- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
AKG K1000?
Nehéz beszerezni, drága, komoly setup kell hozzá. Ha az ár és a beszerzési erőfeszítés nem számít, egy esélyt mindenképp adhatnál neki. Persze kérdés, hogy a környezeted, amit nem szeretnél zavarni, mennyire érzékeny a kihallatszódó hangra.
Persze nem a fülesektől akarom elvenni a kedved, de azért nem ugyanaz az élmény.
-
Tomi_Sci
őstag
Ha illesztékekről van szó, akkor én is kérdezek egy gyorsat. Xiaomi Pistonhoz és Hybridhez szeretnék L-es szilikont, a vetőcső 4mm. Sajnos már az összes gyárit elhagytam róla, mert annyira laza volt, hogy kb. a szél lefújta. Az izoláció lehetne kicsit jobb. Mit ajánlotok? (Esetleg valahol Budapesten kapni normálisat, vagy mindenképp rendelős móka?)
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
FalconKnight #24240 üzenetére
Keddig.
Slibi: A nem mikrofonos kábele vastag és az átlagnál kicsit merevebb, ezért sajnos vezeti a hangokat. Ha tokban tartod, nem hiszem, hogy egyhamar megtorik.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
gyenesmartin #24228 üzenetére
Szerintem itt nem lehet áltatálonsítani, van akit irritál ha a fülében van valami, én pl. 2 perc után már nem is érzem. Az m4 nem egy túl mély behelyezésű füles, de ha rendesen be van rakva (megfelelő méretű haranggal), akkor futni lehet benne, nem fog kimozdulni.
Azon a kis nyíláson nem nagyon jön ki hang, ha fülben van akkor kifelé teljesen néma. (az én hallgatási hangerőmnél). -
Tomi_Sci
őstag
-
Tomi_Sci
őstag
-
Tomi_Sci
őstag
-
Tomi_Sci
őstag
39 USD szállítással a BW M4.
Ennyiért Best Buy -
Tomi_Sci
őstag
válasz
kisbandima #24017 üzenetére
Erre aztán tényleg van magyar szavunk
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
bigmasterg #23075 üzenetére
Mekkora ötlet
Egész nagy kínálat van. Egy "többharangos" verziót kipróbálnék.
(#23075): Úgy látom ezzel elkéstem
De nem sok füleshez lehet jó, mert a közepén túl vékony a henger.
-
-
Tomi_Sci
őstag
Valaki meg tudná nekem mérni a Brainwavz M4 vetőcsövének átmérőjét?
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
10k magasságában kéne egy "analtikus" hangzású fülhallgató. Középorientáltság, visszafogott, de elég mélyre menő basszus, tiszta magasak az, amit keresek. (persze az árkategórián belül)
Amik eddig szóba jöhetnek: XR120 Pro II vagy III, XE200 Pro
Esetleg valami más, könnyű hazai beszerezhetőséggel? (télre kell, csak előre szeretek tájékozódni) -
Tomi_Sci
őstag
válasz
PofaJenö #18872 üzenetére
A ragasztóval csak csínján, ha meghal a kábel, valahogy szét is kell szedni. Pillanatragasztót azért nem szeretem, mert fehérre köt ki, és roncsolhatja az anyag felületét is. Én egy kétkomponensű csiszolható, festhető ragasztót használok, mert tuti nem tesz kárt semmiben, és később bontható.
-
Tomi_Sci
őstag
Hali! Metro-Fi 170ről , 220ról mi a véleményetek? Amazonról rendelném, tehát nem ártana ha strapabíró és megbízható lenne, garancia hiányában.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
picur220 #7042 üzenetére
Kösz a tippet, de Sennheiserrel volt eleg sok negativ tapasztalatom (ugye azert vagyok itt, mert a tobbivel igazabol semmilyen sem volt
), konkretan hogy szethullik mint a luficsokor a fukasza alatt.
Kossrol ilyen rossz a velemenyed?Mashol lattam ilyen fülest 6ért, nyilvan onnan vennem.
Esetleg mas markabol milyet ajanlanatok? (nagyon max 15k) Pio? Denon?
Kutakodtam egy kicsit, de sokkal nem lettem okosabbIlyeneket honnan erdemes rendelni? Jo ár/megbizhatosag aranyra gondolok
-
Tomi_Sci
őstag
Rendben akkor ez a kettő felejtős, megvárom míg valaki ajánl valamit
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Max. 15k-ig érdekelne zárt , agybadugós fülhallgató.
Suliba járni, szüntekben hallgatni meg mindenfele zajos környezetben hasznalnam, nem mellékesen kerekparozas közben is, ami ugye megköveteli a tartósságot(nem kell vizallo, de azert egy kis izzadsagot birnia kene
)
Általában metált , rockot hallgatok. (Metálnak teljesen elvadult fajtáit is) Továbbá szoktam lágyat és komolyzenet is. (Apocalyptica) A tartósság fontos szempont lenne, Sennheisert hanyagoljuk. (Sennheiserből még nem sikerült olyat talalnom ami tovabb birta volna egy tescosnal)
AKG K330 Wasp (sárga-fekete) nagyon teszik, egyrészt mert itt apróban árulnak 5000ért, és at tudnam venni szemelyesen. Viszont a strapabirosagrol hallottam negativ kritikakat.
A valaszokat előre is köszi, remélem a tartossagrol tudtok nyilatkozniVati182 : Ha végignyálaztál egy csomo oldalt akkor a cimet is olvasd el legkozelebb
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest