- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
Pietrosz #4863 üzenetére
amikor felraktam tegnap előtt este, akkor még csak F6 volt.
de mi értelme az f7-nek? nincs quad procim.
az everest szerint 40 fokos a procim terhelés nélkül gyári hűtővel, ez szerintetek OK?
terhelve még nem volt időm megnézni, mert egész nap a windows-al szarakodtam, volt néhány problémám, de mostmár OK. -
Bile Demon
őstag
válasz
Pietrosz #4538 üzenetére
Persze, ahogy mondod! A BOOT sorrend beállítását arra értettem, hogy be kell állítani, hogy üzemszerűen miről bootoljon
mondjuk ez értelemszerű, csak azért lett a kelleténél részletesebb a leírásom, hogy eloszlassam az érdeklődő fórumtárs kétségeit az alaplap bootolási képességeivel kapcsolatban.
-
ati2
őstag
-
ati2
őstag
-
farkas123
csendes tag
-
gayer
aktív tag
válasz
Pietrosz #2790 üzenetére
Semmi hallod. Tegnap eladtam a 2 hynix ramokat bedobtam helyette 1 samsung 512MB 533mhzest.Du.mondom megnézem bírja alacsonyabb késleltetésekkel levettem a késl. és azóta nem indult el.Szétszedtem cmos, elem ki minden, felpörgött, de nem bootolt, aztán este meg már semmi szikra se meg se nyikkan most már, fel se pörög finish!Mehet garba
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
Pietrosz #2601 üzenetére
de hol a tuning ésszerű határa? mikor elsők között megvettem a lapot (DS3 DS4), leírtam róla az alapvető tapasztalatokat, és ami még manapság is fontos, mely ramokkal megy hibátlanul.
de a tuningot itt egyesek ész nélkül nyomják, és kicsit unalmas oldalakon olvasni, hogy ma megy 3200-on, ma meg csak 3160 mhz.
könyörgöm, mire nem elég 2800 mhz? 10 % órajelért itt görcsölnek, lapot cserélnek, anyáznak, izzadnak, szenvednek... -
bbchris
senior tag
-
arn
félisten
válasz
Pietrosz #1922 üzenetére
zotynal 6300 most nem volt. de jobb nem kiserteni a sorsot es a biztonsagra megyek. remelem nem tesz be a proci (<3g). 3.2-3.3mal elegedett lennek
amugy rohadtul nem eri meg... ugy az egesz core cserebere. mar 13 eve fejlesztgetem a pcmet, de egyre inkabb hajlok arra, hogy tenyleg olyan gepet tartsak fenn, amit ki is hasznalok. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Pietrosz #1724 üzenetére
Már nem egyszer leírtam a stress cpu tesztben elég ha a 10k 20k-s teszteket lefuttatni ha azoknál stabil akkor az összesnél az lesz!
Pl. nekem e6400 3200on 1óra 15percig stabil 1.215Volton itt jön 20k teszt itt már a 2.körre kifagyott és csak 1.255 voltra vált stabillá!
Úgy lehet beállítani, hogy stress CPU small ffts majd vissza a costumra első érték min 20k és hagyni lefutni.
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged