- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
-
arn
félisten
válasz
Dare2Live #3237 üzenetére
thx, de gyori vagyok
megprobalok meg egy ramot guberni, ami tutira ment mar ilyen lapban tobbet. mashogy nem lehet kiprobalni.
de tapasztalt valaki ekkora differenciat? mert azt elfogadom, hogy 1:1ben lassabban megy, mint nagyobb szorzoval, de hogy egyikben 830 legyen a vege a masikban meg majdnem 1000??
raadasul ha nem az fsb a szukos, tobb szorzonal is ugyanannyit... mert ennyi erovel minden osztasnal kellene differencianak lennie.
ps: bar az is hihetetlen, hogy szinte ugyanott van ket tokmas lap vege... -
R3plica70
aktív tag
válasz
Dare2Live #428 üzenetére
667es samsung és pqi val ezse megy.
idegbajt kapok....
eddig egyedül k* drága ramokkal volt hajlandó menni az édes....
PQI-val ki tudom próbálni ha gondolod, bár ha nálad nem megy akkor rajtad nem segít ha nálam mégis menne
Nem csak qdrága memókkal megy, lásd az én példám és ha jólemléxem mirrmurrnak is ilyen RAMjai vannak.
Ha gondolod átugrassz ide a Duna partjára ( nincs 100km-se) és én átflesselem neked a lapot -
R3plica70
aktív tag
válasz
Dare2Live #205 üzenetére
Köszi a segítő szándékot
Sajnos nem jött be, egyébként én alapból analógon használom a VGA-t mivel TFT-men nincs DVI. Az Inno 7600GT-n pedig eleve csak 2 DVI kimenet van, így azt csak átalakítóval tudom rákötni.
Próbáltam azt is, hogy az egeremet USB-ről átalakítóttam PS/2-re, de ez sem segített.
Próbáltam 1 memória modullal is, de ez sem jött be
Abban bízom, hogy ha nem végzetes hardverhibára vezethető vissza akkor a Gigabyte-nál erősen dolgoznak egy BIOS frissítésenMert ebben a formában erősen bétás - bugos filingje van a lapnak...de úgy látom a többi gyártó esetében ugyanígy gondok vannak.
Sajnos ez van amikor a piaci nyomás hatására sebtében összedobott chipset-alaplap párossal voltak kénytelenek kirukkolni a gyártók, hiszen a Conroe megjelenésére ki kellett adni valami ''olcsó'' alternatívát a 975 mellé.
Sebaj, majd jön a rev2 chip meg a rev2 alaplap ami korrigálja a korai júzerek sz@pásait. -
R3plica70
aktív tag
válasz
Dare2Live #179 üzenetére
Some nVidia cards prevent this MB from overclocking at all Ex. Galaxy 7600GS Zalman edition 1.2ns, see the no overclocking at all problem.
Pedig átolvastam a pár napja belinkelt FAQ-t de ezen átsiklottam, mondván úgysem ilyen kártyám van.
Mint fentebb írtam , kínomban véletlenül ugyanilyen VGA-val próbáltam csak nem a Zalmanos verzóval, és megfeledkezve a FAQ-ban laírtakról, vártam a csodát, hiába
Na ma meglátjuk h egy Sapphire X1600Pro-hoz mit fog szólni.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Opel topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest