- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
Én nem akarok veled vitatkozni, de nekik van igazuk. Folyamtosan fikáztál itt embereket, nem csodálom, hogy nem tetszik másoknak
A ''tuningbetegségről'' meg csak annyit, hogy nem te árultad véletlenül a 2 hetes 6300-at. Talán nem elég a 2,8 ghz
Na mind1, sztem itt be is fejezhetjük... -
Konflikt
addikt
nekem akkor is jobban bejön a solid kondenzátor... inkább legyen 10 mhz-vel kevesebb a proci, de hosszabb élettartamú lap.
-nem 10 Mhz a külömbség hanem modjuk 50, de nemis ez a lényeg
-hosszab élettartam? ds4 gari miatt régi CUSL2-C-n vagyok, amin hagyományos kondik vannak, ugye 5 éve.(2001es a lap ha jólemlékszem) és semmi baja. De sztem mindenki látott 4-500as cerkás gépeket, sőt egy 233MMXes gépem is van, annak a lapja is működik, érdekes vagy 8-x éve. Népbutítás ez a kondi téma...
-ne mond nekem h 2 év mulva, vagy akár jövőre is ugyanez a lapod lesz...ki tervez a számítástechnikába hosszútávra? nem is lehet...Akkor mit ezen lovagolsz?
Másik, mintha a ds4-en nem lenne elég ficsőr, és nem lenne elég drága:
-kihasználsz 3 firewirét?
-akár 1db 1x pci-exp karit is?
-7.1 ed van?
-8 satát?
Persze p5b deluxon is van elég, de ds4 se egy fapados.. -
arn
félisten
-
polip
addikt
hát én is így vagyok...
3,2-őn megy a proci, amit 2,13-an sem használok ki...minden alapfeszen, semmi nem hibázik...
tökéletesen elégedett vagyok...feszemelés nélkül plusz 1 ghz-t nyomtam feljebb a procim és a 667es nemtuning occsó ramjaim is mennek 800on...
aki ennél többet akar, az az 500-as fsbvel sem lesz elégedett -
SzlobiG
félisten
Igen jó lap a P5W DH, de mivel egybe elment minden ezért úgy gondoltam bepróbálok egy gigát és így lett jobb ramom+nagyobb procim az már más kérdés, hogy a lap az nem jött be, de ezt nem tudtam mivel mindenki istenítette a DS3-at. Az meg már más kérdés, hogy a mostani procim 2.8-nál nem nagyon megy többet.
Más: Fórumon kívül nem csinálok mást akkor szerinted minek van x1800xt-m? Én legfőképp játékra használom a gépet+ néha kódolok..., de te ezt nem tudhatod.
Az meg nem tudom miért baj ha leírtam a véleményem a DS3-ról a DS4-ről meg nincs tapasztalatom mer nem volt, csak látom van egy pár ami meghal.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Sokan képtelenek elfogadni még mindig, hogy nem olyan eredménnyel zakatol a procijuk, ahogy azt az előzetes tesztek alapján kéne tudniuk...
Nekem 1.6 is elég. Tegnapi tömörítési sebesség is eléggé meggyőzőtt arról, hogy 1.8-on is iszonyat gyors a gépem...400 körüli fsb-nek azért örülnék és ezt elvileg tudja is a lapom, ha meg felette megy, akkor ez ma ki is fog derülni...400 fölé alig akar menni akkor nem sok értelme van egy 800as rampárnak mivel az árából vesz az ember 2*1gb/667-es ramot... -
donw3ga
őstag
Azoknak az embereknek sokkal nehezebb, akik nehezebben képesek kapcsolatteremtésre, mert nekik egy menekülési útvonal a számítógép és az internet önmaguk sikertelensége elől. Az interneten kinyílnak és az elfojtott, idő közben eldeformálódott személyiség teret követel magának. Ha leülsz mellé nem mer a szemedbe nézni csak forgatja a fejét és közben úgy beszél, hogy a földnek közben minden pontját megnézte már, kivéve a szemed közepét. Viszont az interneten mindenkivel szemben nyíltan és tudatosan viselkedik. by guga
-
donw3ga
őstag
A fórumokon remekül kivetítődik az emberek lelkiállapota ha megjelenik valami újdonság a piacon.... Ugrándoznak örömükben azok is, akik hatodikként jutnak hozzá majd a jövőben, amikor valaki megunja és odaveti a köznek fillérekért. Okos dolgokat írogatnak róla, ismerik pontról-pontra, de csak álmodoznak. Kevesen vannak azok, akik megtehetik, hogy megvegyék és akkor arra használják, amire való. Kiadnak néha többet, mint 100 ezer forint, hazaviszik és elhúzzák a szájukat, hogy ennél azért többet vártam tőle..... Sokuknak szenvedély a gép, van ahol napokig a számítógép van a központban és az kapja a legtöbb törődést és figyelmet. Néha összetalálkoznak a családtagok wc-re menet vagy ha bekapnak siettükben egy-egy falatot a konyhában... itt az igazság gugatól
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest