- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Ati, lenne kedved valamikor az Astell/Kern-t LG G2 mellé dobni? Kíváncsi lennék borzasztóan.
-
baluka26
veterán
Valakinek 40-ért egy Shure SE530?
Mielőtt meghirdetem itthon gondoltam megkérdem a topikban, hátha valakit érdekel -
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #32180 üzenetére
Szia!
Témaösszefoglaló megvót?! -
baluka26
veterán
válasz
Ati1979 #31980 üzenetére
A Wave kifejezetten jó forrás. 15ezerért wifire és egyéb mindenre alkalmas zenelejátszó, fém házban, 3 collnál nagyobb magas felbontású kijelzővel....nincs a világon még egy
Nem raknék füles alá sokkal jobbat. Fejes rendszerről (200k) sem szól világotmegváltóan jobban. Vonat rezgése+egyéb hangok..bőven jó a Wave.
-
baluka26
veterán
válasz
filózoli #31883 üzenetére
Még mindig nem fogod fel, hihetetlen.
Vegyél egy HD25-öt, vegyél egy Audeze-t. Dugd rá őket akármire. Mindkettő 70 ohmos. Aztán csodálkozz rá arra, hogy az impedancia csak egy adat.
300 ohmos (de nagyon érzékeny) HD600/650-et, HD800-at minden vígan kihajt.
Belőlem a tapasztalat, belőled max okoskodás beszél. -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
Eladó Shure SE530 nálam, ha valakit érdekel írjon, dumálunk róla, nyilván helyi embernek tudok olcsóbban adom.
-
baluka26
veterán
Heir Audio cuccot hallott már valaki?
-
baluka26
veterán
válasz
pinnacle #31154 üzenetére
Maxell-t jobban szokták szeretni, de ennyiért nem tudom mennyiért várható el strapabírás.
Más téma, nagyon durva, hogy Shure mennyivel jobban szól szivaccsal, mint gumival. Magasai egyből megjönnek a szivaccsal, a gumival kategóriákkal rosszabb a hangja (Ses méret mindkettőből).
-
baluka26
veterán
válasz
bmakszim #31128 üzenetére
Nem írta min, de vagy K601 vagy valami Klipsch doboza volt akkor neki.
-
baluka26
veterán
válasz
Tristis #31124 üzenetére
Tehetsz próbát bármikor vakon, foobar ABX tesztelővel. Én nem is vesződöm vele, ha jó FLAC-ból készítem a kiváló minőségű mp3-mat, nincs hallható különbség. Rendszer amiről próbáltam ott van cuccaim között. Az asztali rendszeremhez képest hordozható meg mondjuk pár kategóriával gyengébb.
-
baluka26
veterán
Flac es cbr320 vagy vbrv0 kozott nem hallasz ut kozben kulonbseget. Foleg nem uton.
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
Jartatok ugy, hogy fulparna bent ragadt fuletekben? Mert en igen, megyek asszonyhoz, hogy szedja ki szemoldokcsipesszel.
-
baluka26
veterán
Szemüveges vagyok, de eddig nem vettem észre, hogy gond lenne
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
Megjött Meelec S6. Nem szól vállalhatatlanul, azért nem veszélyezteti sem az utazós sem az asztali rendszeremet
Van egy szép nagy mélykiemelése, kicsit sávhatárolt felül, tere kicsi, közepe érdekes
Nagyon kényelmes cserébe!
22 dollárt már csak a tartozékok miatt simán megért -
baluka26
veterán
Megvannak az S-es harangok Shure-hoz, nagyon kényelmes így, sok órán át simán bent tudom tartani fülembe.
Így kicsit jobb már hangjáról nyilatkozni, nagyon jó, hogy kicsit magashiányos, színezetlen közép, klassz mélyek. Az árát simán éri szerintem. Pont beleillik az én kollekciómba
-
baluka26
veterán
Azért értem én, hogy mitől olyan jó, egy Shure SE530. Ilyen színezetlen, kegyetlenül valósághű középtartományt kevés cuccom tudott eddig
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #30583 üzenetére
Nyilván az zajos
Meg az IEM túl érzékeny. De ha megy zene nem lehet hallani. -
baluka26
veterán
Nagy rendszeremről kicsit zajos, nekem kényelmetlen M-es haranggal is, úgy kell betuszkolni, foam becsúszik a fülembe rövid szenvedés után. Eléggé nagyot szól.
Shure SE530 a Schiit rendszeremről.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest