- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Laci.M #37337 üzenetére
A legolcsóbb az, ha nem kell edzés előtti pörgető az edzéshez. Másrészt (most nem fogok senkinek sem újdonságot mondani), minden csoda hét napig tart, majd a tápkiegben lévő mennyiséghez is idővel hozzászokik a szervezet, aztán már nem fog a delikvens érezni semmit. Nekem nem fáj, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Laci.M #37168 üzenetére
Nem fog. Kémia nélkül nem fog, hiába mondja. Jó ez a forma, szálkás, van azért ott tömeg is, mellette embertelen állóképessége van.
Silverr
Figyelj, kurva sok kardió van egy profi crossfites edzésében. Bár azt vallom, hogy ésszerű mennyiségben nem lesz hatása a tömegre, nyilván az már túl van egy határon. Ennyi és ilyen jellegű edzés mellett kurvára nem fog senki ilyen izomzatot magára pakolni kémia nélkül.
Egyébként továbbra is vallom, hogy számomra ez nagyon jó forma. Én odáig lennék meg vissza, ha ilyet elérnék. Nyilván nem fogok, mert zsírosodásra hajlamos vagyok. Esetleg még pár év és egy spiro kúra utánlenne erre esélyem. -
-
xcds
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest