- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3248 üzenetére
Nem csak próbáltam, hanem egy ismerősöm, illetve én is megtettem, jelenleg is tiltva van....
Egyszerűen nem értem... Pénteken hoz egy másik karit, hátha...
- Drivereket min a két hálókártyához többet is probáltunk, újat is...
- alaplapé le van tiltva...
- újrahúzások utánb is ua. a helyzet, 2 féle XP telepítővel is kipróbálva...
és nem....
Ja, ha arra gondolsz, akkor van még egy gép rajta, de már erre Én is gondoltam, az ki is volt végig ''iktatva'', de nem jelent változást...
[Szerkesztve] -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3239 üzenetére
eddig az elöző gépemen ment rendben a net ugyanazzal a Routerrel, illetve a Planetes hálókártyával... Most is összeraktam a régi gépet, az rendben műxik a hálókártyával, a net nem szakadozik...
Ezért kérdezem hogy van e valakinek otthon vezeték nélküli hálója DS3-al, illetve hogy milyen hálókártyát használ, mert akkor azzal kipróbálnám...
Köszi -
greeny7
tag
Sziasztok!
3000-es hozzászólás után írtam, hogy a régi hálókártyámat (planet wl3810 azthiszem) a DS3-as alaplaba helyezve nem sikerült vagy a driver feltelepítése, vagy frissebb driver telepítése ok, de a Win betöltés közben lefagyott...
Aztán kicseréltem a hálókártyát (pedig másik gépen működött, mondjuk rélebbi alaplapban), egy Gigabyte GN-WP01GS-re, azzal a telepítés ok, win nem fagy, viszont a vezeték nélküli hálót csak szakadozva éri el. Van úgy hogy a böngészőn többször el kell indítanom az oldal behozását, letöltések meg elégé hiányosak...
Itt is több driverrel, újrahúzott XP-vel ki lett probálva, de nem tudja folyamatosan venni a Router jelét...
Van tapasztalat, hogy kinek milyen hálókártyával okés a DS3-as vezeték nélküli kapcsolata?
Köszi és üdv... -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3024 üzenetére
Szerencsére itthon várt egy GN-WP01GS hálókari, ezt beraktam, ráraktam a drivert, és minden ok!
Szerencsére ezzel semmi Xp fagyás, leállás, így már jöhet a megtapasztalása a konfig teljesítményének!
Köszi nektek a válaszokat!
(Azért kiváncsi lennék mi lehetett az oka....)
Üdv -
greeny7
tag
Sziasztok!
Most lett meg nekem DS3 + C2D E6300 + 420W táp - as gép.
Az eddig használt WL8310-es hálókártyát próbáltam telepíteni, driver telepítés közben lefagyott (régi gépen ezzel működött (2003-as driver), azt többször is újrahúztam), letöltöttem több frissebet is (2005 is), azokkal a telepítés ment általában, viszont az XP betöltése során fagyott le (XP logo fekete háttér)... Ha leszedem csökkentett módban a drivert, akkor feláll a gép és műxik...
Viszont így nincs netem...
Tapasztalat, javaslat ötlet??
Nagyon Köszi!!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest