- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Aktív témák
-
farkas123
csendes tag
válasz
xcbiker #3214 üzenetére
Nekem sima A-Data 2x512 MB 800MHz-es van (27e Ft) és 900-at simán viszi és nem is melegszik. A legvége a tuningnak (DS4+E6400) FSB:435MHz-volt de itt már inkább a lap vagy a proci szólt bele (egyébként 450-en is elindult, minden teszten átment csak az orthos halt ki
) )
Alapon most 5-4-4-12-s időzítésssel megy.
De ezt már írtam tegnap -
Borisz76
nagyúr
válasz
xcbiker #2410 üzenetére
1 hónapig olvasgattam a Prohardver
hasábjait és fórumjait s végül így döntöttem eme remek rendszer mellett
Alapon minden elsőre elindult. Bios-frissítésekkel nem volt gond. F2-ről indult lett belőle F3 majd a mostani F4c. Később tuningolni próbáltam saját kútfőből de csak félsikerem lett.CPU-t fel tudtam húzni 3200 MHz-re de nem volt stabil.A teszteknek kékhalál lett a vége.
Most viszont rendesen megy hála Alvin_ti4200 segítségének és STABIL. Tesztek lementek - na nem mindenfajta - de 1kel sem volt gond.
Én ezúton köszönöm mindenkinek a fáradozást és örülök , hogy részese lehetek ennek a sok embert össze-fogó/hozó fórumnak.
További jó Tesztelgetést és határfeszegetést kívánok minden lelkes tuningőrültnek....
Ha valakinek léghűtéssel sikerül feljebb jutnia hasonló konfiggal akkor szóljonés én is kipróbálom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest