Hirdetés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
kisbe88 #31012 üzenetére
mivel akár hiszitek akár nem, nem akarom mutogatni magam, ezért nincs ujjatlan pólóm, mondjuk otthonról most hoztam, de pesten egy darabom sincs
De dobjuk a témát, ez már múltkor is ki lett beszélve.
mondjuk én még most sem értem meg, hogy mi baja van az embernek azzal, ha mondjuk 3-an vagytok a teremben, mindenki végzi a maga dolgát, te le vagy izzadva, jobban esne ha nem lenne rajtad póló, meg mondjuk fej fölé dolgozol, úgy kényelmesebb is, leveszed arra a 2-3 percre, a többiek nem néznek rád, te nem nézel rájuk, az edzéseddel foglalkozol. Hogy ebben most hol a magamutogatás azt nem vágom, őszintén nem vágom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo szettben, extra kofferrel
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, FPV Controller 2
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, SD kártya
- ÚJSZERŰ DJI Mini 4 Pro FLY MORE COMBO SZÁMLÁS + GARIS
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo és plusz kiegészítők
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest