Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Továbbra is meg van a véleményem az AM2-es lapokról...proci jó, lap/chipkészlet fos. Még mindig nem értem milyen segítséget vártál mikor nem ismerjük a lapod max képről?! Amúgy gondolkozz el azon. hogy természetes e a jelenség amit a lapod produkál, mert sztem nem...én tuti visszavinném vagy turkálnék picit a biosba.
-
stitchie
tag
lehet hogy tartósabb, egyenlőre nincs egy hónapos a lapom, szóval erről nem tok véleményt mondani.. két évig garis (case-nél), de általában másfél évnél tovább nem szokott ugyanaz a lap lenni a gépemben. De lehet hogy előbb megválok tőle, majd ha picit elérhetőbbek lesznek (és kiforrottabbak) a sli-s alaplapok. Én úgy voltam vele, hogy azt a +4-5k-t ami a különbség az s3 és a ds3 között másba teszem bele..
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged