- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#02119936 #24482 üzenetére
köszi!
most egész éjszaka ment zenékkel, egy kicsit javult, de azért még remélem fog csiszolódniamúgy nagyon masszív, kár, hogy a kábele ilyen fajta, mert nagyon könnyen kuszálódik össze, illetve elég törékenynek tűnik. viszont nem gerjed annyira, mint a GR06, amikor mobilról hallgatom és a teló éppen adótornyot keres. illetve ez a driver flex tényleg bosszantó, szerencsére csak akkor jön elő, amikor beteszem a fülembe, utána már nem. illetve kicsit mintha kevesebbet engedne be a külvilágból, mint a Vsonic, de azért nem teljesen szigetel (mondjuk a GR06 repülőn nem túl élvezetes, nem szigetel eléggé).
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
#02119936 #24186 üzenetére
Szerintem a hang szempontjából ennyiért nem nagyon kaphatsz jobbat. A megbízhatóság mostanában tényleg aggasztó viszont, azt is vedd figyelembe, hogy boldog-boldogtalan ilyet vesz mostanság ezért nem csoda, hogy a meghibásodások száma is emelkedik.
A driver-flex pedig roppant kellemetlen jelenség, ezt szerintem mindenképpen ki kellene javítani az újabb típusoknál.
A TD4 viszont a gyártó állítása szerint jóval megbízhatóbb lesz elődjétől az összeszerelés terén. Remélem nem csak marketing szöveggel van dolgunk, hanem tényleges előrelépésről van szó.
Szóval a lényeg az, hogy ha valaki ennyit akar költeni fülesre akkor kompromisszumokra kényszerül. Vagy a hangzással szemben támasztott igényeit adja lejjebb a nagyobb megbízhatóság és várható élettartam reményében vagy kockáztat és lesz egy viszonylag jó hangzású fülese nagyobb rizikóval az összeszerelés stb. terén. Tökéletes megoldást ebben az ársávban szerintem még nem lehet elvárni. -
-
MPeter87
őstag
válasz
#02119936 #23973 üzenetére
Okostelók közül tökmindegy, hogy milyet és milyen rommal használ az ember, mert a marhanagy kijelző akkor is kajázza az aksit, ha amoled, ha slcd vagy akármi, ha arra használja az ember, amire kitalálták...
Nekem most épp ICS van rajta, de a JVU, MIUI rom sem kímélte jobban az aksit!
Reggeltől estig kb kibírja és kész, tölteni kell!
Az SGS topicban akadnak illetők, akik kihoznak 5-6 nap készenléti időt a SGS-ből, de akkor minek neki okostelefon??? Ettől lesz baromi menő? Nekem folyamatos 3G használat mellett, e-mail, gtalk egész nap, netezés, telefonálás, olykor GoChat, buszon zene és akármit csinálok vele, akármilyen rom van rajta, este mindig tölteni kell, mert ha netán marad véletlenül 40-50%-on az aksi olykor, a másnapot már nem bírná ki akkor sem!
De ez csak az én véleményem! -
Slownz
senior tag
válasz
#02119936 #23940 üzenetére
A sennheiser ritka kényelmes füleseket gyárt, nekem is volt több évig egy CX-300-am, és nagyon szerettem, hogy gyakorlatilag fel sem tűnt, hogy a fülemben van.
Azonban el kell ismerni, hogy az 5-15k-s kategóriában, vannak más gyártó által forgalmazott, jobb hangminőségű termékek. Ez az oka, hogy nem ajánlott. -
-
MPeter87
őstag
válasz
#02119936 #23190 üzenetére
Ha érdekel, a hét végén vagy köv hét elején tervezek rendelni Xears.com-ról fülhallgatót! Eddig 3an vagyunk rá. Minél többen vagyunk, annál olcsóbb a posta. Akciósan minden füles 30 euró + posta. A posta 8 euró, ami annyi felé oszlik természetesen, ahányan vagyunk!
Itt találsz teszteket is néhány fülesről. A többi hozzászólásban tapasztalatokat is...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest