Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MeszesKPT

őstag

válasz Syrius XIX #4332 üzenetére

Bár többször megfogadtam, hogy a hozzád hasonló emberekkel egyszerűen nem érdemes foglalkozni, csak azért teszek még egy kivételt, mert magyar vagy.

Számtalanszor megvádoltak már, hogy csalok Grid 2-ben amiből egyszer elegem lett és kiírtam magamból mindent. Nem tudom milyen az angol szinted, de a lényeget még egy google fordító is visszaadja.
    [link]

Attól a héttől elkezdtem rögzíteni az összes global eredményemet, 76 YT video található meg a Steam profilomhoz csatolva, mindegyik természetesen HUD-dal, látszik minden. Az összessel a hét végén mindig bent voltam a top10-ben, csakúgy mint korábban. A leírásokban sokszor adtam tippeket, melyeket mások gyakran hasznosnak találtak és megköszöntek. Ott van, hogy milyen upgrade-k voltak a kocsin, amiből talán te is tanulhatsz. Pár hónapja már nem veszek részt globalban, mert ráuntam.
    [link]

Tököm tudja, hogy erre miért gerjedsz, de tessék, itt a Grid 2 mappám mérete. Szerinted amúgy akinek több/kevesebb DLC-je van miért lenne ez ugyanakkora? Mindegy.
    [link]

Külső felvételt nem tudok és nem is akarok neked készíteni, mert van jobb dolgom is ennél. A hozzád hasonlókkal az a gond, hogy valamiért túl komolyan veszik a játékokat és ezért nem képesek elviselni, ha valaki jobb náluk. Veled ellentétben én azért játszom csak, hogy szórakozzak és baromira nem érdekel, hogy hanyadik helyen végzek egy versenyben. Nem ezért töltöttem el 1,800 órát. El kell, hogy keserítselek, rendszeresen játszom olyanokkal, akik még nálam is gyorsabbak ebben a játékban. A legkiemelkedőbb játékos Zodh, rengeteget tanultam tőle. Órákat töltöttünk játékon kívül csetelve beállításokról, nyomvonalakról, sebességfokozatokról. Ha fejlődni akarsz ez a kulcs, mindig próbálj nálad jobbakkal játszani, mert csak tőlük fogsz tudni tanulni. Ez igaz az élet fontosabb területeire is. Te még azt se kérdezted meg egyszer sem, hogy milyen beállítások vannak az autómon. Bárkivel aki normálisan közeledett mindig segítőkész voltam. Amúgy meg mint a profilom mutatja: "Cheaters and haters ignore me!"

Nem tudom hol laksz, de mivel annyira jó fej vagyok meghívlak egy vizitre (Budapest, Stadionok mellett), mert ettől a fóbiádtol eltekintve még lehetsz egy rendes pali. Sőt még sört is kapsz (ha nagykorú vagy).

Ennyi voltam, béke veletek. Találkozunk Autosportban.

Új hozzászólás Aktív témák