- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz
Yushchenko #4314 üzenetére
Engem holnap fognak...
Csak tudnám, hogy minek örülök...
Egyébként valaki gépész innen?
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
Stalker-2572 #4231 üzenetére
Ezt most nem értem. Nem is írtam ilyet.
-
fasyrt
őstag
válasz
Stalker-2572 #4226 üzenetére
Nem tetszik ez a sunnyogás...
Állítólagosan miért adják ki az új revíziót?
1.) új NB hűtő
2.) ''jobb'' 4magos támogatás
De mi ez a sóder duma? Vagy megy vele, vagy nem... nem? Vagy a globalizmus exportálta az elkúrtuk, nem kicsit, nagyon eszmét?Nemértem.
Nesztek, kép.
rev1:
rev2:
Gorneck: mindegyik venti szabályozható... csak egy poti/ellenállás kérdése az egész.Ha viszont azrra vagy kíváncsi, amire szerintem vagy kíváncsi azt nemtudom.
Sztem mivel alaplapi 4 tűs kivezetés (ami ugye 3-nak is jó), speedfan vagy vmi hasnló progi tudja variálni. Ez az Easytune 5 nevű izé nem áll a helyzet magaslatán.
Szerk.: A proci tápellátása sokkal komolyabbnak tűnik.
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
L627A373:
2006. 27. hetébeny gyártották, A373-as revízió.Hogy jó-e, arról fingom sincs.
Nekem E6400-am van, 2006. 25. heti, A347-es. MAjd kiderül, hogy jó-e.
Bár most nemtom mire költsem a pénzem... augusztusban menjek ki a Hungaroringre, vagy vegyek egy jó hűtűt. Nagyon a Forma-1-nek áll a zászló... -
fasyrt
őstag
Ha a procimat passzívan akarom hűteni a ninjánál van jobb megoldás?
-
fasyrt
őstag
Ahh...
3 Ghz.
Superpi megvan, 19,782 sec-en, nagyon szerettem volna 20 alá bemenni, és sikerült is végül.
Viszont Orthos seperc alatt hibát dob. Emelt feszkón is.
Mind1, amit szerettem volna, azt elértem, most mehet vissza alapra a kedves.Majd ha jön a Ninja vagy a víz...
-
fasyrt
őstag
válasz
Gorneck #3853 üzenetére
Woo!
Gyerünk bébi, már nem kell sok!
2,8 GHz
idle 44°C, Orthos 72°C
Super pi 1M: 21.187 sec
Ramokat visszaosztottam 1:1-be, nem szórakozom velük, mondtam, hogy a cél a 3GHz!
Superpinél csak a proci számít, vagy a ram is?
A rossebb se gondolta volna, hogy ez ilyen jó élvezet tud lenni...
Csak meg ne süssem a porcogómat... -
fasyrt
őstag
2,6 GHz
Orthos: 69 °C, idle-t elfelejtettem megnézni
Memók 5:4-en, nem akarják az igazat...
FSB: 325 MHz
Mem: 812 MHz
Adtam a procinak egy kis feszt, hadd izzon...Habár CPU-z csak 1,312V-t mutat.
Superpi-t indítgattam:
1M 27,688 - Asrock 775-dual vsta
1M 26,000 - üres win -már a ds3-al
1M 22,860 - 2,6 GHz
Memóriáknak mennyire lehet 2,1-et adni? Láttam a weboldalon is vki megkínálta őket, de a 800 is alig van meg a 2V-al...
Szerk.: memóriák. Nagyon fasza, rá van matricázva, hogy PC-6400 5-5-5-15. Ebből eszébe jut valakinek az, hogy 667-en ezeket a késleltetéseket bírja?Nincs is 800-as latenciákra adat SPD-ben.
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
Uraim, éljen a tuning.
2,4 GHz, idle 40°C, Orthos: 64°C.
Ugye nem gyári coolerrel kéne menni...
A memóriák most 3:4-en vannak (800), de adk nekik még .1 V-ot, és akkor megpróbálom 1:1-be... -
fasyrt
őstag
válasz
Gorneck #3768 üzenetére
1,9-en vígan száguldoznak 800 MHz-n, 5-5-5-15-ön...
Megoldódni látszik a vinyó probléma is:
Egyik kedves fórumtárs (>>>Gorneck23) segítségével le fogom tudni menteni a fontos adataim a vinyóról.
Találtam vinyót is: a hátam mögötti 2nd gépben benne dübörög egy 20-as slim Maxtor.Csak persze az is ma rohadt le...
(Játék alatt kifagy (színes vízszíntes csíkozódással), nem indul egyből, néha induláskor 1 hosszú 3 rövid sípszót küld... A vga hűtő környékén keresem a ludast, ha van még vkinek ilyesmi 5lete, nosza, mondja!
Megnézem még a procchűtőt is, meg az alaplapon a kondikat, 4 évesek tuti megvannak...
)
Gondolkozom, hogy megtartom a vga-t (persze, ha még nem sült meg...), eladom a lapot, memet, procit, és veszek új procit, meg 1 ramot... Asrock 775-dual-vsta-t cseréltem, megeszik az mindent (sajna s370 + sdramot már nem...
), jó lesz bele egy cerka meg egy 512-es ddr2 (vicc, hogy a használt 512-es sd ára = használt 512-es ddr2
) Így egész olcsón lenne ebből:
-Asus Tusl2-c
-512 mb pc133 micron
-Tua cerka 1300 @ 1508 MHz (bár most a hibák miatt alapon megy)
-ATi 9550XT
ez:
-Asrock 775 dual-vsta
-512 mb ddr2 533 v. 667 kingmax/samsung...
-s775 cerka 2,6-2,8GHz VAGY PentiumD 915 (ebben a legjobb, hogy netezés alatt leszabályozza magát, mint a C2D)
-ATi 9550XT
Most ugye nem egy csúcsgamer konfigra kell gondolni, hanem egy net + word + msn + AoE3 trióra felhasznált gépet.
Az egész csere lényegében a proci árában lenne...
Jöhetnek a hsz-ek mindegyik részre, offra is, szívesen veszem őket, akár itt a topikban, akár pü, akár msn. Az már más kérdés, hogy a többi topiklakó nem veszi jó néven a további hatalmas offolásokat.Szal' akkor offra püt vagy mailt szívesen veszek.
Sz.: Húbazz, mennyi szmájlit tettem bele...Na mind1, legközelebb jobban figyelek, most azért még idetolok még 2-t...
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
Üdv.
Beszereltem a lapomat, DS3. Hát eddig csak negatív élmény.
Először is, ugye kéz alól lett véve, srác elfelejtette a garpipapírt elhozni, címcsere, reméljük majd megjön a héten. Aztán nem bírtam magammal, elkezdtem kirobbantani az eddigi Asrockot, be a Gigát, persze kábelezés 1000-el... éjjel 3-ra lettem kész. 1 Sata Seagate 7200.10-es van 320 gigás, meg egy Pata dvd író (NEC4551). Eddig a vinyó sata1-ben ment, hát ez a lap támogatja a sata2-t, meg a winyó is, hát akkor nosza, jumpert le, goto sata2. Hurrá, biost frissítunk F5 @F7 beállít, ram 800 5-5-5-15-re állít restart. 4x. Aztán ram visszamegy 667-ben, nem akaródzik neki a 3-as szorzó (E6400: 266MHz). Ajj de jó, mind1, izzítsuk a wint 667-en. Töltöm be a wint, keresem a winyón a meglévő 4 partíciót: 1 sincs.Volt 1 2 gigás swap 30-as rendszer, 160-as vegyes, meg 15 fontos. Nincs meg belőlük semmi. Kb. 130 giga adatot kéne vhogy lementeni a drágáról, most csak egy 15-öset csináltam a vinyó elejére, a rendszer és swap adatokért nem kár, a többi kéne.
Naszóval a lényeg:
Én voltam a fasz, mikor vinyót áttettem sata1-ről sata2-re?
Get Data Back segíthet rajtam? (Elvileg azon a vinyófelületen nem történt írás.)
Hogy állítsam a ramokat 800-as tempóra? -
fasyrt
őstag
-
fasyrt
őstag
MEGVAN!!!
Csak mondjátok gyorsan, hogy milyen biost süssek bele, mert most nem tudok visszaolvasni, nem tudok betelni vele...DS3
-
fasyrt
őstag
23:05...
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
DS3-ra melyik a legjobb BIOS mostanság? Valszeg a jövő hónapban vmikor én is belépek a klubba...
-
fasyrt
őstag
válasz
Yushchenko #3341 üzenetére
Jóóóvanmááá
Mi a különbség a rev1 és rev2 lapok között?
Valószínűleg DS3lesz, mert ugyan én is ráizgultam a heatpipe-ra, de keveslem azt a 2 PCI-t. 1 kell az Audigy2ZS-nek, 1 meg a tunernek, és akkor a DS4 ki is fújt.
Gorneck23: 1280×1024 @ Opera -
fasyrt
őstag
válasz
Yushchenko #3338 üzenetére
Jójó, ezt láttam...
(Mellesleg csak nekem van elcsúszva az animáció?)
De melyik jobb lap és mennyivel... DS3-on gondolkodom, még 1 kis zsé kéne, DS4-hez meg sok. -
fasyrt
őstag
Miben jobb a DS4 mint a DS3? Nem csak tuning szempontjából érdekelne. Most egy Asrock dual775-vsta csoda van, őt cserélném le. Zavar, hogy a vga csak x4-es módban tud menni, és a ramokat se tudom kihajtani teljesen. Később valszeg lesz majd valami komolyabb vga bele, de csak 1, sli/cf nemigazán izgat.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest