- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Achill3uS #4816 üzenetére
AZ aki nem extrém tuningra használja a gépet. MErt a a lapnak a ''réginek'' semmi baja már bocs. Ha szélsőséges helyzetekről beszélünk az más. De arra még nem gondolt a nagyérdemű közönség, h mi is a célja egy gyárnak??? Okos tojások...
1. egy újonnan legyártott/megtervezett termék befuttatása a piacra -ezt úgy teszik, h apait anyait beleadnak, h lehetőség szerint minden jó legyen és rákapjanak az emberek.
2. ha már megy az üzlet viszik a terméket akkor a következő a költségcsökkentés- ami sokszor olyan dologgal jár mint pl kisebb teljesítményű alkatrészek szerelése.
Vagyis én nem várnám annyira ezt a dolgot a helyetekben. A mostani ami szerinted Achill3uS
''jah, lehet cserélni.. csak tudnám ki fog igy egy tucat használt c1-es lapot megvenni ha ezt tudja..''
szar darabok- nem ezt írtad de én ezt vettem ki belőle.
VÁrjuk ki a végét. Ha vki hoz nekem egy Quad Core-t ami szerintetek és az anadtech szerint nem támogatja a rev-es lapokat ,vagyis fordítva. Szívesen kipróbálom.. De ha megy akkor kurvára beleröhögök a képetekbe.
Üdv
ui:ez nem célzottan rád irányult csak a te írásodon háborodtam fel.
[Gigabyte 965P/G965 Quad Core Ready]
Page Title: Gigabyte 965P/G965 Quad Core Ready
Category: Chipsets & Motherboards
Type: News
Posted By: Visionary
Date: October 10, 2006, 10:19 pm
Actions: Print Article Email Del.icio.us Digg
GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, a leading manufacturer of motherboards, graphics cards and other computing hardware solutions, today announced the latest BIOS upgrades for their entire line of GIGABYTE P965/G965 motherboards, enabling Intel® Quad processor support for unsurpassed extreme gaming and multitasking performance.
With the newly released BIOS updates, the P965/G965 series of motherboards from GIGABYTE now allows users to unleash the extreme performance and advanced energy efficiency that Intel Quad Core processors have to offer. With combined 4 cores of processing power and two shared L2 caches, Intel Quad Core processors boast significant performance boosts and provide the ideal solution for gaming and multimedia applications including video editing and 3D animation and design as well as for intensive multi-tasking environments.
In addition to providing support for Intel Quad Core processors, GIGABYTE’s award-winning range of P965/G965 motherboards come standard with a host of unique features including an All Solid Capacitor design to ensure a longer lifespan for systems in daily operation while boosting system stability under extreme conditions. The GIGABYTE P965/G965 series of motherboards also feature the revolutionary GIGABYTE Silent-Pipe and Crazy Cool technologies, designed to provide the ultimate thermal solution so users can enjoy an absolutely silent computing environment and longer component lifetime.
GIGABYTE Quad Core Bios Versions
Chipset Models BIOS Version
Intel P965 Express Chipset GA-965P-DQ6 F6 or later
GA-965P-DS4 F6 or later
GA-965P-DS3 F7 or later
GA-965P-S3 F6 or later
Intel G965 Express Chipset GA-965G-DS4 F2 or later
GA-965G-DS3 F5 or later
GA-965G-S2 F2 or later
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #4798 üzenetére
Én nem az általad ajánlott lap jobbságát vonom kétségbe, hanem azt, hogy nem biztos nyerő kiszórni egy csomó lóvét az ablakon mikor nem fussa jó ramra és tuti ~500-at bíró procira...egy kis pénz átmozgatással lehet több jön ki egy DS4-ből, mint egy gyengébb láncszemekből álló P5B Dlx-ból...bár ez erősen függ kitől mennyiért lehet beszerezni az adott lapokat...
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #4795 üzenetére
''de ha az fsb-ben áll meg a lap vagy a cpu, hol érdekel, hogy valóban 50mhz-el többet menne benne..'' Ezé nem érdemes elcsöppenni p5b dlx-tól...csak még hozzátennék annyit, hogy vedd hozzá a ramot is...nem kicsit korlátozó tényező...
Így már érted?! Vagy mondjak példákat?! Lsd arn, SzlobiG...ők hol vannak az 500+-tól?!
Irónikus kérdés volt, pont ezé hangzott el! -
Anonymus23
veterán
válasz
Achill3uS #4516 üzenetére
Miben kételkedtek sokan?
Hogy 2x4 pines CPU csatlakozó van az alaplapon?
Nekme DS4 van és 8 (2x4) pines van rajta, persze külön-külön is be lehet dugni a csatlakozókat.
Az előző Chieftec-en volt 2 db 4-es csatlakozó, a mostanin viszont csak 1 ilyen csati van, szal a kis sapkát vissza kell majd raknom rá. -
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #3463 üzenetére
De ez a Veritech nem over féle igaz? Nekem a dualba való működés is nehezére esett, de az F5-ös bios segített...
Ezt nem csak te véled felfedezni, hanem én is!400 felett eddig minden ramommal vége volt a jóvilágnak, pedig sokmindent próbáltam...
Good ram pl 2 lapban is 400-ig megy...
Régi bios? F1-F2?
Amúgy nem rossz kis lap... -
Konflikt
addikt
válasz
Achill3uS #3407 üzenetére
tényleg volt vele gond, de memória kompatibilitás, meg tuning+ 7300gt stb. De már akkoris elértek vele 500+ fsb-t, és sztem sokunkat (engemis) elsődlegesen ez fogott meg a lapban, erre értettem. A nagyobb hibákat meg gyorsan javították biosokkal
Hűtő? oké, igazamugy mindnen gyártó átfog állni.. söt egykét lap már van, nemcsak gigának, csak nekik nem iylen ''reklám'' kell sztem
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #2771 üzenetére
neeem. felreertesz.. ugy ertem, hogy akar egy modullal, akar cl 5 5 5 15-el is kiprobalom.. nem tettem meg meg...
utana meg ott a p5b deluxe, hogy jobb legyen a kedvem. az biztos nem all meg annyinal
ettol fuggetlenul elotte kivancsi vagyok, hogy mit megy max a ds4
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #2766 üzenetére
fsb512 - pass
fsb513 - fagyas...
nem tudom, hogy mibe futottam.. proci biztos, hogy nem lehet, mivel akkor instabil lenne..
a memorakra gyanakszom meg.. lehet nem komaljak az 1024mhz-et
majd este teszek fel uj bios-t es kideritem.. akar egy modullal, akar cl 5 5 5 15-el
megy az a chipset meg feljebb is.. ha massal nem, voltmoddal
jah, es a voltosszes korlat miatt nem tudom emelni a ddr feszt 2.4voltfole.. es az mch 1.6 volt sem valami magas ertek a tuninghoz
[Szerkesztve] -
CsendesMark
aktív tag
válasz
Achill3uS #2086 üzenetére
létezik 2*4pines DS3?
ez nekem újdonság!
DS4 az 2*4es, de a DS3masokon sehol nem láttam 2*4pines csatisat!
amúgy minek a 2*4? hiszen a 939es amd is ''csak'' annyit kapnak, mégis megkapták ha kellet a 125W-ot
vajjon mennyit kell húzni egy Core 2 Duo-t hogy annyi keljen neki? -
bbchris
senior tag
válasz
Achill3uS #1771 üzenetére
Hanem olasz vagy milyen , sajna nem lettem okosabb tőle de azért kösz .
Régi táppal menni fog a Gigabyte alaplap ? Régi : Egy MAcron DTK 460W-os táp de nem az új csatlakozós . Nem szeretnék új tápot venni valahogy , mert ez nagyon jó .
Ui : Bár Slettnek is megy , na majd megnézem hogyan .
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Achill3uS #545 üzenetére
Megnézhetnéd te is
Mondom miket állíts be
FSB: 429
Szorzó: 7x
PCI-E: 100 MHz
RAM: 1:1
Időzítés: CL5-5-5-15, többi Auto
RAM fesz: +0.2V
Minden Normal
CPU VCore: 1.2750V
Na így mentsd el és restart után mássz be a BIOS-ba még egyszer, ne csinálj semmit, csak Save & exit és láss csodát nem ad képet a gépLegalábbis nálam ez van.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Achill3uS #536 üzenetére
De nem érted, nem állítok át semmit a BIOS-ban
Mondok egy példát:
elindítom a gépet, be BIOS-ba, 430*7, RAM 1:1-be leosztva, feszek minden úgy, ahogy kell, Save and exit.
Újraindítás után be Windowsb, teszek-veszek, nyomok egy restartot. Na itt már nem ad képet
De van olyan módszer is, hogy nem Windowsba megyek Save and exit után, hanem megint vissza BIOS-ba és kilépek anélkül, hogy bármit is állítanék és akkor sem ad már képet
Erre varrjál gombot, és várom a magyarázatot -
R3plica70
aktív tag
válasz
Achill3uS #327 üzenetére
ecet: és stabil vele a rendszer? mert ahogy olvastam F4E instabil 1-2 embernek..
bő 1 órája megy stressteszt 7x425-ön...ettől nagyobb órajelet nem tudok próbálni, mert kb ennyit bírnak a RAMjaim ( ez is szép a 667-esektől )...minden fesz alapon, kivéve a RAM kap +0,2V-ot, időzítések kézzel beállítva, de ki fogom próbálni auto-n is, mert lehet ezen is javítottak már...eddig szimpi és mintha már nem is sípolna a lap -
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #261 üzenetére
ha mar duplamagos procit tesztelsz (jo, hogy ebben azesetben nem azt tesztelted) akkor mar illik a legutolso beta stress testel operalni.. ez mar elbol ket szalon tesztel..
[link]
ja es chipset tesztenel nem csak a cpu-t kell tesztelni, hanem cpu + ram-ot.. sokkal elobb kidobj a a hibat..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest