- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
ati2
őstag
Nem vagyok biztos benne, de a rossz mem időzités úgy tünik mintha elszúrná a biost.
Csak újraindulgatott, majd a power + reset után a ds4 átnyomta a main biost-t a backupba (elméletileg forditva kéne), amikor szarul álitottam be a ramot hátha elindul alapon (5-5-5-15 helyett 4-4-4-12-re).
És ugye instabil rammat a másolat se lehet valami fényes, hacsak nem vette vissza addig az alap beállitásokat a lap amig másolt...
Szóval a power + reset kombinációt érdemes elfelejteni elég veszélyes!!!
Vagy az ''Insert''-et érdemes nyomni bekapcsolás után, vagy ha nem segít akkor elem ki 1-2 percre. -
Gorneck
legenda
''Pedig ez így van...1db DQ6, 2db DS3, 1db DS4 lapnak is 400-420 a vége. Ebből a 4 lapból 3 400-405 között meg is áll.
1db DS3 és 1db DS4 2*512/800-as good rammal lett tesztelve amivel 400-ig ment a lap erőlködés nélkül...felette 1-2 fsb-vel, már fagyott vagy nem is bootolt. DQ6-ba ugyan ilyen ram csak 2*1gb került ami ha jól emléxem 420-ig ment. Vasárnap ki lesz próbálva egy DS3-ba, ha abban is ez a vége, akkor ezzel a rammal ennyit bír a lap sztem. Szal vagy chipset bug vagy bios... ''
Elindult leállt, elindult leállt vagy be se kapcsolt?
[Szerkesztve] -
gubitibi
csendes tag
Eddig 4-4-4-12 próbáltam 1.9v-on és stabil.
Úgy tűnik a chipset nem bírja a magasabb fsb-t, de az is lehet, hogy csak bios bug. Majd idővel kiderül.
Gorneck23: Megpróbálok időt szakítani rád hétfőn, hogy kedden leadhasd a rendelést, de pontosat csak holnap este tudok mondani.
[Szerkesztve] -
-
Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest