- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
Bobrooney #7722 üzenetére
Ezeknek kötelező kettesével járni. Legalábbis nálunk mindig ketten voltak, ha jöttek. A legutóbbinál egy nő meg egy fószer jött, a nő semmit sem szólt, a bácsi harmadik kérdésénél finoman rákérdeztem, hogy melyik "cégtől" jöttek... a pechesek, nortonantivírusososk, vagy fogyvéd?
Bácsi felnevet, fogyvéd... onnantól haver voltam
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bobrooney #5079 üzenetére
Azokat már eladták a wheelers dealers-nek.
Eddig én nem hallottam semmi rosszat az újakról.
RudyD: A konverterekkel nincs gond, magával a kivitelezéssel van csak probléma.
Jazzos: Nem rossz a toyota sem, de ha valami van vele fizetsz rendesen. Illetve ugyan azért az árért a ford mondi jobb vétel. -
Speeedfire
félisten
válasz
Bobrooney #4862 üzenetére
Köszi.
Közben kicsit guglizva érdekes "választ" kaptam. Van egy olyan ficsör, hogy ha pontokat raksz a nick-be akkor is neked küldi el. Ez egy nagyon jó dolog. Tehát:
Nekem speeedfire [at] gmail [dot] com
de ha a speeedfire-be rakok pontokat akkor is nekem jön a levél.
s.peeedfire
s.p.e.e.edfire
speee.d.f.i.reSzóval elég sok email account lehet így.
-
-
-
Jazzos
őstag
válasz
Bobrooney #3656 üzenetére
Vagy még azt tudod csinálni, hogy veszel Aldis 229 Ft-os pizzát és nyomatsz rá olyan feltétet, amit szeretnél. Nem tökéletes a tésztája, de a többi kárpótol érte. Sonka, paradicsom, oliva, zöldségek, jó sajt, stb. Igaz így nem fog megállni 1000 alatt, de legalább tuti finom
-
Jazzos
őstag
válasz
Bobrooney #3648 üzenetére
Ha 1 órát mondanak és 2 alatt ér ki, én már át sem venném. Ha már a telefonban korrektek és mondják hogy másfél-két óra, akkor viszont max. megköszönheted és mégsem kéred. Van millió pizzás cég, szerencsére lehet választani. Én ha pizzára vágyom, inkább beülök valahová. Kiábrándultam már ezekből a szállítós cégekből, minőséget sehol sem kapsz. Mégcsak jó közepeset is ritkán.
-
Dorien
veterán
válasz
Bobrooney #3391 üzenetére
Most ettem egy Sütödés pizzát, erre a nagyívű boltos hasonlatra még hadd reagáljak.
Pizzéria, te vagy a diszpécser, benn van kb. 70 rendelés a rendszerben. 3 dolgot tehetsz:
1. Kikapcsolod a telefont, amíg le nem fogynak a rendelések. (Főnök kirúg.)
2. Kap a kedves vendég pizzát, de min. 1,5-2 óra múlva.
3. Előre teszed a kedves vendéget, hadd örüljön. (Na ez az, amit soha nem csinál senki.) -
Dorien
veterán
válasz
Bobrooney #3391 üzenetére
Naja, csak a Don Pepénél 890Ft az akciós pizza, a legolcsóbb listaáras meg 1260Ft.
Szorozd be néggyel... Sütöde 2200Ft vs Don Pepe 3560Ft / 5040FtVan persze minőségbeli különbség is, de messze nem ekkora...
Ezért van a Sütödének 3x annyi rendelése, mint a Don Pepének és ezért ennyi a kiszállítási idő. -
sladka_pani
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #2654 üzenetére
nekeverjuk a szezont a fazonnal. Eceteshal gy.k.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest