- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
norbi2010 #164817 üzenetére
Body.builder.hu
Ott van a főoldalon. 2020.01.10-én közzétett hír.
Testépítek.hu -
Dani82
senior tag
válasz
norbi2010 #133264 üzenetére
Jelenleg olcsobb mint barmelyik monohidrat, de sztem full price-on is max par szaz ftal dragabb mint a monohidratok.
Es minek szednel monohidratot, amikor ebben az is van es meg csomo mas hatoanyag, illetve ha jol emlekszem meg szenhidrat is, ami segiti a felszivodasat, raadasul nem fosod ossze magad ha 5g helyett 6-ot tolsz be
De nem akarom tolni a marketing bullshitet, olvasd el a leirast es hasonlitsd ossze egy monohidrattal. Nekem egyszeruen csak mukodik, azert javasoltam a kolleganak aki itt kreatint keresett a minap. -
bigmasterg
addikt
válasz
norbi2010 #111764 üzenetére
"Lemon and Lime", de még nem kóstoltam.
(#111766) Angel2014:
Erről jut eszembe: 5 minute SQUAT BATTLE -
ooooobi
senior tag
válasz
norbi2010 #107414 üzenetére
Görögdinnye, meg málna-limonádé. Gondoltam ha az elsö édes is lesz a limonádés csak nem. Sajna mindkettö iszonyat édes számomra, 5g 5-6 deci vizzel. Illatuk jó volt, de az íz csak minimálisan hasonlított. De mondom lehet valakinek bejön, olvastam már olyat, hogy valaki direkt ilyen durván édes cuccot keresett
-
zzz03
őstag
válasz
norbi2010 #107388 üzenetére
Argininbol annyit vettem eszre h egy hangyaf@sznyival nagyobb a szekszualis etvagy. De ehez is minimum 5gramm kell es nem 1-2.
Woodslave
Irj a supportnak hamar valaszolnak, jofejek. Amugy ez a beta alanine az elso olyan edzes elotti ami er is valamit hosszutavon es nem szoktam hozza. Pedig mar mindent kiprobaltam. Ja es marhajo erzes mikor beut. Mintha bokodnek a borod
-
celf
őstag
válasz
norbi2010 #106777 üzenetére
nem kekeckedésből, edzeni sokmindenben lehet, de attől még az a bármilyen ruhadarab nem lesz edzőnadrág. szerintem csak egy unrpofessional bénaság. rendkívül műmájjer. amíg nincs saját modellügynökséged, nem csinálsz saját divatbemutatókat, esetleg lehetsz profi táncos, b-boy, repper, zenész, addig csak egy kis pózerkedő senki leszel a teremben.
szerintem. -
celf
őstag
válasz
norbi2010 #104408 üzenetére
szerintem mindenképp nyomasd, ne állj le, olyan mozgástarományban használd a vállad, ahol nem fáj. ha nincs bedagadva, tökjó. bringázz, lábazz, hasazz, húzó gyakorlatok felsőtestre, válladat nyugalmi helyzet környékén dolgoztathatod, illetve szeirintem minden mehet ahol nem fáj.
és jól tetted, hogy elmentél dokihoz, és volt ultrahang!
lelet negatív, nehogy elvigye a kedved egy kis baleset
-
celf
őstag
válasz
norbi2010 #104406 üzenetére
életmód tanácsadásban ne hallgass a dokikra, amelyik nem égett ki az egyetemen vagy nem lett alkoholista diplomaosztóig az gyárilag pszichopata és nem való emberek közé, tisztelet a kivételnek.
de tényleg nagyon kevés ért közülük a sporthoz.
én sem a tutit akarom megmondani, mert ki vagyok én ahhoz, de a helyedben, ha tényleg nagyon fáj és nem tudod teljes ROM-on mozgatni, sztem pihentesd 1, max 2 hétig, aztán ha még mindíg érzed, és óvatoskodni akarsz, akkor fájdalomhatáron dolgozz vele kis súllyal, vagy legjobb lenne zöld vagy gyengébb gumiszalaggal. amúgy annyira fájt és megdagadt, hogy úgy érezted dokihoz kell menni? -
FIREBLADE78
addikt
válasz
norbi2010 #104393 üzenetére
Mehetsz ortora,úgyis elzavarnak
mindenhez beutaló kell,irány házi,de mehetsz a többi huszár mellé sbo-ra
legfeljebb anyáznak,hogy akkor kellett volna jönni nem 100 év után,mivel ilyenkor házihoz kéne menni bla bla. Kamuzd azt,hogy pár órája történt .
Nálunk fél város sürgősségin ül,elég szép látvány. Ugye nincs pl házi dr,akkor gyerünk sürgősségire
Csak az a gáz,hogy kurva sokat kell várni.
-
-
celf
őstag
válasz
norbi2010 #103976 üzenetére
en nem vagyok profi, de sztem nagyjabol ez a jo aerob:
pulzus max 130 ha steady state vagy ha intervallum, akkor ugye valtakozo de akkor is 124-5 - 160 koze lonem be
ha nem lenne pulzusmero a kozelben, illetve attol fuggetlenul par tipp, ami nekem bejott: ha izomlazad van aerob utan, vagy kozben durran valamelyik mozgast vezdo izmod, akkor tul magas az intenzitas
ami jo sztem: bringa vagy seta. esetleg rovid sprintek-setaval intervallumban
ido: ehgyomorra 35 perc ha ettel elotte 1-1.5 oraval: 45 perc. ha intervallum akkor 20 perc kb.
legjobb reggel felkeles utan ehgyomorrasztem
-
rwin5
őstag
válasz
norbi2010 #103956 üzenetére
Mert naturalban nem úgy megy a szálkásítás, hogy olyan leszel mint majd zyzz. Utoljára nagy diétát szerintem 4 éve csináltam kb akkora lett a karom a végére, mint egy ropi, ekkor volt először és utoljára kockás a hasam, azóta úgy vagyok vele, hogy ennyire engem nem izgat az a forma.
Kondinkban van egy srác aki szerintem enyhén kisebbségi komplexusos, bediétázott naturalban olyan lett mint akinek nem adtak enni, aztán bekattant az agya vett valamilyen szterkót is kb 15 kilót magára pakolt. Na most ennek akk mi értelme volt?
ui: fogalmam sincs meddig kéne felmenj, ahhoz látni kellene jobban, én most edzek normálisan 3-4 hónapja, hogy hazaköltöztem mutterhoz meg végeztem az átjárós melóval (a napi 1 étkezéssel meg 2 óra utazással)
most így vagyok 172/76 kg 15,5 ös csuklóhoz 42-es a bicó oszt nem vagyok nagydarab de arányaiban tetszik a kép. Ha vastag a csontozatod akk pl, alapból több izmot kell magadra rakni, hogy nagyobbat mutasson szerintem. -
Coccolino_O
őstag
válasz
norbi2010 #52703 üzenetére
"szerk.: így lassan 80kg-san mennyi kalóriát kellene bevinnem? Én olyan 2.600-2.700-ra tippelnem, szerintetek ez elég?"
Ez csak a szervezeted hízási hajlamától függ. Én most vagyok 64-65kg, és most próbálkozok a napi 2500 kalória bevitelével, hogy történik-e valami pozitív változás...
-
-
userxy
őstag
válasz
norbi2010 #49222 üzenetére
Azok szerintem csak 10es tárcsák.
220ba nem igy guggolnak az emberek ahogy ez a csaj
(#49223) Woodslave
Szerintem nem ratyi forma
Lehet picit jobb leszek
Majd egyszer
(#49225) Tamoo
Akkor hidd azt hogy 20-as tárcsák nekem azt kurva mind1.
Koxos 110 kilós haverom guggol egyet 230-ba és húz fel 280-at.A csaj meg nagy lazán guggol a 220-ba gondolkozz már picit szerintem.
-
rwin5
őstag
válasz
norbi2010 #47026 üzenetére
Ha a systole értéke ~150-160-at éri el nyugalmi állapotban általában akkor szoktak orvoshoz fordulni, ez a 140- még nem vészes kategória, hajlamos lehetsz rá ha felmenőktől örökölted. Szerintem semmi okod nincs így aggódni, párszor azért mérd meg a vérnyomásodat és írd fel érdekességképp a kapott értékeket. Majd írd le mit tapasztaltál a kreától, jön-e a tömeg
Szerk: Nekem is 140-50 körül szokott lenni, de én annyira nem csípem ezeket, hogyha elkezdik mérni attól felmegy a vérnyomás..
Ezt elnézve szerintem 130 körül lehet.
-
rwin5
őstag
válasz
norbi2010 #47001 üzenetére
Magas vérnyomásra lehet szedni a kreatint?
Nem, magas vérnyomás esetén nem javasoljuk a kreatin fogyasztását, mivel kis mértékben bár, de okozhat vérnyomás növekedést.
Káros a kreatin, vannak mellélhatásai?
Eddig még - minden ellenkező híresztelés ellenére - NEM végeztek olyan kutatást, ami bebizonyította volna, hogy egészséges emberekre bármiféle káros hatása lenne a kreatinnak, különösen az ajánlott adagolás betartása mellett. Akinek problémái voltak/vannak a veséjével, azok számára nem javasoljuk, bár tény, hogy eddig vesebetegekre gyakorolt káros hatását SEM bizonyították be. Azonban ez esetben jobb az óvatosság. Magas vérnyomás esetén ugyancsak nem javasoljuk, mivel kis mértékben növelheti a vérnyomást.
-
rwin5
őstag
válasz
norbi2010 #46223 üzenetére
én pont kreatin kúrán vagyok, pontosan meg nem tudom mondani mióta de a fórumba írtam, hogy mikor kezdtem
~kb 2 hete tolom 3 kiló már feljött - eléggé ki is vállasodtam tőle, majd 1 hó után írok egy bővebbet róla meg lehet egy képet is csinálok. Before képpel nem tudok szolgálni mert nem szoktam fotózgatni magam.
-
Ijk
nagyúr
válasz
norbi2010 #41798 üzenetére
8 ismétlésnél többet bemelegítéskor csinálok vádlira. Tegyél rá rendes súlyt.
SchumiBácsi: Üres rúddal n sem tudok egyensúlyozni. Bemelegítő sorozat nálam hogy feltolok a rúdra 2 20-as tárcsát és 16 ismétlés, szép lassan kezdve, mert a bal térdem mindig szar volt kicsit.
Nem kell semmi a biztonságos guggoláshoz. Én a keretből is kiállok amióta egyszer odabasztam az egyik tárcsát alsó holtponton az oszlophoz. Annál már csak az volt a szarabb amikor ugyanebben a helyzetben utolsó ismétléseknél nekemiment valaki a jobb oldali tárcsának. -
Tamoo
nagyúr
válasz
norbi2010 #39118 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Nem csak az enyém. Viszont az az érdekes, hogy most dobálom be a negyedik dobozzal és csak ennek az egynek van ilyen hullaszaga. Pedig már átraktam egy másik dobozba is. Öcsémmel egyszerre vettük, az övének csak a szokásos vitaminszag, de az enyémtől meg lehet fulladni. Egyébként engem nem izgat.
-
GyurosAki
tag
válasz
norbi2010 #35991 üzenetére
Döntött törzsű evezés az király! Csak érje a mellkast a rúd. A húzódzkodás is jó ha a kezed szűken van (amennyire kényelmes a csuklódnak). Fordított vagy normál fogás az mindegy, másnap ugyan úgy izomláz lesz. Persze itt is legalább annyira fel kell húzzad magad, hogy a könyököd a hátad mögé kerüljön.
Kajálás: Vidéki gyerek vagyok, csak tanulni vagyok fent pesten. Magamra főzök, így hétköznap megy a tiszta gyúróskaja. A jelenlegi 75-80 kilómhoz ezt raktam össze:
-100g zabpehely, egy kupak fehérje (kb 30g), 10g kókuszzsír.
-120g rizs, rántotta 5 tojásból.
-120g rizs, negyed csirkemell kb 150-200g.
-edzés után kupak fehérje 80-100g gyors CH.
-120g rizs, negyed csirkemell kb 150-200g.
A húst kókuszzsíron sütöm, a rántottát oliva olajon.
-pihenőnapokon illetve edzésnapon ha korán kezdődik a nap akkor még lecsúszik egy 100g zabpehely, natúr joghurt, lekvár kombó.
Hétvégén pedig házi koszt. Anya-mama legjobbjai. Sütik, tészták, szószok, stb.
Régebben én is toltam a túrót. Esténként lecsúszott egy lidlis cottage cheese, nehogy leessen az izom.Mostanában elhagytam, így is bőven megvan a 2-2.2g/tskg szóval nem félek. Azért mindig van egy doboz a hűtőben, ha kimaradna egy étkezés.
Úgy gondolom ennyi bőven belefér. Ektomorfként meg pláne. Tudom nem kell ilyen tisztán kajálnom, de így jön ki olcsón. Ez kb 150-200g fehérje, kb 400g ch és 60-80g zsír. Be lehet ezt vinni szemétből is, de sokkal drágább lenne... -
kolosanyi
veterán
válasz
norbi2010 #35991 üzenetére
Döntött törzsű oldalemeléssel pl. De ha széles fogással csinálsz evezést, a hát felső részére koncentrálva, akkor is kap rendesen. Aztán hülyén hangzik, de kézenállás is terheli (bár ezt kevesen szeretik, de kurva hasznos tud lenni). Illetve arnold nyomás közben jobban bekapcsolódik a hátsó delta.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
norbi2010 #33107 üzenetére
Nem ismerek olyat aki így járt volna, erősemberek szaggatják el főleg a bicepszüket, extrém terhelések hatására. Ilyet hogy edzésen szakad el, még nem is láttam videón se, minden esetre biztos fájt már neki, vagy más előjele volt. Nekem is mikor hónapokon keresztül fájt, aggódtam hasonló miatt
Aztán most hogy pihentettem kicsit teljesen rendbe jött
-
dReFiX
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
Állásajánlatok