Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Csapoati #2765 üzenetére

A GRID 1-be még mindig többen vannak, mint itt! GRID 1 szeró még mindig van, bármikor! nézd +, ha nem hiszed! Múló divat volt, persze, ami úgy néz ki, h tovább tart (mert még mindig tart), mint a GRID 2! :C Vagy most akkor honnan kell nézni a "múló divat"-ot? :F

Nonszensz, délben felmentem online playlist-re és 1-etlen árva szeró sem volt semelyik játékmenetben!!! :N mindez a játék +jelenése utánszűk 3 hónappal! :F Erre csak annyit tudok mondani: na hát LoL!!! És ezzel nem mi minősítjük a játékot!
    Az 1-nek légpárnás volt a fizikája? Lehet! De hogy minden autónak driftelni kell, azt se hiszem! :N

A multi miben bír több tartalommal? global challenge? Na és? Akik fennt vannak a Friend List-eden, azokkal méri össze a teljesítményedet! Hurrá! :K

Mindenesetre a GRID 2, mint "divat" elég hamar el(-ki)múlt! :K

A csalókról: A GRID 1-ben is azért hagytam abba a multit! Privát :))okkal sokkal nagyobb volt az élmény! A csalást sose értettem! Nagyon utána néz az ember, biztos rátalál, de minek?
    Nekem azzal van tele a hócipőm, h tudom mit lehet és mit nem (most az 1-ről beszélek), és a mai napig +próbálnak +etetni. nem véletlen olyan hosszú a "Black List"-em Game Ranger-ben! :N

Új hozzászólás Aktív témák