- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #10692 üzenetére
Az. Ő a csapatfőnök az ő felelőssége is, tudott arról hogy behívják, ha nem tudott róla akkor irány a gumicserélő pozíció...
Egyébként nem hinném hogy Hamilton esetében nem lett volna necces kint maradni, nem 100% hogy jobban járt volna, maradjunk ennyiben.
Alonso meg egy ilyen helyzetből amit kihozott és még ki lehetett volna...nagyon összepasszol Alonso a Ferrarival, totál másképpen érzi magát szemre is mint pl a Mclarenben anno az első futamokon. Nehéz lesz megállítani idén.
Massa meg kemény munkával és sok csúszással biztosította a csapatot arról, hogy ő jó lesz második számúnak is. Ellenszenves egy versenyzés volt, persze Alonsonak kell megelőznie ha akar valamit, de mikor odaért már nem volt meg a sebesség. Persze Massa is kicsit begyorsult hirtelen...úgy néz ki kell neki egy Alonso a fenekébe, mert előtte meg égett mint a rongy, az a hogyan vezess rádió nagyon ciki volt. Persze vannak futamok ahol meg Massa lesz gyorsabb, ez biztos. Kérdés hogy addigra fog-e számítani, ha a Ferrarinak van egy csöppnyi esze az első két futam után már eldönti ki megy az egyéni vb-ért.
-
raczger
őstag
válasz
AMD Power #10498 üzenetére
Egy körre tett fel mindent a q2-ben, korábban kiment, de bejött. Lehet itt volt gond az autójával, de aztán kijött a gyorskörére és tuti rontott az első szektorban mert a 10.-től egyből 2mp-t kapott. Szerintem ott elizgulhatta, de nem tudom, nem volt semmi visszajátszás erről.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
AMD Power #9498 üzenetére
És ez miért meglepetés?
Triviális az, hogy Button és Hamilton között klasszisok vannak.
Schumi még rozsdás, ez az év lehet tényleg a bemelegítő lesz neki. Meg így utólag látva az erősorrendet, az RBR és a Ferrari majdnem egy tempot tudnak, Vettel nagyon oda tette most is. A két Merci meg kullog utánuk, mondjuk ezt már előtte Brawn is felvázolta.
-
Qorthral
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AMD Power #9443 üzenetére
Hát ugye 2007-ben Alonso kárára ment a dolog. Többször is a saját csapata szivatta meg Hamilton javára. Az egyetlen előnyük, ami a leigazolásából származott, hogy 1-el kevesebb konkurens volt a pályán...
sz: Na meg, hogy Schumacher távozásával az aktuális "legvilágbajnokabb" pilóta után ment a Vodafone egy hosszútávú szerződéssel...
-
blazsey2
senior tag
válasz
AMD Power #2317 üzenetére
Ja ja én sem,sajnos elég tehetségtelen
.Az egyetlen baja csak az hogy lusta dög és néha ha nem a szájaíze szerint alakul a verseny hajlamos feladni.De ha visszakerül a McLarenhez mérget veszek rá hogy az agyonajnárolt Lewist rendszeresen el fogja kalapálni.Arra még képesnek tartom hogy 1-2 évre felszívja magát
De majd meglátjuk,az is lehet hogy tényleg elmegy Rallyzni.
-
törölt tag
válasz
AMD Power #2317 üzenetére
Pedig az egyébként, vagy legalábbis sztem, én kiemelkedően jó versenyzőnek tartom. Csak nyögvenyelősen adja ki magából.
..és ráadásul még csak 30 év körül van. El kellene menni a Brawn-hoz és lehet menni a VB-ért.
..de már megint a rally jött képbe, meg hogy csak nagycsapathoz menne, különben lehet hogy elmegy.
Ezek az évek azok amibe mindent érdemes belepumpálni ami benne van, amikor már csak egy F1 szakértő lesz akkor már hiába.Ez az egyik ami zavarni szokott Kimi-nél,...kiskölkök milliói áhítoznak az F1-ről, álmodoznak meg minden, ő meg ott van ahova kevesek jutnak el, ült McLaren-be, Ferrari-ba...és nyeklik-nyaklik minden irányba, egy díjkioszton áll mint akit senki nem hívott.
-
shteer
titán
válasz
AMD Power #1664 üzenetére
állítólag nem csak ő, hanem a titokzatos X is azt vallotta
és ha már rönó, akkor...Bob Bellt nevezték ki a Renault csapatfőnökévé
... -
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #1622 üzenetére
Erről aztán az anyacsapat sokat tehet, de őszintén remélem hogy legközelebb kizárják az érintett csapatot pár ember magánakciója miatt, bármelyik is legyen az hogy önelégülten hátradőljetek..bűnhődjön az összes szerelő, a motorpartner, az üzleti partnerek, egy esetlegesen éppen vb pilóta. Az kell. Magyar mentalitás.
A személyeket kellett volna arányosan felelősségre vonni. A felbújtó, az elkövető: Piquet. Az asszisztálók: Symonds elsősorban és Briós másodsorban. A büntetés mértéke visszafele olvasható. Ez magánvélemény.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #1180 üzenetére
Egy jó rajttal még sehol sem lesz a győzelemhez. A KERS sem lesz 100%-os haszon. 1 kör alatt nem lehet annyit tölteni rajta, amennyi max. lenne egy körre (ezért időnként kifogyogat és kevesebbet nyújt), ezért kevesebb haszna lesz, mint időmérőn.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
AMD Power #1071 üzenetére
Nem tudom ki mond igazat és ki hazudik. De valójában mindegy is, mert az már biztos, hogy szándékos volt, és hogy a Renault is tudott róla. Szerintem Piké ilyet magától nem csinált volna csak azért, hogy legyen mivel zsarolnia Brióst. Valszeg rögtön kibaszták volna a csapattól. Szal én azt gondolom, hogy ez bizony a csapatvezetés döntése volt. Ezzel együtt undorító, amit most Piké csinál. Vége is a karrierjének, ahogy a Renault szereplésének is az F1-ben..
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest