Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Összességében nekem a mai napig a legnagyobb gondom a multival (azon kívül, hogy béna vagyok) ugyanez. Visszarak ugyanoda, kérdem én miért? A másik pedig, hogy olyan időpontokban, amikor 1000%, hogy kéne legyen online élet, nincs szoba?! Sokszor egyik playlisten sem talál semmit (Everything, Race, Alternative, Hardcore) úgy, hogy jó a pingem (12-18), kapcsolat OK, letöltési régió alapból Hungary (van ha ezen variálok egyből talál szobát....)
, pinget általában hagyom Steam alapon (5000), de olyan is volt már hogy ezen változtatva lett szoba egyből, na mindegy, valami itt nem kóser, az tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban tiltott a warez minden formája.
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Futás, futópályák
- PLC programozás
- Lexus, Toyota topik
- Cyberpunk 2077
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, pinget általában hagyom Steam alapon (5000), de olyan is volt már hogy ezen változtatva lett szoba egyből, na mindegy, valami itt nem kóser, az tuti!