- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
-
válasz
kolosanyi #50625 üzenetére
nekem csak ez az egy volt, aztán mikor kezdte megadni magát, a sok negatív visszajelzés miatt nem mertem még egyszer belevágni..
de mintha olvastam volna, hogy ez a konkrét típus is gyorsan megadta magát másoknál..
mindenesetre szerettem, szívesen hallgattam vele bármit -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kolosanyi #50593 üzenetére
Én inkább azért linkeltem a hsz-emet, mert én nem vagyok biztos abban, hogy tényleg jó futásra egy BT-s fülhallgató. Plusz ugye amit linkeltél, ott azt a kis dobozt magadra kell applikálni valahova, szóval igazán nem is vagy kábelmentes (szerintem). Persze cserébe meg a fülhallgató kisebb / könnyebb, szóval jobban fülben marad.
-
ggeleven
őstag
válasz
kolosanyi #32932 üzenetére
Nálam sincsenek ezek a Sony-k a terítéken most, de mindenképpen fontos megemlíteni, mert tényleg több jót olvastunk róla!
Most épp egy Bw M5-re várok a GR02 mellé, meglátjuk mit tud! Na meg azt, hogy melyik marad a háznál...
Aztán majd jöhet a következő lépés..csak még nem tudom, hogy egy Sansa Clip lesz-e vagy egy hordozható erősító a telefonom mellé.
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #31932 üzenetére
Mondjuk nem voltam a 12-es DT-n, de egy barátom mondta, hogy elég rossz volt, nem a hangosítás miatt, hanem mert az új albumukról játszottak leginkább számokat, ami (nem csak szerinte) nem igazán lett annyira jó... Nekem DT-ből még mindig a ToT meg a Scenes albumok jönnek be legjobban, illetve az I&W
Ati1979: Igen, de a teljesen akusztikus komolyzene mellett mondjuk egy Metallica vagy DT is élőzenei koncert, de azon kevés hallatszana erősítők és hangosítás nélkül.
BaliJack: Ha hagyományos kábelvezetés kell, akkor szerintem neked lehet jó választás egy Hifiman, az a Re400, vagy akár egy Re-0, vagy hasonló cucc is.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
kolosanyi #31911 üzenetére
Igen. Nem szeretnék velük barátkozni, nem szimpatikus, elég az élményből mikor néha füldugóval alszom
(Ohropax viasz, egész olcsó és kényelmes, maxi zajkizárás)
A Yuin-okra pl. nagyon kíváncsi vagyok (a PK1-ről csak ódákat olvastam), de hát nem tobzódnak a piacon. Ha már itt tartok, egy PK1-nek kell erősítő, vagy elhajtja egy PMP?De nem kell itt leragadni, az MX400 is jó bevásárlótárs volt. Most találtam, a Conrad-ban hirdetik még 2800-ért, a végén még veszek egyet, tartós darab volt.
-
Ati1979
veterán
válasz
kolosanyi #31857 üzenetére
Ne tudd meg, hogy nekem mi mindenre fáj a fogam.
Ez még bele fog kerülni nekekem pár ezer dollárba.
Nem éppen olcsó cuccok. Azért egy stax-ot én is meghallgatnék meg azt a híres akg-t is.Szerintem vedd meg most ha van rá pénz. Akkor is ugyanannyi lesz és vége lesz a szenvedésnek.
Én szeretek az ilyeneken túleseni ha lehet. Az se215 meg meg is éri nagyon. Amúgy néha használtan is van fenn 15k körül az aprón. Az legalább már be van járatva...
-
Ati1979
veterán
válasz
kolosanyi #31855 üzenetére
Hát nem olcsók az biztos.
Igen a sony eléggé bekategorizálta a termékeit. A telefonjaik kb. a többi telefonhoz képest is csak egy közepes minőséget tudnak hangzásban. A walkman és telefon vonal eléggé elkülönül egymástól. Pedig a techológia megvan, hogy ők legyenek a szegmensben messze a legjobbak.
Mindenestre jobb hangzású telefonokra legalább ígéretek vannak.Kezdésnek nem rosszak ezek. Ha sokat fizet az ember akkor kap csak lényegesen jobbat. Sajnos így működnek a dolgok.
Az a baj, ha valaki egyszer rákap ezekre a dolgokra akkor nincs megállás.Nem érdemes túlzottan jó minőségű drága dolgokat kipróbálni addig amíg nincs rá konkrétan pénz, mert az lesz a vége, hogy megveszi az ember más fontosabb dolgok rovására...
-
Ati1979
veterán
válasz
kolosanyi #31840 üzenetére
Pont olyat még nem hallottam, amilyen neked van, de szerintem igen.
Ehhez a sony-hoz is van alapból egy 25-30 dolláros füles amúgy.Ami ismerve a gyártót minimum egy 15 ezres sh-nak felel meg... Szerintem jobb lehet mint amilyen a te sony-dhoz volt.
Szerintem ezeknél jobbat ne is mutass neki.
Higgye azt, hogy az ami van az elég jó. Mert aztán sokba fog az neked kerülni hidd el.
Már itt látszik, hogy nem mindegy neki miről hallgat zenét.
Szóval nehogy meghallgasson valami shure se535-höz hasonló fülest...Meghallgathatná az én kombómat is, de az aztán a te bajod lenne.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
kolosanyi #31844 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy rossz a TD2. Nagyon is jó. Csak nem gondoltam, hogy gyári Samsung is ilyen jól szól a szolid árhoz képest, illetve azt hittem, hogy sok különbség lesz köztük hangzásban... Lehet hogy természetellenes a sok mély, de ezt szeretem. Hiába természetes a hangzás (ha kevesebb a mély), nem élvezem. Azért hallgatom úgy, mert úgy élvezem. Másképp nem élvezném úgy a zenét... Ezért kerestem olyat, ami mélyorientált.
-
contaxg
veterán
válasz
kolosanyi #31698 üzenetére
Őőőő megkérdem a lányokat.
Mogyorós?
Baluka
Fejlesztés (sicc)D
Anyag 10 gramm műanyag+ némi fém
Gyártás Éló rabszolgák szerencsétlenek
Csomagolás - Sima bliszter 40g műagyag. Több mint a füllhallgató
Szállítás Erre a mennyiségre leosztva nem számottevőd darab árra kivetítve
Nagyker/kisker árrés+27%ÁFA - Na ez a Maxelléknél a legtöbb
No és a garancia: Majdnem kiröhögtek mikor rákérdeztem... -
PR0JECTNR56
addikt
-
bepken
veterán
válasz
kolosanyi #31662 üzenetére
pusztán számadatok alapján egyáltalán nem lehet véleményt alkotni ebben a témában. aki így tesz, egyszerűen becsapja magát.
felhasználói véleményekre, összehasonlításokra már lehet építeni, de ekkor is ismerni kell a viszonyítási alapokat. azt, hogy mihez képest jobb vagy rosszabb egyik a másiktól. amíg ez nincs meg, addig az egész pusztán bizalom kérdése. én bíztam több tucat ember véleményében, akik hasonló zenéket hallgatnak R1-en és hasonló igényeik voltak. azt kell mondjam, nem csalódtam -
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kolosanyi #30044 üzenetére
Én sem szeretem az earbud-okat, a mostani SE-215-öt viszont imádom mindig nálam van.
Earbud-ok között nehéz is szerintem jót kifogni eleve a fix forma behatárolja a kényelmet, izoláció nincs stb.
A Sony talán abban volt kivétel, hogy miután IEM-re váltottam, azt még megtűrtem, a többi earbud-ot viszont már egy percre sem. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kolosanyi #30038 üzenetére
Nekem kettő is volt belőle elég tartós darab volt, a hangja nekem bejött (mondjuk akkor még iriver E-100-at hajtottam forrásként) és úgy vélem, hogy a nagy átlag igényeinek is megfelel. Sehol sem szól kiemelkedősen jól de nem voltak vele össze-vissza nyomorított tartományok, egész baráti volt a hangképe és árkategórián belül is jónak tartom.
Egyébként ha ez nem jött be, akkor a többit is kerüld mint a pestist, mert nagyon rettentő példányok is akadnak ennyiért.
A kényelem viszont egy olyan tényező amiben persze én sem tudok tanácsot adni, mindenkinek más füle van és itt ugye nincsenek cserélhető illesztékek. -
Zoli133
addikt
válasz
kolosanyi #30010 üzenetére
A clip+/clip zip jobb az általam eddig halott Sony-knál, igazából Úgy 30k-ig nem találtam nekik ellenfelet (be kell valljam nem is kerestem sokat). De itthone egy fiio E17-et használok és míg mással éreztem a hiányát a jó forrásnak, a sansa-val ilyen gondjaim nincsenek.
Azért addig tartsd meg az Xears-t míg találkozunk, már elfelejtettem a hangját.
Se 215 szerintem bírná az igénybevételt (főleg ha egy darab tapasszal nyak környékén megragasztod, hogy a kábel ne feszüljön nagyon), de én sajnálnám ha bírja akkor is.A clip+ meg ráér, hó eleje van, épp azon ügyködök, hogy elköltsem a pénzem nehogy vegyek egy 940-et
-
korcsi
veterán
válasz
kolosanyi #24589 üzenetére
"Egyébként érdemes megcsináltatni az N3i-t? Átvágtam a kábelt Thomas kérésére, de ezen kívül nincs baja."
Ha legaranciáztattad akkor már csak elvből se.
Nekem csipesszel nagyon jó, már az osztott részre raktam egy kis ragasztó szalagot ahol ideális a csipesz pozíciója, így nem is húz, és nem is lóg. -
Xabi78
aktív tag
válasz
kolosanyi #22781 üzenetére
Bocsának, kicsúsztam az 5 percből (de legalább a szendvicsem nem hűlt ki
).
A stock kernellel nem lehet aktiválni a voodoo soundot, mert csak a módosított kernelekben elérhető. A voodoo sound program csak megfelelő kernellel működik együtt, amibe implementálták a voodoo sound kódot is. is. Ezért nem ment. Szoval nem az appok között van különbség, hanem a kernelek között...
-
Ba.G
aktív tag
válasz
kolosanyi #20874 üzenetére
Kösz a beszámolót! Alkalomadtán az N3i-t is bele kellene venni a fentebb körvonalazódó
skörmérkőzésbe.mint amikor az ember felnőttként néz rá egy általános iskolás példára, ami akkor nagyon nehéznek tűnt.
Khmm, köztünk maradjon, de ez már lassan fordítva van nálam...
-
j.bravo
addikt
válasz
kolosanyi #20366 üzenetére
A másik irány fontosabb jelen esetben, azaz almáshoz való füles a nexussal
Közben egyébként küldtem egy kis rózsazajt bejáratni a gyári fülest, és bár még mindig messze van az eddig használt, nem ultrahighend, de nekem tetsző pana hje300-tól, azért sokkal barátságosabb lett, kevésbé agresszív mint volt. Nem veszthetek vele semmit, úgyhogy hagyom még menni rajta a zajt (most fehéret), hátha még valami használható lesz belőle.
Fejhallgatóból egy kisebb, kompaktabb méret bejönne. Meglátjuk, végülis nem rohanunk sehova. -
j.bravo
addikt
válasz
kolosanyi #20360 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
A kuponról majd lehet hogy kérdezek még (hacsak nem annyi hogy be kell írni ezt a szót és csá), már ha rendelek végül tőlük.
Az iphone-kompatibilis mikrofon menne a nexus s-sel is? Mennyire biztos ez?
(iphone-ossal még nem próbáltam, de próbáltam más androidos telefonhoz való headsettel a nexust s-t, és legtöbb esetben nyomni kellett a hívásfelvevő gombot hogy normálisan szóljon, a gombot elengedve töredékére halkult).
Szimpi a shure így képről, de sose jártam nagy fejhallgatóval a fejemen, lehet hogy nem 34 évesen kéne elkezdeni -
j.bravo
addikt
-
Shufny
őstag
válasz
kolosanyi #19815 üzenetére
Valamelyik régi CX mikrofonos változata, gondolom a 400 -nak. Nem egy kategória a CP100iP -vel sem.
Tweaky: Egyik új Sony sem lesz 10k alatt. Ezek közül Xears, vagy a DTX 71, de ha rákeresel ezekre a topicban, akkor találsz rengeteg véleményt.
CHIPman: Valakinek már ajánlottam ilyen igényekre az E10 -et joker leírása alapján. A HPM-70 -nél nem egyszerű rosszabbat találni, tehát igen, mindegyik jobb.
-
-
Shufny
őstag
válasz
kolosanyi #19800 üzenetére
Adapterrel, vagy átforrasztva az összes iPhone kompatibilis headset tudja azt, amit az S4A.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest