- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Travelos #4946 üzenetére
Nem szarakodás csak meg kell szokni, ahogy minden lapnál így van...ha eleve így telepítetted volna az xp-t most nem ''szívnál''! Amúgy ez így teljesen jó...restart után jónak kell lennie...
Ha nem kell az ncq akkor rakd át a két hdd-t az inteles vezérlőre és ide-re állítsd...másolásnál nagyon állat az ncq, ahogy minden hdd műveletnél...
Szal légy türelemmel... -
Anonymus23
veterán
válasz
Travelos #4682 üzenetére
Ne aggódj, majd csak összejön.
Nekem az eggyel ezelőtti lapomig csak Abitom volt (na jó, volt egy Epox is a kezdeteknél), ezelőtt meg már egy Gigabyte.
Nekem valahogy mind bejött!
Ezzel még nem szívtam, igaz a ramot KITben vettem hozzá, egy percig nem volt vele gondom. 667-es ram simán ment 840-en. -
Konflikt
addikt
válasz
Travelos #4670 üzenetére
Alap lista van agiga lapján, de azt nemfrisitik a biosokkal együtt, szval lehet h egy újabb bios már támogtná, d enincs benn a listában, vagy csak ugy h single-ben megy szerintük.
Ki kell próbálni uj biosu ds3ban, ha vabn rá lehetőségedvagy egy másik rammal a te lapodat, és ha megy vele, akkor biosfrissités azzalam rammal, majd csere a tiédre
-
ati2
őstag
-
Gorneck
legenda
-
ati2
őstag
válasz
Travelos #4344 üzenetére
Majdnem.
1 legyen fent a legfrissebb service pack a windwos-on (XP SP2, win2k SP4).
2. inf chipset driver
3. audio microsoft bus / audio realtek azalia / lan marvell (sorrend mindegy)
4. alpfeszen bios frissítés F6-ra @bios-al win alatt. (előtte le kell tölteni a HDD-re, mert a netes update nem jó) -
ati2
őstag
válasz
Travelos #4342 üzenetére
Abban van az USB-is
- Core PCI and ISAPNP Services
- PCIe Support
- IDE/ATA33/ATA66/ATA100 Storage Support
- SATA Storage Support
- USB Support
- Identification of Intel(R) Chipset Components in the Device Manager
Ha nem használsz RAID-et akkor ne rakd fel a RAID drivereket, felesleges...
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
válasz
Travelos #4335 üzenetére
de most DS3 lapom van, és az intel honlapján meg a gigabyte honlapján is van egy csomó driver, most honnan érdemes leszedni ezeket?
Az mér nem jó ami a CD-n van?
a másik meg, hogy ha nekem 3 IDE eszközöm van (2 vinyó + 1 DVD író), akkor egy IDE csatlakozóval hogy tegyek be 3 cuccot?
Sehogy, venned kell bővítő kártyát vagy a vinyódat lecserélni SATÁsra
Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest