- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
farkas123
csendes tag
válasz
xcbiker #3214 üzenetére
Nekem sima A-Data 2x512 MB 800MHz-es van (27e Ft) és 900-at simán viszi és nem is melegszik. A legvége a tuningnak (DS4+E6400) FSB:435MHz-volt de itt már inkább a lap vagy a proci szólt bele (egyébként 450-en is elindult, minden teszten átment csak az orthos halt ki
) )
Alapon most 5-4-4-12-s időzítésssel megy.
De ezt már írtam tegnap -
Borisz76
nagyúr
válasz
xcbiker #2410 üzenetére
1 hónapig olvasgattam a Prohardver
hasábjait és fórumjait s végül így döntöttem eme remek rendszer mellett
Alapon minden elsőre elindult. Bios-frissítésekkel nem volt gond. F2-ről indult lett belőle F3 majd a mostani F4c. Később tuningolni próbáltam saját kútfőből de csak félsikerem lett.CPU-t fel tudtam húzni 3200 MHz-re de nem volt stabil.A teszteknek kékhalál lett a vége.
Most viszont rendesen megy hála Alvin_ti4200 segítségének és STABIL. Tesztek lementek - na nem mindenfajta - de 1kel sem volt gond.
Én ezúton köszönöm mindenkinek a fáradozást és örülök , hogy részese lehetek ennek a sok embert össze-fogó/hozó fórumnak.
További jó Tesztelgetést és határfeszegetést kívánok minden lelkes tuningőrültnek....
Ha valakinek léghűtéssel sikerül feljebb jutnia hasonló konfiggal akkor szóljonés én is kipróbálom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest