- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Aktív témák
-
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3248 üzenetére
Nem csak próbáltam, hanem egy ismerősöm, illetve én is megtettem, jelenleg is tiltva van....
Egyszerűen nem értem... Pénteken hoz egy másik karit, hátha...
- Drivereket min a két hálókártyához többet is probáltunk, újat is...
- alaplapé le van tiltva...
- újrahúzások utánb is ua. a helyzet, 2 féle XP telepítővel is kipróbálva...
és nem....
Ja, ha arra gondolsz, akkor van még egy gép rajta, de már erre Én is gondoltam, az ki is volt végig ''iktatva'', de nem jelent változást...
[Szerkesztve] -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3239 üzenetére
eddig az elöző gépemen ment rendben a net ugyanazzal a Routerrel, illetve a Planetes hálókártyával... Most is összeraktam a régi gépet, az rendben műxik a hálókártyával, a net nem szakadozik...
Ezért kérdezem hogy van e valakinek otthon vezeték nélküli hálója DS3-al, illetve hogy milyen hálókártyát használ, mert akkor azzal kipróbálnám...
Köszi -
greeny7
tag
Sziasztok!
3000-es hozzászólás után írtam, hogy a régi hálókártyámat (planet wl3810 azthiszem) a DS3-as alaplaba helyezve nem sikerült vagy a driver feltelepítése, vagy frissebb driver telepítése ok, de a Win betöltés közben lefagyott...
Aztán kicseréltem a hálókártyát (pedig másik gépen működött, mondjuk rélebbi alaplapban), egy Gigabyte GN-WP01GS-re, azzal a telepítés ok, win nem fagy, viszont a vezeték nélküli hálót csak szakadozva éri el. Van úgy hogy a böngészőn többször el kell indítanom az oldal behozását, letöltések meg elégé hiányosak...
Itt is több driverrel, újrahúzott XP-vel ki lett probálva, de nem tudja folyamatosan venni a Router jelét...
Van tapasztalat, hogy kinek milyen hálókártyával okés a DS3-as vezeték nélküli kapcsolata?
Köszi és üdv... -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3024 üzenetére
Szerencsére itthon várt egy GN-WP01GS hálókari, ezt beraktam, ráraktam a drivert, és minden ok!
Szerencsére ezzel semmi Xp fagyás, leállás, így már jöhet a megtapasztalása a konfig teljesítményének!
Köszi nektek a válaszokat!
(Azért kiváncsi lennék mi lehetett az oka....)
Üdv -
greeny7
tag
Sziasztok!
Most lett meg nekem DS3 + C2D E6300 + 420W táp - as gép.
Az eddig használt WL8310-es hálókártyát próbáltam telepíteni, driver telepítés közben lefagyott (régi gépen ezzel működött (2003-as driver), azt többször is újrahúztam), letöltöttem több frissebet is (2005 is), azokkal a telepítés ment általában, viszont az XP betöltése során fagyott le (XP logo fekete háttér)... Ha leszedem csökkentett módban a drivert, akkor feláll a gép és műxik...
Viszont így nincs netem...
Tapasztalat, javaslat ötlet??
Nagyon Köszi!!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest