- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
zed1983
őstag
válasz
slayer006 #4373 üzenetére
egy egyszerű kis manta usb-s egér.most hogy mondod nekem sem jött be tegnap a reistall csak ha CMOS-t csináltam.de hát ez van ezt kell szeretni nincs még kiforrva ez a technologia vagy nem is tudom de sok helyen találoztam már vele.utálom a ps2 portot ezért van usb-m de úgy látszik semmivel sem jobb
-
fakanal
csendes tag
-
Gorneck
legenda
válasz
slayer006 #3656 üzenetére
Kit érdekel a venti...lassan 3 éve ne kötök lapra semmi ilyesmit...
Miután bios alapján beállítottam így sztem a többi ír ki marhaságot no de mind1 ezen nem fogok vitatkozni....100%os terhelés alatt a bios és a speed fan által mért értkek egyeznek így számomra ez a reális...
Ne mond már, hogy 55-60 fokos a proci, mert megeszem a kalapom... -
Gorneck
legenda
válasz
slayer006 #3652 üzenetére
Már bocs, de bios alapján ez a reális és a speedfan mutatja jól már bocs...ha 56 lenne égetné a kezem a heatpipe, de b@szott mód nem azt teszi...
A sok progi azé van, hogy lásd mekkora baromságokat írnak ki...
Szal a speedfan a bios értékeire van belőve...és reálisnak tartom őket... -
westlake
félisten
válasz
slayer006 #2742 üzenetére
jah, biztos igy van...
az asus cf lapokon hany pci-e csati is van? egy? nem, ketto..
szemely szerint nem lattam olyan tesztet, ahol egy i965-is lapban (egy pci-e csatival a lapon) ment volna a gx2.. te lattal ilyet?
koztudott, hogy az i975-os lapokat ra lehetett birni moddolt forceware-al, hogy menjen rajtuk az sli.. ket kartyaval.. de ez teljesen mas tortenet..
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
válasz
slayer006 #2615 üzenetére
azért cseréltem, mert nem volt jó, ill a p5w drága volt, de a DS4 nekem hibátlan.
6300 ról 6400-ra azért, mert minimális tuningot tolok, az 1.86 ghz azért nem olyan fényes, és olcsóbb a 6300-ról 6400 ra váltani, mint 2 jó 800-as ramot levadászni vagy egy p5w.
most megy a ds4, és eszem ágában sincs a továbbiakban a biost macerálni. nyugodtabb is vagyok. -
-
-
Gorneck
legenda
válasz
slayer006 #1793 üzenetére
Hmm, tehát a pack tartalmaz két fém H alakot, egy 1mm vaskos fekete műanyag H alakot és egy 3M-es szivacsot aminek mind2 oldala ragacsos...
Szal az 5-ös képen ''1mm vaskos fekete műanyag H alakot és egy 3M-es szivacsot'' leledzik össze ragasztva. Szal nyák->szivacs H->műanyag H->fém H.
Így?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest