- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
NandorHUN #75895 üzenetére
14 nap. Ezt olvasd át! Fülest sok helyen nem vesznek vissza higiéniai okokra hivatkozva. Neten rendelve, de személyesen átvéve is van elállás, de ezzel szeretnek kötekedni, hiába nincs igazuk.
-
monti0222w
addikt
válasz
NandorHUN #75816 üzenetére
Még nincs forgalomban az EDC3 csak a tesztelők hallották idáig és ő szerintük egy egész nap hordható, hallgatható füles, enyhén meleg hangszínnel, kiegyenlített karakterrel.
Jobbnak ígérkezik mint a E80, pedig a 80 az árában elég jó ajánlat mindenféle szempontból, pedig már ő is vagy 3 éve a piacon van. A hang V karakter, meleg hangszínnel muzikális hanggal.
Sajnos az EDC3-nál tényleg csak május vége felé van a szállítás, tudom mivel rendeltem egyet, mivel Bodz ajánlotta és ő nem szokott rosszakat ajánlani. Arra az árra sajnos megy adó és a vám is. -
bilon73
aktív tag
válasz
NandorHUN #70146 üzenetére
ezekből a 885...nem érdekes, hogy waterproof (amúgy nem), de fixen van a fülben, és nem lobog.
a hangja teljesen jó, az asszony szerint ennek a legjobb a három közül (lágyabb a hangzása, nem annyira éles a magas). headsetként viszont nem ok, ugyanaz a gond, mint a skully-val.
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN #63434 üzenetére
Még valami: Ha sok ez a 30 dollár, akkor te is össze tudod szerdni a tartozékait:Jack és kébel + csatlakozó a VSD3 driver-hoz és otthon össze tudod forrasztani őket, ha értesz hozzá kicsit. (Persze választhatsz olcsóbb kábelt is)
-
Tulku
veterán
válasz
NandorHUN #57880 üzenetére
A kérdés faramuci...nem azért mert nem lehet győztest hirdetni, hanem a hang-térképzés miatt...
Ha hallottad már a vsonic-ot (nyilván) akkor javaslom bármelyik MM-ben hallgasd meg a retro dj-t...most tán 5900 FT-ért vesztegetik...és dönts...szerintem más mindekettő...
Ha nagyon választanom kellene én a VSDS3 mellett voksolnék...ha tovább akarsz lépni a fejes topikban ajánlott Invotone-Takstar vonalon kellene keresgélned...vagy venni egy GR07-et....
-
kk831228
addikt
válasz
NandorHUN #50120 üzenetére
Na próbálgattam és a duppla harangal megjött hang egy pár pillanatra
, viszont volt valami kontakt hiba vagy vezeték vagy a csatlakozó nem tudom . Utána azzal voltam elfoglalva... Megcseréltem a két oldalt így kiderül hogy hol a hiba... Utána meg valamiért nem tudtam úgy behelyezni...
Ha kontaktos a cucc mi a teendő??
A lényeg hogy megvillant a normális hangja , ami nem volt rossz!!!Úgyhogy csak szigetelés probléma van...
-
Ati1979
veterán
válasz
NandorHUN #50071 üzenetére
Hát én ezt az oldalt be sem linkeltem volna.
Mi az a rózsaszín vacak a 2. helyen?
Viccet félretéve teljesen komolytalan. Még a fogalmakkal sincsenek tisztában.
Az ajánlott fülesek nem véletlenül ajánlottak. Az ajánlási lista meghallgatások alapján készült. Javaslom, hogy onnan válasz.
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #50040 üzenetére
Kinek-kinek mi az, hogy jobb hangzás... Hány paramétere van a hangzásnak...
Adott készülékkategórián belül egy adott árért elég széles a határ a legkevésbé és a legjobban sikerült típusok hangminősége között. Kinek-kinek más-más a kevésbé és a jobban sikerült. A hangminőségnek van vagy kismillió paramétere...
Szóval, amit írtam, az azt jelenti, amit írtam.
(#50045) NandorHUN Zajszűrés szempontjából nincs eleve elvi különbség, típusa válogatja, a legjobb szigetelő fejesek és fülesek kb. hasonló mértékben szigetelnek - az meg egy más ügy, hogy emellett hogyan szólnak a konkrét típusok. Metró zaja kivédhetetlen - legalábbis a KGST metróé. Aktív zajszűrést meg ne is emlegessünk...
-
válasz
NandorHUN #45276 üzenetére
Ha kell a mikrofon, akkor Soundmagic E10M, de valszeg nem fogja úgy vezérelni a telefont, mint a gyári htc fülese.
(#45278) inthro pár napja is kérdezted, akkor se válaszolt senki -> nem ismerjük, de minden valószínűség szerint annyiért már normális fülest is kapsz
Összefoglalót olvasd el kérlek
-
honfoglalo
senior tag
válasz
NandorHUN #45272 üzenetére
Nekem is volt S4 (kb 1,5 évig), 10 ezret sem ér meg, iszonyatosan gagyi a kábele, mállik szét, és kopik is. Nekem még az E10 is jobban tetszik annál.
(#45265) sheratan: 10k alatt lesz cserélhető kábeles termék, ami vélhetően felülmúlja majd a VSD1-et minden tekintetben, ami jelenleg is az egyik legjobb ár/érték arányú a piacon. Ez már alapból elég jó hír, hogy mennyire lesz jó, illetve a VSD5-ből mennyit tudnak kihozni - pár héten belül kiderül.
-
bigrock
addikt
válasz
NandorHUN #29235 üzenetére
Nekem annyit sem bírt ki az Xears TD3, hogy kiesett a nyakamból és leesett a földre. (Ja, hogy utána ráálltam az autóval? Az is igaz...
) Viccet félretéve, tényleg elég gány módon volt összerakva, többször kellett javítani.
Apropó, tudna valaki ajánlani hasonló hangzású fülest, már eléggé hozzászoktam a hangjához.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest