Hirdetés
- Magisk
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
kisbe88 #31012 üzenetére
mivel akár hiszitek akár nem, nem akarom mutogatni magam, ezért nincs ujjatlan pólóm, mondjuk otthonról most hoztam, de pesten egy darabom sincs
De dobjuk a témát, ez már múltkor is ki lett beszélve.
mondjuk én még most sem értem meg, hogy mi baja van az embernek azzal, ha mondjuk 3-an vagytok a teremben, mindenki végzi a maga dolgát, te le vagy izzadva, jobban esne ha nem lenne rajtad póló, meg mondjuk fej fölé dolgozol, úgy kényelmesebb is, leveszed arra a 2-3 percre, a többiek nem néznek rád, te nem nézel rájuk, az edzéseddel foglalkozol. Hogy ebben most hol a magamutogatás azt nem vágom, őszintén nem vágom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo szettben, extra kofferrel
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, FPV Controller 2
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, SD kártya
- ÚJSZERŰ DJI Mini 4 Pro FLY MORE COMBO SZÁMLÁS + GARIS
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo és plusz kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest