Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
miskanaruska #24414 üzenetére
3 és fél éves HSZre válaszoltál, ugye tudod?
blackmajesty: Köszi kipróbálom akkor.
-
ko9
addikt
válasz
blackmajesty #24412 üzenetére
Így jók, köszönöm
Milyen hosszú egy teljes dugó? Csakhogy nagyjából tudjam mekkorát vágjak.
A közepén te nyomkodtad alá a vetőcső végének, vagy magától állt rá? -
ko9
addikt
válasz
blackmajesty #24407 üzenetére
Nekem 403 a képek, pedig szívesen megnézném az eredményt
-
ko9
addikt
Most szántam rá magam, hogy végre megcsináljam a M4-re 3M füldugóból a harangot. Viszont azt nem tudom, hogy mekkorára vágjam. Láttam, hogy bigmasterg a B2-n pont akkorára vágta, mint a hangvető cső, csak egy kicsit lógott ki a cső vége. Követendő példa?
-
ko9
addikt
válasz
korpicschess #24210 üzenetére
Üdv!
Igen, átalakító nélkül a mikrofonos csak iPhoneal kompatabilis.
A másik kérdésedre: Ha kell mikrofon, akkor mikrofonost vegyél, ha nem kell, akkor anélkülit -
ko9
addikt
válasz
korcsi #24177 üzenetére
Nem tudom te milyen M4-et hallgattál, de az enyémnél éppen hogy keményen ki van emelve a közép, még EQval le is kellett szednem belőle, mert néhol kicsit soknak éreztem. Én pl Alterhez meg Hip-Hophoz elég jónak találtam, meg a szövegcentrikusabb műfajokhoz, mert tisztán lehet érteni a szöveget.
-
ko9
addikt
válasz
shouryuken #24147 üzenetére
Szerintem megjönne 2 héten belül az M2.
Esetleg helyi eladótól kérdezted, hogy nincs-e neki?Most néztem elvileg nincs neki -
ko9
addikt
Szerintem ha nem bánsz kesztyűs kézzel a füleseiddel, akkor ne Xearst vegyél, mert az könnyen szétesik - néha magától is.
Az M1 a fórumban felhozott vélemények szerint eléggé kellemes, és szerethető hangú, hasonlít a CX400hoz.
Én M4re váltottam CX400-II után (igaz nem közvetlenül), de teljesen más kategória, mind részletességben, mind hangképben. Persze pozitív irányba -
ko9
addikt
Üdv!
Asszonykámnak kellene egy füles. Igazából 2-in-1 megoldás miatt EX-33LP-re gondoltam, és hát nagyon fontos a Pink változatÉn meg megkapom a Hybrid bogyókat, neki úgy is SS vagy S kell.
Nézegettem Ebay-en, a fentebb 5GBP-s árhoz sajnos £6.95 szállítás párosul. Igazából ezzel annyi a baj, hogy már csak elvből se fizetek többet a szállításért, mint a szállított termékért...
Láttam Amazonon 5USD körüli áron induló ilyen füleseket, ott viszont nem tudom mennyi a szállítás, és hogy megoldott. Valaki tudna segíteni ebben?
Köszönöm előre is -
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #23282 üzenetére
Hát azért elképzelnék egy fülhallgatót S-STP kábellel
-
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #23217 üzenetére
Ezek szerint a Nexus S-ben is ilyen van? Csak mert az a másik kiszemelt
-
ko9
addikt
válasz
ntomka #23211 üzenetére
Nekem is ez volt az első, hogy rákerestem egy kernelre XDA-n, első találat, és ott van benne a Voodoo v10.
18ért már lehet kapni, lehet még meg is gondolom -
ko9
addikt
Ha már telefonos vonal: Sensation XE-ben nagyot fogsz csalódni, hiába HTC. Megmagyarázhatatlan laggok, akadozó menürendszer, ilyenek. Sajnos optimalizálás szintjén eléggé elkapkodták, ahhoz képest, hogy kétmagos, bitangul de nem jó... Kurvul a HTC is...
SGS2 - SAMOLED. Kb ennyi az előnye az Arc S-hez képest - bár lehet ez se előny, mert beég egy idő után. Nem egy ilyen vitának lehet az ember tanuja mostanában, az Arc topikban.
Én biztos az Arc S-et választanám. Nem azért mert most is Xperiám van (Mini Pro), hanem azért mert egymagos létére még mindig ez a leggyorsabb készülék. Ha nem játékra és a benchmarkok közbeni e-pénisz növelésre akarod használni a telefont, hanem mindennapi, folyamatos, megbízható, és gördülékeny használat a cél, akkor még mindig az Arc S-t ajánlom. Nem érzed meg a két mag előnyét és az elkövetkező 1 évben nem is fogod.
Hiába egymagos az SE ha szemmel láthatóan gördülékenyebben megy, mint a 2magos kategóriatársai. Hogy miért annak az indoka is megvan, de ebbe most nem mennék bele, mert ez egy fülhallgatós topik, de ha érdekel, elmondom.
Hangminőség meg mint olyan, az is más szempont. Az én kis Mini Prom nagyon szépen szól véleményem szerint, DSP Managerrel meg finomhangolni is tudod, és szinte tökély. Ha mindenképp váltani akarsz iPhoneról, akkor ebbe az irányba tedd.Vagy szerezz egy Meizut
-
ko9
addikt
válasz
szakibá... #23093 üzenetére
Ha úgy húzod rá / akkorára vágod mint a fentebbi képeken, akkor se fog becsukódni a szája, mert pont akkora, mint a füles vetőcsöve. Így maga a vetőcső pont a szivacs szájába van, így logikus hogy nem csukódik be. Bár a te esetedben - mélyebb hallójárattal - gondolom hosszabbra van hagyva, és ekkor tényleg jól jöhet a zsugorcső.
-
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #23078 üzenetére
Pont azon gondolkozdtam, hogy ennyi harang mellett még küszködni kell?
Köszönöm a képeket, szerintem megpróbálkozok vele.
Halk megjegyzés: 3M nem M3 -
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #23070 üzenetére
Várom a képeket, én is ilyet tervezek - végre látok normális képeket egy ilyenről, ebbe te jó vagy
-
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #22968 üzenetére
Az ok, hogy kényelmesek, nekem az M4-hez kapott is kényelmes, csak érezhetően más a hangképe a fülesnek. Itt be kell állítanom EQ-val egy kis mélykiemelést és magascsökkentést (egy hullámot), hogy normális legyen - szerintem - a hangzás, de még mindig nincs annyi mély, mint szilikonnal - ami kiesik, mert... Kiesik a fülemből
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
szecska24 #22485 üzenetére
Volt XE200Pro-m és most BW M4-em van, nekem is 12E volt, és nem bántam meg. Ez nekem a nagyon max amit egy fülesért adok.
A hangja nagyon hasonlít a kettőnek egymáshoz, szép tiszta részletező, jól elkülönülnek benne a hangok, a mély nem szedi szét a fejed, mégis kellemes, a magasok csilingelőek és lágyak. Van benne egy kis középkiemelés, gondolom a V-shape kompenzálása miatt, egy pici EQ-val eltünik - bár ez lehet csak az eszközöm hibája -, engem nem zavar, mert Hip-Hop-ot hallgatok, és pont a szövegrészt emeli ki.
Viszont amibe kenterbe veri orbaszájbaelőrevissza az XE200Pro-t az a kényelmes viselés! Eléggé furák a füleim, de piszok jól illeszkedik és szigetel, és hosszab sávon se kényelmetlen a viselése (a hozzá adott foam szivacsokat használom).
A kábelek elég masszívnak tünnek, belül van egy textilréteg, majd a külseje be van vonva valami műanyaggal. Kábelzajt nem tapasztaltam egyáltalán.
A hozzá adott kis tokban tartom, kemény tok, 3 ujjra tekerve belefér a füles a plusz bogyókkal együtt.
Nagyon nem bántam meg, hogy ezt vettem -
ko9
addikt
válasz
contaxg #22465 üzenetére
Egy valamit elmagyaráznál nekem kérlek, én hülye vagyok az ilyenhez. Egy Hong Kongból érkező, és onnan forgalmazott terméken mi a fenének kell viselnie az Európai Gazdasági Térség jelölésének? Nem Európában lett eladva, semmi köze nincs hozzá, csupán idehozta a postás. Xearsok esetében ez más kérdés, de ez Brainwavz...
-
ko9
addikt
válasz
baloghzr2 #22435 üzenetére
Nyugodt szívvel ajánlom ezekhez a stílusokhoz a Brainwavz M4-et. Hip-hop-ot hallgatok legtöbbet, piszokjól szól rajta! Van egy kis középkiemelés benne én úgy érzékeltem, és pont azon a frekvenciarészen, ahol általában az ének/szöveg szokott lenni, ezáltal tisztább ez a rész, de nem nyomja el a többit se.
fi:zi'k bácsi bazárából meg is kaphatod
-
ko9
addikt
válasz
MPeter87 #22206 üzenetére
Nemrég le volt írva a sorrend, pont ez a kettő változik.
Itt is van. -
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #22173 üzenetére
Pedig már most egy jópár ember nyert mást is
-
ko9
addikt
BUÉK!! Boldog Utolsó Évet Mindenkinek!!!
-
ko9
addikt
válasz
sagesz93 #21978 üzenetére
Elvileg valaki tesztelte a fórumon és nem megy velük... Bár mikor rákérdeztem, hogy milyen fülessel/hogy hirtelen eltünt, és azóta se láttuk...
Szívesen letesztelném, csak nincs iPhone füles a környezetemben. Amúgy néztem valahol, hogy ha mennek az alap dolgok, akkor a hangerőléptetést hw_config.sh módosítással lehet javítani. -
ko9
addikt
Rövid megjegyzés a Brainwavz M4-ről, majd ha lesz időm írok róla többet:
Szerintem piszok jó a hangja! Nagyon szép, pontos részletes hangja van, emlékből nagyon hasonlít az XE200Pro-ra. Rendkívül kényelmes, tegnap ledőltem pihenni, mondom kipróbálom. Először olyan fura hangja volt, olyan "dobozmagasok" voltak, mint az Earbudokban szokott lenni. Ahogy hallgattam, elaludtam, kb egy óra múlva felkelltem, és teljesen máshogy szólt. A magasok kitisztultak, egyáltalán nem bántóak, szépen szólnak (a mélyek "gyárilag", bejáratás nélkül jól szóltak), ráadásul mikor felkelltem egyáltalán nem fájt a fülem, nem nyomott, pedig nem tudok háton aludni.
Nem gondoltam volna, hogy egy V-shape füles is tud ilyen jól szólni. Nagyon nem bántam meg, csak ajánlom mindenkinek! Flat beállítással használom, így is nagyon szép, de nem állkapocs-fájdító mélyei vannak, egy kis EQ-zással viszont ez is kilehet hozni belőle.
Nekem a összes többi fülessel amit próbáltam a viseléssel volt főleg gondom, hogy nem tudtam normálisan belerakni a fülembe, hosszú/széles volt a vetőcső, stb. A közepes méretű fülbogyó volt rajta gyárilag, ezzel is nagyon kényelmes, jó az izoláció (nem vettem észre, hogy az asszonypajtás kiabált, hogy kelljek fel).
Első szösszenetre ennyit, tegnap éjszaka adtam neki még 10óra bejáratást, nemsoká végzek vele, és alaposabb tesztnek is alávetem.Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
-
ko9
addikt
Megjött a fülesem (M4)
Fene se gondolta volna hogy ideér
Most nyitom ki -
ko9
addikt
válasz
SunSoul #21547 üzenetére
Vagy olcsón megvették valamelyik ugyanilyen kínai cégtől, és csak azt hiszed, hogy vastagon fizettek a fejlesztésért. Itt alacsony árú - "alsókategóriás" fülesekről van szó. Miért fejlesztene rá, ha így olcsóbban kijön? Drágább füleseknél (30+ ezer) már elhiszem, hogy tényleg ők fejlesztették, nem egy OEM cég nekik, de lássuk be ritka az olyan kérdés, hogy 30+ ezer felett keresek fülest...
Az már más kérdés, hogy az "alsókategóriás" IEMek is olyan hangminőséget szolgáltatnak, ami az emberek többségének elég...
Ez is csak magánvélemény, nem akarok vitát indítani -
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #21542 üzenetére
De a Tracking áráért már majdnem kapok egy fél fülest, így nem éri meg
-
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #21540 üzenetére
Ejj mért nem szóltál, beszálltam volna én is egy CK-700-ba
-
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #21506 üzenetére
Szerintem noszogtasd meg őket, addig, ameddig nem adnak egy Tracking Numbert
-
ko9
addikt
válasz
Mittu88 #21497 üzenetére
Konkrétan csak megemlítve van, hogy a Xears-hez HASONLÓ kínai gyártmányú fülhallgatók vannak. Nem hamisítványok, ugyanis a hamisítvány egyik általános ismérve, hogy a márka nevét is hamisítják a termékre. Ebben az esetben nincs erről szó, egy másik gyártó gyárt egy fülest, aminek a felépítése hasonlít a Xears fülesekhez...
-
ko9
addikt
Igazából mobilhoz használnám, és nincs tervbe dedikált lejátszó vétele. SE Xperia Mini Pro-t meg vagyok elégedve a hangjával, nem tudom rontana-e rajta. Frekvenciagörbéje is elég meggyőzőnek tűnik, bár nem tudom mennyit lehet adni ennek a tesztnek a hitelességére
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
Hol tudom nyomon követni a MP4Nationos rendelésem?
-
ko9
addikt
Hétfőn rendelem az M4-et, remélem ideér karácsony előtt
-
ko9
addikt
válasz
contaxg #21128 üzenetére
Kb még itt senki nem hallotta... Elég új eresztés, de a tesztekből itélve elég jó is lett.
Tegyük fel, le tudom velük beszélni, hogy postán fogadják a pénzt. Kipostázom, ~ 2hét mire kiér, feldolgozzák 1 hét, mire lesz fülesem január közepe lesz
Amúgy engem is érdekel, hogy miért lenne az jó megoldás...
Szerk.: Amúgy már venném is a fülest, csakhát várok egy kicsit a forint erősödésére. Ez mióta figyelem napi szinten az árfolyamokat (2-3 hónapja) szombat délutánra szokott megtörténni, a legrosszabb a héten mindig a szerda este - csütörtök délelőtt...
-
ko9
addikt
válasz
contaxg #21123 üzenetére
Elfogadnak eurót (legalábbis a weblapjukon lehet váltani a fizetőeszközt többek között euróra is).
Igazából annyi a lényeg, hogy tudok venni eurót valuta vételi áron (295 most), és kicsit jobban jönnék ki, ha azzal tudnék fizetni. Nem lenne nagy összeg (40EUR), csak most honnan intézzem?
Fülhallgatót akarok venni, de nem kapni EUban -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest