- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
westlake #4835 üzenetére
Az a 2 pont amit leírtam a gyártással kapcsolatban az úgy van 100%. Tudom mivel egy ideig az volt a munkám (termelés vezető) a cég nevét nem írom le. De nyugi nem élelmiszergyártó cég.. Oks semmi gond
más:pár mondatban összefoglalva írd le, h mi is a különbség a c1 ill c2 v rev1 rev2 között!!
ÜDv -
Gorneck
legenda
válasz
westlake #4649 üzenetére
Alapon ketyegő gépek csinálták, ha jól emléxem...amúgy sztem mind1 melyik lapot válassza az általam felsoroltak közül...tuning minimális lesz, ha lesz...de ezt majd a kérdés feltevője eldönti.
boinc fut szinte állandóan és egy restart se volt még...igaz nincs húzva a vas, de ez is vmi...amd-s korszakomba ez sajna megszokott volt nálam, mármint 1-2 nap utána restart. -
-
ati2
őstag
válasz
westlake #3801 üzenetére
Nem voltam biztos benne, hogy auton kap-e plusz feszt a PCIE.
És nehogy véletlen túlfeszelje a VGA-t inkább adtam neki a lehető legkissebb feszt amit be lehetett állítani. Erre túl is feszelte rendessen, 50 helyett 80-90 fokos GPU desktopnál, 3D-ben meg downclock 115 foknál -
ati2
őstag
válasz
westlake #3799 üzenetére
Az a furcsa, hogy nállam össze vissza működik a PCIE overvoltage.
Egyszer akkor sütötte meg félig a VGA-t amikor Normal-ról +0.05V-ra raktam, máskor meg +0.05 V -ról visszaállítottam Normal-ra.
De ez csak akkor fordult elő, ha csak a PCIE feszt álítottam, majd save & exit.
És ha mind a 4 fesz menün végigmegyek az elejétől (módosítás nélkül), akkor meg megint jó. -
-
adalbert1
veterán
-
ati2
őstag
válasz
westlake #3229 üzenetére
Hát az enyém kézzel beálitott 1,325 V-al meg se nyikkant 400-as fsb-vel.
És csak a proci fesz emelés segített, a többi beálítás maradt.
Kb ezek a CPU feszek kellettek:
win boot: 1.36 v
stabil orthos cpu: 1.39 v
stabil orthos ram: 1.40 v
De hogy mért kell több fesz a ram teszthez azt főleg nem értem...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
Nippon
őstag
válasz
westlake #2945 üzenetére
Mi van az ASUS P5B Deluxe-szal? Jobb, mint a DS4?
Engem totál kiborít ez a gép.
DS4 + E6400, valami nagyon szar, vagy a lap vagy a proci. Most éppen 2db kölcsön 512-es Geil memóriával szopok, gyakorlatilag nem tudom tuningolni a gépet, mert lefagy újraindulgat, majd ha végül mégis eljutok a biosba, akkor ott fagy le.
400Mhz-es FSB-t sem bírok stabilizálni. Mellékesen ez a memória tökéletesen megy egy ugyanilyen konfigban 425ös FSB mellett.
Mit kell be illetve kikapcsolni a biosban, hogy menjen a tuning? F4-es van rajta.
Tippek? -
ati2
őstag
-
Nippon
őstag
válasz
westlake #2805 üzenetére
Nem rossz, sőt nekem most kifejezetten szükségem lenne az ötleteidre.
Összeraktam az új cuccomat: DS4 + E6400 + régi 667es Samuk.
Felment a rendszer, a programok aztán egyszer csak fagyi.
Sorozatos újraindulás (a biosig se jut el). Kivettem az egyik ramot, akkor elindult.
Tuning esetén egyből fagyi, és utána a biosban is folyamatos fagyások.
Megpróbáltam a 333Mhz-es FSB-t, mert akkor vissza lehet osztani a ramot 667-re, úgyis fagy.
Egyedül alapon megy, egyelőre.
Szopok a rammal rendesen, milyet vegyek? Ja a Bios pedig F3.
F4-et honnan érdemes leszedni? -
bigdigit
addikt
válasz
westlake #2746 üzenetére
innen bentről most meg nem mondom mennyire volt állitva az fsb hogy 1000mhz kapjak ramban.az a lényeg le volt osztva
1:1ben viszont nem megy a proci 380fsbnél a többet.
2 különböző dologól beszélünk csak egybe mosódott.
kingmax 800as ramokkal a leosztós fsb emelgetésre csak újraindulgatás volt a hálája a szemétnek
[Szerkesztve] -
slayer006
addikt
válasz
westlake #2740 üzenetére
Valójában a GX2-nek illene működnie bármilyen alaplapban, melynek PCI Express x16 csatlakozója van. Egyelőre azonban speciális, béta meghajtó kell hozzá, és – a gyártó szerint – csak néhány Abit, Asus, DFI, Gigabyte, Intel és MSI alaplappal működik, de azokon is BIOS-frissítésre lehet szükség. Mindenesetre nekünk ATI CrossFire chipkészletes Asus alaplapban is életre kelt.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest