- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
Savanya #2648 üzenetére
Ez így van. Kövcsi kedden hív a VT-compos csávó, hogy milyen RAMmal nyomtam, szal akkor még nem vitték el. De vagy fél órát meséltem nekik mikor bevittem, hogy mi a probléma, erre beír 2 sort, hogy rosszul vezérli SATÁt és memokat. Elkezdi a nagyker ugyis tudja mi a baj. De ez engem nem érdekel. A szervízlapon az van rajta, hogy 09.09 a várható javítási befejezés. Na most ezzel ki vagyok segítve. Igazán nem értem. Alienbe amikor visszavittem a RAMokat szó nélkül azonnal kicserélték, pedig valszeg alaplap miatt nem ment normálisan. Ezek meg itt szívatnak. Jövőhéten iskola, jó lett volna, ha addigra meglett volna a gép. Visszasírom a jókis 3gigás p4-et
-
1face
senior tag
válasz
Savanya #2311 üzenetére
Ilyen a világon nincs!
Van itthon 2x512/533-as (noname) ramom, ha csak egyet teszek bele, megy.
Ha mind a kettőt belerakom ''dualba'' szintén újraindulások 3 másodpercenként, ha egymás mellé teszem a 2x512-t ''single'' ismét műxik!
MOD: ajókúrvaannyátazilyennek!
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
válasz
Savanya #1613 üzenetére
Köszi!
Még 1 kérdés: neked van borda a déli hídon?
És milyen színű a VGA foglalat?
http://www.giga-byte.co.uk/ oldalon össze vissza van.
Nekem kék és van rajta borda, ez alapján S3-am van, de a kondik meg olyanok mint a DS3-on
De az is lehet, hogy a képeken valami régebbi rev. van? -
ati2
őstag
válasz
Savanya #1590 üzenetére
z0ty: [link]
GIGABYTE P965P-DS3, S.775, PCIE, DDR2, GLAN, ATX 37 851 Ft (bruttó)
GIGABYTE P965P-DS4, S.775, PCIE, DDR2, GLAN, ATX 43 652 Ft (bruttó)
aliencomuters.hu
GigaByte GA-965P-DS3 (S775-iP965-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II) /3 év Garancia/ brutto:40 770 Ft
Nálunk mint irtam 46eft a DS3, +6-8 eft külömbség az nagyon sok -
Gorneck
legenda
válasz
Savanya #1034 üzenetére
Ma hazajöttem és nem volt kép a gépem...nem akartam hinni a szememnek...természetesen már tudtam mit kell tennem...lap ki, xp120 le, gép oldalt elfektet, csak úgy borda ventivel rádob...jelenleg megy a gép.
Nekem úgy tűnik, hogy elnyonja a procit vagy mittomén mi a franc esett bele...
Vkinek ötlete? -
Gorneck
legenda
-
R3plica70
aktív tag
Miért lenne sok ? Hogyha valaki PH félisten írná akkor elhinnéd, vagy amit külföldi fórumokon olvasol azoknak jobban hiszel ?
DE, annyiban igazad van, hogy tegnap csak annyira volt időm, hogy 300-ról indulva 10esével emelve FSB-t, kerestem a lap/cpu/memo végét egy 1M-ás superpi futtatásával, tehát nem csontstabilra tesztelt értékekről van szó, nyilván ez 2 órámba nem is férhetett bele.
Majd ma kap az arcába a gép, mert du2-től hajnalig egy UT2k4 lanpartyn kell majd kibírnia a nyúzást
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horizon Forbidden West
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged