Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Szerintetek meddig fog még fejlődni a számítástechnika???
MIkor monjda azt az elektronika, h kész itt a határ...???
Szerintem nagyon sokáig, egész elképzelhetetlen, hogy pár éven v. pár évtizeden belül mi lesz itt...
Gondolj csak arra, hogy hova jutottunk a 286-386-tól röpke tizenpár év alatt...
Az elektronika meg csak egy dolog, szerintem nagyon sok mérnök dolgozik úgyis minden cucc fejlesztésén, ha vminek elérik a határát átállnak más gyártástechnológiára, megpróbálnak új dolgokat kitalálni és megvalósítani. -
adalbert1
veterán
ÁÁÁ.

A ds4 új bioszához miért kellett nekik ilyen gagyi boot képernyőt kreálni, miért nem volt jó az origi?
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
A régi konfigom megdöglése és pár láma kérdésem után én is beléptem a DS4 lapok tulajainak körébe. A lappal és az E6300-as procival teljesen meg vagyok elégedve, a 2.8-on jár gyári intel hűtővel, ami nem is nagyon pörgi túl magát, egyelőre így is meg vagyok elégedve a teljesítményével a cuccnak. Valaki nem tudna dobni egy linket a biosok közti különbségekről? Még a Gigabyte oldalán sem említik, vagy csak nem találtam meg. Az oké, hogy a kezdeti Ram inkompatibilítást megszüntették, de vmi. egyéb újdonság? -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne a DS3 tulajokhoz: milyen RAM-ot használnak DS3+E6300 kombóhoz, és mennyit megy nekik? Ill. milyet lenne érdemes? Olvasgattam itt a hozzászólásokat, de annyi infó van, hogy teljesen elvesztem közöttük, így jó lenne, ha vki. megosztaná a személyes tapasztalatait is velem.
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest