- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #5023 üzenetére
Őőő még nem próbáltam...Galaxy elvette az időm, no meg a suli...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #5012 üzenetére
Adatai!
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #5008 üzenetére
Akkor mire vártok...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #4999 üzenetére
Már volt linkelve, de állat eredmény pláne egy C1-től...
-
Gorneck
legenda
válasz
Travelos #4946 üzenetére
Nem szarakodás csak meg kell szokni, ahogy minden lapnál így van...ha eleve így telepítetted volna az xp-t most nem ''szívnál''! Amúgy ez így teljesen jó...restart után jónak kell lennie...
Ha nem kell az ncq akkor rakd át a két hdd-t az inteles vezérlőre és ide-re állítsd...másolásnál nagyon állat az ncq, ahogy minden hdd műveletnél...
Szal légy türelemmel... -
Gorneck
legenda
''Szóval inkább azt a lapot válaszd amin a neked megfelelő csatik + slot-ok vannak, ha nem kell 3200 Mhz-nél több, mivel inkább a procin + ramon múlik a stabilitás átlag tuning mellett.'' Egy ideje szajkózom ezt, de nem igazán hisznek nekem...1-2 ember hónapok óta ugyanazokat a kérdéseket teszik fel és nem fogják fel, hogy nem minden esetben a lapon múlik, hiába a méreg drága tuning lap, ha más korlátos...
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #4798 üzenetére
Én nem az általad ajánlott lap jobbságát vonom kétségbe, hanem azt, hogy nem biztos nyerő kiszórni egy csomó lóvét az ablakon mikor nem fussa jó ramra és tuti ~500-at bíró procira...egy kis pénz átmozgatással lehet több jön ki egy DS4-ből, mint egy gyengébb láncszemekből álló P5B Dlx-ból...bár ez erősen függ kitől mennyiért lehet beszerezni az adott lapokat...
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #4795 üzenetére
''de ha az fsb-ben áll meg a lap vagy a cpu, hol érdekel, hogy valóban 50mhz-el többet menne benne..'' Ezé nem érdemes elcsöppenni p5b dlx-tól...csak még hozzátennék annyit, hogy vedd hozzá a ramot is...nem kicsit korlátozó tényező...
Így már érted?! Vagy mondjak példákat?! Lsd arn, SzlobiG...ők hol vannak az 500+-tól?!
Irónikus kérdés volt, pont ezé hangzott el! -
Gorneck
legenda
Hmmm, @bios-ból ami gyári cd-n található működik és képes voltam win alól bios-t frissíteni...elég érdekes, mert amit a giga oldaláról leszedtem azzal nem ment...
-
Gorneck
legenda
válasz
CsendesMark #4712 üzenetére
Próbáltad is?!
-
Gorneck
legenda
válasz
CsendesMark #4706 üzenetére
2 haszontalan dolog egy hsz-ban...
-
Gorneck
legenda
válasz
westlake #4649 üzenetére
Alapon ketyegő gépek csinálták, ha jól emléxem...amúgy sztem mind1 melyik lapot válassza az általam felsoroltak közül...tuning minimális lesz, ha lesz...de ezt majd a kérdés feltevője eldönti.
boinc fut szinte állandóan és egy restart se volt még...igaz nincs húzva a vas, de ez is vmi...amd-s korszakomba ez sajna megszokott volt nálam, mármint 1-2 nap utána restart. -
Gorneck
legenda
Grafikai gyorsító beállítást próbálta vki a biosba? Mit állíthat a bios ezzel?! Változik vmit a kártya tuningja?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest