- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Pipiripi #4868 üzenetére
nálam 2600 mhz amin a 6300 jár, nem én fényezem a seggem, hogy 3200...3300 mhz, és megyek tovább, és tapsoljatok srácok, sztár vagyok.
cimborámnak veszek ilyen procit, mivel nem izgat ilyen szinten a dolgot, nemtudom, hogy a 6400 mit visz.
teccikérteni?
tuning helyett csajozom, és sört vedelek. -
g@bo
nagyúr
szériában 6400 -as ( 2006/07/26 ) L625A300 még jó lehet? tuning miatt...
-
g@bo
nagyúr
asus p5b deluxe (no wifi) vagy a gigabyte ds4 a jobb? - ár egyforma kb -
-
g@bo
nagyúr
válasz
CsendesMark #4703 üzenetére
Support Intel Core 2 Extreme Quad-Core CPU (Kentsfield)
az elsők között veszek majd. és széttuningolom, bizony. -
g@bo
nagyúr
nem értem, mi bajotok a 800-as kingmax-al. 400-as fsb mellett a proci feszcsökkentéssel 2800. a ram 1.8 volt, és nem is melegszik.
-
g@bo
nagyúr
kingmax 800-ast ( 512 ) próbálta valaki ds4-ben, érdemes megvenni?
-
g@bo
nagyúr
[link] spúr malacoknak ajánlom figyelmébe ( ha még nem vót ) 14000+fa
-
g@bo
nagyúr
corsair twinx xms 675 (2*512) mennyire mehet 965 lapokban?
-
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
mennyi a normál fsb? 266. (+50%) 400 feletti értékeket garantálja a gyártó, vagy lehetővé teszi? ha ott megfekszik a lap, garanciális gond, vagy felelőtlenség?
nekem mindegyik gigabyte-nál ( amit elintéztem ) a bios halt meg, és kizárólag tuningnál, főleg akkor, mikor a ram időzitéseket piszkáltam....a gyártó a láma? nem, mert amikor a gépet összeraktam, megadtam a gyári értékekek, adta azt, amiért fizettél.
az intel se kér pénzt a tuningért, nem írja a dobozra, kedves loser user, ez egy 6300-as proci ami 1.86 ghz, eredeti ára 183 usd, de mivel mi titkon tudjuk, hogy ez elmegy min. 6400-nak is, ezért a piros matrica a dobozon arról tanúskodik, hogy +35 dollárodba kerül sunyin a rejtett tuning, és még igy igy olcsóbb, mint a 6400-as.... amin amúgy is van újra matrica... -
g@bo
nagyúr
ds4 41700 bruttó volt. tehát valóban nem olcsó.... nekem akkor is jobban bejön a solid kondenzátor... inkább legyen 10 mhz-vel kevesebb a proci, de hosszabb élettartamú lap.
a bios megölése nem élettartam gond, hanem felelőtlenség, adhatok tippeket, hogy lehet tuti elintézni a dualbiost...annyit megsúgok, tuning úton kell haladni, és napi 50 bios save se kell.
-
g@bo
nagyúr
válasz
SzlobiG #3109 üzenetére
a P5W amit vettél, az egyik legjobb lap, de neked nem volt jó, miért? mert olvasod a hülyeségeket a fórumon ahelyett, hogy beállitanád a gépet 3 ghz-re és békénhagynád.
úgyse csinálsz semmi értelmeset rajtacsak a fórumot bújod, és töltögetsz.
de nem, 200 mhz-ért hetek óta variálsz. tedógod.... ha erre van feles pénzed és időd.. -
g@bo
nagyúr
válasz
Gorneck #3064 üzenetére
1.6 ghz elég....... de nem sok. azért pörögjön a proci 2 ghz felett, 2400 simán.
de én a 3000-3200 körüli görcsöléseket nem értem meg, %-osan szinte alig van nyereség, miközben oldalakon át káromkodik, hogy nem megy nem megy.
DS4 el, 6300-al, 2*512 667 rammal simán hozom az fsb 400-at, ugyanez 6400-assal 3 ghz felett van, probléma nélkül. akinek ez nem elég, megérdemli az infarktust. -
g@bo
nagyúr
az a baj, hogy nagyon sokat foglalkoznak egyesek a géppel, és oldalakon keresztüli szenvedéseket ( +100 mhz végre, hurrá ) unalmas már olvasni,
de örömmel veszem én is, és más is az új információkat.
semmi bajom Westlake kollegával, tapasztalatait elolvasom, más pediglen alkalmazza. számomra már ő olyan vizeken evez amit nem követek, extrém tuningot nyomja az, akinek ez a fő hobbyja...........
egyébbként, a fórumon hazavágott alaplapok 1-1 példányával én is összefutok mint garanciális gond, legalább látom, milyen úton módon adták át lelküket... hasznos dolog ám. -
g@bo
nagyúr
válasz
-=Flatline=- #2703 üzenetére
'' vagy törődjek bele, hogy 2.78 körül állok meg? ''
szerintem ne, bármi áron told fel 3.2 ghz-re, az idő nem számít alapon. gondold el, 400 mhz, 14% .... és a többiek előtt is égő a 2.7 ghz. szal nyomasd neki. -
g@bo
nagyúr
válasz
slayer006 #2615 üzenetére
azért cseréltem, mert nem volt jó, ill a p5w drága volt, de a DS4 nekem hibátlan.
6300 ról 6400-ra azért, mert minimális tuningot tolok, az 1.86 ghz azért nem olyan fényes, és olcsóbb a 6300-ról 6400 ra váltani, mint 2 jó 800-as ramot levadászni vagy egy p5w.
most megy a ds4, és eszem ágában sincs a továbbiakban a biost macerálni. nyugodtabb is vagyok. -
g@bo
nagyúr
válasz
Pietrosz #2601 üzenetére
de hol a tuning ésszerű határa? mikor elsők között megvettem a lapot (DS3 DS4), leírtam róla az alapvető tapasztalatokat, és ami még manapság is fontos, mely ramokkal megy hibátlanul.
de a tuningot itt egyesek ész nélkül nyomják, és kicsit unalmas oldalakon olvasni, hogy ma megy 3200-on, ma meg csak 3160 mhz.
könyörgöm, mire nem elég 2800 mhz? 10 % órajelért itt görcsölnek, lapot cserélnek, anyáznak, izzadnak, szenvednek... -
g@bo
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2399 üzenetére
hadd vegye, P5W se volt jó neki....
-
g@bo
nagyúr
olvassátok el (végig), elgondolkodtató és igaz...
[link] -
g@bo
nagyúr
válasz
Yushchenko #2287 üzenetére
nekem megy, és nem is idegeskedem.
fsb 380.
nem b@szogatom a lapot 2 percenkét, beállítottam, és megy. nem értem... -
g@bo
nagyúr
ne a csak a tuning, kis helyesírás is, egyelőre. így kell írni...
-
g@bo
nagyúr
próbálta valaki huzamosan a DS3 v DS4-ben a GEiL value ddr2 800-as kitjét, mit birnak, és milyen időzitésekkel (fesz.)?
fagyás ugye nem volt vele?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest