- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Konflikt #4609 üzenetére
Ezt felejtsd el ennél a lapnál.
Tudom eddig nem így volt, énse láttam eddig ilyet, tudom tese, de ittmeg ígyvan.
bele kell rakni olyan ramot amit komál az F2es bios, utána F5 és voila máris megy a ramokkal amikkel eddig sak felpörgött, megált, felpörgött megált.
szerk: elnézést ennyi hozzászólásba sikeredett leírnom uazt, így ucsóba a megoldást is leírtam azért.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
ez az ovasás nekünk nemmegy
However, all of these models are Revision 2 boards that will be released in mid- October. Gigabyte made it very clear that all Revision 2.0 boards below will fully support Kentsfield.
ha jólemlékszem rá van írva minden lapra, hogy hányas rev de lehet tévedek -
Dare2Live
félisten
However, all of these models are Revision 2 boards that will be released in mid- October. Gigabyte made it very clear that all Revision 2.0 boards below will fully support Kentsfield.
aszem kiveséztük. -
Dare2Live
félisten
tessék rendesen elolvasni a cikket
Gigabyte provided an extensive list of models that would support Kentsfield. However, all of these models are Revision 2 boards that will be released in mid- October. Gigabyte made it very clear that all Revision 2.0 boards below will fully support Kentsfield. -
Dare2Live
félisten
válasz
7Heads Drago #4200 üzenetére
elektromos zaj?
-
Dare2Live
félisten
nekem ds3 + samsung 250es sata hdtach 3010 quick
random acess: 14ms
cpu us 2%
average read 62.2
burst 178 -
Dare2Live
félisten
válasz
Bile Demon #4079 üzenetére
hibás a lemez
még szerense, hogy ellenörzi.... -
Dare2Live
félisten
milyen everestet használtok?
nálam vizzel alaplap 37C
sima cpu mint nálatok nincs
cpu1 44C
cpu2 39C
jaés ez terheletlenül!!! -
Dare2Live
félisten
A vmi ciripel a laponnal kapcsolatban nincs senkinek semmi jó 5lete? Továbbra is képtelen vagyok rájönni milehet az.
Hogynézki, vagy legalább mieleht az. Már végigtapogattam mindent de csaknemjövök rá.... -
Dare2Live
félisten
válasz
bigdigit #3302 üzenetére
Lehet.
Víz alapon cpunál maximun +50mhzt ad a tunninghoz. Viszont feszt sokkal tovább adhatsz tartósan a cuccnak ami jópár +mhzt jelenthet még.
De allandale tunnignál főleg újabban sokkal inkább a lutri szémít. Lehet szerencsétlen vagy és lapod/procid megáll vizzel 400on míg másnak a sima bordával megy 500fölött. -
Dare2Live
félisten
utolsó kérdésedre válasz: jónak számít, 2800ra most teszteltem be egy e6300at 1.15el tudja. Ez a proci kis +feszel simán megy 3200t.
ha pécsi vagy felkínálom, hogy hozd el a procid, ramod amint van/lesz kis szabadidőm, ha nempécsi próbálj meg körbenézni kinél tudod megnézni mi is a hunyód. -
Dare2Live
félisten
visszatértem nyaraásból...
f5 a giga honlapján felsoroltakon kívül pl memo tunningban hozjvalsát? Este befleshelem. -
Dare2Live
félisten
sipitó hangot mi a jomicsoda adja a ds3nál tudja vki?
megőrülök tőle. -
Dare2Live
félisten
én ds3ra raktam vizet.
sajnos tunningban nemtudom kimérni emnnyivel jobb mint a sima borda mert a ram határozza meg nálm a tunning végét. -
Dare2Live
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1336 üzenetére
legocsobb PQI ram. Viszont senkinek se ajánlgatom mert a többi PQI amit meg elhoztam közel se megy ennyit.
480on járatom ugymég emegy 2.1V vel
[link] -
Dare2Live
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1329 üzenetére
én legolcsobb 35Ks 2*1gbs rammal jolelvagyok 980on.
-
Dare2Live
félisten
ezért éri meg nagyonnagyon MOST 6300-6400et venni.... még talán nemis láttam olyat ami nemvinné alapfesz alatt a 3200at. Gondolom uaz lesz ittis mint venice/optreon/805....nél konkrétan: a 3-4hét múlva jövő procik meg se fogják közelíteni az első 1hónapban legyártott procik tunningpotenciálját.
éshát ugye egy alapfesz alatti 3200mhzs allandale ugy 50%ot ver egy alapfeszen kb max 2400et menő X2-3800+ra..... nemrosz vásár. -
Dare2Live
félisten
nah megjavult az életem (gép) miatt bekapcsoltama légkondit.
légkondi 24Cre állítva, így alapon CPU 37C terhelve a szokásos dual primevel 48C ez a szokásos 1.275V 3200mhzn.
a korábbi terhelve 56-58Ck vizzel eléggé rémítettek.... mostmondjuk nem 34-35Cvan a szobámban hanem 24-25C. -
Dare2Live
félisten
rakjrá egy f4es biost sokat javítottak az f3hoz képest memóriák terén is.
hőmérséklet értékek nálam is bazi magassak. pl 3200mhz 1.275V dual prime 56C de vizzel! akkor mennyi lehet léggel....
arra figyelj, hogyha pl giga lapod van és feszt normalon hagyod akkor a lap 1.4Vt ad a procinak úgy vizzel 61C volt léggel a 80Cs e elképzelhetetlen.... -
Dare2Live
félisten
linket tudszróla dobni? éncsak ezt a 3éve használtat találom.
DS3am van és nálam is a ram/proc a szük keresztmetszet, samsung/kingmax/pqi 2*1gb ram van itthon most nálam abból a legjobb a pqi 930ig bírja +0.3Vvel 5-8-8-23ban.
6400el kitudnák hozni 3400et is emberi feszel a rendszerből (nemeberivel meg 3600-3700et is) hát nemtudom megér e +150mhz 1XKt de ha lesz valszeg beruházok egyre mert....
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
lap/proc/ram stabulitásra mostanában milyen progit szokás használni?
jelenleg prime burn megy -
-
Dare2Live
félisten
Ezek menni fognak Ds3al?
[link] -
Dare2Live
félisten
más is panaszkodik ui ilyen vga = no tunning problémák miatt.
Ráadásul nemcsak vgaval hanem ramokkal is súlyos bajok vannak...
a linkelt faqból idézve:
''[Q] What is the problem with DS3 and nVidia cards?
[A] Some nVidia cards prevent this MB from overclocking at all Ex. Galaxy 7600GS Zalman edition 1.2ns, see the no overclocking at all problem.
[Q] What is the problem with DS3 and D9 memories?
[A] This, and other GigaByte MBs like DS4 and DQ6 are very fastidious. They, don’t like the best DDRIIs on the market nowadays D9 are known to be Winbond for ddr2 slots memory, tight timings, high frequency. GigaByte Mobos don’t like, for sure, Good Ram nonPRO 667 mem (D9). But these are only to be bought in Poland and/or Germany. The rest is pretty likely to be working well, but look below!
[Q] What is the problem with memories and DS3?
[A] Some memories require 2.0V to boot. Standard DS3 stock VDimm is 1.8V. Simply after a CMOS reset the system won’t boot... If you happened to have such mem, replace them. Or buy some shi++y lowcost mem and put it in to boot, change VDimm and replace with your modules to continue o/c.''
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Asrock B760M PRO RS
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest