-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kleroo #43371 üzenetére
Nekem az adatai alapján úgy tűnik, hogy ő még nem nyomta. Tesztoszteronon volt egy cikk a genetikai potenciálról, több kutatás is azt hozta ki eredményül, hogy a zsírmentes tömeg az körülbelül a magasság - 100 környékén állhat meg. Írják, hogy plusz-mínusz pár kiló előfordul ugyan, de ez nem drasztikus. Szerintem ésszerű, amit írnak, Reeves tömege meg nagyjából meg is felel ennek.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kleroo #42911 üzenetére
Igazából amíg a kortizol szint nem emelkedik, addig tök mindegy, hogy mennyi időt hagysz ki két étkezés között. Ezt pedig általában 48 órára teszik, tehát két nap koplalás után indulnak be ezek a folyamatok. Ergo addig szabadon mozoghatsz, nem fog problémát okozni, ha nem étkeztél csak kétszer aznap, persze ez csak addig igaz, amíg a beviteli értékeket tartani tudod.
(#42912) Ijk
Itt jön képbe a logisztika. 100 kiló környékén már jóval nagyobb kalóriabevitelre van szükség, mint a 70-80 kilóhoz, amit írtál. Nekem pl ~2900 a szintentartó, edzés nélkül, ha ehhez még hozzávesszük a 400-500 elégetett kcal-t, amit egy rövid edzés generál, ott vagyunk, hogy ~3500-as érték jön ki. Ha esetleg mellé még aktívabb életet is élek, akkor simán lesz 4000 a napi bevitel, és akkor ezzel még nem tömegeltem. Ezt tiszta kajából lehetetlen 2-3 alkalommal elfogyasztani. Jó, tudom, Dexar007 simán megeszik ennyit, de ő mutáns.Vagy a másik opció, ha bigmeket zabál ilyenkor az ember, de ez nem hinném, hogy jó ötlet.
-
N-vidi-A
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
Kleroo #31972 üzenetére
Úgy tudom volt vmi balesése, vagy vmi hasonló, azóta ezzel takarózik és úgy is néz ki mint egy telifosott búvárruha.
Persze azért cikkeznek olyanról is aki félig-meddig le van bénulva, de úgy is nyomja, amíg báni csak takarózik a balesettel.Persze lehet, hogy már csak elemről megy és titánium huzalok tartják össze, de szerintem csak egy lusta szar. -
Kidus
őstag
válasz
Kleroo #31679 üzenetére
Barmilyen fustolt kagylo konzerv/hal konzerv/kenyer.
Vakuumos alu felvagottak/sajtok amig ki nem bontod jol birjak, akkor meg mar ugyis megeszed az egeszet...
Meg kis helyet is foglal es konnyu.
Protein bar
Protein por/viz
Konzerv majkrem esetleg.....
Fustolt sult pulykacomb kezbe nehogy leessen az izmod menet kozben -
kolosanyi
veterán
válasz
Kleroo #31684 üzenetére
És valami ilyesmi? Hozzácsapsz valami füstölt szalonnát/sonkát/kolbászt, valami értelmesebb kenyérfélét és kész. Ha több eszem lett volna, vittem volna alapkiképzésre valami ilyesmit, nem fogytam volna vagy 5 kilót. Mondjuk volt nálam dugikaja, de sz@rni se volt időm, nem ám kajálni. Jó kis sztenderd 2000 kalóriás menzakoszt 06:00-22:00-ig tartó folyamatos szadizás mellé. Nem bánom, hogy elmúlt.
-
Dicker
őstag
válasz
Kleroo #31689 üzenetére
Akkor vadássz mókusokra, aztán tábortűznél megsütöd. Amúgy biztos túra közbe esik valami vásárlási pont. Nem kell aggódni ez miatt. A 6 óra meg távol van a kemény túrától. A duplája esetleg. Laza kardiónak elmegy.
Mondjuk az igazi túra az, amikor nem viszel semmit, és gyűjtögető életmódot élsz a négy nap alatt. -
N.Ferry
senior tag
válasz
Kleroo #31684 üzenetére
"4 napos elég komoly túrára megyek,távol a civilizációtól"
Ha neked ebbe belefér,akkor menj 3 óránként étteremebe bélszínt enni,de egyszerűbb ha veszel Norbika péksütiket...Nyilván húst nem fogsz vinni 4 napra,meg semmi romlandót,állításod szerint komoly túrára fogsz menni.
A leggyorsabb betolni az arcba pár puffasztott riszt,elmajszolni mellé egy protein csokit,leöblíteni valamilyen vitaminos vízzel,de a képzeletedre bízom!Egyébként egyesek szerint 4 nap alatt semmi se változik,tehát a lehető legegyszerűbb,ha nem viszel semmit,és napfénnyel táplálkozol 4 napig.
God Vazzeg : Nekem régen ez adta nagyon,de most még hanyagolom,majd pár hónap múlva veszek.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Kleroo #28636 üzenetére
Jó személyi edzővel össze lehet hozni egy év alatt, egy jobb alapformából, valami sportmúlttal.
Ha a semmiből kezdesz magadtól edzeni, valami tajgetosz fizikummal, akkor egy év alatt eljutsz addig a szinting hogy már megkérdezik sportolsz-e.Nálam egy év alapozás volt, aztán 3 éve edzek. Az alapozás otthon fekvők, meg úszás. Azelőtt volt hogy elmentem kocogni és 500m után majdnem összecsuklottak a lábaim, az edzetlenség és az asztma miatt is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Kleroo #25704 üzenetére
a Vörös Z 35 kilóval csinálja
én 10-14 között. de megmondom őszintén hogy nem vagyok meggyőződve arról hogy minden esetbe az a növekedés útja ha szétpumpáljuk magunkat.. 16-20 kiló között viszont érezhetően visszaeseik az izoláció, 16 még elmegy valahogy mondjuk, de nem erőltetem.
Ijk szerintem súly nélkül csinálja kb -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Kleroo #24400 üzenetére
Úszni amúgy is el akartam menni, időm meg van. Nem akarom siettetni.
Radnix: Köszönöm, remélem azért megismernek.
Shadowbull: tudom, már fogytam 120ról 90-re. Kitartás meg elszántság, semmi más.
Spammer: séta is benne lesz. Futás az erősen esélytelen, ahogy írtad...Pocakosodást írtam, nem akartam a dagadttal kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged