- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
ssolitude #17587 üzenetére
Csak a hegyeshalmi úton tudom...egészen Hegyeshalomig... a múlt évben építették Levél-nél....Hegyeshalomban tuti biztos hogy nincs a községben.....mellesleg Levél és Hegyes közötti szakasz is csak addig van kész, amig elfért a bringaút....az autópálya fölüljárója alatt nincs hová tenni....
a durva az hogy elhagyva Óvárt még egy kis bringás pihenőparkot is csináltak, ivókúttal padokkal, fedett bungival...mindezt euros támogatásból....Viktátor is jelen volt ennek az átadásán, sőt benne vót a tv-be is.... -
Dorien
veterán
válasz
ssolitude #14674 üzenetére
Biztos van a neten valami "RAW vs. JPG comparison", ahol látod a képek közötti különbséget.
Én anno a zenehallgatásnál hasonlítgattam a CD-t az MP3-hoz. Úgy döntöttem, hogy nekem jó az MP3 is, ha az elég jó minőségű (192kbps+). Én még élénken emlékszem a kazettás korszakra. -
Balinov
titán
válasz
ssolitude #14652 üzenetére
Szeva
Jot kerdezel, en is csak szagertem, nem szakertem a temat. Amiert en RAW-ba lovok azok kb ezek;
- tomoritetlen informacio
- sokkal tobb kepi informaciot tartalmaz
- ami utomunkanal lehet hasznos
- nagyobb dinamika tartomany, tobb reszletet lehet elohozni egy raw feldolgozoval, mint JPEG eseten
- nem korlatoz le a vaz/kompakt jpeg motorjanak az esetleges hianyossagai, hibaiHatranya, hogy:
- nagyobb fajlmeret
- ennelfogva sorozatfelvetelnel a puffer hamar betelik, gyors es megbizhato memoriakartya kell hozza
- igazan jo eredmenyert egy raw feldolgozoval (Lightroom, PS-ben az Adobe Camera Raw, Gimp, RAW Therapie,stb) el kell bizony jatszani. Nyilvan egy jol exponalt keppel kevesebbet, de egy elszabottal tobbet.
- RAW utomunka eleg hw igenyes, C2Q-val, 4GB-rammal, SSD-vel epp csak elbirkozik a gepem, pedig a D5000 "csak" 12mpixel...ittott olvasni,hogy egy 18+ mp-es gep egy I5/I7-es gepet is megbir fogni
- Ha pl. PS/LR-ben siman kiexportalod a raw-ot jpeg-be, olyan lapos, kisse kontraszttalan lesz, szoval utomunka tobb, mint ajanlott.Itt van egyket iras, amiket anno elmentettem konyvjelzokbe, egy kisse kevesbe pongyola megfogalmazasert.
Miért több a RAW mint a JPG? a Pixinfo-rol
I SHOOT RAW - Fotózz te is RAW-ban! vargabenedek logout-os irasaRemelem kaptal hasznos infot.
-
madve
tag
válasz
ssolitude #13155 üzenetére
Pedig annak mennie kellene.
Próbáld így:
Név: web
APN: wnw
Proxy: nincs megadva
Port: nincs megadva
Felhasználónév: Nincs megadva
Jelszó: Nincs megadva
Szerver: Nincs megadva
MMSC: Nincs megadva
MMS port: nincs megadva
MCC:216
MNC:30
Azonosítás típusa: PAP
APN típusa:default,supl
Hozzáférési pon (APN) protokol:IPv4
Tulajdonos: Nem meghatározottMég egy buta kérdés: WIFI-t közben kilőtted?
-
Qbász
aktív tag
válasz
ssolitude #13145 üzenetére
Nekem ilyen:
Név: T-Mobile NET GPRS
APN: internet
Proxy: nincs megadva
Port: nincs megadva
Felhasználónév: Nincs megadva
Jelszó: Nincs megadva
Szerver: Nincs megadva
MMSC: Nincs megadva
MMS port: nincs megadva
MCC:216
MNC:30
Azonosítás típusa:nincs megadva
APN típusa:default,supl
Hozzáférési pon (APN) protokol:IPv4
Tulajdonos: Nem meghatározott -
sladka_pani
senior tag
-
Balinov
titán
válasz
ssolitude #8296 üzenetére
jaja,hogy rohadjon meg, nem ertem miert kell kavarni. uccso desktop picasa van fenn, de csak Google + Photo-s ba lehet feltolteni a galeriakat. Kemeretet se lehet valasztani annyit, ki erti ezt, mire jo
Speeedfire, 8298#-ra:tudom, /picasaweb.google.com/home meg mindig jo, en a feltoltes miatt haborgok
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
ssolitude #7017 üzenetére
Hát, a Q6600 mellett szól, hogy nem kell alaplap és ram csere. Az i5 mellett, hogy jobb, gyorsabb kevesebbet eszik, ellenben teljes rendszer csere. Viszont ott a ram azért olcsóbb.
Nem egyszerű, nem rég én is agyaltam a Q8200-ason, de sokban van és az ára sem nagyon fog mozogni szerintem. Így ha váltanék biztosan i3-5 lenne. -
Jazzos
őstag
válasz
ssolitude #6364 üzenetére
Edzi a lelket majd az biztos. Én kigurulok Csanak tábláig, de ha nagyon lökdös oldalról, akkor nem tudom mit teszek. Pofa vagy szél nem zavar, de nagyon úgy tűnik holnap inkább nyugatni-ényugati szél lesz, abból a 60-as fajta löködős már kitol a kocsi elé rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest