- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Nekem van egy adag chilis lóbalzsamom. Nem viccelek, tényleg van ilyen. Konkrétan szétmarta a bőröm. Úgy bepirosodott, mintha elsőfokú égési sérüléseket szereztem volna. Meg kb 24 órán át égett a bekent terület, pedig lemostam vagy ötször. El kellett kezdenem jegelni a végén már, azt' egyszer csak elmúlt. Ha gondolod, baráti áron megszámítom neked.
-
De miért csak csirkerizst eszel? Zsírt nem eszel, összepukkadsz. A hormonok termeléséhez zsírra is szükség van. Magvak, omega 3, lenmagolaj stb. Mehet egy kis tojás, zsirszegény sajt is, túró is az állati zsirokból, csak számolni kell. Húsból se csak csirke lehet. CH forrásból se csak rizs. Zab, köles, hajdina, gersli, bulgur, kuszkusz... Meg kurva sok zöldséget kell enni.
Ne legyé' má' idióta -
userxy
őstag
Ne erőltesd meg.
Legutóbb mikor én lent maradtam felhúzásba 3 napig az ágyból felkelésnek is könnyezés volt a vége.
Ha feküdtem az fáj ha álltam az fájt ha ültem akkor az.Azóta leszoktam a nagy súlyokról. A szomorú az egészbe, hogy relatíve kis súlynál szoptam be és nem is akkor amikor emeltem hanem amikor már az utolsót raktam le.
Nekem ez 2 hét kihagyás volt.
Én fateromnak a gerincsérv műtét utáni fájdalom csillapítóját nassoltam az segített
-
Gyógytornász és MR vizsgálat. Amikor én kúrtam szét az enyémet, akkor is mindegyik orvos azt kérdezte tőlem, hogy nem-e zsibbad a lábam, de nekem zsibbadás sosem volt. Csak nem tudtam lehajolni úgy fájt. Sok jót nem kell várni, lehet, hogy a guggolást, mint gyakorlatot te is elfelejtheted
Ja, és a bemelegítés szerintem sokat nem oszt-szoroz. Ha nem bírja a derék, akkor előbb utóbb úgyis megadja magát.
-
madle
őstag
Az egy piheno lesz akkor. Nem tudsz mit csinalni. Amit javasolni tudok, mivel jartam mar igy, kenegesd mindenfele szarral meg rakass ra Tape-et. Az leroviditi rendesen a gyogyulasi idot.
Valszeg nagyon elore huzott a nagy suly es derekad belement a gyakorlatba, aztan mivel nem volt rendesen bemelegitve bumm..Kremek meg tape!
-
Woodslave
félisten
nem raktam smiley-t így komolyabbnak tűnt. Erre te jöttél hogy majd jól "megbeszéljük személyesen", ami nekem a netes szlengben burkolt "játszuk le élőben kisköcsög" jelentéssel bír, - nem ilyennek ismertelek - ezért lepődtem meg qrvára, hogy egy poszt miatt ilyet írsz.
Na ennyi. Szóval mehetek talira anélkül hogy halálfélelmem lenne?
túltoltuk asszem
-
Woodslave
félisten
ez olyan interneten kilátásba helyezett "beszélgetés" lesz, melynek végén vérző orral könyörgök hogy ne "beszélgessünk" tovább és büszkén jár át téged a tudat milyen keményen lerendeztél egy komoly konfliktust...Ez a kis titkos vágyad?
Mivel velem ellentétben izmos erős kemény arc vagy szóval a "beszélgetés" biztos nekem fájna, ezek után már nem merek találkozóra menni, de azért már most elkezdek könyörögni a bocsánatodért, hátha elég lesz ez is az egódnak
ja és a posztot ami miatt ennyire berágtál mobilról küldtem így nem tudtam smiley-t rakni, de természetesen én vagyok a buzi ahogy helyesen utaltál rá
-
Zola007
veterán
-
Rivaul
addikt
Az en velemenyem olvashattad. Viszont ez en vagyok. Probald ki mit okoz nallad, bejon vagy nem. Azert a megfelelo pihenesre figyelj. Az elso idobe biztos mukodni is fog mert uj hataskent eri majd az izmaid de ne erre alapozz. Ha megtorpansz valamilyen modon azt elso blikkre tuledzesre fogd es gondold at a dolgot realisan. Ha igy jarsz el akkor a probabol nem lehet bajod, max "nyersz" egy het pihit.
-
-
Rivaul
addikt
Nem jó a technika. Mikor fent van a rúd akkor egész jól tolod a magasat de mikor lent van akkor mély hörgéssel kéne kísérni ezt a szakaszt is. Arnold is megmondta anno hogy még pózolni is így kell
Vagy szimplán ne az asszony tangájába edz és akkor nem vágja a golyóid felegyenesedésnél
-
Akkor ez kb, 1hét technikai szünet lesz...
Nekem egyéb okból csípődhetett be a derék, és kellet vagy egy hét mire totálisan elmúlt. Mondjuk terheléslimittel már lehetett mozgolódni 4-5nap után, előtte a ház egyik végéből a másikba kellett vagy félóra eljutni fekvést követően... természetesen edzésről szó sem lehetett.
-
-
kukinyo
addikt
Rosszul emlékszel.
Ez már régen is marhafehérje volt.
Tapasztalat, csokis nagyon finom volt.
Megköszönném, ha megnézed a kettö közti különbséget. -
-
rwin5
őstag
régen mikor suli miatt rendszeresen este 7-8 után értem le csak az edzőterembe hullafáradtan, mindig ittam pörgetőt én is nitroxt ittam abban az időben, hát ilyen hajnali 1-2-ig nem tudtam elaludni, pedig rohadt fáradt voltam csak aludni nem bírtam
(#61381) Dexar007 : omg
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest