Yeffy
veterán
lehetséges, de eyrészt, ahogy írtad, neten uge mindenféle infó kering, ami ki tudja, h hatásos-e, másrészt azt akartam még pont írni, amit Tamoo, nevezetesen, h az ember ott hajlamos berugózni, ami nagy súllyal a nyakadban szintén nem a legfrankóbb. nálam legalább is elég gyakran előfordul, ha bandázs nélkül ATG-zek. szóval én alapból maradok a "sima" vízszintes guggolásnál, néha meg kisebb súllyal ATG-zek.
de kinek mi.
-
God Vazzeg
veterán
Én azt vettem észre, hogy ha teljesen beleguggolsz, alul már nem feszül a comb, tehát pihen. Nekünk testépítőknek folyamatos extenzió javallott, illetve a sérülésveszély mindig akkor van, amikor ellazulnak az izmok, majd hirtelen megfeszíted, indítod a súlyt. Mindenképp ellenjavallt szerintem a teljes guggolás, bemelegítésnél lehet értelme a szalagok miatt.
Ja és javallom a javallást, és ellenjavallott ellenem javallani. Aki ellenem javall, azt javallom ledobni tajgetoszról. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest