-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
stranger28 #37160 üzenetére
Másnaposan a legjobb most Ganxsta-tól a Vannak Percek című számot hallgatni
Deniro2: szerintem nekem az elfogyasztott mennyiseg utan mar mind1 volt....Epet hanytam szal gondolhatod
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
stranger28 #36957 üzenetére
ne mondd ezt, hálás állat az
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #36877 üzenetére
Ő dolga. Szerintem a dopping csak a versenyzőké kellene, hogy legyen, ezen a szinten teljes mértékben felesleges. Már csak azért is, mert amilyen formát el szeretne érni az átlag koxos, azt lazán megcsinálja anélkül is. Ő azt mondja, hogy megrekedt és csak így tud továbblépni. Biztos igaza van. Remélem eléri, amit akar és nem lesz nem kívánt mellékhatás.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
stranger28 #36877 üzenetére
Felőlem leírhatja, de ne nyomja ezt folyamatosan. Én se szólok le senkit, még ha nem is értek egyet azzal amit csinál, ahogy kinéz, stb. Ha szólok is normálisan, és nem gyökerezek
-
baluka26
veterán
válasz
stranger28 #36819 üzenetére
Mert 20 vagyok és rohadtul nem fér bele ebbe a félévembe egy műtét :S
-
gooool
őstag
válasz
stranger28 #36667 üzenetére
Itt nem volt kitűzve, hogy én majd világot váltok, csak a 140 még "könnyűnek" tűnt, így bátorkodtam felpattintani még 10 kilót...De sebaj, ami késik nem múlik.
-
gooool
őstag
válasz
stranger28 #36665 üzenetére
Mert ha meg az elején akkor nincs az az Isten hogy végig tudjam teljes gázon csinálni a sorozatokat...Jobb a végén meghalni.
-
Yeffy
veterán
válasz
stranger28 #36613 üzenetére
-
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #36613 üzenetére
hát ezen besírtam!
-
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #36607 üzenetére
ha leszbi,nem kell egyik nőnek se. ha hetero,nem kell egyik férfinak se. nem értem miért csinálja... nem értem az ilyen gyúrós nőket.
betegek mind!
-
Tyer
őstag
válasz
stranger28 #36609 üzenetére
Pasinak viszont jo lenne, ha most normálisan öltözne... Simán becsajozna
-
Mr X
veterán
válasz
stranger28 #36607 üzenetére
Mondjuk a csinos jelző az eredeti állapotra sem igazán reális.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
stranger28 #36331 üzenetére
2 hete kidobott a zasszony szóval cseszek a libidóra igazából
dragonfx: Szűrj a felhasználónevemre, megtalálod
-
Dexar007
veterán
válasz
stranger28 #35730 üzenetére
Receptet kerek szepen!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
stranger28 #35730 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
stranger28 #35726 üzenetére
Nálam is.
házi készítésű rákóczi túrós a best!
-
penene
őstag
válasz
stranger28 #35724 üzenetére
Nekem azért néha jól esik letolni az édes sütiket, de tény, hogy már barátnőm is rájött, hogy ha süt, akkor attól csak ő hizik.
Egyszerűen nem kivánom, az étrendemben meg időben ha a "csirkerizs" vagy süti közül kell választani, akkor a normális kaja (és utána meg nem eszem sütit, mert nem akarom elrontani... utána meg már jönne megint a normális kaja, tehát nincs idő a sütire).
Viszont most nem főzött, és nem is hagyott kaját, úgyhogy azt hiszem itt az ideje rendelni a pizzát.
Örülni fog a másik felének, amikor megérkezik, már látom előre.
-
oropher
csendes tag
válasz
stranger28 #35718 üzenetére
Tény és való, hogy jobban megéri, de elég édesszájú vagyok és ha már nem bírom, akkor inkább legurítok egy shaket és nincs probléma
-
penene
őstag
válasz
stranger28 #35641 üzenetére
Az én barátnőm is azt mondja, hogy nem kell neki a kockahas, meg amikor mutatok neki testépitőket kockahassal, akkor attól megriad.
Én meg mondom neki, hogy jövő nyáron pedig kockahasam lesz, és azt kell szeretnie, de csak röhög, mert tudja, hogy úgyse. Szóval csakazértis (megfogadtam, hogy 1* életemben lesz).
Egyelőre ő áll nyerésre. -
Yeffy
veterán
válasz
Mindegyiknek más jön be, szóval elég merész ezt így kijelenteni.
ennyi a lényeg mindkét nemnél, de ennek ellenére szeretnek sokan ezen a témán lovagolni, meg légből kapott féligazságokkal dobálózni...
-
Ijk
nagyúr
válasz
stranger28 #35700 üzenetére
Szerintem meg hagyni kell a picsába.
Amikor valaki elér egy célt az csak úgy működik hogy saját maga tesz erőfeszítést, és nem vezetgetik végig. -
Radnix
senior tag
válasz
Lehet hogy ezt mondják, amikor meg meglátják, akkor libabőrösek lesznek kivirulnak és ugrándoznak
-
törölt tag
válasz
stranger28 #35534 üzenetére
hasonlokat probaltam, nekem mindegyik erosen megterheli a derekam, inkabb guggolok.
-
Ijk
nagyúr
válasz
stranger28 #35332 üzenetére
Ez az egy bekezdéses megfogalmazása annak hogy gyenge vagy.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28 #35197 üzenetére
nekem pont melegen, frissen jön be
annyira durván nem is szokott kiszáradni, kiló is lecsúszik akár, de ilyen ritkábban van azért
-
mocsanisi
senior tag
válasz
stranger28 #34820 üzenetére
Egyéni soc. problem. Megosztottam hátha a topicból valakinek hasznos, az meg hogy te mitől vagy rosszul, és szerinted mi a gáz, engem rohadtul nem érdekel
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28 #34816 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
hajrá szuperdrol, ne basztassátok már mihályt
-
válasz
stranger28 #34765 üzenetére
stranger28: 11.390.- Ft egy adag belole, szerintem ennyit siman meger, nagyon kivancsi vagyok erre a "marhahusos feherjere". Van benne feherje (ez a marhahus koncentrum, ami masban nincs benne, szoval az ara igy nem hasonlithato ossze mas termekekkel), szenhidrat (NULLA gramm cukorral! inzulin emelo szerekkel), vitaminok, kreatin monohidrat.... hat nekem akkoris az a velemenyem, hogy ennyi mindent nem nagyon lehetne sokkal olcsobban osszeszedni, ha utana szamolsz.
Illetve nekem megeri azt a par ezert Ft kulonbseget, hogy minden egyben van, es elvileg "elelmiszer mernokok" megfelelo aranyban allitottak ossze.Shadowbull: "Igazabol kell bele feherje, kell bele ch (mondjuk szolocukor) aztan ennyi"
Nem is ertem, akkor minek ez a sok hulye termekHa tudtam volna, hogy ennyi a titok?!
Megyek veszek tejport, szolocukrot meg kristalycukorot, aztan kezododhet a tomegeles(#34774) Tulku: Na vegre valaki! Igen, amugy nem rossz otlet, de amit fent is irtam: Nekem ez igy egyszerubb, hogy belevagok par kanallal a shakerbe, aztan mehetek edzeni. Megvan benne minden, ami kell. Miert a feherje ennyivel olcsobb? Mindjart utananezek...
-
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34765 üzenetére
lehet, nyugodtan szedheted.
-
válasz
stranger28 #34762 üzenetére
Aaa, nem vagyok olyan szinten, hogy ezzel ennyire komolyan foglalkozzak. Kenyelmesebb megoldas nekem, ha veszek egy dobozzal abbol, amiben minden bennevan, ami kell. Jobban szeretem a "matrixokat", mint a kulon osszekotyvasztott kiegeszitoket. Az ugy sem lesz ilyen, meg akkor nem kell egyenkent megvenni oket. Annyival nem olcsobb, hogy megerje nekem vele veszodni.
Egyre jobban tetszik ez a Carnivor Mass. Szivesen olvasnek par velemenyt azoktol, akik probaltak.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28 #34667 üzenetére
-
penene
őstag
válasz
stranger28 #34615 üzenetére
Azert az mar egy masik veglet,hogy atlag csoffadt szar es 120 kilos romszalka szörny.
A ketto kozott van atmenet es itt valszeg 95% ott van (maradek a csoffadt). -
Tulku
veterán
válasz
stranger28 #34611 üzenetére
"Konkrétan azért gyúrok, nehogy valaki mérnöknek nézzen."
Nem jó alapállás...könnyen határfelületen találod magad, vigyázz!
Inkább nézzenek gyökérnek, hülyének, úgy senki nem tart tőled...nem az archaikus időket éljük, mikor minden döntés gyorsan, pontosan, a felek képességeit figyelembe véve zajlott le...manapság a háttérből kezelnek mindent.Én tavaly 115 kilósan, telisz.rt homokzsák kinézettel beleolvadtam a környezetbe (régi komcsi beállítottságú ipari cég) de mikor lefogytam, s pláne mikor elkezdtem 10 év után gyúrni és jött rám a sok hímpók...na akkor elfordultak, távolodtak...nem illettem többé a puzzle összképbe...azóta határmezsgyén mozgok, s most le is pottyantam...
-
shteer
titán
válasz
stranger28 #34594 üzenetére
Ha akarnak se tudnak
mert nincs
En meg a te jatekodat rontom
-
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #34547 üzenetére
Neked semmi se jó
(Xarjá sünt)
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #34547 üzenetére
Dettó ugyanez a véleményem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #34471 üzenetére
Ágyba má nem is jó?
-
dragonfx
veterán
válasz
stranger28 #34475 üzenetére
pörgős zene meg energy drink.ugy jobb. összedolgozik.na meg persze aze dzésre gondolj.
a power 3D.t probáld ki. -
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #34455 üzenetére
Megértem
Meg ezt a nézést még vedd hozzá (1:46-tól): [link]
-
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34431 üzenetére
perverz beteg vagy te!
-
dragonfx
veterán
válasz
stranger28 #34427 üzenetére
másszóval arra 1x jó...
34432>>itt most mit és kit kéne figyelni?
-
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34427 üzenetére
azért sunáznád a boszit,nemde?!
nem rossz az!
-
Eagl3
veterán
válasz
stranger28 #34422 üzenetére
-
Eagl3
veterán
válasz
stranger28 #34422 üzenetére
És? Arról nem igen tehet... különben sem a fejét bírálják a versenyen ha jól tudom.
-
Eagl3
veterán
válasz
stranger28 #34418 üzenetére
Szeretnél te olyan testű feleséget magadnak annyi idősen...
-
Sotho
őstag
válasz
stranger28 #34406 üzenetére
Ez az igazi biznic a 100X-os haszon.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28 #34371 üzenetére
ja meg a ronda nőkről is volt szó[link]
megnézném reggel smink nélkül -
Tyer
őstag
válasz
stranger28 #34353 üzenetére
Deréktol lefelé csak jót örököltem... Aztán jön a pocak... Az nem fatertol van
De visszatérve, haa lábat kivonjuk a tézisböl, akkor is nagyon gyatra, amit művelek???
-
Tyer
őstag
válasz
stranger28 #34348 üzenetére
Sejtettem, hogy a lábamat hanyagolni kéne a kérdésben...
Mikor lementem a terembe (nem ma volt), közölték, hogy lábnyujtogép: kezdjük 30-cal. Már akkor mondtam, hogy kevés, feltettük 60-ra, 2 honap mulva, mire megszokta az izom a mozgást 120-szal szériáztam 12-ket...
Szoval valami izomrost, vagy franc tudja mi nagyon jol el van találva a lábamban.
Faterom sose gyurt, de stüm volt neki 70-es lába... -
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #34323 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy kell egy fél óra, mire felpörget, előtte csak álmosít engem. Igaz én csak kávéból szoktam bevinni. Bár újabban rákaptam a zöldteára, az valahogy jobban felfrissít. Csak attól meg járhat budira az ember óránként...
-
Kidus
őstag
válasz
stranger28 #34130 üzenetére
Ez jo, legkozelebb en is elropogtatok egyet mielott megyek le a terembe
Amugy sztem foki fozve is jo, ugy meg mar nem is leszel tole hagyma szagu
Meg csoki/kakao is jo magas vernyomasra, az enyem tuti azert olyan alacsonyKoVee:
Tessek, ezek mind jok. -
baluka26
veterán
válasz
stranger28 #34105 üzenetére
Gyulladás, ezzel nemigen tudok mit csinálni sajnos
brownus: 16 éves korom óta van ez a probléma, mindig átlagos testalkatú voltam. Én arra tudok gondolni, hogy kispöcs koromban sokat sportoltunk betonon, szar cipővel+hajlam.
-
baluka26
veterán
válasz
stranger28 #34103 üzenetére
Nekem eleg volna, ha rendbejonnek teljesen, es fajdalommentesen tudnek sportolni.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
stranger28 #34086 üzenetére
Dizájner protein = csili-vili dobozba tesznek valamilyen protein fajtát (fajtákat) hozzáadnak valamilyen cukrot, adalékanyagokat, hogy krémesebb, ízesebb, stb. legyen. Tesznek hozzá valami bugyuta reklámot, hogy azért jobb ez a TM-es meg mátrixos általuk összekutyult, mert a többiek "nem értenek hozzá". Közben elrejtik a kukoricaszirupot, a tejproteint, a tejport, stb. Kedves vevő meg látja egy kigyúrt testépítő mellett lefényképezve, és úgy gondolja, ebből megeszik egy evőkanállal, és kb. izomosabb lesz, mint a képen a csávó.
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #34088 üzenetére
De akkor innentől az összes bölcsészkaros, színművészetis azt venné. Lehet azt tekernék be a spanglijukba is.
Hát nagyon remélem, az "átvertek" kicsit elbizonytalanított.Ui.: Ucca? Erről ez jut eszembe.
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #34084 üzenetére
Azt it nem mondhatom meg mer szabáj ellenes, de írok privátot ha télleg érdekel.
(#34086) stranger28
Adnak hozzá egy IKEA prospektust, meg 10% kedvezményt az őszi kínálatból.
Egyébként hihetetlen ez a gyerek. Először azt hittem viccnek szánja... -
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34011 üzenetére
erre a zenére nagyon jót lehet edzeni. Biohazard - Punishment
-
Spyd
csendes tag
válasz
stranger28 #34006 üzenetére
- Blunt Force Trauma
- Hoods
- Disturbed
- Hatebreed
- Subzero
- Sworn Enemy -
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34006 üzenetére
-
Kidus
őstag
válasz
stranger28 #33975 üzenetére
Ahh el se sullyedne meg olom ovvel sem, akkor meg minek.... inkabb valami banyaba kuldeni ott megtanulna mennyit ernek a mu-izmai, meg eleg sotet is van, majdnem annyira mint a fejeben
-
Kidus
őstag
válasz
stranger28 #33963 üzenetére
Milyen vegan gyereket? Ja varj, nem akarom tudni
-
Unsign
tag
válasz
stranger28 #33933 üzenetére
Szerintem rogton atall a szervezet a konnyebb uzemanyagra. A megvonast lehet eszrevenni.
-
törölt tag
válasz
stranger28 #33820 üzenetére
20 evvel ezelott nekem is az volt. Igy lassan a 40 fele ballagva azert mar maskepp neznek ki a dolgok.
-
Koczó93
őstag
válasz
stranger28 #33765 üzenetére
De rossz
-
N.Ferry
senior tag
válasz
stranger28 #33765 üzenetére
100g embercsöcsben hány g fehérje van?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #33744 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
válasz
stranger28 #33713 üzenetére
Probald ki hogy kapucnit felrakod, fuledben ordit a zene...Hatasos.
-
Koczó93
őstag
válasz
stranger28 #33713 üzenetére
Nem mondtad neki hogy az igazi mutáns barbárok pulcsiba nyomják?
-
válasz
stranger28 #33476 üzenetére
Ilyen néha nekem is van. Alig bír leállni a gyakorlat
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dafuq, azt mondta, időtúllépés miatt megszakadt, erre most meg elküldte megint.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Persze, a saját súlyos gyakorlatok sokkal könnyebben megtanulhatók ha kicsi vagy. Nézd meg a cool street workoutos videókat. Tök látványosak, de az összes srác 170 centis, 65-70 kilós. Egyértelműen nem a tömeg megszerzésére helyezik a hangsúlyt, sokkal inkább az ügyességre, erőre. Ezzel nincs gond, más irányzat. Semmi értelme versenyeztetni a testépítéssel. (A barátnőm szerint annyi a különbség a kettő között, mint Pókember és Hulk között...
)
Most ez nyilván a street workoutra vonatkozik, a fegyenc megint más. Alapvetően a fegyenc tényleg fasza, de önmagában kevés az a 6 "mesterlépés". Millió más saját súlyos gyakorlattal lehet kiegészíteni, amik jók és alkalmasak lehetnek tömeg és erő fejlesztésére. Persze tudomásul kell venni, hogy a súlyzót nem tudod megkerülni, ha hatékony edzéseket akarsz. Én inkább a hibrid edzések híve vagyok. De ha belegondolsz, mit csinál egy profi testépítő, mikor spárgázik, meg palánkból kézenállásba megy a színpadon? Ugyanezeket gyakorolják a súlyzózást lenéző tudálékos emberek is, csak kihagyják a nehéz súlyokat, amivel csak saját magukat szopatják. Ez az ellenségeskedés meg egy gerjesztett állapot. Akinek van esze, az hagyja a francba az egészet és nem kezd el vitatkozni fanatikusokkal, úgyis felesleges. -
Radnix
senior tag
válasz
Azért az egylábas guggolás nem egyszerű művelet, 6-ot csináltam 2 hete, mondjuk kicsit kapaszkodni is kellett hogy ne boruljak fel.
-
_NCT
addikt
válasz
stranger28 #33351 üzenetére
Ha 5-6 kg-ot hízol, ahogy visszamész küzdősportolni, le is fogod dobni. Persze ha izomban 5-6 kg-ra gondoltál, akkor az még jó esetben is 1-1.5 év, ha jó genetikád van.
Utána meg azon fogsz izgulni, nehogy lemenjen, pedig úgyis le fog...
Mnondjuk ha lesz pénzed mindig csirkére/normális kajára + fehérjegogszra, bcaa-ra meg ilyenekre akkor megmarad...
-
N.Ferry
senior tag
válasz
stranger28 #33349 üzenetére
tudod azt szokták mondani,hogy nem akarok hegyomlás lenni,meg akkora mint Cutler,Arnold,Ronnie stb. ,mintha az olyan egyszerű lenne
-
Ijk
nagyúr
válasz
stranger28 #33341 üzenetére
Te gyúrsz?
-
Tyer
őstag
válasz
stranger28 #33341 üzenetére
Én is próbáltam már pulcsiban, nem volt rossz. Mondjuk én fogyás céllal
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #33161 üzenetére
Hasonló amúgy a két módszer, csak te kevesebb gyakorlatot végeznél, ehhez akkor gondolom automatikusan több sorozat passzol, ha jól értelmezem. Én inkább akkor több gyakorlatból állítanám össze a programot, kisebb volumennel, viszont ha kétszer végzed egy héten, akkor összeadódik a terhelés. De abban egyetértünk, hogy nagy, összetett gyakorlatok kellenek, máshogy nem is lehetne megoldani.
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #33155 üzenetére
Nem rossz, de csodák nincsenek, sok időt nem spórol vele az ember. Egy edzés így se lesz sokkal rövidebb, mert így meg nagyobb volumen kell. Ráadásul így nem tudod minden szögből megdolgozni az összes izmod. Tény, hogy egy lehetőség, ezzel is biztos lehet szépen fejlődni, de nem optimális szerintem. Én ha két napom lenne, teljes testes edzést csinálnék, minden gyakorlatból 2-2 munkasorozatot, amolyan HST jelleggel, folyamatos progresszióval. Pl. fekvenyomás, húzódzkodás, thruster, tolódzkodás, bicepsz-tricepsz gyakorlat, valamilyen összetett láb gyakorlat (mondjuk ide nem felhúzást tennék be, a thruster után sok lenne, inkább egy kitörés variációt, pl. bolgár guggolást), egy vádli, illetve egy has a végére. A gyakorlatokat pedig időről-időre variálnám, rúddal, kézisúlyzóval és gépekkel is végezném (már amelyiket lehet).
-
stranger28
addikt
válasz
stranger28 #33154 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #33133 üzenetére
Genetikai szörny vagy
-
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #33126 üzenetére
"Fél évig rommá ujjazod az asszonyt váltott karral és problem solved.
"
Az inkább alkar
-
válasz
stranger28 #33106 üzenetére
Próbálom érteni de nem értem
A bal kar megszakadt, de ebben a pozícióban amúgy is elképzelhetetlen a terhelés még kisebb súlynál is ott a könyöknél, nem még 100kilónál, mert 200kiló környékére saccolom az össztömeget a rúdon.
1ébként ha a bicepszből akarja tartani így hogy lehet váltva-fogva? Sztem ez így elcseszett gyakorlat váltva fogva.Mondjuk a kerítésoszlopokat építésnél hasonlóan viszem, de ott a nagyobb átmérő és téglalap keresztmetszet miatt szükségszerű ez a fajta fogás
1ébként jobb félni mint megijedni. Szívesebben edzek úgy hogy tudom nem szakadok szét és csak izomláz lesz másnap. Így a legjobb. 1ébként a has sztem végig saját tömeg lesz, mert inkább vigyázok a hátamra, az nem a legjobb, kímélem a gerincet így remélhetőleg. A mellre a peck deck gép sajátosságai miatt, fele súly hat, ami oldalanként újra feleződik. Per-pill 110kg a csúcs, amiből 27,5kg/oldal jön ki. Ez a klasszikus tárogatásnál a kinyújtott karra, 14kg körüli súlynak felel meg ha jól számolok. Akkor ezek szerint a has-mell kombót nem kell félteni (annyira
).
-
norbi2010
őstag
válasz
stranger28 #33106 üzenetére
És ezt hogy lehet megelőzni? Most egy kicsit be lettem fosva, mert ezt én is szoktam csinálni.
-
Yeffy
veterán
válasz
stranger28 #32997 üzenetére
csak te
na gyerünk mellezni -
N.Ferry
senior tag
válasz
stranger28 #32913 üzenetére
Nem nagy,most hogy nyár végén kezdtem el,gyors ledobtam 6 kg-t,de hát ügye az ősz-tél az tömegelős évszak,ezért ésszel tömegelek picit.
Jelenleg egyébként csak 94 kg vagyok.(meg 175 cm).S e t h : Igaz én elfelejtettem megkérdezni a negatív pados témát Bunny-tól,de más kérdezett hasonlót.Véleményed?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
stranger28 #32907 üzenetére
Azért ha kettőkor is bevágom a 150g rizs+150g husi+75g brokkoli kombómat pár gyak.-nál(guggolás,felhúzás stb.)lehet vissza akarna jönni.
God Vazzeg : Valami ilyesmi lesz,kiokoskodok valami lightos edzés előtti tápot.
-
Dexar007
veterán
válasz
stranger28 #32765 üzenetére
,,Kicsit magas,de ezért nem küld be pajzsmirigy vizsgálatra"
Ennyit fűzött hozzá. -
Dexar007
veterán
válasz
stranger28 #32752 üzenetére
0.4-6..
Döntsék már el akkor,hogy mennyi a "normális". Az én vérképes papíromon referencia értéknek 0.4-4 van megadva.
De lehet igaza van Radnixnak,és egy icipicikét túlteng a pajzsmirigyem. (icipici= napi 4000+kcal
)
-
baluka26
veterán
válasz
stranger28 #32676 üzenetére
Nálunk ilyet nem néznek meg. Bezzeg amikor tolok egy tonhalas salátát mindenki engem sasol...
-
Kidus
őstag
válasz
stranger28 #32563 üzenetére
Pontosan
Tetszik mikor valaki letesz valamit az asztalra es ez nem abban mutatkozik meg hogy elszall magatol, legyen az az elet barmely terulete. Inkabb fogja magat es segit masoknak, mindezt kepes normalis stilusban es hozzaallassal tenni. Ez az amihez kell kis intelligencia meg alazat.
Valami ami ebben a bunny gyerekben nagyon nincs meg, ha rajtam mulna siman betiltanam az idezgetest is tole, akkora taho -
Jim-Y
veterán
válasz
stranger28 #32591 üzenetére
Hát szerintem ha görcsöl, akkor nem szerencsés folytatni, ilyenkor meg kell állni, és kimasszírozni a görcsöt, max utána folytatni. De nem vagyok orvos
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #32499 üzenetére
Sajnos tényleg sok az előítéletes ember...
(#32500) Jim-Y
Ezt a hozzáállást nem szeretem pontosan.(#32501) tatabánya
Igen, ha valaki vitamint szed be a vonaton, az bizarr, de ha sört, bort, pálinkát vedel, az fel se tűnik. A dohányzásról nem is beszélve.(#32503) MMA87
Ja, nagyon elutasító a magyar társadalom ezzel szemben, mert azt se tudják az emberek, mi az. Hiába mondod, hogy csak fehérje, fogalma sincs róla, hogy az van a vasárnapi rántotthúsban is.(#32509) Eagl3
Elfogyott, a délinél van Scitec bolt, oda megy a buszom a kolitól, onnan metrózok a keletihez. BKK járaton nem veszem elő, de a vonaton nyugi van, ráérek erre. Ilyen egyszerű volt az ok. Nem menőzésből, hivalkodásból csináltam.(#32513) N.Ferry
Kb. nekem is ez a véleményem. A közterületen végzett edzéssel meg addig semmi bajom, amíg szolidan, másokat nem zavarva csinálja valaki. Póló nélkül, boxert kilógatva engem is irritál. -
wertigo1984
őstag
válasz
stranger28 #32483 üzenetére
Zordon ba........te ge....
-
Dani82
senior tag
válasz
stranger28 #32481 üzenetére
tegnap én is voltam spinningen.
mondjuk én leginkább az edzőcsaj projecten dolgozom és emiatt -
God Vazzeg
veterán
válasz
stranger28 #32467 üzenetére
Jó de a kapszulát csak elolvasni kell, felfogni nem.. Vagy legalábbis ezt senki se írta, elqrtam valamit?
-
wertigo1984
őstag
válasz
stranger28 #32423 üzenetére
Bocs azt hittem te nyomsz fekve a videoban.
-
wertigo1984
őstag
válasz
stranger28 #32418 üzenetére
Mi a szam cime a video alatt? God
Zordon ba te nyomsz a vegen? -
Dexar007
veterán
válasz
stranger28 #32418 üzenetére
A vegen ott van God..vazzeg.
-
_NCT
addikt
válasz
stranger28 #32191 üzenetére
Hát azt még nem. Nálam a mikró mindig kimaradt, nem nagyon szeretem mikrózni az ételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest