- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
avn egy kis USB gondom: először: az egeret nem ismeri fel, nem is világít az optika. pedig biosban bekapcsoltam az usb-s egér támogatást.
másodszor: ráugom a telóm de nem jelzi az új eszközt (ami után indulhatna a driver telepítés) viszont áramot kap mert tölteni kezdi. elöl&hátul ugyanez. -
whitezo88
nagyúr
2 mp alatt fagyi... feladom, nekem nincs türelmem ehhez
marad 2.8on amíg nem lesz egyértelmű hogy mi a gond -
whitezo88
nagyúr
válasz
Yushchenko #4153 üzenetére
tesztelem ortoszban így. ha megy gond nélkül akkor lejjebveszem. ha nem akkor fogalmam sincs mi a gond... az egekig nem nyomhatom a feszeket...
-
whitezo88
nagyúr
asszem kipróbálom +0.1 fesszel amit mondtál nekem 3.15GHzen, proci alapefeszen és fagy az orthos 8 perc után.
memo 2.2V-on. mivel 2.1en sem volt stabil, lehet MCH vagy FSB fesz kell neki.
(részletek a core 2 tuning topikban)
mellesleg Oblivion alatt is fagyott (csak akkor még auto-n volt minden az fsb-t kivéve), nem tom hogy a memoval van gond, vagy más eszköz feszhiányával.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
úgy látom hogy ez a ram erősen lapfüggő... nekem ds3am van és citromban gond nélkül futkorásznak duálban most 820szal alapfeszen, majd holnap jobban megvizslatom, de szerintem nem nyúlkálok hozzájuk ha nem muszáj most szépen ülnek a helyükön
-
whitezo88
nagyúr
most vagyok új gépről, DS3 lappal. korábban olvasott alapján majd a drivreket pl hang akkor honlapról szedjem le ne a CDről rakjam fel?
amúgy ha jól láttam F6 BIOS van fent alapból nekem. szükséges váltani vagy ez megfelelő? -
whitezo88
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #3799 üzenetére
Lehetne DS3 Deluxe
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
válasz
Yushchenko #3747 üzenetére
épp most olvastam a hardver-tönkretevős totyikban hogy fordított USB-bekötés után ''csak'' a pendrive bánja (huhh vajon egy USB-sen rákötött D750i-vel mit tesz?
)
inkább leellenőrzöm majd még1x -
whitezo88
nagyúr
válasz
Yushchenko #3743 üzenetére
hát megvolt azzal a gondom rendesen mivel 9 pin van, de az előlapi csak 4+1... így fogtam, a manualban leírt alapján (illetve hogy úgy álljanak legalább kbra - gnd a gnd-n stb) bedugtam a 4es sorba.
amúgy a rossz bekötést a + és - fecserélésére értettem elsősorban, színvak nem vagyok hogy a ződhöz a pirosat kössem
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
1 kérdés: ha véletlenül (bár ellenőriztem is hogy jól csináltam-e) rosszul kötöttem volna be a házból jövő kis pineket (USB, LEDedk, SW gombok) mi a legrosszabb ami történhet?
még van 1-2 napom mire használható lesz a gép 100%ban
remélem csak max annyi hogy a SW_PWR -el törlöm a CMOS-t félrekötés miatt -
whitezo88
nagyúr
észrevételeztem vmit mégpedig azt hogy az IDE kábel sajnos rövid... a csati lent van, így nem lehet pl a 2 felsőbe dugni optikai meghajtót, a felsőbe lehet de a 2.ba már nem csak a 4.be. asszem át kell rendeznem ha végleges a gép...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest