- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
válasz
szab.tam #44515 üzenetére
Kicsúsztak?, jaj istenem! Szegények! ...nem emlékszem a futamra de, hogy az összes autó kicsúszott azt kétlem.... Mindenre lehet példát mondani de ilyen alapon kereket sem cserélhetnének mert tudod volt olyan futam ahol elütötték a szerelőt!
egyébként meg mindegy... ezekkel a sohavégetnemérőfélpontotosztunknincsisfutamvárunkmégegyórátdeakkormársötétvan versenyekkel csak a forma1 nimbuszát tapossák a földbe.. ha nem lenne elég a sok idióta szabály......
-
boogie84
veterán
válasz
szab.tam #44321 üzenetére
Á köszi, nem. Nekem semmi sem jó.
(#44322) attisx: Még egy olyan ember akinek semmi köze a motorsporthoz, csak oda került igazgatónak. Hurrá.
Nekem semmi sem jó ezek szerint , tényleg.
(#44317) kukinyo: Közvetítéssel kapcsolatban természetesen igazad van, nem azt írtam h nincs, hanem azt h nem tetszik. Ezért van a fórum, mivel ez is valamilyen szinten idetartozó téma, még ha nem is közvetlen F1.
Másrészt a Schumis eset h milyen a teljesítménye az meg főleg ide vágó.(#44324) -Mike-: Inkább vagyok olyan h számít amit csinálok, nézek, érzek, mint olyan aki beletörődik!
Hívhatod aminek csak akarod. (talán a vízöntő csillagjegy)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest