- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
-
ghost364
senior tag
válasz
kerekfej #49248 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy ez egy nagyjából 2 éve kapható füles, szóval nem mostanában lett ajánlott.
Akkor meg még nem nagyon voltak Pistonok és Soundmagicek. A minőségével meg igazából semmi probléma nincsen, nálam egy mosást is kibírt.
A kábel elég gizdának tűnik, de a valóságban elég strapabíró. A hangja meg... Olyan amilyen. Viszonylag halk, sziszegős, sok a magas, de azért rendben van. Most már sokkal jobb vételek is vannak, de nem véletlenül került bele az összefoglalóba.
-
dudika10
veterán
válasz
kerekfej #49248 üzenetére
És mondd csak, mikor kezded el, a konstruktív fórumozást?
Megint az előtt kritizálsz, hogy a körülményeket sikerülne tisztázni, ha rácsukták például az ajtót, akkor az miért is lenne a fülhallgató hibája?
Honnan tudod, hogy a Piston 2 tartósabb lesz?Egyetlen gyártó sem lesz olyan hülye, hogy az olcsó(bb) kategóriában strapabíró modellt dobjon piacra. Senki nem a maga ellensége.
(Mondok egy titkot, az itt strapabírónak gondolt RHA-MA750 sem bír annyit, mint amennyit ránézésre gondolna az ember.) -
freeknight
őstag
válasz
kerekfej #49074 üzenetére
No problemo, utcára lesz, a hangzás sokadlagos, a legfontosabb, hogy bírja a strapát, és ne kelljen egy év múlva újat venni.
Whitealert: a fejhallgató topikból jövök
. Ott nem tudtak nekem olyat ajánlani, ami 50ezer alatt lenne, és hordhatnák szemüvegesek is. De erre amit te használsz ránézek.
Akkor mégegyszer: egy earbud fülest keresnék szobába, illetve egy strapabíró in-eart utcára. Valaki tud ajánlani konkrét valamit? Teljesen tanácstalan vagyok.
-
dudika10
veterán
válasz
kerekfej #48924 üzenetére
Amíg a hiba körülményei nem ismertek (felhasználói szokások a megvásárlástól a tönkrementelig), addig semmilyen következtetést nem lehet levonni a tartósságot illetően.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen topik nem szolgál reprezentatív mintával hasonló kérdésekben.Bár az MDR-EX50 még a kategóriában sem a legellenállóbb modell, mutass hasonló áron olyan fülhallgatót, ami strapabíró.
-
szentkuti11
addikt
válasz
kerekfej #48246 üzenetére
Igazán belegondolhatnál, hány Magyarországon eladott SoundMAGIC-re jut egy Vsonic, Shure, vagy akármi, amit ,,kedvelsz". A szöveg stílusából ítélve kapott garanciában egy újat, és el van intézve. Aki elégedett a SoundMAGIC-kel, mint például a barátnőm illetve néhány évfolyamtársam, az nem jár ide olvasni/kommentelni, hiszen miért is tenné, használja és kész. Ennyi erővel az általad nagyon dicsért Maxell Metallicsból hányat visznek vissza garanciáztatni egy nap az MM-ekbe? 10-et? 20-at? Még többet? Ennek ellenére nem sz*r.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kerekfej #48221 üzenetére
Mármint ezt mire érted? Legközelebb használd a válasz opciót (a hozzászólások tetején a jobb oldalon található), így egyértelmű, hogy mihez szólsz hozzá!
Ha esetleg valamelyik angol idézet, szöveg megértése nem teljesen menne, nyugodtan írjál, szívesen segítek, ha tudok.
Egyébként az az "egyszerű" szó nem inkább "egyszerűbb" akart volna lenni (így nem túlzottan értelmezhető a mondat)? -
-
válasz
kerekfej #48208 üzenetére
Ha nem állandóan csak azt a pontot keresnéd, hogy hol lehet belekötni bármibe, hanem konstruktív lennél, akkor ugyanúgy meg tudtad volna keresni, hogy az akció kezdete: 2014.09.21 13:00:00 EST, ami ha jól számolom nálunk 19:00.
Szerk: hihi, amíg kerestem a EST-GMT időeltolódást, addig ketten is beírták, hogy hol a hiba a rendszeredben...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Türelem, a korábban linkelt hírlevél szerint 13:00-tól lesz (a kép tetején lévő fekete sávban lévő start time-ot alapul véve)!
Ezen felül nem árt számolni még a időzóna eltolódással is, ha jól tudom, akkor Pandawill-nél GMT + 8 órában mérik az időt. Így, ha jól számoltam, a mi helyi időnk szerint 18.00 környékén várható az akció indulása véleményem szerint (helyi idő GMT + 1 óra + 1 óra a nyári időszámítás miatt > + 6 órás eltolódásban vannak).
Viszont most már mindenképpen meg fogom hallgatni azt a fülest, mivel eléggé korrekt hangja lehet ezért a pénzért, főleg, ha Téged is ennyire lázba hozott egy akció keretében történő beszerzése!Ha megérkezett, mindenképpen írj kérlek egy beszámolót, kíváncsi vagyok, milyennek találod a hangját!
-
dudika10
veterán
válasz
Várom már a napot, amikor elkezdesz konstruktívan fórumozni.
Az őstag rangot kizárólag ilyen hozzászólásokkal sikerül elérni? Vagy ez az egyetlen topik, amit megtisztelsz ezekkel?Nézd meg a belinkelt képet az akcióról. Van ott egy dátum, egy időpont, és a végén van még egy kulcsszó: EST.
-
válasz
kerekfej #48137 üzenetére
Mire alapozod ezt? Hány Soundmagic fülesed volt? (amúgy meg a kolléga kábeltörésre panaszkodott, mondj egy márkát, ahol ez garanciális vagy nem törik el)
De már mondtam, mondj jobbat azoknál, amit ajánlani szoktunk. Kérlek ne csak akkor írj be, ha valami koncot találsz amin csámcsogni lehet...
-
válasz
kerekfej #47975 üzenetére
Én még nem találkoztam vele,
de nem is kerestem.: rákerestem, én nem találtam még kábelt.
Amúgy egy 10e fülesről beszélünk, nem egy 100e kategóriáról, ahol ez egy igen pozitív plusz, bármennyi is lesz hozzá a kábel. Kategóriájában nem nagyon ad más ilyet, talán az ATH-IM50, ahhoz ~5e Ft-tól indul a pótkábel.Lehetne kérni egy kis pozitivitást, segítséget? Nem csak a többnyire fölösleges, egyáltalán nem előremutató kritikát?
-
válasz
kerekfej #47965 üzenetére
tényleg szinte mindig a puha - szivacsos-gyári - tokjában tartottam, egy pár hónapja meg keménytokot kapott. Nem is hallgattam olyan sokat, volt, hogy hetekig egyáltalán nem, máskor meg napi 5-6 órát akár. Tehát nem napi utazáshoz - zenéléshez volt használva, talán ezért is bírt ki több, mint két évet.
Lehet ilyen elvárásom a VSD3S-sel szemben is, hogy egy 2-3 évet elmegy, visszafogott használattal és odafigyeléssel? Mert a minőség mellett a tartósság is szempont, legalább ne hulljon szét -
honfoglalo
senior tag
válasz
kerekfej #47751 üzenetére
Masszívan nem ajánlott! Drága és sz@r.
2 fülest vittem oda, az egyiket széttörte. A javítás után egy-két hónappal újra rossz lett, és annyira gány munkát végzett, hogy már javíthatatlan - kuka.
Nem egy helyen javíttattam már az elmúlt években - számomra messze a legrosszabb! -
Anonymus23
veterán
válasz
kerekfej #47657 üzenetére
Utánzat. vagy ami még lehet, az a Piston 1, bár ha jól emlékszem az műanyag volt
Ilyen az eredeti. -
mrszitya
senior tag
válasz
kerekfej #47609 üzenetére
Én kb. egy hete vettem pont egy Metallics-et, boltból - gyakorlatilag véletlenszerűen (rábukkanva csak rémlett, hogy szerepel itt az ajánlottak között). Ideiglenesnek szándékoztam venni, Soundmagic volt későbbre tervezve, de szerintem egy darabig marad ő...
Elődei "olcsó" AKG, majd Denon fülesek voltak, mindkettő vezetéktöréssel végezte. Pariban van velük a Maxell hangban, szóval szerintem (is) a nagyjából 2,5k összegért
teljesen jókitűnő. -
törölt tag
válasz
kerekfej #47615 üzenetére
A hangzás megítéléssel 1 probléma van, ahány ember annyi hallás, kicsit olyan mint az újjlenyomat mindenkié más. Jó hallású ember egy paramétereiben gyengébb fül vagy fejhallgatót is értékelhet jobbra mert olyant is hall amit mások nem.
Volt aki azt írta, az "agyba dugós" fülesek csak hírek hallgatására jók, ezzel nem értek teljesen egyet. Abban igaza van hogy egy minőségi fejhallgatóval nem vehetik fel a versenyt, de azért vannak zenehallgatásra is alkalmas fülhallgatók amikkel ki lehet egyezni. Én és ahogy olvasom sokan mások is, az utcán, biciklizés , futás vagy séta közben is szívesen hallgatnak zenét, gondolom azzal nem vagyok egyedül hogy utcán nem szívesen hordanék "hatalmas" méretű fejhallgatót.
Nekem csak 1 problémám van a fülesemmel, akármilyen gumiharangot rakok rá 1-2 percnél tovább nem marad meg rendesen a fülemben,nem győzöm vissza nyomkodni mert szólni meg akkor szól igazán jól ha teljesen a fülben van. -
gubabela
senior tag
válasz
kerekfej #46694 üzenetére
Igen, kipróbáltam több forást is hozzá. Telefonról szerettem volna használni, de azon nagyon gyengèn ès szerintem halkan is szól. ( nem vagyok hallássèrült, de nekem kicsit kevèsnek tűnik). Számítógèpről creative xfi-vel már elèg hangosan szólt, de nem tisztán. Remèlem a járatás segít rajta, mert ez így nekem eddig nem igazán tetszik.
-
válasz
kerekfej #45747 üzenetére
Légyszi teljes mondatot olvasd, ezt írta dudika10: "Tehát 3-4 fülhallgatóval van tapasztalatod egy adott márkából"
(#45742) dudika10 Persze, értem én, de a merítés nagyságrendekkel nagyobb nálad, mint bárkinél itt a topicban (pedig vannak itt páran, akik sok fülest hallottak)
-
dudika10
veterán
válasz
kerekfej #45747 üzenetére
" (Brainwavz M1, Brainwavz M4, Brainwavz R1, Brainwavz Beta, Brainwavz Alpha) "
Ezt Te írtad, bocsánat, ez valóban 5 darab, és a Betat cserélték, tehát 6 összesen.
De ha kétszer ennyi, akkor is van durván egy nagyságrend eltérés a Te mintád és az én mintám közt.Ne érts félre, fontos a Te véleményed is, csak az általánosítás felesleges a végére. Úgy gondolom, hogy én sem vagyok képes arra, hogy elég jó becslést adjak egyes fülhallgatók megbízhatóságára, és nálam elég nagy a merítés kemcso szavaival élve, tehát szerintem teljesen érthető, ha vitatkozom azzal ha valaki azt állítja, hogy az én vödrömnél 10x kisebb vödörrel (vigyázat, ez még mindig 100-as nagyságrend) merítve is lehet helyes következtetést levonni.
-
-
dudika10
veterán
válasz
kerekfej #45744 üzenetére
Tehát 3-4 fülhallgatóval van tapasztalatod egy adott márkából, amiből egy konkrét típussal problémák voltak, és ebből általánosítasz az egész márkára nézve. Ne haragudj, de ez két súlyos butaság egymás után.
(#45746) kemcso: és igazából én is nagyon durva becslést tudok mondani az esetek többségében, mert elképzelésem sincs, hogy mennyi jött be az országba, és abból mennyi kötött ki a kukában egyből, mennyi jutott el hozzám.
Csak nagyon durva hibák esetén tudom egyértelműen azt mondani, hogy "itt márpedig baj van". Lásd Xears, amiből rengeteg kötött ki nálam pontosan ugyan azokkal a hibákkal, amik természetesen a tervezés teljes hiánya miatt következtek be. -
dudika10
veterán
válasz
kerekfej #45739 üzenetére
Segíts. Az utolsó 80 hozzászólásában amiben szerepel az alpha szó, csak Te írtál negatív kritikát, de konkrétan a BW-ről mint márkáról.
(#45741) kerekfej: mennyi az a nagyon sok? Nagyon kevés Alpha járt nálam hibásan, a környezetemben pedig 5 ember használja.
A valószínűségszámításban kisebb jártassággal könnyedén rájöhet az ember, hogy az az 1-2 példány, amivel összefut, nem kellően nagy minta a helyes következtetés levonásához... -
ku-cu
tag
válasz
kerekfej #45666 üzenetére
Ez elég szuper.
Ha elviselhető hangja lesz, biztos megtalálja a célközönségét. Egyedül a single BA miatt lehet kétséges.
knowles : A gyártók nagy többsége (mindenki?) az ő drivereiket használja az armatúrás füleseikben. A nagyon drága custom-okban is. Ahogy nézem az itt használt drivert a dinamikusok kiváltására fejleszteték, még jó is lehet.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
kerekfej #45289 üzenetére
Erről már volt szó. Én is kifogásoltam pl. a RE-400-at (2/2 volt/lett rossz a fórumon és tömegesen megy tönkre)..
Az e30 kintről 7k alatt van, ebben az árkategóriában ez meg a VSD1 van jelenleg, ami jól szól. Az e30 szerintem elég ócska felépítés szempontjából. A vsd1 jobb, de az is igen vézna. Ez van ennyiért. Még mindig jobban jár az illető, mint egy Sennheiserrel, de nem kell meglepődni ha tönkremegy egy olcsó kínai füles. Ebben a kategóriában a többi se igazán tartósabb, cserébe viszont szarul szólnak.
(A csak hang alapján történő ajánlást amúgy hibának tartom, de 10 ezer alatt ez egyelőre nem igazán releváns)
Most már lassan kapható lesz a VSD3, ami remélhetőleg kiváltja az E30at és a VSD1-et is, és nem kell ekkora kompromisszumot kötni ebben a kategóriában (sem).
Tessék várni egy kicsit, vagy többet szánni a dologra.. -
-
törölt tag
válasz
kerekfej #45053 üzenetére
Ha visszaolvasol a otpikban, akkor nem egy ember írta a Metallicsra is, hogy szar, meg dobozhangú. Volt erre is bőven példa, akkor most mit ajánlhatunk 5 ezerig? Nincs nagy választék (mármint választék van, csak használható kevés van), és a hallottak alapján az EX50 sem igazán rosszabb választás a Metallicsnál.
Az összefoglaló szerkesztése kicsit nehézkes, mert viszonylag kevés emebr szól aktívan hozzá, amikor felvetődik a dolog (többször beírtam ide is és a szerkesztős topikjába is, akkor nem szólaltál fel, pedig szívesen vesszük). Illetve ugye egyrészt több szavazat is kell a módosításhoz, másrészt pedig moderátor emeli be, így nem naponta cseréljük az ajánlott listát.
Ha valamivel nem értesz egyet, akkor nyugodtan tedd szóvá, elsősorban amikor oda kerülünk, hogy szerkesztenénk.
-
Ati1979
veterán
válasz
kerekfej #45048 üzenetére
Ez egy nehéz kérdés mivel teljesen szubjektív dolog a fülhallgatózás.
Van akinek ez tetszik van akinek az.Igazából nem tudom kik voltak azok a "szakik".
Mi talán nem vagyunk annyira azok, de legalább foglalkozunk a témával. Több fülhallgatós találkozón vagyunk túl ugyanis, és valós tapasztalatok alapján ajánlgatunk.Amúgy az természetes, hogy van aki jobban van aki meg kevésbé ért hozzá. Ez egy nyitott topic, teljesen heterogén társasággal.
Ijoker tevékenysége kiindulási alapnak jó. Másnak nem nagyon.
Nem tudjuk honnan és mennyi szponzori pénzt kap a munkásságáért. Nyilván nem szerelemből foglalkozik ennyit a témával.
Ez az én magánvéleményem...
Szóval lehet, hogy tévedek. -
szentkuti11
addikt
válasz
kerekfej #45050 üzenetére
Valóban rég frissült az ajánló, de ennek ellenére mostanában se Canyon se Brainwavz ajánlással nem találkoztam. Itthoni garanciával 5k-ig szerintem nincs jobb az EX-50-nél. Persze, hogy nem kiemelkedő, de három gyorséttermi menü áráért milyen legyen?
HifiMan RE-400 2 embernek volt a fórumon, jelenleg egyik sincs kipróbálható állapotban, sajnos a megkérdőjelezhető tartóssága miatt mostanában nem is ajánlottuk senkinek, ennek ellenére a hangja alapján simán ott van a helye az ajánlott listában, persze a strapabírósága hagy némi kívánnivalót maga után, ezt aláírom.
Az R-50, VC1000 gyakorlatilag egy kalap alá vehető, több embernek is van itt, a magasai nagyon kitűnnek az árkategóriájukban, de sajnos a 2BA hátrányaként említhető mélyhiány mindkettőnél jelen van. Bár az R-50-et most Én is utálom, mert a meghallgatása óta zavarnak az RHA nagyon gyenge magasai.
-
válasz
kerekfej #45048 üzenetére
Ha rendszeresen olvasod a topicot, tisztában kéne azzal lenned, hogy a jelenlegi ajánlások alapját a fülhallgatós találkozókon végzett meghallgatások adják. Vagyis ezek gyakorlati tapasztalatok, nem olvastam a neten, hogy ez milyen jó. És igen, ljoker is csak 1 ember, aki sok mindent hallott, de attól még 1. Ugyanúgy a helyén kell kezelni és a meghallgatást nem helyettesít.
Előtted is nyitva áll a lehetőség, gyere el a találkozókra időt pénzt beletéve, rendelj, hozz ismeretlen fülest, meghallgatjuk és vagy bekerül vagy nem az ajánlottak közé. Kritizálni könnyű, légy hasznos tag (vagy semmilyen)
(#45050) kerekfej Ezeket én is hallottam, és még vagy 6-8-an
Hifiman RE-400, Rockit Sounds R-50, Vsonic VC1000
MDR -> nem volt jobb és még elfogadható a hangja. De már a Soundmagic ES18 az ajánlott helyette.
Szerk: De az ES18-al még a magyarországi beszerzést nincs megoldva -
válasz
kerekfej #45044 üzenetére
Egy pár igen, de egyrészt sok van belőle, másrészt évek alatt tönkremegy a használatban mind...
És ha kérhetem, próbálj hasznos tagja lenni a topicnak (vagy nem muszáj ide írni...), mert a hsz-eid jelentős részét az teszi ki, hogy kritizálsz, beszólogatsz. Köszi
(#45046) honfoglalo Ez igaz, de ha meg tudod oldani, akkor egy fej-fej melletti teszttel egész jól be lehet lőni, hogy milyen a cucc. Én azt csináltam, hogy ugyanazokat a számokat próbáltam végig mindegyiken.
-
Toncos
tag
válasz
kerekfej #44943 üzenetére
Ellenkezőjét reméltem. A Maxell viszont annyira eltűnt a boltokból, mintha kivonnák a forgalomból...
(#44940) Ati1979
És Hongkongból biztosan az jön, amit rendelek? Nem tudom, hogy megéri-e a vesződséget, a hónapnyi várakozást, emellett a rikító színei is baromi távol állnak tőlem, bár igen jókat olvasok róla... -
epigramma
tag
válasz
kerekfej #44920 üzenetére
Nem tudom, nekem megérte a pénzt, amiért vettem (jó, nem boltból, hanem aprón, de 2 hónapot volt használva..).
Ha nem a hangminőséget nézzük, akkor összeszerelési minőségre, tartósságra, izolációra a kategóriájában kiemelkedik (SZERINTEM). Na meg a hangminőség is szubjektív. Valakinek bejön a 215, valakinek nem (meg valakinek van összehasonlítási alapja
nekem nincs), nekem személy szerint a legjobb fülesem volt a 425 előtt
-
Ati1979
veterán
válasz
kerekfej #43557 üzenetére
Természetesen hobby szinten ajánlgatunk, de azért ajánlott fülesek nagy részét többen is meghallgatjuk és ez alapján született a frissített témaösszefoglaló is.
Nyilván az 5k-s kategória nagyon kompromisszumos. Van akinek elég jó van akinek nem. Túl sokat nem kell várni tőle.
Többen többször is leírtuk, hogy a jó fülesek olyan 10k-tól felfele kezdődnek.
-
MPeter87
őstag
válasz
kerekfej #40220 üzenetére
Az a jo par darab szam szerint kb 3 es azert eleg sokan olvassuk a forumot es sokan vettunk BW fulest.
Kb 30 Xears fules talalt gazdara a segitsegemmel es sokkal volt problema, valamint csak 7 honapngarit vallal ra az elado, szoval necces...Kemcso: Nalam van is.
Ha legkozelebb osszefutunk, viszem majd magammal es meghallgatod.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kerekfej #38304 üzenetére
Érdekes, nekem nemrég múlt el 2 éves a Brainwavz Alphám, és semmi baja nincs. Pedig annyira nem vigyáztam rá, mint a drágább füleseimre. Igaz, nem is használom folyamatosan, mert időnként próbálkoztam drágább cuccokkal is, de egyik sem jött be, így mindig visszatértem az Alphához. Most is ezt nyúzom, ha épp nem a fejesem van rajtam.
Van egy ismerősöm, aki 2 év alatt megölt 3 BW Alphát, egy M4-et, egy vmilyen olcsó MyAudio fülest és egy Samsung headsetet. Vagy kontaktos lett vagy leszakadt a kábelről az egyik oldal. De ismerem a felhasználási szokásait, és egyértelmű, hogy miért mentek tönkre a fülesek. Nem egyszer előfordult, hogy ölében volt a laptop, füles bedugva, majd lerakta a gépet és felállt, a füles viszont a fülében volt... Na megnézném azt a fülhallgatót, ami az ilyen helyzetekben nem adja meg magát.
Ja, és volt nekem egy Sennheiser CX55-öm, ami majdnem 2 évig bírta, de egyszer amikor szálltam le a buszról beakadt a kábel, és megrántotta kicsit a fülest, azonnal tönkre is ment. Szóval ha az ember nem tud vigyázni a cuccra, akkor nincs olyan füles, ami bírná évekig.Ja, és ezt nem azért írom, hogy a Brainwavzokat annyira ajánlgassam, mert nekem pl se az M4 se az R1 nem jön be hangra, de a minősége szerintem nem rosszabb, mint bármelyik másik márka. Vagy az is lehet, hogy én fogtam ki egy kivételesen jól összerakott darabot.
-
bmakszim
őstag
válasz
kerekfej #35648 üzenetére
Tegnap kérdezett róla, akkor senki nem szólt neki. Most meg "lehordjátok" szegényt.
(#35652) Antraxon: Maxell Metallics, ha lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest