- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Aktív témák
-
Altair77
tag
Üdv mindenkinek!
Most már teljesen tanácstalan vagyok!Beraktam egy 500w-os chieftec tápot és még mindig nem oldódott meg a sata problémám!Ami pedig vicces hogy SATA0-án csak pio módban hajlandó kezelni a hdd-t!A többi csati műxik de ingadozik a sebesség hd tune-ban(nagyon) ami nem normális!Ja és van egy 13Gb-os partíció és sehogy sem tudom partition magiccal hozzácsapni a 230ashoz mert errort ír(a vista volt a partíción)!Azt hiszem h ez a pár dolog nem független egymástól!Ha valakinek van vmi ötlete az írjon!Előre is köszi! -
Altair77
tag
válasz
Chesterfield #3065 üzenetére
Nem tudom de megnézem este ha hazaértem és irok h mi lehet!
-
Altair77
tag
válasz
Chesterfield #3063 üzenetére
Hát ez igy komoly asszem kaksi a tápunk!Vagy a deszka gyári hibás de azt nem hinném!
-
Altair77
tag
Azt elfelejtettem hogy a deszka már a második kiadás!
-
Altair77
tag
Sziasztok!
Érdekes problémával fordulok hozzátok!
A DS4-es alaplapomon nem igazán akar működni a sata 2-es hdd-m hogyha nem RAID módban van!A HD-tune 3,5MB/S ir ami nagyon karcsú!
Ha raid módban van akkor műxik rendesen de várnom kell kb.3-4 percet és csak akkor tudok rendesen másolni különben csúnya lassulás van!Nekem az a spúrom h a táp a kevés(350w fsp group) de nem vagyok biztos benne!A hdd-nek elvileg nincs baja!
BIOS-al és driverekkel nem lehet gáz mert minden be van lőve!
Ha valakinek van ötlete pls irjon!
Előre is kösz!
Konfig:Gigybyte DS4,E6300,Ati Radeon x1600,2x512 DDR2,Samsung 250GB sata2,350w fsp group
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest