- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
toM517
aktív tag
Latom itt mindenki teljesen segitokesz!
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy GA-M57SLI-S4 alaplapot!
A problemam az, hogy nem tudok CD-romrol bootolni, vagyis a BIOSban a CD romot is HDD kent kezeli... Es allandoan fel kell ismeretni vele(Auto Detect) hogy lassa...
Ez nekem tok furcsa... F3 BIOS van rajta.
Ja ez mar csak azert is idegesito, mert nem tudok ratenni Windows-t!
Ez egy AM2-es lap! -
toM517
aktív tag
válasz
Gorneck #3164 üzenetére
Hat azert orult nagy tuningot nem szeretnek(foleg nem allandonan tulhajtva jaratast)
A hazam egy Tt es van benne 5 venti(8cm), ebbol asszem mar csak 3 muxik(2 hatul, 1 oldalt)
CPU: E6300-E6400-ra gondoltam, az E6600 mar pazarlas(allitolag nem er sokat a +2MBcahce, meg az az egy szorzo, majdnem a duplaja is az ara...
Osszegezve enyhe tulhajtast(inkabb kesobbiekben jobban, mikor mar kezd elavulni..- ugyanis hosszutavra tervezek, amig szet nem esik..)
RAM: 2*1GB Corsairom van jelenleg, lehet eladas lesz belole es lesz helyette ugyanilyen csak 2*512 - Errol mi a velemenyed?
VGA: X1950PRO iceQ3 Turbovagy 7600GT
Neked is DS3-ad van, megis inkabb a DS4-et ajanlod? A SLI nem hajt piszkosul, de kesobb fejlesztesnel jol jon, hogy csak me gegy ugynailyen VGA-t kell vennem, ami valszeg akkora mar filleres cucc lesz
Esetleg mas SLI-s lap, ami nem dragabb a DS4-nel es nem is Heatpipe-os, legalabbis nem ennyire? - Ugy ertem mint kb az ASUS lapjainal vagy valami ABIT Fatal1ty styleA RAMoknak is venti
) - AB9PRO-rol velemeny?
-
toM517
aktív tag
Van itt valami ami engem nagyon aggaszt.
Igaz, hogy a DS4-nek a silentpipeja nagyon melegiti(!) a tobbi alkatreszt is, ami ra van kotve?(mosfetek a tobbit).
-->Ezaltal kevesbe tuningolhato, kevesbe stabilabb.
Ezt a PH! tesztjeben olvastam. Ki mit tud mondani, es ha ez igaz melyiket ajanljatok helyette?
[Szerkesztve] -
toM517
aktív tag
Valaki nem tud kepet kozolni a DQ6-rol? Esetleg egy tecnikai leirast, jobb mint a DS4?
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Ugy dontottem, hogy ilyen lapot veszek C2D E6300-hoz( meg nincsen meg, el kell passzolni x2 3800+ am2-ot, ja kell szoljes Corsair 2*1GB PC6400(800Mhz) - nem Twinx - ramot hasznalnek hozza, VGA-nak egy 7600GT-t neztem ki.
Szal teljesitmeny, stabilitas szempontjabol ez egy jo dontes?
Koszonom a valaszokat elore is!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest